2012 Ekim Anneleri

bende bugün kontrole gittim kesin çatı muayenesi filan yapar dedim ama yapmadı kendimide hazırlamıştım ayy neyse içim rahatladı canım sağol :))

ayy süper yaaa bende ondan korkuyordum :)) eliylemi yapıyo yoksa alet filanmı var ?

bakınnn iştee çatlaklarım ve benn bianda nasıl çoğaldılar böyle anlamış değilim

mangal yapmak yasak zaten , eğer onlar sana saygı duymuyorsa sende şikayet et

Canim gozunaydin,valla icimi rahatlattin:)))

Kanal7 de sila baslamis simdi de ona sardimm:)))))

öle deme yaa mişnnacık bebeğe , bizde alnını sararlar yenidoğanın alnı dışına çıkık yani kocakafa olmasın die , sende bi sor büyüklere belki işe yarar

dert etmiyorum zaten canım takılıyorum öylesine ne olursa olsun o benm herşeyimm görüntüsü hiçönemli değil zaten doktorda kocaman kafalı olur çirkin görünür demedi sen gibi olur dedi babamızın kafası ince uzun o yüzdne beni gösterdi sağlıklı ya o bana yetiyoo takmadım bile kafama geçen gittiğimizde daha çok canım sıkılmıştı

maşallah bebeğine benimkide tam günüyle uyumlu şimdilik bakalım , yürüyüş filan demedi bana ama son zamanlarda iyi geldiği söyleniyor birde hurma yemek doğumu kolaylaştırırmış ama bana son zamanlarda ye dediler bende hiç yemedim henüz , bikaç hafta kala yemeye başliyim diorum

Tesekkurler kizlar gercekten de hic korkulacak bir sey degilmis bu cati :)))

FactorB eline eldiven geciriyor canim,eliyle yapiyor..
Alet edevat yok yani rahat ol :)

bakınnn iştee çatlaklarım ve benn bianda nasıl çoğaldılar böyle anlamış değilimEki Görüntüle 505707

oyyy canım ya 34. haftada daha çok olmuş gerçekten , kimileri doğuştan şanslı genetik olarak ama genelde az veya çok herkes çatlıyor , sen bi dermatoloğa git derim ben vakit kaybetmeden , nede olsa onların branşı , belki son teknoloji bişeyler vardır bi ümit , en azından elinden geleni yapmış olursun

ne bulduysam sürdüm sonuç bu krem sürmedim hep bitkisel yağlar sürdüm annemdede var ama sanki bnm daha çok ve sadece 5 kilo aldım ben çokta değil yanii giderim cnm napcam bunlarla bilmiyorumm

bakınnn iştee çatlaklarım ve benn bianda nasıl çoğaldılar böyle anlamış değilimEki Görüntüle 505707

benim 5. ayın başlarında nerdeyse böyleydi kırmızı kırmızı damar damar olmuştu, 1 hafta kadar sürdü ve tamamen geçti. bir daha da hiç çatlağım yok çok şükür. çok ilginç ama nasıl öyle biranda çıktılar ve kayboldular anlamadım

genetik diyolar ya annende de var mı çatlaklar

Tesekkurler kizlar gercekten de hic korkulacak bir sey degilmis bu cati :)))

FactorB eline eldiven geciriyor canim,eliyle yapiyor..
Alet edevat yok yani rahat ol :)

rahatladımmı bilemiyorum canım çünkü doktorumun kendisi tombiş eee parmaklarda tombiş haliyle nasıl olucak bakalım artık , şeker yüklemesi yapılmadan önce sormuştum gebelik şekeri olursa ne olur die :44: oda bana çocuğun iri doğar ve ömrü boyunca kilolarla mücadele etmek zorunda kalır dedi , aynen benim gibi dedi , annesinde gebelik şekeri varmış meğerse :)) yada benimi korkuttu acaba diorum verdiği listeye uyayım die ama tombiş mombiş çok şeker yaaa

merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim sancılarım iyice çoğaldı ve hastaneye gitmekten korkuyorum yatıracaklar diye ilkim sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak ikinci sezeryanları kaçıncı haftada alıyolar acaba bilgisi olan varmı ben 34+6 yım 38de alırlar diye ümit ediyorum

Su an bu durum icin hic uzulme cunku catlamayi engelleyici ve catlayan bolgeyi tedavi edici bir cok yol var.

Fakat benim merak ettigim konu,hamileleligin basindan beri her gun krem uyguladin mi karnina??

krem uygulamadım çünkü belliydi çatlıycağım yanlardan çatlaktım zaten ilk aylarda gösterdiler kendilerini çatlaklarım kakao yağı badem yağı acıbadem sütü bebe yağı hepsini sürdümm krem sürsemde çatlıycak diye o kadar parayı kreme atmak istemedim sonuç bu

var cnm koca bi göbek ve bolca çatlak ama benmki kadar değil bnm bacaklarımda heryerimde var onda sadece karında var bi tarif almıştım doktorum programından yağ karışımı tarifi onumu uygulasam o tedavi ediciydi aktara almaya gttiğimde yazın yaparsanız mahvolursunuz dedi adam yağlar çok ağır yara ytapar sıcaklşa demişti onu deniycem bii

göğüs ucu kreminin işe yaramadığını söylüyorlar , doğrusu ben çatlak kremlerindende şüpheliyim , bende hiç kullanmadım çünkü ama bende çatlak yok henüz , bundan sonra olurmu bilmiyorum tabii ama annemdede yok

Sağol canım ya ben sırf bu çatı muayenesi korkusundan sezeryana sıcak bakıyordum nedense epidural oldu mu sancı pek korkutmuyor bakalım nasıl olacak ay vallahi düşün düşün çatlıcaz bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…