- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
göğüs ucu kreminin işe yaramadığını söylüyorlar , doğrusu ben çatlak kremlerindende şüpheliyim , bende hiç kullanmadım çünkü ama bende çatlak yok henüz , bundan sonra olurmu bilmiyorum tabii ama annemdede yok
Tesekkurler kizlar gercekten de hic korkulacak bir sey degilmis bu cati :)))
FactorB eline eldiven geciriyor canim,eliyle yapiyor..
Alet edevat yok yani rahat ol :)
hamilelikte 3 şeyden korkuyodum : makat çatlağı ,diş ağrısı, karında çatlaklar
makat çatlağı problemim var çok çekmiştim, şükür hamilelikte 2 gün oldu sadece ve geçti
dişlerimden çekersem diye korkuyodum şükür o da olmadı
karnım çatlarsa diye de korkuyodum şükür çatlak olmadı
Sağol canım ya ben sırf bu çatı muayenesi korkusundan sezeryana sıcak bakıyordum nedense epidural oldu mu sancı pek korkutmuyor bakalım nasıl olacak ay vallahi düşün düşün çatlıcaz bu gidişle...
maşallah bebeğinebenimkide tam günüyle uyumlu şimdilik bakalım , yürüyüş filan demedi bana ama son zamanlarda iyi geldiği söyleniyor birde hurma yemek doğumu kolaylaştırırmış ama bana son zamanlarda ye dediler bende hiç yemedim henüz , bikaç hafta kala yemeye başliyim diorum
Ya kızlar cidden bu ağda sorunu ne olacak ben hep son iki haftaya kadar bekelyim diyorum enfeksiyon kapar kendimi çok sıkarım bebiş erken gelir canım yanar vb. nedenlerle ama bide acil doğum olursa şimdiye kadar bi şekilde idare ettik de şimdi ne olacak
dis agrisiiiibu gece uyutmadi cok fena bisey ya Allah kimseye vermesin ilacta icemedim cektim durdum, sabaha kadar
2 arkadaşımız doğum yaptı.biri laplace biri balım. laplacetan haber var. balımdan yok henüz...selam kızlar 1 haftadır giremiyorum buraya iş yerinde yerime birini yetiştiriyorum haftaya ayrılacağım işten neler oldu bitti takip edemedim kimler iyi kimler kötü doğum yapanımız yok dimi :) ? burası insanda alışkanlık yapıyor acayip merak ediyorum giremeyince :) artık izne ayrılınca bol bol yazısıcam yattığım yerden ohhhhh....
olsun varsın,napalım.... benimkiler kırmızı mor..seninkiler beyaz gibi..kızlarrr isyanlardayımmm karnım kaç gündür deli gibi kaşınıyodu şimdi aynadan baktımmm felaketttt iğrenççççç çatlaklarım çok artmışşş fotosunu çektim birazdan yüklücem bakınn naparım ben bu göbekleee ağlıyorum sinirdennnn
Dun aksamki yalanci dogum sancisindan sonra bugun doktoruma gittim.
Ultrasondan karnima bakti,''iyi dedi erken dogum sinyali degil''dedi...''Ama her ihtimale karsi alttan da bakmam lazim acilma var mi
diye''dedi ve ben o an kizlar nasil bir heyecan nasil bir korku anlatamam,esimle goz goze geldim''kurtar beni''der gibi.
iceride hemsire beni hazirladi,''hocam hazir''dedi ben daha da bir heyecanlandim ''acimiyacak di mi''dedim :)
...veeeee cooooook kolaymis kizlar yahu,ne aci ne sizi hic bir sey olmadi :) cok kolaymis :)
acilmam yok,sorun yok...son aylarda rutin olacak bir seymis bu yalanci dogum sancisi,panik yok dedi :)
bu arada normal doguma elverisliymisim''simdilik zamaninda gelecek gibi gozukuyor'' dedi...
haftaya NST'YE girecegim ins...
CATI dan korkmayin rahat olun gercekten :)
hergün krem bebeyağı çeşitli yağlar uyguladım,ama yokkkk,çatladım.. çatlağım ben çatlakkkkkSu an bu durum icin hic uzulme cunku catlamayi engelleyici ve catlayan bolgeyi tedavi edici bir cok yol var.
Fakat benim merak ettigim konu,hamileleligin basindan beri her gun krem uyguladin mi karnina??
benim 5. ayın başlarında nerdeyse böyleydi kırmızı kırmızı damar damar olmuştu, 1 hafta kadar sürdü ve tamamen geçti. bir daha da hiç çatlağım yok çok şükür. çok ilginç ama nasıl öyle biranda çıktılar ve kayboldular anlamadım
genetik diyolar ya annende de var mı çatlaklar
canım ben hamileliğimin başından beri hurma yiyorum. dün eve gider gitmez bir sürü yedim. bazen iş yerine 1 kase getirip yiyorum. sanırım şimdiye kadar doğurmam lazımdı:)))
sende antalyadaydın dimi? bana eli hafif ve temiz bir ağdacı lazım canım varmı bildiğin ? ben eskiden hamama gidiyordum ağda , hamam kese masaj hepsi bir süper oluyordu ama malum hamama gidemiyoruz , bu zamana kadar idare ettim ama artık jiletlede alamıyorum hem doğum yaklaşmışken ağda şart die düşünüyorum , varsa bildiğin biyer sevinirim veya bu tüy sorununa değişik bir çözüm getiren varmı acaba?
Evet cnm Antalya...
Benim kendi sir agda makinem var,elimden de geldigi icin kendime uyguluyordum ama malum gobekler sisince olmuyor artik.
Oturdugum semtte bir kuafor var oraya gittim,basarili mi dersen eh iste ben yonlendiriyorum hep soyle yap boyle yap diye.
2 yildir Antalyadayim ben de pek tanimiyorum buranin iyi guzellik salonlarini acikcasi.
Ya kızlar cidden bu ağda sorunu ne olacak ben hep son iki haftaya kadar bekelyim diyorum enfeksiyon kapar kendimi çok sıkarım bebiş erken gelir canım yanar vb. nedenlerle ama bide acil doğum olursa şimdiye kadar bi şekilde idare ettik de şimdi ne olacak
kızlar linkteki arabaya baksanıza bi ben beğendim sizce nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?