2012 Ekim Anneleri

hamilelikte 3 şeyden korkuyodum : makat çatlağı ,diş ağrısı, karında çatlaklar

makat çatlağı problemim var çok çekmiştim, şükür hamilelikte 2 gün oldu sadece ve geçti

dişlerimden çekersem diye korkuyodum şükür o da olmadı

karnım çatlarsa diye de korkuyodum şükür çatlak olmadı

bende hep bebeyağı kullandım hamileliğimin başından beri , öyle pahalı kremler almadım

bir de o çatlak gördüğüm zaman aktardan bir yağ karışımı almıştım bikaç defa onu kullandım o kadar

Tesekkurler kizlar gercekten de hic korkulacak bir sey degilmis bu cati :)))

FactorB eline eldiven geciriyor canim,eliyle yapiyor..
Alet edevat yok yani rahat ol :)

sende antalyadaydın dimi? bana eli hafif ve temiz bir ağdacı lazım canım varmı bildiğin ? ben eskiden hamama gidiyordum ağda , hamam kese masaj hepsi bir süper oluyordu ama malum hamama gidemiyoruz , bu zamana kadar idare ettim ama artık jiletlede alamıyorum hem doğum yaklaşmışken ağda şart die düşünüyorum , varsa bildiğin biyer sevinirim veya bu tüy sorununa değişik bir çözüm getiren varmı acaba?

dis agrisiiii bu gece uyutmadi cok fena bisey ya Allah kimseye vermesin ilacta icemedim cektim durdum, sabaha kadar

Ya kızlar cidden bu ağda sorunu ne olacak ben hep son iki haftaya kadar bekelyim diyorum enfeksiyon kapar kendimi çok sıkarım bebiş erken gelir canım yanar vb. nedenlerle ama bide acil doğum olursa şimdiye kadar bi şekilde idare ettik de şimdi ne olacak

bak bu videoyu izle sonuçta emeksiz yemek olmaz dimi ? eğer bi sorun yoksa bence ilk tercihin normal doğum olmalı
Sezeryan, Normal ve Doğal Doğum Arasındaki Fark Nedir? - YouTube
adamda çok şeker olmuş , burdada olsaydıda kocişide götürseydim keşke

canım ben hamileliğimin başından beri hurma yiyorum. dün eve gider gitmez bir sürü yedim. bazen iş yerine 1 kase getirip yiyorum. sanırım şimdiye kadar doğurmam lazımdı:)))

selam kızlar nasılsınız, konuya direk dalıyorum ; ben izmirdeyim, temiz bi epilasyon salonu buldum sir yaptırdım 5. ayımdan beri, keşke daha önce gitseymişim dedim 2 büklüm kendi kendime 1 saatte zor alıyodum, en çok 10 dakkada tertemiz oluyo, tavsiye ederim siri, 1 ay idare ediyo

2 arkadaşımız doğum yaptı.biri laplace biri balım. laplacetan haber var. balımdan yok henüz...

olsun varsın,napalım.... benimkiler kırmızı mor..seninkiler beyaz gibi..

Su an bu durum icin hic uzulme cunku catlamayi engelleyici ve catlayan bolgeyi tedavi edici bir cok yol var.

Fakat benim merak ettigim konu,hamileleligin basindan beri her gun krem uyguladin mi karnina??
hergün krem bebeyağı çeşitli yağlar uyguladım,ama yokkkk,çatladım.. çatlağım ben çatlakkkkk

seninkiler o zamanlarda olurmuş bazı hamilelerde..damar genişleme yaparmış,cilt te gerilmeye başlayınca öyle olurmuş..

paylaşayım okuduğumu...

GERÇEK VE YALANCI DOĞUM SANCILARI

Son düzenleme:
canım ben hamileliğimin başından beri hurma yiyorum. dün eve gider gitmez bir sürü yedim. bazen iş yerine 1 kase getirip yiyorum. sanırım şimdiye kadar doğurmam lazımdı:)))

boşunamı hurma yemekten alıkoydum ben kendimi yani :26: oysaki çok severim vede çok faydalı

Evet cnm Antalya...
Benim kendi sir agda makinem var,elimden de geldigi icin kendime uyguluyordum ama malum gobekler sisince olmuyor artik.

Oturdugum semtte bir kuafor var oraya gittim,basarili mi dersen eh iste ben yonlendiriyorum hep soyle yap boyle yap diye.
2 yildir Antalyadayim ben de pek tanimiyorum buranin iyi guzellik salonlarini acikcasi.

hımmm artık şansa gidiyim birine bari :/
çok sıkıldım yaaa otur otur , dışarı çıkıyim , az yürüyüş , perdelerimde gelmedi daha bi bakiyim onlara bye byeeeee

kızlar linkteki arabaya baksanıza bi ben beğendim sizce nasıllhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babyhope-p209a-rover-travel-puset-bebek-arabasi-62175211

Son düzenleme:

en hala ağdamı kendim yapıyorum. alaha şükür kuaföre hiç gtmedim gitmeyide düşünmüyorum. aynayı koydum karşıma yavaş yavaş yaptım. biraz uzun sürdü ama olsun..en azından kendim yaptım. normalde yaptığım ağda 40 gün gidiyor. son zamanlarda ayda bir yapmaya çalışıyorum. acil bir durum olursa eşime söyledim. bana jilet yaparsın diye. 1 kereye mahsus jiletten bişey olmaz. eşimdende utanıyorum ama napayım, elin karısının görmesinden iyidir:)))

cimeka limon-kahve ikilisini baska bir durumda da kullaniyoruz
ama catlak icin olmasi da ne harika,hem tasarruflu,hem kolay tesekkur ederiz paylasim icin

Bu arada o yalanci agrilaar olmasiiiin olmasiiiinnnn,gercek agrida azicik olsun sonra bebisimiz kucagimizda olsun.
Allahim duy sesimizi biz EKIM annelerine guc kuvvet ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…