2012 Ekim Anneleri

C anım Allah analı babalı büyütsün nerde yaptın doğumu nasıl geçti ay çok tatlı kıyafeti felanda şeker o kadar hadtane çıkışı baktım böle güzel bişi bulamadım

yok kız ne doğumu,allah iyiliğini versin. netten herhangi bi foto beğendim paylaştım

selam herkese
çatlaklardan açılmış konu ben çatlayalı çok oldu ilk başlarda çok sinir bozucuydu ama alıştım artık napim buda annelik izi olsun dedim
saat 5:30 dr kontrolümüz var gene bakalım bu sefer doktorumuz neler diyecek:)))

ben bilmiyom neye kullanılıyor başka?benimle açık konuş kuzummmm

Sagol canim :) evet hurma çok iyi ve icinde çok vitamin var ben başladım yemeye 1 ay kaldı BDTarihime 38 de doğsada olur zate N normal artık ancak açılır rahim günde 7 tane yiyorum yürüyüş zaten yapıyordum şimdi artıracam ben yüzmeye de gidiyorum Rabbim ins hayirlisiyla evlâtlarımıza kavuşturur biz tedbirimizi aliyoruz gerisi i onun elinde. Hayrettsin sonumuzu :)

Hayirli Haberlerle gel ins

slm tombik annisler:):)annem bugun vize basvurusunu yaptim,dua adinde ciksin ins ya cok istiyorum.az oncede aradi orgu icin yunler aliyormus hangi renkler olsun diye.canim annem ins vize cikar yoksa ordukleri ne olur bilemem

yok kız ne doğumu,allah iyiliğini versin. netten herhangi bi foto beğendim paylaştım

Canım ya ne okur kusura bakma vallahi işten vakit buldukça yazıyorum arada resmi görünce cidden ne içten resim olmuş öyle benim kuzenim doğurdu bebişi yanındaydı bizde eşimle keşke camın arkasında felan olsa mikrop kapar diyorduk bi baktık tam hayalimiz çıkınca ...

ehuhehe taam ishal oldugumuzda bir tatli kasigi turk kahvesine 5-6 damla limon damlatip icince kesiliyor hemen
cahil kalmışım ben..ilk kez duydum desem inanır mısın
bu araba canım linki ekleyememişim sanırımEki Görüntüle 505732
markası falan nedir??? özelliklerine bakmak gerek..
eğer doğruysa bende uygularım çok kolaymış. peki şimdi denesek nolur acaba

ben şimdi korkarım denemeye. çünkü yok kızarıyormuş yok soyuluyormuş falan.... gerçi 2.de öyle birşey yok sanırım da...hele doğurayım diyetim sporum bakımım o zaman hepsi birlikte başlasın

aşkolsun canım ne kusuru...

bdp ve hc baş çevresi ve baş çapı ama hangisinin ne olduğunu bilmiyorum senin bu ölçüler kaç haftalıkta canım..

süpermilş canım nekadara aldın

cnm almadım daha araştırıyorum bu takıldı gözüme babyhope markası nette 620 tl
ÖZELLİKLER :

Alüminyum Eloksal Gövde
3 Fonksiyonlu Kullanım
Ön Tekerlekleri Kontrol Etmek İçin Özel Mekanizma
İkinci Kilit ve Otomatik Katlanma
5 Pozisyonlu Sırt Ayarı
3 Kademeli Teleskobik İtme Kolu
Çift Yönlü Ayarlanır Oturma Pozisyonu
Ön Teker Süspansiyonu
360 Derece Dönebilen 2*8" Ön Tekerlekler ve 2*12" Şişme Arka Tekerlekler
babyhope rover yazarsanız çıkar

bdp ve hc baş çevresi ve baş çapı ama hangisinin ne olduğunu bilmiyorum senin bu ölçüler kaç haftalıkta canım..

bdp çapı diğeri çevresi yazıyo nette cnm hcye hiç dikkat etmedim belkide yazmıyodu bilmiyorum
bdp 36+4tü

Son düzenleme:

Ben lazer yaptırdım hamilelikten önce 2 seansım kaldı oda doğumdan sonra ins kıl tüy derdim yok koltuk altı ve bikini bölgemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…