C anım Allah analı babalı büyütsün nerde yaptın doğumu nasıl geçti ay çok tatlı kıyafeti felanda şeker o kadar hadtane çıkışı baktım böle güzel bişi bulamadım
cimeka limon-kahve ikilisini baska bir durumda da kullaniyoruz
ama catlak icin olmasi da ne harika,hem tasarruflu,hem kolay tesekkur ederiz paylasim icin
Bu arada o yalanci agrilaar olmasiiiin olmasiiiinnnn,gercek agrida azicik olsun sonra bebisimiz kucagimizda olsun.
Allahim duy sesimizi biz EKIM annelerine guc kuvvet ver...
Sagol canim :) evet hurma çok iyi ve icinde çok vitamin var ben başladım yemeye 1 ay kaldı BDTarihime 38 de doğsada olur zate N normal artık ancak açılır rahim günde 7 tane yiyorum yürüyüş zaten yapıyordum şimdi artıracam ben yüzmeye de gidiyorum Rabbim ins hayirlisiyla evlâtlarımıza kavuşturur biz tedbirimizi aliyoruz gerisi i onun elinde. Hayrettsin sonumuzu :)maşallah bebeğinebenimkide tam günüyle uyumlu şimdilik bakalım , yürüyüş filan demedi bana ama son zamanlarda iyi geldiği söyleniyor birde hurma yemek doğumu kolaylaştırırmış ama bana son zamanlarda ye dediler bende hiç yemedim henüz , bikaç hafta kala yemeye başliyim diorum
ben bilmiyom neye kullanılıyor başka?benimle açık konuş kuzummmm
selam herkese
çatlaklardan açılmış konu ben çatlayalı çok oldu ilk başlarda çok sinir bozucuydu ama alıştım artık napim buda annelik izi olsun dedim
saat 5:30 dr kontrolümüz var gene bakalım bu sefer doktorumuz neler diyecek:)))
canım hc önemli olan, hc değerini yazarmısın merak ettimm..cnm bdp 90.4 mm haftasıda 36+4
ac 299.6 mm bundada hafta 34+0
bizimki direk sen dedi bana babamızın kafası uzun ince benimki toparlakk bana çekmiş oğlummm
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/266978-catlaklarimdan-kurtuldum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
doğumdan sonra doktoruma da sorarak 2.yi uygulayacağım. yanız yine bir ay geçer eğer sez olursam...
yok kız ne doğumu,allah iyiliğini versin. netten herhangi bi foto beğendim paylaştım
bu araba canım linki ekleyememişim sanırımEki Görüntüle 505732
cahil kalmışım ben..ilk kez duydum desem inanır mısınehuhehe taamishal oldugumuzda bir tatli kasigi turk kahvesine 5-6 damla limon damlatip icince kesiliyor hemen
markası falan nedir??? özelliklerine bakmak gerek..bu araba canım linki ekleyememişim sanırımEki Görüntüle 505732
eğer doğruysa bende uygularım çok kolaymış. peki şimdi denesek nolur acaba
Canım ya ne okur kusura bakma vallahi işten vakit buldukça yazıyorum arada resmi görünce cidden ne içten resim olmuş öyle benim kuzenim doğurdu bebişi yanındaydı bizde eşimle keşke camın arkasında felan olsa mikrop kapar diyorduk bi baktık tam hayalimiz çıkınca ...
süpermilş canım nekadara aldın
bdp ve hc baş çevresi ve baş çapı ama hangisinin ne olduğunu bilmiyorum senin bu ölçüler kaç haftalıkta canım..
sende antalyadaydın dimi? bana eli hafif ve temiz bir ağdacı lazım canım varmı bildiğin ? ben eskiden hamama gidiyordum ağda , hamam kese masaj hepsi bir süper oluyordu ama malum hamama gidemiyoruz , bu zamana kadar idare ettim ama artık jiletlede alamıyorum hem doğum yaklaşmışken ağda şart die düşünüyorum , varsa bildiğin biyer sevinirim veya bu tüy sorununa değişik bir çözüm getiren varmı acaba?
bdp çapı diğeri çevresi yazıyo nette cnm hcye hiç dikkat etmedim belkide yazmıyodu bilmiyorum
bdp 36+4tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?