cnm almadım daha araştırıyorum bu takıldı gözüme babyhope markası nette 620 tl
ÖZELLİKLER :
Alüminyum Eloksal Gövde
3 Fonksiyonlu Kullanım
Ön Tekerlekleri Kontrol Etmek İçin Özel Mekanizma
İkinci Kilit ve Otomatik Katlanma
5 Pozisyonlu Sırt Ayarı
3 Kademeli Teleskobik İtme Kolu
Çift Yönlü Ayarlanır Oturma Pozisyonu
Ön Teker Süspansiyonu
360 Derece Dönebilen 2*8" Ön Tekerlekler ve 2*12" Şişme Arka Tekerlekler
babyhope rover yazarsanız çıkar
cnm almadım daha araştırıyorum bu takıldı gözüme babyhope markası nette 620 tl
ÖZELLİKLER :
Alüminyum Eloksal Gövde
3 Fonksiyonlu Kullanım
Ön Tekerlekleri Kontrol Etmek İçin Özel Mekanizma
İkinci Kilit ve Otomatik Katlanma
5 Pozisyonlu Sırt Ayarı
3 Kademeli Teleskobik İtme Kolu
Çift Yönlü Ayarlanır Oturma Pozisyonu
Ön Teker Süspansiyonu
360 Derece Dönebilen 2*8" Ön Tekerlekler ve 2*12" Şişme Arka Tekerlekler
babyhope rover yazarsanız çıkar
off çok canım sıkılıyor benim ya
otur kalk azcık işleniyorum ,sonra hoop yine koltuğa
emeksiz yemek olmazmış!!!
yorumlardan birinde az önce bunu okudum...
sezaryen ile doğum yapan kadın,,, emek vermiyor mu!!! o anne olamıyor mu!!!
böyle yorum yapanlara burada mecburi sezaryen olacak arkadaşları düşünmeden bu şekilde yorumlar yazanlara,,,hatta daha da ileri gidip sezaryen olacaklar için ahlanıp vahlananlara gerçekten çok kızıyorum...
kimsenin garantisi yokk!! o doğum masasına normal diye yatıp sezaryende gözlerini yummakta var!!!!
böyle sivri yorumlar yapan biri değilim biliyorsunuz,,,sürekli herkese karşı iyi niyetli ve saygılıyımdır...
ama bu hassas günlerde birisi çıkıpta burada mecburen sezaryen olacak insanları düşünmeden kör gözüme parmağın misali normal daha iyi..sezaryen mi sakın sakın diyorsa...( sanki biz bilmiyoruz doğal doğumun daha uygun olduğunu ama mecburiyet) işte o zamn bende bu şeklide ters ve sivri yorumlar yaparım...
herkes hayırlısıyla doğumunu yapsın....normalde olsa sezaryende olsa herkese Allah yardım etsin demek daha doğru ve daha insaniyetli olur...
ankarada doğumu nerde yaptırabilirm tavsiyeleriniz var mı
emeksiz yemek olmazmış!!!
yorumlardan birinde az önce bunu okudum...
sezaryen ile doğum yapan kadın,,, emek vermiyor mu!!! o anne olamıyor mu!!!
böyle yorum yapanlara burada mecburi sezaryen olacak arkadaşları düşünmeden bu şekilde yorumlar yazanlara,,,hatta daha da ileri gidip sezaryen olacaklar için ahlanıp vahlananlara gerçekten çok kızıyorum...
kimsenin garantisi yokk!! o doğum masasına normal diye yatıp sezaryende gözlerini yummakta var!!!!
böyle sivri yorumlar yapan biri değilim biliyorsunuz,,,sürekli herkese karşı iyi niyetli ve saygılıyımdır...
ama bu hassas günlerde birisi çıkıpta burada mecburen sezaryen olacak insanları düşünmeden kör gözüme parmağın misali normal daha iyi..sezaryen mi sakın sakın diyorsa...( sanki biz bilmiyoruz doğal doğumun daha uygun olduğunu ama mecburiyet) işte o zamn bende bu şeklide ters ve sivri yorumlar yaparım...
herkes hayırlısıyla doğumunu yapsın....normalde olsa sezaryende olsa herkese Allah yardım etsin demek daha doğru ve daha insaniyetli olur...
gell bana yardıma beraber turşu yapalımbi kavonozda sana doldururuz
Canım ben normal doğumun büyük konuşmayım ama daha iyi olduğuna katılmıyorum ikisinin de bence kendine göre hem avantaj hem de dezavantajları var bu konuda eşitler bence eşitlik durumu kişi özelliklerinde bireysellikte çıkar bence telaşlı, korkak vb. özelliklei barındıran bir insan için belki sezeryan normal doğumdan hem daha iyi hem de daha sağlıklı olabilir vallahi insanlar normal normal der Allah göstermesin Allah kimsenin başına vermesin bir sn.lik çok değil 1 saniyelik bir oksijensiz kalma durumundan dolayı bebek Allah korusun zeka özürlü olabilir belki bu kişi sezeryan olsa böyle bişi hiç kalmaz bence buradaki ince çizgiyi en iyi konunun uzmanı olan doktorlarımız ayarlar ama işte bu türkiyenin sağlık sisteminde artık onlarada iancımız kalmadığından bir şekilde kendi adaletimi arıyoruz inan o arakadaşım bu konuda bize yardımcı olmak isteyen kişilerden biri belki hamilelik psikolojisiyle hepimiz biraz fazlaca alıngan olduk ....
bebişlerin isimleri netleşti mi herkeste artık kızlar?
beni biliyosun hep normal doğum dedim ama bu hafta işler değişti sezeryana döndük. keyiften kimse karnını kestirmek ,acı çekmek istemez heralde
annem ve teyzem hep sezeryan istemişlerdi mesela, çünkü çok zor normal doğumlar yaşamışlar ikisi de
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin , normal ya da sezeryan ikisi de kolay değil, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
yapalım kuzucumçok canım turşu istiyo zaten
yarın pazardan ben de kornişon alcam biraz yapçam, annem de patlıcan turşusu yapıcak getiricek
ne bulduysam sürdüm sonuç bu krem sürmedim hep bitkisel yağlar sürdüm annemdede var ama sanki bnm daha çok ve sadece 5 kilo aldım ben çokta değil yanii giderim cnm napcam bunlarla bilmiyorumm
kusura bakmayın ama bu alınganlık değil...sizin ki biraz alınganlık oldu sanırım!!!
ayrıca yaptığı yorumla yardımcı olduğuna eminseniz sizin açınızdan sorun yok demektir..
isteyen istediği şekilde doğursun ama kimse kimsenin mecburen yapacağı doğum şekli hakkında hayıflanmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?