2012 Ekim Anneleri

Allahım ya daha yazdığım alıntılı mesajları tutturabilmiş değilim doğumun nasıldı diyorum başka resim çıkıyor, ne kadara aldın diyorum inceliyor çıkıyosun bakalım aklım başıma gelir İnşallah:) canım süper bence, benim Allah izin verirse İnşallah kızım olacak o kadar istedimki şöyle şeker pembeli toz pembeli kombinli bişiler lamak ama nerde ya siyah ya gri yada kırmızı mavı biz en son chikkodan alamaya karar verdik kırmızı hiç sevmediğim bir kırmızıydı mecburen düşün artık kızıma mavi almak zorunda kaldım "aman nazar değmez" diye de kendimi teselli ediyorum

emeksiz yemek olmazmış!!!
yorumlardan birinde az önce bunu okudum...
sezaryen ile doğum yapan kadın,,, emek vermiyor mu!!! o anne olamıyor mu!!!

böyle yorum yapanlara burada mecburi sezaryen olacak arkadaşları düşünmeden bu şekilde yorumlar yazanlara,,,hatta daha da ileri gidip sezaryen olacaklar için ahlanıp vahlananlara gerçekten çok kızıyorum...

kimsenin garantisi yokk!! o doğum masasına normal diye yatıp sezaryende gözlerini yummakta var!!!!

böyle sivri yorumlar yapan biri değilim biliyorsunuz,,,sürekli herkese karşı iyi niyetli ve saygılıyımdır...

ama bu hassas günlerde birisi çıkıpta burada mecburen sezaryen olacak insanları düşünmeden kör gözüme parmağın misali normal daha iyi..sezaryen mi sakın sakın diyorsa...( sanki biz bilmiyoruz doğal doğumun daha uygun olduğunu ama mecburiyet) işte o zamn bende bu şeklide ters ve sivri yorumlar yaparım...

herkes hayırlısıyla doğumunu yapsın....normalde olsa sezaryende olsa herkese Allah yardım etsin demek daha doğru ve daha insaniyetli olur...

canım aynı özellikler,kraft aura veya baby 2 go protonu tercih ederim,hem daha uygun hem de ben şahsen ikisini de gördüm denedim..gerçi onlar tek puset.. oto koltuğu anakucağı yok..bir de ben tutacak yerden aşağı inen bir parça göremedim ve bu şekliyle çok uyduruk geldi, gözüme.anlatabildim mi bilemiyorum..travel sistem sanırım..

ben böyle klasik seviyorum,zevk meselesi..

http://www.e-bebek.com/i/p/hd/BG/lKRA-ASH283BG_1.jpg

Canım ben normal doğumun büyük konuşmayım ama daha iyi olduğuna katılmıyorum ikisinin de bence kendine göre hem avantaj hem de dezavantajları var bu konuda eşitler bence eşitlik durumu kişi özelliklerinde bireysellikte çıkar bence telaşlı, korkak vb. özelliklei barındıran bir insan için belki sezeryan normal doğumdan hem daha iyi hem de daha sağlıklı olabilir vallahi insanlar normal normal der Allah göstermesin Allah kimsenin başına vermesin bir sn.lik çok değil 1 saniyelik bir oksijensiz kalma durumundan dolayı bebek Allah korusun zeka özürlü olabilir belki bu kişi sezeryan olsa böyle bişi hiç kalmaz bence buradaki ince çizgiyi en iyi konunun uzmanı olan doktorlarımız ayarlar ama işte bu türkiyenin sağlık sisteminde artık onlarada iancımız kalmadığından bir şekilde kendi adaletimi arıyoruz inan o arakadaşım bu konuda bize yardımcı olmak isteyen kişilerden biri belki hamilelik psikolojisiyle hepimiz biraz fazlaca alıngan olduk ....

beni biliyosun hep normal doğum dedim ama bu hafta işler değişti sezeryana döndük. keyiften kimse karnını kestirmek ,acı çekmek istemez heralde

annem ve teyzem hep sezeryan istemişlerdi mesela, çünkü çok zor normal doğumlar yaşamışlar ikisi de

Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin , normal ya da sezeryan ikisi de kolay değil, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

kusura bakmayın ama bu alınganlık değil...sizin ki biraz alınganlık oldu sanırım!!!
ayrıca yaptığı yorumla yardımcı olduğuna eminseniz sizin açınızdan sorun yok demektir..

isteyen istediği şekilde doğursun ama kimse kimsenin mecburen yapacağı doğum şekli hakkında hayıflanmasın...

bebişlerin isimleri netleşti mi herkeste artık kızlar?

sayılır cnm %90 umut bizimki baktık anlaşamıyoruz eşimle ben onun yanında oğlumu umutum diye sevmeye başladım baktım ses çıkmıyo bundan dedim tamamdır umut olcak bu çocuğun ismi istemese hemen atlaRDI ne umutu umut olmucak diye oda beğendi tabii

Ben pek katılmıyorum artık tıp ilerledi göreceksiniz Allah izin verirse İnşallah ister sezeryan ister normal çok kolay olacak herşey çok iyi geçecek emeksiz yemek yok da biraz bence arabesk kaçıyor çünkü herşeyin torpille döndüğü hatta sağlığın bile adamı olana daha farklı işletildiği ülkemizde emeksizde çoooook lezzetli yemekler oluyor maalesef ama bunun yanında bence manevi değerlerin ön plana çıktığı çok ağır bastığı da bir cennet ülkede yaşıyoruz bence formül basit pozitif düşün, aklına kötüsünü getirme, bebişinin ay yüzünü hayal et, bilinçli ol, araştır bil afedersiniz ama sığır gibi yatarsak o masaya hiç bişi olmaz ne ne zman nerde nasıl yapılır yapılmalıdır bunları bilmeliyiz bilinçli olmalıyız, ağlamayana meme yok hakkımızı aramalı savunmalıyız aman bana ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın yapmamalıyız, hemen gaza gelip insanları hemn yargılamamalıyız bence arkadaşımın paylaştığı bilgi de uslübuda gayet uygundu, o belki onları kendi sezeryanı tercih edecek olsabilke o bakış açısıylşa yansıttı dediği hiç bir şey yanlış değilki hepsi doğru şeyler o normal dogum açısından baktı bende sezeryan acısından bakar ona göre yazarım bence bundan daha vahim olan "normal ya da sezeryan ikisi de kolay değil" bu tabirdir. kolay olmasada ki ben öyle düşünmüyorum bunu burada dillendirmek insanları gereksiz sıkıntıya sokmaktan başka hiç bişi vermez... İşte benim açımdan da bu yanlış geliyr ama eminim biçok kişiye göre de bu sadece hataın gerçeği söylense ne olr.......

yapalım kuzucum çok canım turşu istiyo zaten

yarın pazardan ben de kornişon alcam biraz yapçam, annem de patlıcan turşusu yapıcak getiricek

tatlım bende bugün dayanamadım aldım şimdi onları yıkadım başlıcam birazdan...bide kornişon bu ara güzel oluyor sonraya kalınca buruşuyor sanki

ne bulduysam sürdüm sonuç bu krem sürmedim hep bitkisel yağlar sürdüm annemdede var ama sanki bnm daha çok ve sadece 5 kilo aldım ben çokta değil yanii giderim cnm napcam bunlarla bilmiyorumm

merhaba, ben de takip ediyorum daha deneyimli annleri :) kaçıncı aydan itibaren çatlak oldu siz de? ben de bitkisel yağ kullanıyorum ama bebeğe zararı var mı bilemiyorum

şu sez ve normal doğum yorumları çok farklı,yani yapıdan yapıya kişiden kişiye değişir. mesela biri çooook rahat normal yaparken biri canından can kopar. sez de de aynı.. onun için tartışmaya bence gerek yok bile... daha önce annemin doğumunu anlatmıştım.doktor duuuuuuuurr daha hazır değiliz sakın ıkınma derken doğmuşum pırt diye.rahmetli babam hep söylerdi,2 evladım oldu.bir sigara yakıp ta bitiremedim kapıda.yakmamla bebekleri kucağıma almam bir oldu diye..hatta benim doğumumda komşuda mevlüt varmış,annem orda rahatsız hissetmiş hastaneye gitmişler doğum olmuş.ve eve gelmiş,hala mevlüt bitmemişmiş..ev sahibesi bayanlara demiş ki,gözümüz aydın kızımız oldu..bayanlar da kim doğurdu,az önce burda bi gelin vardı o mu falan demişler.şaşmışlar..böyle olacaksa ohh ne güzel,değil mi??

kendi şahsi fikrim,hangisi sağlıklı olacaksa o olsun. haaaaa kıçımda 10 tane dikiş olacağına karnımda olmasını tercih ederim,ayrı mesele..

Yazıklarımı okursanız siizzin burada dediğiniz şeyleri yazdığımı aynı fikirde olduğumu görürsüğnüz sadece dediğim siznle aynı fikirdeyim ama bu bizimle aynı fkirde olmayan iyi niyetli bir üçüncü kişiyi eleştirmemizi gerektirmez bence siz okadar önyargılı bakıyrosunuz ki sizinle aynı görüşü paylaşmama rağmen zıt bir şey demişi gibi davranıyosunuz ayrıca da ortada %100 hedeften bağımsız gerçekler varken hedef için alınganlık ihtimali %0 olur bu bilimsel bir gerçeklik ama rahatlıyacaksanız ben alıngan da olurum ama bence birbirimize destek vermemiz gerekn bir platformda bu tarz ifadeler bence hepimiz için yanlış bir uslup olur.

kızlar çok şükür bugün kontrolüm iyi geçti.bebişimin kilosu 1hafta geriden geliyordu.normal haftasını ykalamışız.herşey normal şeker de iyi çıktı.bir tansiyon sorunu var.ilaca başlıcam sanırım onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…