2012 Ekim Anneleri

merhaba, ben de takip ediyorum daha deneyimli annleri :) kaçıncı aydan itibaren çatlak oldu siz de? ben de bitkisel yağ kullanıyorum ama bebeğe zararı var mı bilemiyorum

cnm rahat 3 4 aydır var bnm çatlaklarım yanlardan başladı artmaya göbek çıktıkça çoğaldı işte şuanda önüne geçilmez bir hal aldı fotomu eklemiştim deli gibi kaşınıyo kaşımıyorum ama yinede kötü oldu

bana katılıp katılmaman mühim değil nacizane herkesin kendi fikridir...

kırmızı ile belirttiğim yerin cevabı :

üçüncü kişiyi eleştiririm neden mi !!! emek olmadan yemek olmaz tabiri yüzünden...ayrıca biz o arkadaşın evvliyatınıda çok iyi biliriz...hatta uslubunuda bilen bilir...neyse sizinle aynı pencereden bakmadığımız kesin...

sırf birilerini eleştirmeyeyim diye sırf tartışma olmasın diye kusura bakmayın ama kimsenin haddini aşan ve en azında beni rahatsız eden yorumlarına yanıt vermeden duramam...

eklediği linke hiçbir sözüm yok benim takıldığım nokta uslubudur...
benim uslubumda bir yanlışlık yok bugüne kadar da hiç olmadı burada ki arkadaşlar çok iyi bilirler..

dediğim gibi farklı pencereden baktığımızı düşünüyorum bu konuya...

geçmiş olsun, bebişlerimiz iyi olsun da böyle bi izi kalsın ne yapalım artık.. teşekkürler cevabınız için

Bugun sozde alisverise cikacaktik sevgili kocamla ama dun geceden beri ona gicik oldugum icin greve gittim ve hicbiryere cikmadim Basta senin ihtiyacin var ama dedikce ben daha da sinirlendim Sanki bebek sadece benim Kalan ihtiyaclarinida sen al dedim ve o da tamam dedi. Sonra ben uzgun uzgun odama cekildim O da komik videolar izlemeye basladi bir yandan da guluyor Boykota devam ediyorum Gorur o gununu

merhaba, ben de takip ediyorum daha deneyimli annleri :) kaçıncı aydan itibaren çatlak oldu siz de? ben de bitkisel yağ kullanıyorum ama bebeğe zararı var mı bilemiyorum

ben neyi kaçırdım kızlar. ne linki,kim bu 3.kişi...bi paylaşsanız mı acaba?

inşallah kolay olsun herkesin inşallah anlamadan doğuruversin herkes. ama sizin tabirinizle ' sığır' gibi yatmayıp araştırıp öğrenen, videolar izleyen ,okuyan annelerden oluşan bir grup var burda ve sezeryan ya da normal doğumun o kadar da kolay bir olay olmadığının farkındadırlar heralde di mi?

sen şimdi yemekte yapmazsın kocacına boykot var diye

olsun tatlım sen yine de git bebişine ciicler al üzme kendini...erkekler bazen öyle uyuzluklar yapabiliyor işte

Kaç kg canim bende gittim 2485 çıktı hatlftasiyla uyumluymus

Tabikide sizin ne yazacağınız neye takacağınız bunlar da benim haddimi aşar ben iyi niyetlice bişiler söyledim sadece inanın o arkadaşın adı ne deseniz bilmem genlleme yaptım konuştum geçmişi geleceği beni ilgilendirmez benim yorumum spesifiktir ve sadece bu konuya özgüdür dikkat edin ben ne profil incelemesi yaparım ne konu açarım sdece sorum varsa onu sorarım, iyi niyetlerimi, dileklerimi paylaşırım bildiğim konularda da öneride bulunurum insanların kişilikleri hayata bakış açıları en azından bu platformda beni ilgilendirmez o yüzden yarın bir gün sizede bir beğeni bırakabilirim çünkü buradaki konuşmalarımız benim için bir saniye sonra biter....

sığır gibi yatmayıp araştırıp öğrenmekten ziyade sezaryeni daha önce yaşayan biriyim...zaten az önce bu sığır gibi tabirini okuduktan sonra hangisinin uslubunun daha yanlış olduğunu düşünmeye başladım :44:

Vallahi benim demek istediğim kastettiğim şey gayet açık gayet güzel ve içten duygular sırf halılığınızı ispatlamak istercesine insanları ebdişeye sevketmek istiyorsanız buyrun edin, youtubeden bir diş dolgusu videosunu izlerken her taraf kan revan olan videolarda var gayet modern olanlarda ben eminim İnşallah siz de dahil hepimiz için böyle olur onbeş dakika içinde adet sancısından bile hafif sancılarla epiduralsiz doğuran insanlarda ben bardağa dolu tarafından bakıyorum siz boş taraftan bakmak isteyip insanları da aynı karamsarlığa itemk istiyorsanız bu da sizin vicdanınıza kalmış.... Beğenen kişi de cidden manidar olmuş yazık çok basit şeylerle uğraşıyoruz mahalle kavgası gibi... Umarım kendim ve başkaları için ben haklı çıkarım... Sizinde Allah gönlünüze göre versin...

pekala o zman bir önce ki mesajınızda uslubun doğru yada yanlış olduğunu sorgulamanız ne derece ilgilendiriyordu sizi, malum şahsınıza ait en ufak bir yorum yoktu...hatta neden ben yazdıktan sonra ilk alınan siz oldunuz ve hemen yanıtlama gereği duydunuz?size bunları derdim ama dememe gerek yok sanırım...malum az önce bir saniye içinde bitmeyen konuşma nedense şimdi bir saniye içinde bitecek hale geldi...

neyse yeterince uzadı sanırım...Rabbim hayırlısıyla herkese evladını kucağına almayı nasip etsin...

ben hamileliğimin en başından beri normal doğuma odaklanmış ve kendimi çok rahat bir hamilelik ve doğum yaşıcağıma inandırmış bir insanım. ama son anda sezeryan olma ihtimalimin çok daha yüksek olduğunu öğrendim 2 gün önce. ben çok pozitif yaklaştım hep doğuma ama bu hiç acı çekmicem, canım acımıcak anlamına da gelmez. hamileliğim bile ne kadar rahat geçirmiş olsam da ağrılar, sancılar beni bir yandan zorluyor.

sanki ben kan revan içinde kalıcaz,çok canımız acıcak, o kadar zorlanıcaz ki bin pişman olcaz gibi şeyler yazıp insanları demoralize etmek için çaba göstermişim gibi davranıyorsunuz onu anlayamıyorum.

inşallah rabbim size de bana da hepimize çok çok rahat doğumlar nasip etsin ne diyim. kimseyle tartışma yaşamadım bugüne kadar yaşamak da istemem

Kizlar selam, cok hararetli bir tartismanin ortasinda buldum kendimi anlamadim da konu ne ama ben birazcik konuyu degistirsem de ortalik yumusasa cunku cok gerginim suan bebegin mobilyalari geldi, guyya kursunsuz su bazli boya fln dediler birsuru para verdik ama inanilmaz koku var..sizin mobilyalar da kokuyormuydu? Ben bile rahatsiz oldum kokudan bebek nasil dayansin... Artik insanlar oyle isguzarki insan kime guvenecegini bilemiyor.. Eger kursunsuz degilse bunu nasil ispatlarim bunu da ilemiyorum..avrupada amerikada olsa insanlar dava acar biz de boyle her isimiz allaha emanet...

Çünkü Faktör B arkadaşım o videoyu benim için paylaştı benimde bunun sebebini sizinle paylaştım kişi burada yokken haksız yargılamamak için ama diyorsunuz ya ben onun geçmişini de bilirim gerisi sizin aranızda iş böyle geçmişinide bilirim muhabbetlerine binerse ben iyi niyet aramam ama İnşallah hepimiz ağrısızca bebişimiz kucağımıza alalım ortak amacın olduğu bu platformda bize de yakışan bu temenniler olur sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…