merhaba, ben de takip ediyorum daha deneyimli annleri :) kaçıncı aydan itibaren çatlak oldu siz de? ben de bitkisel yağ kullanıyorum ama bebeğe zararı var mı bilemiyorum
Yazıklarımı okursanız siizzin burada dediğiniz şeyleri yazdığımı aynı fikirde olduğumu görürsüğnüz sadece dediğim siznle aynı fikirdeyim ama bu bizimle aynı fkirde olmayan iyi niyetli bir üçüncü kişiyi eleştirmemizi gerektirmez bence siz okadar önyargılı bakıyrosunuz ki sizinle aynı görüşü paylaşmama rağmen zıt bir şey demişi gibi davranıyosunuz ayrıca da ortada %100 hedeften bağımsız gerçekler varken hedef için alınganlık ihtimali %0 olur bu bilimsel bir gerçeklik ama rahatlıyacaksanız ben alıngan da olurum ama bence birbirimize destek vermemiz gerekn bir platformda bu tarz ifadeler bence hepimiz için yanlış bir uslup olur.
cnm rahat 3 4 aydır var bnm çatlaklarım yanlardan başladı artmaya göbek çıktıkça çoğaldı işte şuanda önüne geçilmez bir hal aldı fotomu eklemiştim deli gibi kaşınıyo kaşımıyorum ama yinede kötü oldu
bebişlerin isimleri netleşti mi herkeste artık kızlar?
merhaba, ben de takip ediyorum daha deneyimli annleri :) kaçıncı aydan itibaren çatlak oldu siz de? ben de bitkisel yağ kullanıyorum ama bebeğe zararı var mı bilemiyorum
bana katılıp katılmaman mühim değil nacizane herkesin kendi fikridir...
kırmızı ile belirttiğim yerin cevabı :
üçüncü kişiyi eleştiririm neden mi !!! emek olmadan yemek olmaz tabiri yüzünden...ayrıca biz o arkadaşın evvliyatınıda çok iyi biliriz...hatta uslubunuda bilen bilir...neyse sizinle aynı pencereden bakmadığımız kesin...
sırf birilerini eleştirmeyeyim diye sırf tartışma olmasın diye kusura bakmayın ama kimsenin haddini aşan ve en azında beni rahatsız eden yorumlarına yanıt vermeden duramam...
eklediği linke hiçbir sözüm yok benim takıldığım nokta uslubudur...
benim uslubumda bir yanlışlık yok bugüne kadar da hiç olmadı burada ki arkadaşlar çok iyi bilirler..
dediğim gibi farklı pencereden baktığımızı düşünüyorum bu konuya...
Ben pek katılmıyorum artık tıp ilerledi göreceksiniz Allah izin verirse İnşallah ister sezeryan ister normal çok kolay olacak herşey çok iyi geçecek emeksiz yemek yok da biraz bence arabesk kaçıyor çünkü herşeyin torpille döndüğü hatta sağlığın bile adamı olana daha farklı işletildiği ülkemizde emeksizde çoooook lezzetli yemekler oluyor maalesef ama bunun yanında bence manevi değerlerin ön plana çıktığı çok ağır bastığı da bir cennet ülkede yaşıyoruz bence formül basit pozitif düşün, aklına kötüsünü getirme, bebişinin ay yüzünü hayal et, bilinçli ol, araştır bil afedersiniz ama sığır gibi yatarsak o masaya hiç bişi olmaz ne ne zman nerde nasıl yapılır yapılmalıdır bunları bilmeliyiz bilinçli olmalıyız, ağlamayana meme yok hakkımızı aramalı savunmalıyız aman bana ne bana dokunmayan yılan bin yaşasın yapmamalıyız, hemen gaza gelip insanları hemn yargılamamalıyız bence arkadaşımın paylaştığı bilgi de uslübuda gayet uygundu, o belki onları kendi sezeryanı tercih edecek olsabilke o bakış açısıylşa yansıttı dediği hiç bir şey yanlış değilki hepsi doğru şeyler o normal dogum açısından baktı bende sezeryan acısından bakar ona göre yazarım bence bundan daha vahim olan "normal ya da sezeryan ikisi de kolay değil" bu tabirdir. kolay olmasada ki ben öyle düşünmüyorum bunu burada dillendirmek insanları gereksiz sıkıntıya sokmaktan başka hiç bişi vermez... İşte benim açımdan da bu yanlış geliyr ama eminim biçok kişiye göre de bu sadece hataın gerçeği söylense ne olr.......
Bugun sozde alisverise cikacaktik sevgili kocamla ama dun geceden beri ona gicik oldugum icin greve gittim ve hicbiryere cikmadimBasta senin ihtiyacin var ama dedikce ben daha da sinirlendim Sanki bebek sadece benim Kalan ihtiyaclarinida sen al dedim ve o da tamam dedi. Sonra ben uzgun uzgun odama cekildim O da komik videolar izlemeye basladi bir yandan da guluyor Boykota devam ediyorum Gorur o gununu
kızlar çok şükür bugün kontrolüm iyi geçti.bebişimin kilosu 1hafta geriden geliyordu.normal haftasını ykalamışız.herşey normal şeker de iyi çıktı.bir tansiyon sorunu var.ilaca başlıcam sanırım onun için
bana katılıp katılmaman mühim değil nacizane herkesin kendi fikridir...
kırmızı ile belirttiğim yerin cevabı :
üçüncü kişiyi eleştiririm neden mi !!! emek olmadan yemek olmaz tabiri yüzünden...ayrıca biz o arkadaşın evvliyatınıda çok iyi biliriz...hatta uslubunuda bilen bilir...neyse sizinle aynı pencereden bakmadığımız kesin...
sırf birilerini eleştirmeyeyim diye sırf tartışma olmasın diye kusura bakmayın ama kimsenin haddini aşan ve en azında beni rahatsız eden yorumlarına yanıt vermeden duramam...
eklediği linke hiçbir sözüm yok benim takıldığım nokta uslubudur...
benim uslubumda bir yanlışlık yok bugüne kadar da hiç olmadı burada ki arkadaşlar çok iyi bilirler..
dediğim gibi farklı pencereden baktığımızı düşünüyorum bu konuya...
inşallah kolay olsun herkesin inşallah anlamadan doğuruversin herkes. ama sizin tabirinizle ' sığır' gibi yatmayıp araştırıp öğrenen, videolar izleyen ,okuyan annelerden oluşan bir grup var burda ve sezeryan ya da normal doğumun o kadar da kolay bir olay olmadığının farkındadırlar heralde di mi?
ben neyi kaçırdım kızlar. ne linki,kim bu 3.kişi...bi paylaşsanız mı acaba?
inşallah kolay olsun herkesin inşallah anlamadan doğuruversin herkes. ama sizin tabirinizle ' sığır' gibi yatmayıp araştırıp öğrenen, videolar izleyen ,okuyan annelerden oluşan bir grup var burda ve sezeryan ya da normal doğumun o kadar da kolay bir olay olmadığının farkındadırlar heralde di mi?
Tabikide sizin ne yazacağınız neye takacağınız bunlar da benim haddimi aşar ben iyi niyetlice bişiler söyledim sadece inanın o arkadaşın adı ne deseniz bilmem genlleme yaptım konuştum geçmişi geleceği beni ilgilendirmez benim yorumum spesifiktir ve sadece bu konuya özgüdür dikkat edin ben ne profil incelemesi yaparım ne konu açarım sdece sorum varsa onu sorarım, iyi niyetlerimi, dileklerimi paylaşırım bildiğim konularda da öneride bulunurum insanların kişilikleri hayata bakış açıları en azından bu platformda beni ilgilendirmez o yüzden yarın bir gün sizede bir beğeni bırakabilirim çünkü buradaki konuşmalarımız benim için bir saniye sonra biter....
sen bi özele gel bebeğemm
Vallahi benim demek istediğim kastettiğim şey gayet açık gayet güzel ve içten duygular sırf halılığınızı ispatlamak istercesine insanları ebdişeye sevketmek istiyorsanız buyrun edin, youtubeden bir diş dolgusu videosunu izlerken her taraf kan revan olan videolarda var gayet modern olanlarda ben eminim İnşallah siz de dahil hepimiz için böyle olur onbeş dakika içinde adet sancısından bile hafif sancılarla epiduralsiz doğuran insanlarda ben bardağa dolu tarafından bakıyorum siz boş taraftan bakmak isteyip insanları da aynı karamsarlığa itemk istiyorsanız bu da sizin vicdanınıza kalmış.... Beğenen kişi de cidden manidar olmuş yazık çok basit şeylerle uğraşıyoruz mahalle kavgası gibi...Umarım kendim ve başkaları için ben haklı çıkarım... Sizinde Allah gönlünüze göre versin...
pekala o zman bir önce ki mesajınızda uslubun doğru yada yanlış olduğunu sorgulamanız ne derece ilgilendiriyordu sizi, malum şahsınıza ait en ufak bir yorum yoktu...hatta neden ben yazdıktan sonra ilk alınan siz oldunuz ve hemen yanıtlama gereği duydunuz?size bunları derdim ama dememe gerek yok sanırım...malum az önce bir saniye içinde bitmeyen konuşma nedense şimdi bir saniye içinde bitecek hale geldi...
neyse yeterince uzadı sanırım...Rabbim hayırlısıyla herkese evladını kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?