2012 Ekim Anneleri

bizimkilerde de mobilya kokusu vardı canım dolapları açık bırak, camları da, havalansınlar bikaç gün

Ay bende mevzuyu değiştreyim de ne yazsam diye düşünüyordum:)
Arkadaşım burada hep mobilya alanlar kokudan bahsetti. Bu koku olayının kurşunlu-kurşunsuz boya ile alakası yok herhalde.
Sen en azından bir hafta on gün havalandırmadan bebeğinin eşyalarını yerleştirme.

Amin canım İnşallah eğer sıfır ağrıyla bir doğum yaparsan ki İnşallah sende hepimizde yaparız burada gurur ve mutlulukla paylaşırız umarım Allah o günelri bize nasip eder....:2:

bakınız hanımefendi...benim arkadaşla ilgili bi sorunum hiç olmadı sadece daha önce başka birine yazdığı bir mesajı hatırlıyorum ve ona istinaden onun uslubunu yine doğru bulmadığımı söyledim...iyi niyet aranacak bi durum yok ortada zaten...sorunu anlarsanız sevinirim sorun yine yine yeniden bayanın uslubu...

Kursunsuz evet de su bazli boyanin kokmamasi lazim, cozucu bazli boyalar cozucusunden dolayi kokar.. Esim badana yapti oglusun odasini, boyarken bile kokmadi dogru duzgun bir de soru sordum diye usta gelip bana hamileler kaprisli olur onlarla ugrasiiyoruz siz illaki kafaniza birseyi takarsiniz demezmi... Gicik oldum iyice

canım benim boyayla alakası yoktur.her yeni mobilya çok kokar.vernik gibi ne bileyim has bir koku vardır. normal yani. geçer.. dalin det. var mı onunla sil.sonra açık bırak....

Dediğim gibi bu sizinle faktör b arasında ben faktör bnin bana vermiş olduğu bir cevaptan dolayı eleştirlmesine vicdanım el vermedi çünkü kendi de çevrimdışı idi kendisi bunları görüp cevap verirse kendisiyle konuşursunuz benim uslubumda amacımda belli haddimi aşan konularla muhattap olmak istemiyorum muhtemelen hafta sonuda giremezzsem diye fazlacada uzatmak istemiyorum aradaki sayfaları da okumayabilirim cevap istediğiniz görüş ve yorumlarınızı ben çevrimdışıyken bana özelden mesaj atabilirsinizki böylece kişilerin arkasından konuşmacalar olmasın en azından burada dedikodu olmasın!

edammm, asudeD+, cimeka, bebom, tayfunozge, kplnm, ksel, mutim, mountaineer, esizm, gulcan87, esr_esr

slm herkese
biz 1-2 saat içinde dr amcamıza gidicez..
bugün nöbetçi..eğer çok sırası yoksa annemle taksiye binip gidicez..
eşim bugün gece görevde malesef
nst de sıkıcı geliyor artık..
herşey yolunda çıkar inşallah

İnşallah canım ben çıkacağına eminim...

Kızlar herkese iyi haftasonları umarım süper bir haftasonu sancısız sıkıntısız bizi bekliyordur, öpüldünüz.....

insan evde oturup yatarken ayaklarının altı ağrır mı ya

edam inşallah güzel sonuçlar gelicek doruk paşadan

selam kızlar bende bir haftadan beri siteye uğrayamadım malum evde bayağı iş vardı badana boya temizlik yerleştirme derken yeni pc nin başına geçme fırsatım oldu , geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla biraz ortam gerilmiş kızlaaaarrr yapmayın konuyu bile bilmiyorum ama herkesin sinirlerini bozuk hormonlar bir tuhaf herşey güzel olacak minnoşlarımız gelecek bende bugün dr kontrolündeydim ya dr bana plesanta da yaşlanma var dedi kafam karıştı böle durumla karşılaşan var mı ?vallaa sağlıklı olsunda erken doğuma bile razıyım artık:44:

özele gerek yok bişey yazacak olursam buraya yazarım ve okuyan anlar zaten...dikkat ederseniz o bayana yazdığım satırlarıda isim vermeden yazdım...ben lafı ortaya koyarım alınan alınır..tıpkı sizin gibi..

burada dedikodu yapmak söz konusu olmaz merak etmeyin, herkes karşı görüşünü belirtir cevabı olan cevabını yazar ve hepimizde geçmişi genelde okuruz ve cevap vermemiz gereken yerlerde cevabımızı veririz..tıpkı benim Factor b nin yorumuna karşı yaptığım yorum gibi...dedikoduya ne hacet yeterki insan gıybete düşmesin...

Plesanta da yaşlanmada erken alıyorlar bebeği diye biliyorum arkadaşım. Doktorun ne dedi bu konuda.
Benim kardeşimde de vardı yaşlanma ama zaten sonra 1 haftası kalmıştı, bebekte makat pozisyonda idi aldı doktor, gününü bekletmedi.

evet beni de çok sıkıyor nst.bence daha en az 3 kere daha gireriz diyorum...

inşallah çokkkk güzel haberlerle gelirsin..
insan evde oturup yatarken ayaklarının altı ağrır mı ya

edam inşallah güzel sonuçlar gelicek doruk paşadan

peki insan uyurken dizleri acır ve ağrır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…