- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kizlar selam, cok hararetli bir tartismanin ortasinda buldum kendimi anlamadim da konu ne ama ben birazcik konuyu degistirsem de ortalik yumusasa cunku cok gerginim suanbebegin mobilyalari geldi, guyya kursunsuz su bazli boya fln dediler birsuru para verdik ama inanilmaz koku var..sizin mobilyalar da kokuyormuydu? Ben bile rahatsiz oldum kokudan bebek nasil dayansin... Artik insanlar oyle isguzarki insan kime guvenecegini bilemiyor.. Eger kursunsuz degilse bunu nasil ispatlarim bunu da ilemiyorum..avrupada amerikada olsa insanlar dava acar biz de boyle her isimiz allaha emanet...
Kizlar selam, cok hararetli bir tartismanin ortasinda buldum kendimi anlamadim da konu ne ama ben birazcik konuyu degistirsem de ortalik yumusasa cunku cok gerginim suanbebegin mobilyalari geldi, guyya kursunsuz su bazli boya fln dediler birsuru para verdik ama inanilmaz koku var..sizin mobilyalar da kokuyormuydu? Ben bile rahatsiz oldum kokudan bebek nasil dayansin... Artik insanlar oyle isguzarki insan kime guvenecegini bilemiyor.. Eger kursunsuz degilse bunu nasil ispatlarim bunu da ilemiyorum..avrupada amerikada olsa insanlar dava acar biz de boyle her isimiz allaha emanet...
bizimkilerde de mobilya kokusu vardı canım dolapları açık bırak, camları da, havalansınlar bikaç gün
ben hamileliğimin en başından beri normal doğuma odaklanmış ve kendimi çok rahat bir hamilelik ve doğum yaşıcağıma inandırmış bir insanım. ama son anda sezeryan olma ihtimalimin çok daha yüksek olduğunu öğrendim 2 gün önce. ben çok pozitif yaklaştım hep doğuma ama bu hiç acı çekmicem, canım acımıcak anlamına da gelmez. hamileliğim bile ne kadar rahat geçirmiş olsam da ağrılar, sancılar beni bir yandan zorluyor.
sanki ben kan revan içinde kalıcaz,çok canımız acıcak, o kadar zorlanıcaz ki bin pişman olcaz gibi şeyler yazıp insanları demoralize etmek için çaba göstermişim gibi davranıyorsunuz onu anlayamıyorum.
inşallah rabbim size de bana da hepimize çok çok rahat doğumlar nasip etsin ne diyim. kimseyle tartışma yaşamadım bugüne kadar yaşamak da istemem
Çünkü Faktör B arkadaşım o videoyu benim için paylaştı benimde bunun sebebini sizinle paylaştım kişi burada yokken haksız yargılamamak için ama diyorsunuz ya ben onun geçmişini de bilirim gerisi sizin aranızda iş böyle geçmişinide bilirim muhabbetlerine binerse ben iyi niyet aramam ama İnşallah hepimiz ağrısızca bebişimiz kucağımıza alalım ortak amacın olduğu bu platformda bize de yakışan bu temenniler olur sanırım...
Ay bende mevzuyu değiştreyim de ne yazsam diye düşünüyordum:)
Arkadaşım burada hep mobilya alanlar kokudan bahsetti. Bu koku olayının kurşunlu-kurşunsuz boya ile alakası yok herhalde.
Sen en azından bir hafta on gün havalandırmadan bebeğinin eşyalarını yerleştirme.
bakınız hanımefendi...benim arkadaşla ilgili bi sorunum hiç olmadı sadece daha önce başka birine yazdığı bir mesajı hatırlıyorum ve ona istinaden onun uslubunu yine doğru bulmadığımı söyledim...iyi niyet aranacak bi durum yok ortada zaten...sorunu anlarsanız sevinirim sorun yine yine yeniden bayanın uslubu...
edammm, asudeD+, cimeka, bebom, tayfunozge, kplnm, ksel, mutim, mountaineer, esizm, gulcan87, esr_esr
slm herkese
biz 1-2 saat içinde dr amcamıza gidicez..
bugün nöbetçi..eğer çok sırası yoksa annemle taksiye binip gidicez..
eşim bugün gece görevde malesef
nst de sıkıcı geliyor artık..
herşey yolunda çıkar inşallah
insan evde oturup yatarken ayaklarının altı ağrır mı ya
edam inşallah güzel sonuçlar gelicek doruk paşadan
Dediğim gibi bu sizinle faktör b arasında ben faktör bnin bana vermiş olduğu bir cevaptan dolayı eleştirlmesine vicdanım el vermedi çünkü kendi de çevrimdışı idi kendisi bunları görüp cevap verirse kendisiyle konuşursunuz benim uslubumda amacımda belli haddimi aşan konularla muhattap olmak istemiyorum muhtemelen hafta sonuda giremezzsem diye fazlacada uzatmak istemiyorum aradaki sayfaları da okumayabilirim cevap istediğiniz görüş ve yorumlarınızı ben çevrimdışıyken bana özelden mesaj atabilirsinizki böylece kişilerin arkasından konuşmacalar olmasın en azından burada dedikodu olmasın!
fazla ayakta kalıyorsan ağrır canım örnek A
inşallah canımm
selam kızlar bende bir haftadan beri siteye uğrayamadım malum evde bayağı iş vardı badana boya temizlik yerleştirme derken yeni pc nin başına geçme fırsatım oldu , geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla biraz ortam gerilmiş kızlaaaarrr yapmayın konuyu bile bilmiyorum ama herkesin sinirlerini bozuk hormonlar bir tuhaf herşey güzel olacak minnoşlarımız gelecekbende bugün dr kontrolündeydim ya dr bana plesanta da yaşlanma var dedi kafam karıştı böle durumla karşılaşan var mı ?vallaa sağlıklı olsunda erken doğuma bile razıyım artık:44:
evet beni de çok sıkıyor nst.bence daha en az 3 kere daha gireriz diyorum...edammm, asudeD+, cimeka, bebom, tayfunozge, kplnm, ksel, mutim, mountaineer, esizm, gulcan87, esr_esr
slm herkese
biz 1-2 saat içinde dr amcamıza gidicez..
bugün nöbetçi..eğer çok sırası yoksa annemle taksiye binip gidicez..
eşim bugün gece görevde malesef
nst de sıkıcı geliyor artık..
herşey yolunda çıkar inşallah
insan evde oturup yatarken ayaklarının altı ağrır mı ya
edam inşallah güzel sonuçlar gelicek doruk paşadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?