yok be güzelim yata kalka geçiyor günlerim, yattıkça daha çok ağrıyo sanki her yanım
izne çıkmak yaramadı bana
evet beni de çok sıkıyor nst.bence daha en az 3 kere daha gireriz diyorum...
inşallah çokkkk güzel haberlerle gelirsin..
peki insan uyurken dizleri acır ve ağrır mı?
yok be güzelim yata kalka geçiyor günlerim, yattıkça daha çok ağrıyo sanki her yanım
edammm, asudeD+, cimeka, bebom, tayfunozge, kplnm, ksel, mutim, mountaineer, esizm, gulcan87, esr_esr
slm herkese
biz 1-2 saat içinde dr amcamıza gidicez..
bugün nöbetçi..eğer çok sırası yoksa annemle taksiye binip gidicez..
eşim bugün gece görevde malesef
nst de sıkıcı geliyor artık..
herşey yolunda çıkar inşallah
hatun çalışsa bi dert evde yatsa bi dert
Bu çektiğin ağrı nasıl bir ağrı?peki insan uyurken dizleri acır ve ağrır mı?
sen şimdi yemekte yapmazsın kocacına boykot var diye
olsun tatlım sen yine de git bebişine ciicler al üzme kendini...erkekler bazen öyle uyuzluklar yapabiliyor işte
Plesanta da yaşlanmada erken alıyorlar bebeği diye biliyorum arkadaşım. Doktorun ne dedi bu konuda.
Benim kardeşimde de vardı yaşlanma ama zaten sonra 1 haftası kalmıştı, bebekte makat pozisyonda idi aldı doktor, gününü bekletmedi.
Ya bende de acayip bir ağırlık var, çalışırken bu kadar tembellik yapmıyordum. Yattığım yerden evin haline bakıyorum ve tekrar yatıyorum:) Tembelliğinden daha anca yiyebildim kahvaltıdan sonraki öğünümü.
Ya bu arada ben evde daha az su içer oldum, çalışırken 3 lt içerdim.
aynen bende öyleyim kalkıp bir yemek hazırladım yattım ,çamaşırları katladım yattım, biara kalktım bulaşık mak. boşaltmaya üşendiğim için tezgahtaki bulaşıkları yıkadım geldim yattım, saat 5buçukta ancak öğle yemeği yedim yine yattımbirazdan da akşam yemeğini atıcam fırına
su içmeyi de unutuyorum aynı şekilde, o yüzden artık 1 bardak su içersem 1 bardak da yanımda odaya getiriyorum ki gözümün önünde olsun
evet beni de çok sıkıyor nst.bence daha en az 3 kere daha gireriz diyorum...
inşallah çokkkk güzel haberlerle gelirsin..
Ya bende de acayip bir ağırlık var, çalışırken bu kadar tembellik yapmıyordum. Yattığım yerden evin haline bakıyorum ve tekrar yatıyorum:) Tembelliğinden daha anca yiyebildim kahvaltıdan sonraki öğünümü.
Ya bu arada ben evde daha az su içer oldum, çalışırken 3 lt içerdim.
bizee inş. güzel haberler getireceksin tatlım...oğlunla hasret gider annesi
ya akşam eşime diyorum ki millet arka arkaya patır patır doğuruyo her sene bir çocuk. 8-10 çocuk yapıyolar
bizim mi çok canımız tatlı çok nazlıyız bilmem
Bu çektiğin ağrı nasıl bir ağrı?
Ben tatildeyken başladı, Karadeniz'in havasından dedim ama burada da aynen devam ediyor. Sanki romatizmal bir ağrı gibi, ama komple kalçamdan aşağıya tüm bacaklarımda oluyor. Hele birde iki bacağımda aynı anda oluyorsa deliriyorum gece.
merhaba hatunlar :119:
bişey sorcam ben evden eşimin telden topiğe girmek istiyorum dün bi girişimde bulundum ama sayfa o kadar büyük çıkıyor ki tel ekranına sığmıyor bunun daha kolay bi yolu var mı?
başka sayfalar telefonun ekran boyutunda çıkıyor ama kk öyle değil nasıl olcak? telden giren varsa bana bilgi verebilir mi? :44:
aynen valla bunu hep çalıştırmak lazım
sen nerdesin bakim burda turşu yapıyoruz yoksun ortalarda
Dogru bılmissin canım yapmiyorumYattığım yerden sizi okuyorum O gönlümü alana kadar bu hamilelikte grev var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?