2012 Ekim Anneleri

yok be güzelim yata kalka geçiyor günlerim, yattıkça daha çok ağrıyo sanki her yanım

izne çıkmak yaramadı bana

Ya bende de acayip bir ağırlık var, çalışırken bu kadar tembellik yapmıyordum. Yattığım yerden evin haline bakıyorum ve tekrar yatıyorum:) Tembelliğinden daha anca yiyebildim kahvaltıdan sonraki öğünümü.
Ya bu arada ben evde daha az su içer oldum, çalışırken 3 lt içerdim.

evet beni de çok sıkıyor nst.bence daha en az 3 kere daha gireriz diyorum...

inşallah çokkkk güzel haberlerle gelirsin..

peki insan uyurken dizleri acır ve ağrır mı?

ya akşam eşime diyorum ki millet arka arkaya patır patır doğuruyo her sene bir çocuk. 8-10 çocuk yapıyolar

bizim mi çok canımız tatlı çok nazlıyız bilmem

bizee inş. güzel haberler getireceksin tatlım...oğlunla hasret gider annesi

peki insan uyurken dizleri acır ve ağrır mı?
Bu çektiğin ağrı nasıl bir ağrı?
Ben tatildeyken başladı, Karadeniz'in havasından dedim ama burada da aynen devam ediyor. Sanki romatizmal bir ağrı gibi, ama komple kalçamdan aşağıya tüm bacaklarımda oluyor. Hele birde iki bacağımda aynı anda oluyorsa deliriyorum gece.

yok be güzelim yata kalka geçiyor günlerim, yattıkça daha çok ağrıyo sanki her yanım

izne çıkmak yaramadı bana

bende yata kalka geçiriyorum günlerimi diyorum ama günlük işler bile yoruyor artık bizi..

insan evde olunca daha çok yoruluyor sanki :26:

canımm dr bana salı günü nst ye mutlaka gir dedi her hafta konrtol olcak artık dedi başkada bişi demedi:44: Allahtan hayırlısı

aynen bende öyleyim kalkıp bir yemek hazırladım yattım ,çamaşırları katladım yattım, biara kalktım bulaşık mak. boşaltmaya üşendiğim için tezgahtaki bulaşıkları yıkadım geldim yattım, saat 5buçukta ancak öğle yemeği yedim yine yattım birazdan da akşam yemeğini atıcam fırına

su içmeyi de unutuyorum aynı şekilde, o yüzden artık 1 bardak su içersem 1 bardak da yanımda odaya getiriyorum ki gözümün önünde olsun

tatlım bu su işini ben şişe ile hallettim bardakla olmuyor unutuyor insan...pınar suyun cam şişede olanları varya onlardan aldım şimdi o cam şişeye koyuyorum sürekli ondan içiyorum...

evet beni de çok sıkıyor nst.bence daha en az 3 kere daha gireriz diyorum...

inşallah çokkkk güzel haberlerle gelirsin..

ben her hafta giriyorum 20 dk sürüyor ama geriliyorum resmen..
allahtan sancı falan çıkmıyor..ama 3 gece önce sancılandım bu sefer bağlanmaya korkuyorum..

aminnn canım inşallah

3 lt supermis,ben de saglam su icerim...
Calisirken genelde masamizda oluyor su sisesi gozumuzun onunde ondan lik lik icebiliyoruz tabi
ayni uygulamayi evde de yapmani tavsiye ederim gozunun onunde dursun sise,bir sure sonra disiplin ediniliyor zaten.

ya akşam eşime diyorum ki millet arka arkaya patır patır doğuruyo her sene bir çocuk. 8-10 çocuk yapıyolar

bizim mi çok canımız tatlı çok nazlıyız bilmem

Ben Kadir gecesinde rüya gördüm, 2. bebeğime hamileyim ve kız olduğunu öğreniyorum. Sabah eşime anlatıyorum, ne dese beğenirsiniz; " Sen önce bir taneyi doğurda..."
Adam haklı ama, hele ki ilk aylarım çok zor geçti, eşimin pek ümidi yoktu.

Havadan mı sudan mı, yediklerimiz den mi bilmem, ama hepimiz mi çok nazlıyız:)
Büyüklerimiz tarlada bahçede çalışıyormuş. Ben dün iki dolaştım diye akşam yattığım yerden kalkamadım.
Allah sağlık versin hepimize, öyle ya da böyle son aylarımıza geldik. İnşallah sağlıklada kavuşuruz.

altta kalan bacağımın kökü ağrıyor sızlama şeklinde,bir de dizlerim tutulmuş gibi,uzun süre kıvrık kalmış gibi..dizlerimden aşağı sıkıntım yok...

merhaba hatunlar :119:
bişey sorcam ben evden eşimin telden topiğe girmek istiyorum dün bi girişimde bulundum ama sayfa o kadar büyük çıkıyor ki tel ekranına sığmıyor bunun daha kolay bi yolu var mı?
başka sayfalar telefonun ekran boyutunda çıkıyor ama kk öyle değil nasıl olcak? telden giren varsa bana bilgi verebilir mi? :44:

dokunmatik mi?

ben elimle uygun boyuta çekiyorum..

luna82 coook tatlisin :)
sabah kahvaltida benzer olayi yasadim esimle bu ay odemeler baya yuksek onlari konusuyorduk birden benim yuzum dustu,farkina vardi,ardindan ''merak etme istedigin ne varsa alicam kizina,eksigi kalmiyacak''dedi

Allaaaaah sen misin bunu diyen :) ''babamin evinden getirmedim ben bu bebegi,senin de kizin bu''diye gurledim resmen
Demesin mi ''ya ne guzel bir lafmis bu hahahahaha cok komiksin''
Ne yapican iste, esim benim ilk bebegim oyle avutuyorum kendimi :)

Dogru bılmissin canım yapmiyorumYattığım yerden sizi okuyorumO gönlümü alana kadar bu hamilelikte grev var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…