ahh ne güzel atlatmışsın doktorun parmakları inceydi sanırım
ben nasıl korkuyodum bu çatı işinden sezeryan istememin bi sebebi de bu çatı
ahh ne güzel atlatmışsın doktorun parmakları inceydi sanırım
Kız çocuğu yaparken yaptın da çatı muayenesinden mi korkuyorsunAllah iyiliğini versin senin... Ne var allah aşkına. Parmak hesabı dedik demi
bak içim durmadı kalktım ayırdım şimdi iyi mi
hastane çıkışının alt üst takımı ,çıtçıtlı badisi, zıbını, çorap, eldiven ve şapkasını, bir tane de bez koydum küçük bir çantaya. battaniyesini de koymak lazım mı :26:
oyy heyecan yaptım sanki şimdi hemşire isteyivercekmiş gibi
bir gece rüyamda görmüştüm zaten eşyalarımızı yoktu yanımızda, geçen gece de gördüm bebeklere ne denk gelirse onu giydiriyolar ama diyorum bizim kıyafetlerimiz var onları giydirinbabam var yanımda sadece doğumhaneye girmeden hemşireye vermek için kıyafet bulmaya bi yandan da bizim kendi kıyafetlerimizi giydirmesine ikna etmeye çalışıyoruz
her gece doğuruyorum ben ama bir türlü organize olamadan
Ay canım alemsin valla... Ben bir ara hep doğuruyordum rüyamda hem de ne doğurmak.. Annem yetişemiyordu benimde. Dr. diyor annesi olmadan alalım bari. Kayınvalidem diyor. Ben de annesiyim ben de gelebilirim falan. Aramız iyi bizim. Kötü kaynana değilim ben diyor ama dr. sadece kendi annesini alabiliriz diyor :=) Ben de tabi olmaz olmaz yırtınıyorum annem gelsin diyorum illa. Sonra annem bir geliyor ben pırt diye çıkarıyorum çocuğu
Canım bebeğin hastane beşiğini hazırlayıp getiriyorlar ya ( o tekerlekli şeffaf beşikler hani ) o yüzden battaniyesini de koy. Çünkü ona sarıyorlar bebişlerimizi. Ben koydumZaten dün ben bayağı tecrübe edindim. Hazırlık konusunda. İyi ki aynı hastaneymiş diyorum arkadaşımınki
brck'in kulakları çınlasın nst'den bile korkuyodu ,çatı muayenesi ne ki
Ay canım alemsin valla... Ben bir ara hep doğuruyordum rüyamda hem de ne doğurmak.. Annem yetişemiyordu benimde. Dr. diyor annesi olmadan alalım bari. Kayınvalidem diyor. Ben de annesiyim ben de gelebilirim falan. Aramız iyi bizim. Kötü kaynana değilim ben diyor ama dr. sadece kendi annesini alabiliriz diyor :=) Ben de tabi olmaz olmaz yırtınıyorum annem gelsin diyorum illa. Sonra annem bir geliyor ben pırt diye çıkarıyorum çocuğu
Canım bebeğin hastane beşiğini hazırlayıp getiriyorlar ya ( o tekerlekli şeffaf beşikler hani ) o yüzden battaniyesini de koy. Çünkü ona sarıyorlar bebişlerimizi. Ben koydumZaten dün ben bayağı tecrübe edindim. Hazırlık konusunda. İyi ki aynı hastaneymiş diyorum arkadaşımınki
Bebegin kiyafetlerinin icine bir tane havlu&lavanta kesesi koymak istiyorum giydiren hemsire ablasina kizimin hediyesi olsun diye,abes olur mu sizce?diger hemsirelere ayip olur mu bir de?Ne yapsam?
bak içim durmadı kalktım ayırdım şimdi iyi mi
hastane çıkışının alt üst takımı ,çıtçıtlı badisi, zıbını, çorap, eldiven ve şapkasını, bir tane de bez koydum küçük bir çantaya. battaniyesini de koymak lazım mı :26:
oyy heyecan yaptım sanki şimdi hemşire isteyivercekmiş gibi
bir gece rüyamda görmüştüm zaten eşyalarımızı yoktu yanımızda, geçen gece de gördüm bebeklere ne denk gelirse onu giydiriyolar ama diyorum bizim kıyafetlerimiz var onları giydirinbabam var yanımda sadece doğumhaneye girmeden hemşireye vermek için kıyafet bulmaya bi yandan da bizim kendi kıyafetlerimizi giydirmesine ikna etmeye çalışıyoruz
her gece doğuruyorum ben ama bir türlü organize olamadan
bihter mahvetti beni asuuyuyakalmışım duymadım teli canım
hehehe sana organize olman için motive mesajları atayımmı bebeğemmm
Son kontrolde doğumhane de girdim nst'ye. hazır oraya kadar çıkmışken bebek hemşiresi aradım ama bulamadım. Niyetim sormaktı ne hazırlayayım, fazla fazla da götürmek istemiyorum çünkü.Canım hastanenden bilgi al istersen.. Ben de kararsızdım yan yatma yastığı konusunda ama dün bir baktım ki istemişler arkadaşın ailesinden. Aynı hastane olduğu için hemen ona göre hazırlık yaptım. Sen de telefonla veya gittiğin zaman bilgi alabilirsin. 2 çanta konusu da sana kalmış.. Tek bavulun içine bebeğinkileri ayırmak zor geldi bana. Hepsi minnak minnak malum :=)) Ondan 2 çanta yaptım. Daha doğrusu oğlumunkini yaptım. Kendiminkini yapacağım
Ben nedense korkmuyorum pek fazla, gerçi doktor sancı çıkarsa açılmaya bakacağım dediğinde yüzüm düşmedi değil:)ahh ne güzel atlatmışsın doktorun parmakları inceydi sanırım
Son kontrolde doğumhane de girdim nst'ye. hazır oraya kadar çıkmışken bebek hemşiresi aradım ama bulamadım. Niyetim sormaktı ne hazırlayayım, fazla fazla da götürmek istemiyorum çünkü.
Ben nedense korkmuyorum pek fazla, gerçi doktor sancı çıkarsa açılmaya bakacağım dediğinde yüzüm düşmedi değil:)
Ama smear testi içinde neler duymuştum, okumuştum. Doktor almış numuneyi haberim bile olmadı. Her duyulana, her okuğumuza bakıp telaşlanmamak en iyisi.
Smear testi yaptırmayan bir sürü kadın var bu korkular yüzümden.
Son kontrolde doğumhane de girdim nst'ye. hazır oraya kadar çıkmışken bebek hemşiresi aradım ama bulamadım. Niyetim sormaktı ne hazırlayayım, fazla fazla da götürmek istemiyorum çünkü.
Ben nedense korkmuyorum pek fazla, gerçi doktor sancı çıkarsa açılmaya bakacağım dediğinde yüzüm düşmedi değil:)
Ama smear testi içinde neler duymuştum, okumuştum. Doktor almış numuneyi haberim bile olmadı. Her duyulana, her okuğumuza bakıp telaşlanmamak en iyisi.
Smear testi yaptırmayan bir sürü kadın var bu korkular yüzümden.
arkadaşlar benm yolclk yapmam lazım da dr unuz ne dio bu hafta 2 günlüğüne 5 saatlık yola çıkmalıyım ne diosunuz yolclk yapan var mı son zamnlarda?36.haftaya gircez bu arada.
arkadaşlar benm yolclk yapmam lazım da dr unuz ne dio bu hafta 2 günlüğüne 5 saatlık yola çıkmalıyım ne diosunuz yolclk yapan var mı son zamnlarda?36.haftaya gircez bu arada.
mavibattaniye aaaa ben o koku olayini hic dusunmedim valla,sagol canim ya,yavrum lavanta tarlasina dusmus gibi olacakti az kalsinNot fikri superrrr
xnu masallah bebise...doktor az dedi mi kg'sine,ornek beslenme tablosu verebilir.
genel olarak izgara bonfile-biftek,ciger,sut,muz,badem,ceviz,yumurta,yogurt,meyve...
palamut-istavrit-hamsi
mesajı bırak doğuma gel canımcım kıyafetleri giydirirken hemşirenin başında dikil karıştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?