2012 Ekim Anneleri

ahh ne güzel atlatmışsın doktorun parmakları inceydi sanırım
ben nasıl korkuyodum bu çatı işinden sezeryan istememin bi sebebi de bu çatı

Ya hic korkma,hic bir sey yokmus aci falan yok,zaten konusturuyor bisiler soruyor o an,cevap verecegim derken anlamiyorsun bile ne oluyor :)

Hani su ince parmak-kalin parmak konusunu konusmustuk ya gecmis sayfalarda bugun kontrolden sonra ben doktorun parmaklarina kitlenmis kalmistim,ya bu kalin parmak mi ince parmak mi diye normal parmakti

Kız çocuğu yaparken yaptın da çatı muayenesinden mi korkuyorsun Allah iyiliğini versin senin... Ne var allah aşkına. Parmak hesabı dedik demi

brck'in kulakları çınlasın nst'den bile korkuyodu ,çatı muayenesi ne ki

Ay canım alemsin valla... Ben bir ara hep doğuruyordum rüyamda hem de ne doğurmak.. Annem yetişemiyordu benimde. Dr. diyor annesi olmadan alalım bari. Kayınvalidem diyor. Ben de annesiyim ben de gelebilirim falan. Aramız iyi bizim. Kötü kaynana değilim ben diyor ama dr. sadece kendi annesini alabiliriz diyor :=) Ben de tabi olmaz olmaz yırtınıyorum annem gelsin diyorum illa. Sonra annem bir geliyor ben pırt diye çıkarıyorum çocuğu

Canım bebeğin hastane beşiğini hazırlayıp getiriyorlar ya ( o tekerlekli şeffaf beşikler hani ) o yüzden battaniyesini de koy. Çünkü ona sarıyorlar bebişlerimizi. Ben koydum Zaten dün ben bayağı tecrübe edindim. Hazırlık konusunda. İyi ki aynı hastaneymiş diyorum arkadaşımınki

battaniyesini de koyayım tamam. başka bişeye gerek var mı?

ayy diyorum hemşireye olmaz öyle başkasının kıyafetleri ,bizim kendi eşyalarımız var onları giydirin doğuma gircem hemşireyi ikna etmeye çalışıyorum

brck'in kulakları çınlasın nst'den bile korkuyodu ,çatı muayenesi ne ki

Ay ben korkmuyorum birşey başıma gelene kadar.. Hep böyle oldu. Başıma geldi mi de oldu bitti oluyor zaten :) Doğum moğum artık neyse olacak bitecek. Çatıma mı bakacak, alete mi sokacak.. Başa gelen çekilir gari

Bebegin kiyafetlerinin icine bir tane havlu&lavanta kesesi koymak istiyorum giydiren hemsire ablasina kizimin hediyesi olsun diye,abes olur mu sizce?diger hemsirelere ayip olur mu bir de?Ne yapsam?

kızlar bugun doktara gııttık bızde 1650gr dedı kilosunu normalmı ya 43 cm de boyu sankı kılosu az gıbıme geldı kilo almas ıcın napıcaz bılgınız varmı ? ne yesek ki bolbol.

Bebegin kiyafetlerinin icine bir tane havlu&lavanta kesesi koymak istiyorum giydiren hemsire ablasina kizimin hediyesi olsun diye,abes olur mu sizce?diger hemsirelere ayip olur mu bir de?Ne yapsam?

Canım çok güzel, çok hoş dşünmüşsün ama hediye olduğunu anlasın hemşire. Bir not yazarsın belki 2 satır. Diğerlerine hiç de ayıp olmaz. Bebeği kim giydirirse ona nasip neticede ev tapusu koymuyorsun :) Bir tane havlucuk. Lavanta kesesine gelince.. Onu koyma işte. Bebeğin kıyafetleri de kokar. Rahatsız olur yavrucuk.. Not ise : Beni ilk giydiren hemşireme, benden ufak bir hediye falan yazarsan anlar En azından sonra geri getirmesin bu havlu ne diye

hehehe sana organize olman için motive mesajları atayımmı bebeğemmm

Son kontrolde doğumhane de girdim nst'ye. hazır oraya kadar çıkmışken bebek hemşiresi aradım ama bulamadım. Niyetim sormaktı ne hazırlayayım, fazla fazla da götürmek istemiyorum çünkü.

Ben nedense korkmuyorum pek fazla, gerçi doktor sancı çıkarsa açılmaya bakacağım dediğinde yüzüm düşmedi değil:)
Ama smear testi içinde neler duymuştum, okumuştum. Doktor almış numuneyi haberim bile olmadı. Her duyulana, her okuğumuza bakıp telaşlanmamak en iyisi.
Smear testi yaptırmayan bir sürü kadın var bu korkular yüzümden.

arkadaşlar benm yolclk yapmam lazım da dr unuz ne dio bu hafta 2 günlüğüne 5 saatlık yola çıkmalıyım ne diosunuz yolclk yapan var mı son zamnlarda?36.haftaya gircez bu arada.

smear testini farketmemiştim bile bende dediğin gibi sonra geçtiğimiz aylarda akıntıdan örnek de aldı doktor çubuğu sokup

o yüzden çatı muayenesi hiç korkutucu gelmedi bugüne kadar bana. önümüzdeki hafta eğer normal olcaksa yapmam lazım çatı muayenesini demişti doktorumuz ama gerek kalmadı

mavibattaniye aaaa ben o koku olayini hic dusunmedim valla,sagol canim ya,yavrum lavanta tarlasina dusmus gibi olacakti az kalsin Not fikri superrrr

xnu masallah bebise...doktor az dedi mi kg'sine,ornek beslenme tablosu verebilir.
genel olarak izgara bonfile-biftek,ciger,sut,muz,badem,ceviz,yumurta,yogurt,meyve...
palamut-istavrit-hamsi

Ay ben de yaptırdım smear testini.. Çatı muayenesi de onun gibi sanıyorum ben. Hemencik olup bitiyor... Beni aletle açmıştı dr. ozamanşimdi de parmakla herhalde

arkadaşlar benm yolclk yapmam lazım da dr unuz ne dio bu hafta 2 günlüğüne 5 saatlık yola çıkmalıyım ne diosunuz yolclk yapan var mı son zamnlarda?36.haftaya gircez bu arada.

Canım kesin ve kesin dr.unla görüşmelisin. Biz ne desek boş... Belki sen gitmeden önce kontrole çağırır falan...

valla ben bayramda cesaret edememiştim 4,5 saatlik yola. doktoruna sordun mu, 36. haftada bir problem olmasın :26:

Ne demek canım benim aklıma geldi söyleyiverdim. Bu arada senin fikir de süper Ben de ya havlu ya da başka birşey düşünüyorum senin fikrini duyduğumdan beri. Ama en iyisi güzel bir havlu sanırım... Çalabilirim demi fikrini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…