2012 Ekim Anneleri

kızçeler hadi öptük sizi oğluşumla bebişlerinizi de

yarın görüşürüz inşallah Allah'a emanet olun

Daha orjinal fikirler varsa arkadaslara soralim,dogum yapan komsum havlu vermis bana da onerdi koy hos bir jest olur diye.
Yavrumu ilk yikayan giydiren ablasina canim feda olsun aslinda havlu bile az geliyor.
Fenerbahce kombine bileti bile alirim :))))

Kız çocuğu yaparken yaptın da çatı muayenesinden mi korkuyorsun Allah iyiliğini versin senin... Ne var allah aşkına. Parmak hesabı dedik demi

tatlım çocuğu yaparken parmak falan yoktu
ne bilim ben çatıda bi kaç parmak kullanılıyo ayyy söylerken bile tüylerim ürperdi gerisini anla artık

bence doktordan doktora değişiyodur ya
hatta bu işi çoğu zaman ebeler yapıyomuş acıyan da oluyodur ki bahsedenler vardı çatı muayenesi acısından
sen şanslıymışsın canım
brck'in kulakları çınlasın nst'den bile korkuyodu ,çatı muayenesi ne ki

heee sorma brck nst acıtıyo mu diyodu
benden beteri de var anacım napcan işte

Canım benim aklıma taç, toka falan da geldi ama çok fazla spesifik olur. Yani beğenmeme ihtimali çok yüksek. Hemşirenin tarzı değildir falan. Hoşluk olacağına boşluk olur En iyisi havlu veya bir şişe viski Yada puro... Hani eskiden dağıtırlarmış ya erkek bebekte

Aman canım hiç korkma birşeycik olmaz... Kendi kendi korkutma bak Sonra ne yapacaksın? Ama sez.dı galiba demi

Son düzenleme:

:90: babamin tarzi tam o viski hediyesi hahahaaha ay cook guldummmm canim yaaa :)
okul yillarimizda mudurumuze az vermedi o hediyelerden

öfffffffffffffff
geçmişi oku oku çatladım ya
yarım yamalak cevaplar yazdım ama idare edin

mavibattaniye evet canım sezeryan olcak ama tabiki tek sebep çatı değil

kargo takipten baktım gelmiş de bizim postacı yok dedi şimdi eşimi aradım yarın sabah arıcak gerekirse açtırır postaneyi
yarın alırım inşallahh canım

bende ondan bakmıştım tatlım gelmiş görünüyordu.. inş. alırsın canımm

çok güzel planlamışsın...hemen kopya çekelim senden...

nerden belli fenerli olduğu

ben de şık bir havlu koyacağım ilk ilgilenen hemşireye.bir poşete koyup bebek kıyafetlerinin olduğu poşete koyayım diyorum..nasılsa ben de oralarda olacağım,kendimde olursam ya da nasıl versem:44:bir de babaya bebeği ilk getiren hemşireye bahşiş verir baba.. bundan haberiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…