- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızçeler hadi öptük sizi oğluşumlabebişlerinizi de
yarın görüşürüz inşallah Allah'a emanet olun
çıkma dio dr da off yaaa off.bebeiş bi olsun alcam onnla gezcem gezcem acısını çıkarcazz.
gece doğurma sakın duydun mu beniii
Ne demek canım benim aklıma geldi söyleyiverdim. Bu arada senin fikir de süperBen de ya havlu ya da başka birşey düşünüyorum senin fikrini duyduğumdan beri. Ama en iyisi güzel bir havlu sanırım... Çalabilirim demi fikrini
Kız çocuğu yaparken yaptın da çatı muayenesinden mi korkuyorsunAllah iyiliğini versin senin... Ne var allah aşkına. Parmak hesabı dedik demi
Ya hic korkma,hic bir sey yokmus aci falan yok,zaten konusturuyor bisiler soruyor o an,cevap verecegim derken anlamiyorsun bile ne oluyor :)
Hani su ince parmak-kalin parmak konusunu konusmustuk ya gecmis sayfalarda bugun kontrolden sonra ben doktorun parmaklarina kitlenmis kalmistim,ya bu kalin parmak mi ince parmak mi diye normal parmakti
brck'in kulakları çınlasın nst'den bile korkuyodu ,çatı muayenesi ne ki
tahmin ettim zaten tatlım...o yüzden mesaj attım gelmiş sanırım ilçeye :44:
Daha orjinal fikirler varsa arkadaslara soralim,dogum yapan komsum havlu vermis bana da onerdi koy hos bir jest olur diye.
Yavrumu ilk yikayan giydiren ablasina canim feda olsun aslinda havlu bile az geliyor.
Fenerbahce kombine bileti bile alirim :))))
tatlım çocuğu yaparken parmak falan yoktu
ne bilim ben çatıda bi kaç parmak kullanılıyo ayyy söylerken bile tüylerim ürperdi gerisini anla artık
bence doktordan doktora değişiyodur ya
hatta bu işi çoğu zaman ebeler yapıyomuş acıyan da oluyodur ki bahsedenler vardı çatı muayenesi acısından
sen şanslıymışsın canım
heee sorma brck nst acıtıyo mu diyodu
benden beteri de var anacım napcan işte
tahmin ettim zaten tatlım...o yüzden mesaj attım gelmiş sanırım ilçeye :44:
Canım benim aklıma taç, toka falan da geldi ama çok fazla spesifik olur. Yani beğenmeme ihtimali çok yüksek. Hemşirenin tarzı değildir falan. Hoşluk olacağına boşluk olurEn iyisi havlu veya bir şişe viski Yada puro... Hani eskiden dağıtırlarmış ya erkek bebekte
kargo takipten baktım gelmiş de bizim postacı yok dedi şimdi eşimi aradım yarın sabah arıcak gerekirse açtırır postaneyi
yarın alırım inşallahh canım
camoka ayni seninle takvimlerimiz hemen hemen,sana gun verdi mi doktor dogum icin?
bende ondan bakmıştım tatlım gelmiş görünüyordu.. inş. alırsın canımm
hehhee onun doktoru parmak hesabından sonra gün verecekmiş
parmak hesabı anladın sen
camoka ayni seninle takvimlerimiz hemen hemen,sana gun verdi mi doktor dogum icin?
evet ben de baktım ama inşallah yarın elime geçer
hamsiyem çok teşekkür ediyo şimdiden
çok güzel planlamışsın...hemen kopya çekelim senden...Arkadaşlar merhaba.. Bu gün bende bir enerji var ki sormayın.. Sabahtan beri ortalığı topladım, Çamaşır yıkadım astım, ütü yaptım, yemek yaptım ve bebeğimin çantasını hazırladım. Dün de yazdığım gibi bebeği hazırlarken hastanede boğulmama ve yan yatma yastığını da istemişler arkadaşımın ailesinden. Ben de bunun üzerine oğluma ve kendime ayrı çanta hazırlamaya karar verdim. Şöyle minnak bir çekçekli bavulumuz vardı. Kabin boy dediğimiz. Onun içine bebeğimin kundak battaniyesini koydum. Bez ve ıslak mendilini koydum. 1 takım kıyafet koydum.. ( Yani zıbın, çıtçıtlı badi, çorap, alt, üst, eldiven, yelek, bere ) Sonra ise hemşire istediğinde hemen eline verebilsinler diye minicik boy hurçlar var ya onun içine de bir takım kıyafet ve penya battaniye ve 1 adet bez koydum. Bavulun dizilimi o hurç en üstte, altında boğulmama ve yan yatma yastığı onların altında da diğer malzemeler şeklinde.. Annem veya eşim kim verirse kolaylık olsun diye. Kendime de ayrı bir çanta yapacağım. pijamalarımı, bebeğimin biberon ve emziği kendi pompam ve göğüs kremimi koyacağım. Tabi kendime çamaşır, ped falan... Sizce nasıl ?
Arkadaşlar birde dün gördüm bebişi ilk etapta giydirdikleri şeyler üstünde çok komik duruyor :) Hoş benim hastane çıkışım 0-2 aylık yazıyor. Biraz minik yani ama ben yine de ilk etapta tulumunu giydirsinler istedim. Tulumunu hazırladım. Siz alt üst mü hazırladınız ilk kıyafetini ?
nerden belli fenerli olduğuDaha orjinal fikirler varsa arkadaslara soralim,dogum yapan komsum havlu vermis bana da onerdi koy hos bir jest olur diye.
Yavrumu ilk yikayan giydiren ablasina canim feda olsun aslinda havlu bile az geliyor.
Fenerbahce kombine bileti bile alirim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?