KELEBEK ÇERÇEVE BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 54897990
Hanımlar bu çercevelerin tulum şeklinde olanından aldım mevlüt için. Ama şekeri öyle kesenin içine çerçeve ile atmak istemiyorum. Onun içine de minik kese aldım ama bu seferde kese içinde kese olacak.
Off. Karar veremedim bir türlü.
Bir fikri olan var mı?
hehhee onun doktoru parmak hesabından sonra gün verecekmiş
parmak hesabı anladın sen
incecik, zeytinyagli parmak hesabi hemde
çerçevenin kenarına kese içinde şekerleri kurdela ile bağla tatlım...hem çerçevede görünür ucunda da kese içinde şekerler durur...güzel olur gibime geliyor..
kese içinde kese yaparsan çerçevelerde kendini göstermez gibi :44:
mutfağa tıkınmaya gidiyorum bekleyin benii kızlarcamoka çay koy kız gelince içeriz cimeka tatlım sende mısır patlatıver yeriz
mutfağa tıkınmaya gidiyorum bekleyin benii kızlarcamoka çay koy kız gelince içeriz cimeka tatlım sende mısır patlatıver yeriz
az önce kızımın park yatağını açtık.paketinde duruyordu daha hiç bakmamıştık,dedim belki yırtıktır kırıktır birşeyi..açtık.ya bana o kadar da pratik gelmedi. yani açması kolay oyun parkı olarak.ama oo ara kata ve alt değiştirme ünitesi, teferruatlıymış be. heryerinden demirler geçiyor falan. belki ilk diye zorlandık. kullandıkça kolaylaşır,ustalaşırız.. zaten kaç kere açıp kapatıcaz ki..
Merhaba canlarim,
Doktorumuzdan geldik,prensesim iyi masaallah,yuzunu gosterdi bu sefer annesinin kusu,yerim yaaa...doktorumuza babasi da girebilir mi diye sorduk,amekiyathanenin durumuna gore dedi yani yanda bobrek nakli yapiliyorsa ayyy hadi babasi da gelsin oleyy moley yapamayiz dedi,guldum...sakinse ameliyathane o gun alabiliriz dedi.ben cok gergindim,biraz sıkıntim vardi ama sebepsiz.bi de adama ayaklarimi gosterdim,tahlil yapalim dedi,pazartsi yapicak bakalim.
Bir de dedim ki sezaryenden sonra kum torbasi falan koyuyo msunuz?yok dedi,burda bu sorunun cevabini merak edenler vardi,duyurulur.
Evet bizde durumlar boyle,hepinizi opuyorum ve kocisimin yanina kaciyorum
Merhaba canlarim,
Doktorumuzdan geldik,prensesim iyi masaallah,yuzunu gosterdi bu sefer annesinin kusu,yerim yaaa...doktorumuza babasi da girebilir mi diye sorduk,amekiyathanenin durumuna gore dedi yani yanda bobrek nakli yapiliyorsa ayyy hadi babasi da gelsin oleyy moley yapamayiz dedi,guldum...sakinse ameliyathane o gun alabiliriz dedi.ben cok gergindim,biraz sıkıntim vardi ama sebepsiz.bi de adama ayaklarimi gosterdim,tahlil yapalim dedi,pazartsi yapicak bakalim.
Bir de dedim ki sezaryenden sonra kum torbasi falan koyuyo msunuz?yok dedi,burda bu sorunun cevabini merak edenler vardi,duyurulur.
Evet bizde durumlar boyle,hepinizi opuyorum ve kocisimin yanina kaciyorum
semacım bu arada çok güzelsinhiç şişliğin yok.sadece eller biraz tombikleşmiş gibi geldi. karnın bile yok gibi. kaçıncı ayda o foto?en son yüklediğin...
cimeka boşver mısırı canım kek yap sen
hem mutfağa tıkınmaya gidiiyorum diyo hem de gelince bizle birlikte tıkınacak
ayy ben de bi mutfağa gideyimuyus asu illa bişey yedirecek bize de
bugünkü kontrolümüzüde tamamladık oğlumun içeride hiç kımıldayacak yeri kalmamış yamuk yumuk olmuş zavallım ya acıdım birden yavruma
az önce kızımın park yatağını açtık.paketinde duruyordu daha hiç bakmamıştık,dedim belki yırtıktır kırıktır birşeyi..açtık.ya bana o kadar da pratik gelmedi. yani açması kolay oyun parkı olarak.ama oo ara kata ve alt değiştirme ünitesi, teferruatlıymış be. heryerinden demirler geçiyor falan. belki ilk diye zorlandık. kullandıkça kolaylaşır,ustalaşırız.. zaten kaç kere açıp kapatıcaz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?