2012 Ekim Anneleri

çerçevenin kenarına kese içinde şekerleri kurdela ile bağla tatlım...hem çerçevede görünür ucunda da kese içinde şekerler durur...güzel olur gibime geliyor..

kese içinde kese yaparsan çerçevelerde kendini göstermez gibi :44:

hehhee onun doktoru parmak hesabından sonra gün verecekmiş

parmak hesabı anladın sen

incecik, zeytinyagli parmak hesabi hemde

zilliler sizi sorarım ben size parmak hesabını zeytinyağlı parmakları

gene düştük dillere 1 hafta da bu parmak hesabı dolaşır buralarda

hemşolarım esr_esr ve mercim nerdesiniz yetişin gariiii

mutfağa tıkınmaya gidiyorum bekleyin benii kızlar camoka çay koy kız gelince içeriz cimeka tatlım sende mısır patlatıver yeriz

Kızlar bu ne yaa Adını Feriha Koydum olmuş Emirin yolu neyse bu Emirin yolu yol değil benden demesi

En iyisi keseyi, çerceveyi, kurdelayı elime alıp denemeler yapmak:)
Teşekkür ederim.

mutfağa tıkınmaya gidiyorum bekleyin benii kızlar camoka çay koy kız gelince içeriz cimeka tatlım sende mısır patlatıver yeriz

cimeka boşver mısırı canım kek yap sen

hem mutfağa tıkınmaya gidiiyorum diyo hem de gelince bizle birlikte tıkınacak
ayy ben de bi mutfağa gideyim uyus asu illa bişey yedirecek bize de

az önce kızımın park yatağını açtık.paketinde duruyordu daha hiç bakmamıştık,dedim belki yırtıktır kırıktır birşeyi..açtık.ya bana o kadar da pratik gelmedi. yani açması kolay oyun parkı olarak.ama oo ara kata ve alt değiştirme ünitesi, teferruatlıymış be. heryerinden demirler geçiyor falan. belki ilk diye zorlandık. kullandıkça kolaylaşır,ustalaşırız.. zaten kaç kere açıp kapatıcaz ki..

Merhaba canlarim,
Doktorumuzdan geldik,prensesim iyi masaallah,yuzunu gosterdi bu sefer annesinin kusu,yerim yaaa...doktorumuza babasi da girebilir mi diye sorduk,amekiyathanenin durumuna gore dedi yani yanda bobrek nakli yapiliyorsa ayyy hadi babasi da gelsin oleyy moley yapamayiz dedi,guldum...sakinse ameliyathane o gun alabiliriz dedi.ben cok gergindim,biraz sıkıntim vardi ama sebepsiz.bi de adama ayaklarimi gosterdim,tahlil yapalim dedi,pazartsi yapicak bakalim.
Bir de dedim ki sezaryenden sonra kum torbasi falan koyuyo msunuz?yok dedi,burda bu sorunun cevabini merak edenler vardi,duyurulur.
Evet bizde durumlar boyle,hepinizi opuyorum ve kocisimin yanina kaciyorum

bizde dün kurduk park yatağı ilk başta karmasık geldi ama öle çok komplike bişey değilmiş kolay aslında alt değiştirmeside kullanılmıyormuş genelde zaten koltuk o işi göryormuş genelde:)))

kızlar çok uzak kaldım sizden özledim sizi annem geldi bugün kaynattık biraz annem giderken bende onunla çıktım koltuklarımın örtüsünü değiştireyim dde polar örtü alayım dedim yok bulamadım düz renk bordo kırmızı siyah yada gri olsun dedim bulamadım sizler neler kullanıyorsunuz ben yeni evime taşınırken siyah beyaz kaplattım şimdide kilenecek diye örtü kullanmaktan rengini unutmuşum :))

semacım bu arada çok güzelsin hiç şişliğin yok.sadece eller biraz tombikleşmiş gibi geldi. karnın bile yok gibi. kaçıncı ayda o foto?en son yüklediğin...

hadi bakalım maşallah güzel haberler getirmişsin

güzel haberler getirmene çok sevindi canım

seni ve tombalak kızını öpüyoruz

semacım bu arada çok güzelsin hiç şişliğin yok.sadece eller biraz tombikleşmiş gibi geldi. karnın bile yok gibi. kaçıncı ayda o foto?en son yüklediğin...

teşekkkür ederimmm canımmm :)))) moral oldu valla bir saat önce çekildik dr dan çıkınca ellerim şişlikten kapanmıyor tam olarak:))) ayaklarımda 37 den 40 a çıktı:))))

cimeka boşver mısırı canım kek yap sen

hem mutfağa tıkınmaya gidiiyorum diyo hem de gelince bizle birlikte tıkınacak
ayy ben de bi mutfağa gideyim uyus asu illa bişey yedirecek bize de

ben pazartesi doktora gidicem kilo almamam lazım kek olmaz mısırda tuzsuz yağsız makinede olsun

hmm bak seninde iştahın açıldı mutfaktan gelemiyorsun

hayırlı olsun canım güzel günlerde sağlıkla mışıl mışıl uyusun inş. tatlı kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…