hayırlı olsun canım güzel günlerde sağlıkla mışıl mışıl uyusun inş. tatlı kızın
kaç kg kaç cm olmuş ali rüzgar paşa???
az önce kızımın park yatağını açtık.paketinde duruyordu daha hiç bakmamıştık,dedim belki yırtıktır kırıktır birşeyi..açtık.ya bana o kadar da pratik gelmedi. yani açması kolay oyun parkı olarak.ama oo ara kata ve alt değiştirme ünitesi, teferruatlıymış be. heryerinden demirler geçiyor falan. belki ilk diye zorlandık. kullandıkça kolaylaşır,ustalaşırız.. zaten kaç kere açıp kapatıcaz ki..
50 cm olmuş bir haftada da 200 gr almış cnm 3300 gr olmuş böle giderse mecbur sezeryana gidicekmişiz ilk doğumda çıkaramazssın dedi dr he bu kiloyuda minimuma göre söylüyormuşbana çekmemiş oğlum ben 2 kilo doğuvermişim hemde hiç sancısız:))))
:90: babamin tarzi tam o viski hediyesi hahahaaha ay cook guldummmm canim yaaa :)
okul yillarimizda mudurumuze az vermedi o hediyelerden
öfffffffffffffff
geçmişi oku oku çatladım ya
yarım yamalak cevaplar yazdım ama idare edin
mavibattaniye evet canım sezeryan olcak ama tabiki tek sebep çatı değil
çok güzel planlamışsın...hemen kopya çekelim senden...
nerden belli fenerli olduğu
ben de şık bir havlu koyacağım ilk ilgilenen hemşireye.bir poşete koyup bebek kıyafetlerinin olduğu poşete koyayım diyorum..nasılsa ben de oralarda olacağım,kendimde olursamya da nasıl versem:44:bir de babaya bebeği ilk getiren hemşireye bahşiş verir baba.. bundan haberiniz var mı?
Kızlar bu ne yaa Adını Feriha Koydum olmuş Emirin yoluneyse bu Emirin yolu yol değil benden demesi
50 cm olmuş bir haftada da 200 gr almış cnm 3300 gr olmuş böle giderse mecbur sezeryana gidicekmişiz ilk doğumda çıkaramazssın dedi dr he bu kiloyuda minimuma göre söylüyormuşbana çekmemiş oğlum ben 2 kilo doğuvermişim hemde hiç sancısız:))))
bende bugun anakucagini kurayimdedim, degisik birsey kac tane demir ciktizor yaptim ama yapinca cok duygulandim minigim burda yaticak mi dedim
Bu arada bugun pek katilamadim, acayip yorgunum kemiklerim kirilcak sanki, bebiste masallah o kadar hareketli ki bugun kaarnimdan cikcak resmen. cok sey yaptim bugun daha dune kadar bebisimin biseyi yokken bugun bianda herseyi oldusiparis verdigim seyler geldi, nevresimlerini, camasirlari falan yikadim utuleyecemde mecalim kalmadi hic. bi kiyafetleri kaldi onlarda annem gelince getircek 2 hafta sonra, birde sampuan vs. onlari tamamlicam insallah, eksigim yok gibi suan
ben pazartesi doktora gidicem kilo almamam lazım kek olmaz mısırda tuzsuz yağsız makinede olsun
hmm bak seninde iştahın açıldı mutfaktan gelemiyorsun
Bu espriyi kim yapacak diye bekliyordumSen 1 numarasın... Bakalım sırada kim var
luna82 coook tatlisin :)
sabah kahvaltida benzer olayi yasadim esimle bu ay odemeler baya yuksek onlari konusuyorduk birden benim yuzum dustu,farkina vardi,ardindan ''merak etme istedigin ne varsa alicam kizina,eksigi kalmiyacak''dedi
Allaaaaah sen misin bunu diyen :) ''babamin evinden getirmedim ben bu bebegi,senin de kizin bu''diye gurledim resmen
Demesin mi ''ya ne guzel bir lafmis bu hahahahaha cok komiksin''
Ne yapican iste, esim benim ilk bebegim oyle avutuyorum kendimi :)
aynen canım.ben 3 kg doğmuşum. kızım 3250 şimdi ve 50 cm. benzer gidiyoruz seninle..bakalım ne zaman doğacaklar..sen nerede yapacaksın belli oldu mu
güle güle kullanmak nasip olsun inşallah..
dkederli arkadaşımız uzun süredir yok hayırdır??
hehehee istersen şener şenin filminide tekrar anlatayımyaz kızım 2 kamyon çimento
Donuyla öyleHahahahahhaha.... Kopardın beni... Birde o kadının çocuğunu tkürtmesi ayyayayaaaa
maşallah canım oğluna ve sana
bak arar bulurum videosunu koyarım buraya
çok gülme kızz oğlan şimdi çıkıvericek
Donuyla öyleHahahahahhaha.... Kopardın beni... Birde o kadının çocuğunu tkürtmesi ayyayayaaaa
bak arar bulurum videosunu koyarım buraya
çok gülme kızz oğlan şimdi çıkıvericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?