2012 Ekim Anneleri

kaç kg kaç cm olmuş ali rüzgar paşa???

50 cm olmuş bir haftada da 200 gr almış cnm 3300 gr olmuş böle giderse mecbur sezeryana gidicekmişiz ilk doğumda çıkaramazssın dedi dr he bu kiloyuda minimuma göre söylüyormuşbana çekmemiş oğlum ben 2 kilo doğuvermişim hemde hiç sancısız:))))

bende bugun anakucagini kurayimdedim, degisik birsey kac tane demir cikti zor yaptim ama yapinca cok duygulandim minigim burda yaticak mi dedim

Bu arada bugun pek katilamadim, acayip yorgunum kemiklerim kirilcak sanki, bebiste masallah o kadar hareketli ki bugun kaarnimdan cikcak resmen. cok sey yaptim bugun daha dune kadar bebisimin biseyi yokken bugun bianda herseyi oldu siparis verdigim seyler geldi, nevresimlerini, camasirlari falan yikadim utuleyecemde mecalim kalmadi hic. bi kiyafetleri kaldi onlarda annem gelince getircek 2 hafta sonra, birde sampuan vs. onlari tamamlicam insallah, eksigim yok gibi suan

aynen canım.ben 3 kg doğmuşum. kızım 3250 şimdi ve 50 cm. benzer gidiyoruz seninle..bakalım ne zaman doğacaklar..sen nerede yapacaksın belli oldu mu

:90: babamin tarzi tam o viski hediyesi hahahaaha ay cook guldummmm canim yaaa :)
okul yillarimizda mudurumuze az vermedi o hediyelerden

Hahahaaa Bak bilmişim de söylemişim demi ama

öfffffffffffffff
geçmişi oku oku çatladım ya
yarım yamalak cevaplar yazdım ama idare edin

mavibattaniye evet canım sezeryan olcak ama tabiki tek sebep çatı değil

Canım sana da kolay gelsin.. Hepimizin öyle böyle işi zor. Tek sebep de eminim çatı değildir yaneeee

Çek canım çek Burası birbirimizden kopya çekelim diye var neticede Paylaşacağız anlatacağız ki hepimiz planlı programlı olalım :)

Kızlar bu ne yaa Adını Feriha Koydum olmuş Emirin yolu neyse bu Emirin yolu yol değil benden demesi

Bu espriyi kim yapacak diye bekliyordum Sen 1 numarasın... Bakalım sırada kim var

maşallah canım oğluna ve sana

güle güle kullanmak nasip olsun inşallah..

dkederli arkadaşımız uzun süredir yok hayırdır??

Canim saol sende benim yuzumu guldurdun:) Hamilelik grevi bir yere kadar suruyor maalesef Acikiyorum birsey istiyorum yine mecbur kaliyoruz oglumla babasina

aynen canım.ben 3 kg doğmuşum. kızım 3250 şimdi ve 50 cm. benzer gidiyoruz seninle..bakalım ne zaman doğacaklar..sen nerede yapacaksın belli oldu mu

evet bizim seninle sat larımızda hemen hemen aynıydı ben tr de yapıcam doğumu karabükte yapıcam cesaret edemedim orda doğurmaya iykide dönmüşüm,tirede ki dr lardan bişey anlamadım gözümü korkuttular bende eşimin ailesinin yanındayım şimdi burda özle bi hastanede ayarladık bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıcakla zamanında gelsinler bakalım 36 yı bitirmeye az kaldı artık bence heran gelmesinde mahzur yok:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…