Merhaba canlarim,
Doktorumuzdan geldik,prensesim iyi masaallah,yuzunu gosterdi bu sefer annesinin kusu,yerim yaaa...doktorumuza babasi da girebilir mi diye sorduk,amekiyathanenin durumuna gore dedi yani yanda bobrek nakli yapiliyorsa ayyy hadi babasi da gelsin oleyy moley yapamayiz dedi,guldum...sakinse ameliyathane o gun alabiliriz dedi.ben cok gergindim,biraz sıkıntim vardi ama sebepsiz.bi de adama ayaklarimi gosterdim,tahlil yapalim dedi,pazartsi yapicak bakalim.
Bir de dedim ki sezaryenden sonra kum torbasi falan koyuyo msunuz?yok dedi,burda bu sorunun cevabini merak edenler vardi,duyurulur.
Evet bizde durumlar boyle,hepinizi opuyorum ve kocisimin yanina kaciyorum
evet her an gelebilirler.. biz hazırız ...şuan türkiyede olduğunu bilmiyordum.o zaman sen baya buralarda olacaksın. tireye gidecek misin?evet bizim seninle sat larımızda hemen hemen aynıydı ben tr de yapıcam doğumu karabükte yapıcam cesaret edemedim orda doğurmaya iykide dönmüşüm,tirede ki dr lardan bişey anlamadım gözümü korkuttular bende eşimin ailesinin yanındayım şimdi burda özle bi hastanede ayarladık bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıcakla zamanında gelsinler bakalım 36 yı bitirmeye az kaldı artık bence heran gelmesinde mahzur yok:)))))
evet bende farkettim birde gecem vardı hatırlıyormusun o da yok epeydir:26:
tatlım nasılsın bitirdinmi Ece Hanımın cicilerini yerleştirmeyi
bende merak ettim cnm link atsana bulamadımteşekkkür ederimmm canımmm :)))) moral oldu valla bir saat önce çekildik dr dan çıkınca ellerim şişlikten kapanmıyor tam olarak:))) ayaklarımda 37 den 40 a çıktı:))))
50 cm olmuş bir haftada da 200 gr almış cnm 3300 gr olmuş böle giderse mecbur sezeryana gidicekmişiz ilk doğumda çıkaramazssın dedi dr he bu kiloyuda minimuma göre söylüyormuşbana çekmemiş oğlum ben 2 kilo doğuvermişim hemde hiç sancısız:))))
evet her an gelebilirler.. biz hazırız ...şuan türkiyede olduğunu bilmiyordum.o zaman sen baya buralarda olacaksın. tireye gidecek misin?
aaaa evet,bir de kedersiz vardı..hepsi bir geliyormuş kucaklarda bebekler.
kızlar doğurunca bebişlerin fotolarını paylaşalım mı? süper olur...
ben doğumhanede çekilenlerden paylaşmayı düşünüyorum ama sadece albümde paylaşaırım yani arkadaşlarım görür herkes görmesin zaten
evet her an gelebilirler.. biz hazırız ...şuan türkiyede olduğunu bilmiyordum.o zaman sen baya buralarda olacaksın. tireye gidecek misin?
aaaa evet,bir de kedersiz vardı..hepsi bir geliyormuş kucaklarda bebekler.
Canim gecmisi okudum neler kaynatilmis diye dogum mevzusu gecmis ki ben bunu cok gereksiz buluyorum tartismayi sonucta iki dogum seklinde de riskler sikintilar var kolay dogum diye birsey yok ki canimizdan can cikacak
Bende kararsizim acikcasi dogum konusunda sanirim en dogrusu Allaha havale etmek hakkimizda hangisi hayirli olucaksa o olsun
Bir de bu durum bunyeden bunyeye degisiyor simdi hepimiz dogurucaz gelip burda anlaticaz ama hep farkli farkli sikayetlerden bahsedicez kimimizin sezeryani agrisiz olucak kimimiz 10 gun ayaga kalkamayacaz falan filan iste herkesde baska olucak genelleme yapmak yanlis oyle ya da boyle dogurucaz bu bebisleri bence en dogrusu dogum seklini dusunecegimize meleklerimizi kolumuza alip kokularini icimize cekecegimiz anlari dusunmek
Bu arda Allaha sukur kizimin cicilerini yikadim utuledim yerlestirdim dolabina o isimde bittiartik kendi seylerimizi utuluyorum nevresimleri falan kizin cogu isi bitti bakalim yarin storu gelecek mi gelsinde iyice yerlesimi bitsinde resimlerini cekicem odasinin
ben senin albümünü görmedim
bende merak ettim cnm link atsana bulamadım
maşallah cnm benim bebem niye zayıf çok et yemiyorum diyemi acaba benimki 35+2 dün 2600 gram geldi normal diyor ama bende toplam 5 kilo almışım cimeka coyote sizlerede maşallhh
Ayyyyy 200 kere beğenesim geldi ama mmkün değil maalesef. Sen beğendim say.. Tükür ulan babanın suratın :))))))Eşime de izlettim Beraber koptuk... Donuyla monuyla işi götürüyor adam.. Hele sekreterde de hiç utanma yok.. Çamaşırla işe gelmiş
gülme kızz oğlan göbek deliğinden fırlayıverecek şimdi
bende merak ettim cnm link atsana bulamadım
maşallah cnm benim bebem niye zayıf çok et yemiyorum diyemi acaba benimki 35+2 dün 2600 gram geldi normal diyor ama bende toplam 5 kilo almışım cimeka coyote sizlerede maşallhh
Ay altım acıdı... Zorladı mı ki oğlan acep
ne desem ki koptum gülmekten
olmaz bişey o da gülüyordur
aman doğurma sakın gülerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?