2012 Ekim Anneleri

Bebisine maasallahh Yuzunu gostermis aferin ona Kum torbasini ben merak ediyordum cok saol canim

evet her an gelebilirler.. biz hazırız ...şuan türkiyede olduğunu bilmiyordum.o zaman sen baya buralarda olacaksın. tireye gidecek misin?
evet bende farkettim birde gecem vardı hatırlıyormusun o da yok epeydir:26:

aaaa evet,bir de kedersiz vardı..hepsi bir geliyormuş kucaklarda bebekler.

kızlar doğurunca bebişlerin fotolarını paylaşalım mı? süper olur...

tatlım nasılsın bitirdinmi Ece Hanımın cicilerini yerleştirmeyi

Canim gecmisi okudum neler kaynatilmis diye dogum mevzusu gecmis ki ben bunu cok gereksiz buluyorum tartismayi sonucta iki dogum seklinde de riskler sikintilar var kolay dogum diye birsey yok ki canimizdan can cikacak
Bende kararsizim acikcasi dogum konusunda sanirim en dogrusu Allaha havale etmek hakkimizda hangisi hayirli olucaksa o olsun
Bir de bu durum bunyeden bunyeye degisiyor simdi hepimiz dogurucaz gelip burda anlaticaz ama hep farkli farkli sikayetlerden bahsedicez kimimizin sezeryani agrisiz olucak kimimiz 10 gun ayaga kalkamayacaz falan filan iste herkesde baska olucak genelleme yapmak yanlis oyle ya da boyle dogurucaz bu bebisleri bence en dogrusu dogum seklini dusunecegimize meleklerimizi kolumuza alip kokularini icimize cekecegimiz anlari dusunmek

Bu arda Allaha sukur kizimin cicilerini yikadim utuledim yerlestirdim dolabina o isimde bitti artik kendi seylerimizi utuluyorum nevresimleri falan kizin cogu isi bitti bakalim yarin storu gelecek mi gelsinde iyice yerlesimi bitsinde resimlerini cekicem odasinin

teşekkkür ederimmm canımmm :)))) moral oldu valla bir saat önce çekildik dr dan çıkınca ellerim şişlikten kapanmıyor tam olarak:))) ayaklarımda 37 den 40 a çıktı:))))
bende merak ettim cnm link atsana bulamadım

maşallah cnm benim bebem niye zayıf çok et yemiyorum diyemi acaba benimki 35+2 dün 2600 gram geldi normal diyor ama bende toplam 5 kilo almışım cimeka coyote sizlerede maşallhh

ben doğumhanede çekilenlerden paylaşmayı düşünüyorum ama sadece albümde paylaşaırım yani arkadaşlarım görür herkes görmesin zaten

allah nasip ederse paylaşalım yaaa 9 aydır yollarını bekliyoruz küçük yaramazları

ohh maşallah bitirmişsin canım iyi yapmışsın ellerine sağlık...
odalar hazır eşyala hazır bir tek kuzular eksik birde onlar gelse hayırlısıyla tam olacak

face e koymuştum canım burayada yüklerim şimdi,bebeğinin kilosu çok iyi canım hatta çok normal maşallah etle falan alakası yokmuş tamamiyle bebeği besleyen damarlarla alakalıymış seninkide iyi dr bana olması gereken kilo 2500-2800 arası dedisen idealsin yani

gülme kızz oğlan göbek deliğinden fırlayıverecek şimdi

bizimkiler beni korkutmaya başladı,içeri gireken hissetmedik te çıkışı muhteşem olacakinşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…