2012 Ekim Anneleri

Evettt koyalim resimleriniii Anne oldugumuz kadar teyzede oluyoruz burada Belki ailelerimizden bile daha ayrintili takip ediyoruz birbirimizi

atv de yeni dizi başlamış huzur sokağı diye
sanırım bu da bi romandan alıntı
hep okumak istedim ama bir türlü nasip olmamıştı
sağolsun dizisini çekmişler

azracım göbüşler topiğine attım resmi bu arada sen 5 kilo maşşallah hiç almamışsın ne güzelçok şanslısın ben 25 kilo aldım üstelik diyet yaparak(((

Offf kizlar gunduz kazandibi yapmistim az once cayla 3 porsiyon yedim allahimmmm nolcam boyleeeee zaten 12kilo almisim simdiden, oof of yememem laziiiiim ((

arkadaşlar selam,
moralim bozuk biraz bugün rutin kan tahlili sonucum çıktı,9.1e düşmüş kanım dr.kan nakli gerekir dedi var mı kansızlık yaşayan kan ilacı içiyorum sıvı olarak ama işe yaramadı demek ki...

bozma moralini sen hemen fındık ceviz tüketmeye başla benim kan değerlerimi fındık özellikle tavana fırlatmıştı

azracım göbüşler topiğine attım resmi bu arada sen 5 kilo maşşallah hiç almamışsın ne güzelçok şanslısın ben 25 kilo aldım üstelik diyet yaparak(((
nasıl yaaaaa?sen 40 kg falan mıydın öncesinde kaçtın kaç oldun. 60 görünüyorsun taş çatlasa...hadi boyun var,70 olsa.

hemen üzüm ve pekmeze başla.. ama abartma tabi.. bol bol yeşil sebze..bir de dinlen...

ya arkadaşım bir insan kilosunu göstermez de bu kadar mı göstermez!!!!! dua edeyim bari size..hayatımda böyle bir 95 kg görmedim ben..yok artık diyorum,bu şaşkınlık ta bana baya bi yeter...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…