olmaz bişey o da gülüyordur
aman doğurma sakın gülerken
sallama o kafanı öyle daha albüme koymadım resim fasulyem benim
hayır yani ben hatırlatayım da
şimdi hemen koyuyorum albüme resmimi sen gör yeter kibekle beni albümde geliyorum
arkadaşlar selam,
moralim bozuk biraz bugün rutin kan tahlili sonucum çıktı,9.1e düşmüş kanım dr.kan nakli gerekir dedi var mı kansızlık yaşayan kan ilacı içiyorum sıvı olarak ama işe yaramadı demek ki...
nasıl yaaaaa?sen 40 kg falan mıydın öncesindeazracım göbüşler topiğine attım resmi bu arada sen 5 kilo maşşallah hiç almamışsın ne güzelçok şanslısın ben 25 kilo aldım üstelik diyet yaparak (((
arkadaşlar selam,
moralim bozuk biraz bugün rutin kan tahlili sonucum çıktı,9.1e düşmüş kanım dr.kan nakli gerekir dedi var mı kansızlık yaşayan kan ilacı içiyorum sıvı olarak ama işe yaramadı demek ki...
nasıl yaaaaa?sen 40 kg falan mıydın öncesindekaçtın kaç oldun. 60 görünüyorsun taş çatlasa...hadi boyun var,70 olsa.
:)))valla sen bugün bana iyi gaz veriyon bu bana baya gider şu anda 95 kiloyum 70 kiloyla başladım hamileliğime :))))allahtan boy var oda olmasa top gibi yuvarlanıcam zaten hemşire tartıda rakamı görünce şoka giriyo her defasında:))))
şimdi oldu ama bak
:)))valla sen bugün bana iyi gaz veriyon bu bana baya gider şu anda 95 kiloyum 70 kiloyla başladım hamileliğime :))))allahtan boy var oda olmasa top gibi yuvarlanıcam zaten hemşire tartıda rakamı görünce şoka giriyo her defasında:))))
gördüm gördüm
ikiniz de çok tatlısınız maşallahhh
bi de hamsimi görsem inşallahh hayırlısıyla ton ton hamsimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?