2012 Ekim Anneleri

benim de 10 canım ilacını düzenli alıyon de mi aç karna
cimekanın dediği gibi üzüm pekmezi iyi geliyo ben de başladım

güle güle kullanmak nasip olsun inşallah..

dkederli arkadaşımız uzun süredir yok hayırdır??
saol cimeka teyzesi aldiklarimizi guzel gunlrde kullanalim insallah

kiz asudeD o video nerden geldi aklina, hahahha ayy cok guldum ya aklima geldikcede guluyorum

Offf kizlar gunduz kazandibi yapmistim az once cayla 3 porsiyon yedim allahimmmm nolcam boyleeeee zaten 12kilo almisim simdiden, oof of yememem laziiiiim ((

çok takma canım az kaldı doğuma zaten
ben de yiyorum sürekli hatta şimdi asunun yüzünden mısır patlattım
yani o derece hatta bugün okuldaki arkadaşlara yemek sipariş ettim haftaya her gün birine gidicem
bak ben senden de beterim

üzülme canım doktorun doğru söylemiş banada aynısını dedi kan takviyesi gerekir diye ben sabah akşam aç karnına oroferon içiyorum gayet iiyi geldi kan ilacını aç karnına alınca en az 1saat yemek yemmiyoosun yersen hiçbir faydası olmuyor çok dikkat et
Offf kizlar gunduz kazandibi yapmistim az once cayla 3 porsiyon yedim allahimmmm nolcam boyleeeee zaten 12kilo almisim simdiden, oof of yememem laziiiiim ((

canım banda tarifini yazsana :44:zahmet olacak ama

kızlar ben son 15 gündür etli bişey yemedim de ondanmı bebem az kilo almış lütfen et tüketiminz hakkında yazarmısınız?yani haftada kaç kez yiyorsunuz ben ayda 2 kere falan heralde sevmiyorum aklıma bile gelmiyor oda karrnıyarık ta yada.........neyse yazarmısınız etle ilgisi varmı?

merhaba kızlarcım.umarım herkes iidir.ben bu sabah saat 5'de hastaneye yattım.dün pide yemiştim ondan olduğunu düşündüğümüz ishal,istifra, mide bulantısı şikayeti ile.şimdi eve geldim.serum verdiler.oğluşum gayet ii çok şükür.nstye bağlandı bol bol.bayağı bitkin kaldım.evde devam edeceğim tedavime.lütfen dışarıdan bişeyler yemeyin hele hele benim gibi hep evde yiyosanız asla yemeyin.güvenilir bir yerdi üstelik.ve başınıza böyle bir şey gelirse hemen hastaneye gidin su ve vitamin kaybı bebeğe zarar veriyomuş iiki hemen gitmişim.3 tane serum yedim şimdi evime geldi. ii akşamlar diliyorum

saol cimeka teyzesi aldiklarimizi guzel gunlrde kullanalim insallah

kiz asudeD o video nerden geldi aklina, hahahha ayy cok guldum ya aklima geldikcede guluyorum

hmm geçenlerde bi gece mavibattaniye ile sayfada başbaşa kalmıştık nerden geldiyse benim aklıma geliverdi şimdi hatırlayamadım valla belki mavibattaniye hatırlar :26: sonrasını tahmin edersin gülmekten çatladık resmen o gün bugün favorimiz bu video

ayıpsın mavi bu maç izzlenmez mi

Neredeyse gol oluyordu gördün mü... Çizgiden döndü bee... İzleyin izleyin. Kaleci Trabzondan gelmiş.. Tolga 10 numara adam.

sende o çekirdekleri doğru düzgün ye yerlere dökmee

Allah iyiliğini versin be... Güldürdün gene patlattın beni... Yere dökmeden de yenmez ki bu.. Sofra bezini getir içine oturcam

kızlar yine de dikkat edin kilolarınıza.son ayda 1haftada 500gr alırmışız bunun yarısı bebeğe gidermiş

Valla nereden pörtledi o konu ben de hatırlamıyorum ama ogün de bugün de beni gülmekten bitirdiği kesin

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana ve bebeğine çok üzüldüm...çok şükür ki bişey yok sende ve bebeğinde:26:

geçmiş olsun canım ya,iyi olmana sevindim.hamilelikte sanırım böyle şeylere daha da müsait oluyoruz..belki aynı şey hamile olmasan dokunmayacaktı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…