merhaba kızlarcım.umarım herkes iidir.ben bu sabah saat 5'de hastaneye yattım.dün pide yemiştim ondan olduğunu düşündüğümüz ishal,istifra, mide bulantısı şikayeti ile.şimdi eve geldim.serum verdiler.oğluşum gayet ii çok şükür.nstye bağlandı bol bol.bayağı bitkin kaldım.evde devam edeceğim tedavime.lütfen dışarıdan bişeyler yemeyin hele hele benim gibi hep evde yiyosanız asla yemeyin.güvenilir bir yerdi üstelik.ve başınıza böyle bir şey gelirse hemen hastaneye gidin su ve vitamin kaybı bebeğe zarar veriyomuş iiki hemen gitmişim.3 tane serum yedim şimdi evime geldi. ii akşamlar diliyorum
arkadaşlar selam,
moralim bozuk biraz bugün rutin kan tahlili sonucum çıktı,9.1e düşmüş kanım dr.kan nakli gerekir dedi var mı kansızlık yaşayan kan ilacı içiyorum sıvı olarak ama işe yaramadı demek ki...
benim de 10 canım ilacını düzenli alıyon de mi aç karna
cimekanın dediği gibi üzüm pekmezi iyi geliyo ben de başladım
merhaba kızlarcım.umarım herkes iidir.ben bu sabah saat 5'de hastaneye yattım.dün pide yemiştim ondan olduğunu düşündüğümüz ishal,istifra, mide bulantısı şikayeti ile.şimdi eve geldim.serum verdiler.oğluşum gayet ii çok şükür.nstye bağlandı bol bol.bayağı bitkin kaldım.evde devam edeceğim tedavime.lütfen dışarıdan bişeyler yemeyin hele hele benim gibi hep evde yiyosanız asla yemeyin.güvenilir bir yerdi üstelik.ve başınıza böyle bir şey gelirse hemen hastaneye gidin su ve vitamin kaybı bebeğe zarar veriyomuş iiki hemen gitmişim.3 tane serum yedim şimdi evime geldi. ii akşamlar diliyorum
kızlar yine de dikkat edin kilolarınıza.son ayda 1haftada 500gr alırmışız bunun yarısı bebeğe gidermiş
pekmez ceviz iyi gelir canım.kahvaltıda özellikle ceviz ye..arkadaşlar selam,
moralim bozuk biraz bugün rutin kan tahlili sonucum çıktı,9.1e düşmüş kanım dr.kan nakli gerekir dedi var mı kansızlık yaşayan kan ilacı içiyorum sıvı olarak ama işe yaramadı demek ki...
merhaba kızlar
sizi takip etmeye çalışıyorum sürekli
bir şey danışmak istiyorum
33+1 haftalığım
dünden beri aşağı taraflarıma ağrı giriyordu
bugün kontrolde doktor alttan muayene etti
rahim ağzım kasılmalardan dolayı incelmiş
2,9 çıktı değer
2,5 altı riskliymiş rahimde açılma başlarmış
istirahat vermiyorum ama haftaya gel verebilirim dedi
magnezyum verdi
idrar tahlili de istedi yaptırdım ve sonuç çıktı
yarın arcam sonuçlar için
bu durumu yaşayan oldu mu
ne yapmam gerekiyor
mertuğ geçmiş olsun ccnm acil şifalar bende grip oldum
kızlar hiç et yiyen yokmu
geçmiş olsun canım
aramızda yanılmıyorsam bu durumu yaşayan olmadı ama 33 haftalık olmuşsun artık epey yol almışsın sende...kasılmaların olması normal..
doktorun bakalım tahlil sonuçlarına ne diyecek inş. güzel haberler alırsın...
mertugcum cok gecmis olsun canim. Allah korumus seni ve bebisini valla artik disarda yedigimiz hic bir seye tam guvenemicez, ne yaptiklari ne kullandiklari belli degil malesefmerhaba kızlarcım.umarım herkes iidir.ben bu sabah saat 5'de hastaneye yattım.dün pide yemiştim ondan olduğunu düşündüğümüz ishal,istifra, mide bulantısı şikayeti ile.şimdi eve geldim.serum verdiler.oğluşum gayet ii çok şükür.nstye bağlandı bol bol.bayağı bitkin kaldım.evde devam edeceğim tedavime.lütfen dışarıdan bişeyler yemeyin hele hele benim gibi hep evde yiyosanız asla yemeyin.güvenilir bir yerdi üstelik.ve başınıza böyle bir şey gelirse hemen hastaneye gidin su ve vitamin kaybı bebeğe zarar veriyomuş iiki hemen gitmişim.3 tane serum yedim şimdi evime geldi. ii akşamlar diliyorum
Kizlar Allah iyiliginizi versin valla benimde aklima girdi simdi, durup durup guluyorumhmm geçenlerde bi gece mavibattaniye ile sayfada başbaşa kalmıştıknerden geldiyse benim aklıma geliverdi şimdi hatırlayamadım valla belki mavibattaniye hatırlar :26: sonrasını tahmin edersin gülmekten çatladık resmen o gün bugün favorimiz bu video
Kizlar Allah iyiliginizi versin valla benimde aklima girdi simdi, durup durup guluyorumesimde noluyor hatun hormonlardan mi diyor
camokaa hanım çok suskun gördüm sizi
birazdan da aglamaya baslarsin diyohehehe hormon patlaması yaşıyorum de sende
mısır dişimin arasına girdi onunla uğraşıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?