2012 Ekim Anneleri

çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine hemen iyileş çok şükür sana da bebişimize de bişey olmamış
ben de bi kez balıktan zehirlenmiştim allah korusun hepimizi

Benimde 9 ama dr hicbir sorun yok hapini icmeye devam et demisti:26: Bilemedim canim simdi Celirdekli kuru uzum ye sende benim gibi kan yapar derler.

benim de 10 canım ilacını düzenli alıyon de mi aç karna
cimekanın dediği gibi üzüm pekmezi iyi geliyo ben de başladım

içiyorum canım hepiniz sağolun gözüm korktu dr.doğumda 1lt yakın kan kaybı olur toparlayamazsın deyince....tatlı sevmediğim için pekmez falan hiç yemem ama yemeye çalışıcam artık kül yeme isteği duyuyorum bildiğin sigara külü...off...umarım doğuma kadar bir çare bulunur.

geçmiş olsun,canım.dışarda satılan şeylere hiç güvenim kalmadı.eşimde bayramda tavuk dürümden zehirlendi,3 gün kusa kusa öldü karın ağrısıda cabası mahvoldu adamım.tüketici haklarına şikayet ettik,çok ta tercih edilen bir dönerci üstelik.

merhaba kızlar
sizi takip etmeye çalışıyorum sürekli
bir şey danışmak istiyorum
33+1 haftalığım
dünden beri aşağı taraflarıma ağrı giriyordu
bugün kontrolde doktor alttan muayene etti
rahim ağzım kasılmalardan dolayı incelmiş
2,9 çıktı değer
2,5 altı riskliymiş rahimde açılma başlarmış
istirahat vermiyorum ama haftaya gel verebilirim dedi
magnezyum verdi
idrar tahlili de istedi yaptırdım ve sonuç çıktı
yarın arcam sonuçlar için

bu durumu yaşayan oldu mu
ne yapmam gerekiyor

pekmez ceviz iyi gelir canım.kahvaltıda özellikle ceviz ye..

kızlar bebekler doğduktan sonrada paylaşım içinde olalım,çoğumuz birbirimizi tanıyoruz...
2012 ekim bebekleri büyürken diye.....başlayan bir topiğimiz olsun..
ben bu işlerden pek anlamam ama açmak isteyen arkadaşımız olursa sevinirim....
eeee az kaldı artık....
gelsin gaz sancıları,uykusuz ağlamalı geceler,iştahı olmayan bebekler,dişi çıkanlar,kabız olanlar,ateşi olanlar varda var işte başımız gelecek olan tüm sorunlar ve paylaşımlar.......

:111:

geçmiş olsun canım
aramızda yanılmıyorsam bu durumu yaşayan olmadı ama 33 haftalık olmuşsun artık epey yol almışsın sende...kasılmaların olması normal..
doktorun bakalım tahlil sonuçlarına ne diyecek inş. güzel haberler alırsın...

Şuan bu topiğe ilk yazdığım mesajı arama gibi bir çaba içine girdim.. Neden acaba Nostalji yapasım var herhalde. Bakalım bulabilecek miyim? Bir yandan da maç izlediğim için pek kolay olmuyor... Bu arada Taç bizim

çok sağol canım
umarım geçer kasılmalar
biraz daha iş yerinde çalışmam lazım
bir de tabi bebiş 1900gr biraz büyümesi lazım

mertugcum cok gecmis olsun canim. Allah korumus seni ve bebisini valla artik disarda yedigimiz hic bir seye tam guvenemicez, ne yaptiklari ne kullandiklari belli degil malesef insanlarin sagliklariyla oynuyorlar...

Kizlar Allah iyiliginizi versin valla benimde aklima girdi simdi, durup durup guluyorum esimde noluyor hatun hormonlardan mi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…