2012 Ekim Anneleri

Dün akşamki atraksiyonlu aksamdan sonra bugün. Tüm eksiklerimi (oto koltugu hariç) almış bulunuyoruz zannediyordukki şimdi aklıma gobek bakım seti geldi....

napyn kız hemşo mısır mı!!!!yiyorsun bensiz....küstüm sana

iyi ki yemedin hemşocum geçen senenin mısırıymış patlamadı küçük küçük kaldı
dişlerim mahvoldu nerden geldiyse artık bu saatte mısır aklıma düşürenler utansın
sensiz yer miyim
küsme kız yolarım seni hee

çıkar parmağını ağzından boğulacan şimdi git kürdan al mutfaktan üşengeç şey

kürdanla kanatıom kız çıktı çıktı da mahvoldum alacağın olsun

Dün akşamki atraksiyonlu aksamdan sonra bugün. Tüm eksiklerimi (oto koltugu hariç) almış bulunuyoruz zannediyordukki şimdi aklıma gobek bakım seti geldi....

hayırlı olsun canım...onu da alırsınız tamamlanır kuzunun eksikleri

kızlar bugün okulda bi arkadaşım bana çok ağırlaşmışsın tanker gibisin mübarek dedi

bunu söyleyen bekar bi erkek hocamız tanker miyim neyim

sağol canım benim birgün taze taze alıp patlatırız...senin bebiş kız mı? oğlan mı?

kızlar demir haplarını açmı tokmu içiyorsunuz ben günde 2 tane ferrum fort alıyorum.eczane tok yazmış ama aç alınca etkisi dahamı iyi oluyor.

kız canım
patlatalım canım senin de ikinci kız de mi ikinci fıstık yani
rabbim bağışlasın

evet canım benimde ikinci kızım olacak inşallah.
okula başladın mı?kızım pazartesi başlıyor yarın formasını çantasını alıcaz eşimle nasipse.servis tutacaz okul çok uzak evimize 4+4+4 olduğundan okullarda değişmiş.bişey sorucam okullar tam gün ve öğle arası var 1 saat,artık yarım gün olacakmış sabahçı öğlenci diye acaba bir bilgin varmı?

kızlar demir haplarını açmı tokmu içiyorsunuz ben günde 2 tane ferrum fort alıyorum.eczane tok yazmış ama aç alınca etkisi dahamı iyi oluyor.

ben kahvaltıdan sonra alıyorum,ama günde 1 kere sen niye 2 kere alıyosun?doktor öylemi söyledi..

Canım demir ilacını öncesinde ve sonrasında 2'şer saat olmak üzere süt ve süt ürünü tüketmeksizin alacaksın ki etkisini göstersin yani vücuttaki emilimi sağlansın. Süt ve süt ürünleri demirin emilimini yok eder. Boşa içmiş oluruz..

evet canım bazı okullarda böyle bi yönteme gidildi mevcut fazla olunca normal öğretim( sabah 8.30-öğlen 14.30) sıkıntı oluyo
o yüzden bazı okullar ikili öğretime (sabahçı -öğlenci) geçiyo

ama tüm okullar değil tabi senin cimcime 10 eylülde okula gidicek uyum için bol bol oyun oynar artık
rabbim bizlerede göstersin o günleri

sağol canım inşallah sende birgün kızının okula başladığı günü görürsün...zaman o kadar çabuk geçiyoki anlamıyorsun bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…