mısır dişimin arasına girdi onunla uğraşıyodum
napyn kız hemşo mısır mı!!!!yiyorsun bensiz....küstüm sana
çıkar parmağını ağzından boğulacan şimdi git kürdan al mutfaktan üşengeç şey
Dün akşamki atraksiyonlu aksamdan sonra bugün. Tüm eksiklerimi (oto koltugu hariç) almış bulunuyoruz zannediyordukki şimdi aklıma gobek bakım seti geldi....
hayırlı olsun canım...onu da alırsınız tamamlanır kuzunun eksikleri
iyi ki yemedin hemşocum geçen senenin mısırıymış patlamadı küçük küçük kaldı
dişlerim mahvoldu nerden geldiyse artık bu saatte mısıraklıma düşürenler utansın
sensiz yer miyim
küsme kız yolarım seni hee
kürdanla kanatıom kızçıktı çıktı da mahvoldum alacağın olsun
ben yerim hemde çok hatta ciğer bile yiyorum neden ki :26:
sağol canım benim birgün taze taze alıp patlatırız...senin bebiş kız mı? oğlan mı?
kız canım
patlatalım canım senin de ikinci kız de mi ikinci fıstık yani
rabbim bağışlasın
kızlar demir haplarını açmı tokmu içiyorsunuz ben günde 2 tane ferrum fort alıyorum.eczane tok yazmış ama aç alınca etkisi dahamı iyi oluyor.
kızlar demir haplarını açmı tokmu içiyorsunuz ben günde 2 tane ferrum fort alıyorum.eczane tok yazmış ama aç alınca etkisi dahamı iyi oluyor.
ben kahvaltıdan sonra alıyorum,ama günde 1 kere sen niye 2 kere alıyosun?doktor öylemi söyledi..
evet canım benimde ikinci kızım olacak inşallah.
okula başladın mı?kızım pazartesi başlıyor yarın formasını çantasını alıcaz eşimle nasipse.servis tutacaz okul çok uzak evimize 4+4+4 olduğundan okullarda değişmiş.bişey sorucam okullar tam gün ve öğle arası var 1 saat,artık yarım gün olacakmış sabahçı öğlenci diye acaba bir bilgin varmı?
kızlar aşk olsun 100 kere yazdım sorumu küstüm kan ilacı kullanımımıda aşağıda yazdım okuyun lütfen
evet canım bazı okullarda böyle bi yönteme gidildi mevcut fazla olunca normal öğretim( sabah 8.30-öğlen 14.30) sıkıntı oluyo
o yüzden bazı okullar ikili öğretime (sabahçı -öğlenci) geçiyo
ama tüm okullar değil tabi senin cimcime 10 eylülde okula gidicek uyum için bol bol oyun oynar artık
rabbim bizlerede göstersin o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?