2012 Ekim Anneleri

kan hapları aç karna içilirse daa etkili canım ben de aynı ilaçtan 2 tane alıyorum

bende tok içiyordum öle yazdıkları için öyle aha etkili zannediyodum şimdi azranın bi mesajında okudum aç karnına alındığından bahsetmiş daha etkili oluyormuş sanırım.kafama takıldı sorayım dedim.bende aç içeyim bari bundan sonra

selam kızlar.. iki gündür bakamadım geçmişe de carmenta arkadaşımızdan haber var mı bebişinde bi sorun vardı bu hafta belli olucaktı onu merak ettim de.. yarın kontrolümüz var işallah çatı muayenesi yapmaz hiiiççç hazır değilim valla

NasilllBir yandan çok sevindim saglikla bebeğini kucağına almasına, bir yandan da turistim çünkü aynı hafta icindeyiz ikisinizde sağlıklı olmasına çok ama çok sevindim

evet doğuranları duydukça hem heyecan hem korku basıyor benide

merhabalar bende sizin gibi ekim annesi olucaktım ama BENİM YARamaz kuzuların 26.haftada geldi çoğUNUZ BENİ BİLİYOR ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞLERİM GAYET İYİ SADECE KİLOLARINI BEKLİYORUZŞÖYLE Bİ BAKAYIM DEDİM DOĞUM OLAN ARKADAŞLARIMIZ VARMI DİE ARTIK KORKMAYIN ZATEN BENİMKİLERE BAKARSAK SİZİNKİLER BAYA BÜYÜK ALLAHA EMANET BENİM YAVRULARIMADA DUA EDİN TEYZELERİ BİRAN ÖNCE ÇIKSINLAR KÜVEZDEN DAHA KOKLAYAMADIM BİLE KUZUCUKLARIMI SİZİN KADAR ŞANSLI DEĞİLİM AMA SAĞLIKLI OLSUNLAR BEN BEKLERİM SONU GÜZEL OLSUN AZ KALDI AMA ŞUAN 1336GRMIZ SADECE 500 GR KALDI SONRA MUTLU HABERİ VEREBİLCEZ İNŞALLAH

Canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularına.. Azıcık kalmış şükür İnşallah herşey çok güzel olacak. Senin iyi olmana da ayrıca çok sevindim...

cnhmmm yaaaa iyi olmalarınaaa çok sevindim annişiii bebişlerin zorlu yolculugu atlattı ALLAH ın izniyleee evlerinee dönmelerinee çok az kaldıııı

canim benim insallah bebisler hemen alir 0 500grmi, hastanedende öpuse koklasa cikarsiniz kuzucuklarinla bizde burdan guzel haberlerini okuyacagiz

Inş. Biran önce alırlarda çıkarız oğlum 2 gündür takıldı kaldı 1316da çok yavaş gidiyor kiloları artık dayanamıyorum onları orda görmeye öpmek koklamak istiyorum.... Ama sabırrr atlatıcaz bugünleride inşallah burdan size biz evdeyiz teyzeleri dicezzzz inşallah...

ha gayret az kaldı alacaksın inşallah kuzularını kucağına .

mertuğ geçmiş olsun ccnm acil şifalar bende grip oldum

kızlar hiç et yiyen yokmu
Ben cok az yedim,cocugun kilo almasi da tamamen besleyen damarla ilgili diyorlar....

atv de yeni dizi başlamış huzur sokağı diye
sanırım bu da bi romandan alıntı
hep okumak istedim ama bir türlü nasip olmamıştı
sağolsun dizisini çekmişler

Ben okumustum cok guzeldi ama bu aksam hic tv izleyesim gelmedi,tekrarini izlerim artik...

azracım göbüşler topiğine attım resmi bu arada sen 5 kilo maşşallah hiç almamışsın ne güzelçok şanslısın ben 25 kilo aldım üstelik diyet yaparak(((

Masallah bende 16 aldim,ve son 1 aydir surekli yemek yemek istiyoruuummmmm....

Mertug cok gecmis olsun canim,bu aralardabunyemiz daha zayif tabi...

Masallah canim bebislerine,toparlamislar baya Allah a sukur800 kusurduler diye hatirliyorum,insallah en kisa zamanda
Rabbim kucagina alip goturmeyi nasip etsin....

selam kızlar nasılsınız bugün dr kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda 36+3 günlük çıktı 3kilo 12 gr olmuş dr gayet iyi dedi 2haftan daha var alır biraz daha dedi son 1kontrolüm kaldı nasipse...

çok iyi.. ne güzel kilo almış maşallah bebişine... ayy ne kadar az kaldı ya saka gibi 2 hafta diyorlar artık,tabi eksiği de olabilir artık herseye hazırlıklı olmalı..

çok geçmiş olsun canım umarım çabucak toparlanırsın

maşallah kuzucuklara ne güzel yarım kiloları kalmış eve geçmenize az kalmış annesi..

maşallah bebişinize

kızlar biz kontrolden geldik ama ancak yazabiliyoruz...

kontrolümüz çok güzel geçti..
bebişim 1 haftada 700 gr alarak 3 kg mı geçmiş
dr umuz isteyince nasıl beslemişsin bak böyle devam dedi..
maşallah oğlumun yüzünü gördüm burnu aynı sen dedi dr..
ama iriliği uzun boyu baba dedi..sanırım sadece burnunu benden almış

dr umuz artık doğsada küveze girmez dedi..
usg ye göre 37+3 çıktım
son 3 haftamız kalmış hayırlısıyla

bizden haberler böyle kızlar
bu arada direk sezeryan istediğimiz için sancı çıkmadıkça çatı muaynesi yapılmayacakmış..
ama sancı çıkarsa çok zorlamadan 1 kereliğine mahsus yapılabilir dedi..

Edammm mAsallah canim bebeğine Rabbim saglikla versin kucağına :)) iki saattir geçmişi okuyorum ancak bittihayirli geceler Canim ben gideyim artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…