2012 Ekim Anneleri

Edammm mAsallah canim bebeğine Rabbim saglikla versin kucağına :)) iki saattir geçmişi okuyorum ancak bittihayirli geceler Canim ben gideyim artık ..

çok tşk ederim canımm
ben de geçmişi okuyordum senin de bebişine kocaman bir maşallah
hayırlı geceler

edacım canım bebeğine ve sana kocaman maşallahh
çok şükür güzel haberler getirdin sende

sabahın ilk günaydını benden olsun kızlar

Herkese Günaydın

Bu saatte ne işi var acaba oğlumun erkenden uyandı beni de uyandırdı,,,kemiriyor beni

günaydın kızlar. dün sağlık ocağına verdiğim kan ve idrar tahlilimi almaya gitmiştim sonuçlarda önemli bişey yok kanım az düşük ve idrar yollarında enfeksiyon vardı az bişey o artmış ilaç yazdı aile hekimi. sonra kalp atışları dinlendi oğlumun yüksek çıktı hemen dr. una görün dedi. sabah kontrolum var zaten sabah gitsem olmaz mı dedim sen şimdide bi görün dedi bende sağlık ocağından çıkıp eşimi aradım dedim böle böle saat olmuş 3. dedim yoğun olur dr. sen ara söle ben geliyorum dedim. kayınvalidemle gittim eşimde gelddi hastaneye. nst ye bağladılar korkulcak bişey yok dedi ultrasona girdim bu sabah ki kontrolu dün akşam olduk yani. oğlunuz sabahı bekleyememiş anlaşılan anne babasını görmek için dedi dr. ii herşeyi çok şükür. 2600 gr olmuş 45 cm boyu da. kanaman olursa, suyun gelirse, 5 dk. da bir sancıların olursa hiç bekleme hemen gel dedi. 2 hafta sonrasına bekliyorum dedi. sanırım bizimde son bi kontrolumuz kaldı en fazla 2.

kızlar bugün okulda bi arkadaşım bana çok ağırlaşmışsın tanker gibisin mübarek dedi

bunu söyleyen bekar bi erkek hocamız tanker miyim neyim
Bak yaaa,bu tarz konusan insanlar beni deliii ediyor,kolaysa sen getir dunyaya bir bebis!bazilari da dalga gecer gibi soyluyo,ben de bebek tasiyoruz heralde,seninki gibi iskemde degil bu diyorum!
coyoteemmm nasılsın şekerim

Asucum gunluk rutinimizi yaptik böğğ böğğ diye,simdi daha iyiyim,gecmis okudum epey,simdi de mama yicez kizimla birazdan,sen nasilsin,oglusun nasil?

cnmm benmde 9.9 muş bilmiyorum arada çok fark varmı bana bişey demedi doktor nakil gerekir felan diyee

Asucum gunluk rutinimizi yaptik böğğ böğğ diye,simdi daha iyiyim,gecmis okudum epey,simdi de mama yicez kizimla birazdan,sen nasilsin,oglusun nasil?

bizde iyiyiz oğlumla çoktan yedik mamamızı

hadi sende tombik kızını doyur annesi yoksa açlıktan seni kemirmeye başlar cimcime

geçmiş olsun canım . dikkat etmek lazım ama anlayamıyo insan

günaydın anneler ve meleklerii ya rüyamda hep dogumu nasıl yapıcam onla ugrasıom korku war sanırım nasıl olcak nolcak die

Canim masallah kuzuna....

Son zamanlara geldik hergunbirimizin kontrolu var artik,onceden nasil da bekliyorduk 1 ay simdi o kadara kalmadan doguracagiz Allah in izniyle....

İse gitmek nasil zor geliyor anlatamam,yani agirlasmadim,zorlanmiyorum ama icimden gelmiyo,kendimi oglusuma ve izne adapte ettigim icin... Neyse haftaya son safak 8:))))

aynı durumdayım cnmm ağır değilim yorulmuyorumda ama işede gelmek istemiyorum evde kalıp evimle ilgilenmek oğlumun gelişine hazırlanmak istiyorum

Isim olmaz sabahin korunde kalkarim, isim olur uyku yetmez Annem beni dogururken devrelerimi ters baglamis eminim(yine annem gitti gumburtuye) Dun butun gun evde olmama(grevdeydim) ragmen bugun sanki 30 kg tas tasimisim gibi her tarafimin agrimasi ve uykusuzluk beni benden aldi. Aksi gibi suanda evde temizlik var ve aksamda dr randevum. Aaa bugun milli oluyorum yani ilk cati muaynem olucak Sans dileyin banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…