Edammm mAsallah canim bebeğine Rabbim saglikla versin kucağına :)) iki saattir geçmişi okuyorum ancak bittihayirli geceler Canim ben gideyim artık ..
kızlar biz kontrolden geldik ama ancak yazabiliyoruz...
kontrolümüz çok güzel geçti..
bebişim 1 haftada 700 gr alarak 3 kg mı geçmiş
dr umuz isteyince nasıl beslemişsin bak böyle devam dedi..
maşallah oğlumun yüzünü gördüm burnu aynı sen dedi dr..
ama iriliği uzun boyu baba dedi..sanırım sadece burnunu benden almış
dr umuz artık doğsada küveze girmez dedi..
usg ye göre 37+3 çıktım
son 3 haftamız kalmış hayırlısıyla
bizden haberler böyle kızlar
bu arada direk sezeryan istediğimiz için sancı çıkmadıkça çatı muaynesi yapılmayacakmış..
ama sancı çıkarsa çok zorlamadan 1 kereliğine mahsus yapılabilir dedi..
çok midem yanıyo gidim süt içip uyumaya çalışıyım ii geceler
Bak yaaa,bu tarz konusan insanlar beni deliii ediyor,kolaysa sen getir dunyaya bir bebis!bazilari da dalga gecer gibi soyluyo,ben de bebek tasiyoruz heralde,seninki gibi iskemde degil bu diyorum!kızlar bugün okulda bi arkadaşım bana çok ağırlaşmışsın tanker gibisin mübarek dedi
bunu söyleyen bekar bi erkek hocamıztanker miyim neyim
coyoteemmm nasılsın şekerim
arkadaşlar selam,
moralim bozuk biraz bugün rutin kan tahlili sonucum çıktı,9.1e düşmüş kanım dr.kan nakli gerekir dedi var mı kansızlık yaşayan kan ilacı içiyorum sıvı olarak ama işe yaramadı demek ki...
canım rennıe içebilirsin mide yanman için..burada çoğumuz kullanıyoruz ve iyi geliyor
Asucum gunluk rutinimizi yaptik böğğ böğğ diye,simdi daha iyiyim,gecmis okudum epey,simdi de mama yicez kizimla birazdan,sen nasilsin,oglusun nasil?
bizde iyiyiz oğlumla çoktan yedik mamamızı
hadi sende tombik kızını doyur annesi yoksa açlıktan seni kemirmeye başlar cimcime
merhaba kızlarcım.umarım herkes iidir.ben bu sabah saat 5'de hastaneye yattım.dün pide yemiştim ondan olduğunu düşündüğümüz ishal,istifra, mide bulantısı şikayeti ile.şimdi eve geldim.serum verdiler.oğluşum gayet ii çok şükür.nstye bağlandı bol bol.bayağı bitkin kaldım.evde devam edeceğim tedavime.lütfen dışarıdan bişeyler yemeyin hele hele benim gibi hep evde yiyosanız asla yemeyin.güvenilir bir yerdi üstelik.ve başınıza böyle bir şey gelirse hemen hastaneye gidin su ve vitamin kaybı bebeğe zarar veriyomuş iiki hemen gitmişim.3 tane serum yedim şimdi evime geldi. ii akşamlar diliyorum
Bu arada fotonuza baktikYorum yaptik annesi...
kızlar biz kontrolden geldik ama ancak yazabiliyoruz...
kontrolümüz çok güzel geçti..
bebişim 1 haftada 700 gr alarak 3 kg mı geçmiş
dr umuz isteyince nasıl beslemişsin bak böyle devam dedi..
maşallah oğlumun yüzünü gördüm burnu aynı sen dedi dr..
ama iriliği uzun boyu baba dedi..sanırım sadece burnunu benden almış
dr umuz artık doğsada küveze girmez dedi..
usg ye göre 37+3 çıktım
son 3 haftamız kalmış hayırlısıyla
bizden haberler böyle kızlar
bu arada direk sezeryan istediğimiz için sancı çıkmadıkça çatı muaynesi yapılmayacakmış..
ama sancı çıkarsa çok zorlamadan 1 kereliğine mahsus yapılabilir dedi..
Canim masallah kuzuna....
Son zamanlara geldik hergunbirimizin kontrolu var artik,onceden nasil da bekliyorduk 1 ay simdi o kadara kalmadan doguracagiz Allah in izniyle....
İse gitmek nasil zor geliyor anlatamam,yani agirlasmadim,zorlanmiyorum ama icimden gelmiyo,kendimi oglusuma ve izne adapte ettigim icin... Neyse haftaya son safak 8:))))
Kim Böyle Bi Kızı Olsun İstemez Ki....flv - YouTube
kızlar bunu akşam eşim izlettirdi...nasıl bir baba sevgisi izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?