aynı durumdayım cnmm ağır değilim yorulmuyorumda ama işede gelmek istemiyorum evde kalıp evimle ilgilenmek oğlumun gelişine hazırlanmak istiyorum
Canim kolay gelsin demekten baska birsey diyemiyorumUmarim bugun cabucak gecer senin icin
Isim olmaz sabahin korunde kalkarim, isim olur uyku yetmezAnnem beni dogururken devrelerimi ters baglamis eminim (yine annem gitti gumburtuye) Dun butun gun evde olmama(grevdeydim) ragmen bugun sanki 30 kg tas tasimisim gibi her tarafimin agrimasi ve uykusuzluk beni benden aldi. Aksi gibi suanda evde temizlik var ve aksamda dr randevum. Aaa bugun milli oluyorum yani ilk cati muaynem olucak Sans dileyin banaa
kızlar biz kontrolden geldik ama ancak yazabiliyoruz...
kontrolümüz çok güzel geçti..
bebişim 1 haftada 700 gr alarak 3 kg mı geçmiş
dr umuz isteyince nasıl beslemişsin bak böyle devam dedi..
maşallah oğlumun yüzünü gördüm burnu aynı sen dedi dr..
ama iriliği uzun boyu baba dedi..sanırım sadece burnunu benden almış
dr umuz artık doğsada küveze girmez dedi..
usg ye göre 37+3 çıktım
son 3 haftamız kalmış hayırlısıyla
bizden haberler böyle kızlar
bu arada direk sezeryan istediğimiz için sancı çıkmadıkça çatı muaynesi yapılmayacakmış..
ama sancı çıkarsa çok zorlamadan 1 kereliğine mahsus yapılabilir dedi..
gelince anlatsana acıomu ya cok merak edıom bende
kızlar biz kontrolden geldik ama ancak yazabiliyoruz...
kontrolümüz çok güzel geçti..
bebişim 1 haftada 700 gr alarak 3 kg mı geçmiş
dr umuz isteyince nasıl beslemişsin bak böyle devam dedi..
maşallah oğlumun yüzünü gördüm burnu aynı sen dedi dr..
ama iriliği uzun boyu baba dedi..sanırım sadece burnunu benden almış
dr umuz artık doğsada küveze girmez dedi..
usg ye göre 37+3 çıktım
son 3 haftamız kalmış hayırlısıyla
bizden haberler böyle kızlar
bu arada direk sezeryan istediğimiz için sancı çıkmadıkça çatı muaynesi yapılmayacakmış..
ama sancı çıkarsa çok zorlamadan 1 kereliğine mahsus yapılabilir dedi..
günaydın kızlar....
güzel haberler getirenlere kocaman birMAŞALLAH
ufak sıkıntısı olanlara da inşallah kısa sürede düzelir diyorum.. kansızlık değeri bana da cok gibi gelmedi,doğuma kadar yoluna girer inşallah..
defnoşumun anneannesi yurtdısından geldi nihayet,doğurucam diye ödüm kopuyodu annem yokken,ahh ahhh annelik-annee bambaşka.. oysa ablamda kayınvaldem de burda cok sükür ama annem yokken doğurma düşüncesi bile beni strese sokmuştu...
neyseki annecim defnoşa bir sürü yeni ciciyle döndü.. kuzucuklu tulumlar,montlar,benim ayakkabımın aynısının miniğini bulmuş cok şirin :),babetler, cıtcıtlı bodyler emzikler cok amaclı bezler.... sağolsun...
şimdi arkadasım gelecek,bekar olanlar reinaya gidiyor valla,elbisesi cok miniymiş benim trenchcoat umu almaya geliyor ahh ahhh bizde karnı burnunda bebişimizi bekleyelim :) saka maka kesinlikle evimin kadını olmayı tercih ediyorum
şimdi arkadasla kahvaltıya gidicez... görüşürüz kızlaröpüyorummmm
günaydın güzellerizne çıktığım zaman uyuyamıyordum sabahları, 2-3 gündür alıştım 10-11den önce kalkamıyorum. babamız işe biz uykuya devam
Ammamn da aman catina mi baktirican sen:))ayrintilariyla bekliyoruz tahmin edersin ki:))Isim olmaz sabahin korunde kalkarim, isim olur uyku yetmezAnnem beni dogururken devrelerimi ters baglamis eminim (yine annem gitti gumburtuye) Dun butun gun evde olmama(grevdeydim) ragmen bugun sanki 30 kg tas tasimisim gibi her tarafimin agrimasi ve uykusuzluk beni benden aldi. Aksi gibi suanda evde temizlik var ve aksamda dr randevum. Aaa bugun milli oluyorum yani ilk cati muaynem olucak Sans dileyin banaa
sağol cnm önümüzdeki haftada bitse bi nasıl rahatlıycamm anlatamam çok yoruldum artık 1 seneyi geçti izin yapmıyorum en son düğünde iznim vardı oda 1 haftaa bidaha tatil yüzü görmedimmm çok ihtiyacım var özellikle doğum öncesi dinlenip enerji toplamam lazım
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?