2012 Ekim Anneleri

Günaydın Kızlarrrrr.... Umarım herkessler iyidir. Biz kızımla bugün bir haftayı daha bitirdik:)))

Canim kolay gelsin demekten baska birsey diyemiyorum Umarim bugun cabucak gecer senin icin

sağol cnm önümüzdeki haftada bitse bi nasıl rahatlıycamm anlatamam çok yoruldum artık 1 seneyi geçti izin yapmıyorum en son düğünde iznim vardı oda 1 haftaa bidaha tatil yüzü görmedimmm çok ihtiyacım var özellikle doğum öncesi dinlenip enerji toplamam lazım

gelince anlatsana acıomu ya cok merak edıom bende

Kiz nasil yapisiyo babasinin ustune kalkmasin diyeee,uyanik kofte
Adam da bi tuhaf,al kizi kendi yatagina,sey kadar yataga yatiyo

maşallah canım bebişineçok güzel kilo almış,galiba bu hafta dr ların hepsi bebeiğin kime benzediğini söylüyo benimkide babasına benziyor dedi:))
ya bişey sorucam usg ye göre 37+3 çıktı demişsin usg ye göremi son 3 haftan kalmış çizelgende 36. haftanın içinde görünüyosun usg de çıkan hafta önemlimiymiş yahu bizimkide usg de 38 görünüyo aman 36 nın içindeyim ama bana dr daha 5 haftan var dedi:)))

Eda 'cigim masallah masallah 41 kere :) okadar sevindim ki anlatamam. Ne yedin de boyle ise yaradi bana da soyle....

günaydın kızlar....

güzel haberler getirenlere kocaman bir MAŞALLAH

ufak sıkıntısı olanlara da inşallah kısa sürede düzelir diyorum.. kansızlık değeri bana da cok gibi gelmedi,doğuma kadar yoluna girer inşallah..

defnoşumun anneannesi yurtdısından geldi nihayet,doğurucam diye ödüm kopuyodu annem yokken,ahh ahhh annelik-annee bambaşka.. oysa ablamda kayınvaldem de burda cok sükür ama annem yokken doğurma düşüncesi bile beni strese sokmuştu...

neyseki annecim defnoşa bir sürü yeni ciciyle döndü.. kuzucuklu tulumlar,montlar,benim ayakkabımın aynısının miniğini bulmuş cok şirin :),babetler, cıtcıtlı bodyler emzikler cok amaclı bezler.... sağolsun...

şimdi arkadasım gelecek,bekar olanlar reinaya gidiyor valla,elbisesi cok miniymiş benim trenchcoat umu almaya geliyor ahh ahhh bizde karnı burnunda bebişimizi bekleyelim :) saka maka kesinlikle evimin kadını olmayı tercih ediyorum

şimdi arkadasla kahvaltıya gidicez... görüşürüz kızlar öpüyorummmm

Gunaydinnn Kizlar

Esimi pazara yolladim bende klima altinda oturuyorum,hava sicak yine...

Ahh kayinvalideler bir duysa boyle biz oturuyoruz ogullarini pazara yolluyoruz

leyli2212 cati muay.hic korkma bende ilk defa oldum sorunsuz-agrisiz bir rutin,yapilmali.

aazzrraa annem ve komsularin baskisi sonucu ben 2 hafta et,ciger yedim :120: 500gr aldirmisim bebege,bilmiyorum etle mi alakaliydi yoksa haftasi ile mi alakali.ama birde o donem erken dogumu onleyici 2 hap vermisti hormon icerikliydi onlar,onlarda mi aldirdi acaba...et aldirmasin ya hic yiyemiyorum zaten tiksiniyorum.

mertug gecmis olsun canimm,dikkat edin kendinize

will sivi olan kan ilacini diger doktorum hap ile degistirdi,sabah aksam ac karnina

Sevcancım gözün aydı anneciğine kavuştun tatlım...

anneannenizin getirdiği cicileri güzel günlerde sağlıkla kullansın Defne kızımız

günaydın güzeller izne çıktığım zaman uyuyamıyordum sabahları, 2-3 gündür alıştım 10-11den önce kalkamıyorum. babamız işe biz uykuya devam

günaydın güzeller izne çıktığım zaman uyuyamıyordum sabahları, 2-3 gündür alıştım 10-11den önce kalkamıyorum. babamız işe biz uykuya devam

size de günaydın Doruk ve annesi

iyi yapmışsın canım maşallah uyuyun bakalım ana oğul

Gunaydin Hanimlar
Bende esimi bekliyorum dun gece ucusa gitti yalniz kaldim birazdan inmis olur
Bugun perdemiz gelecekti daha dogrusu store u bakalim nasil olmus

Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.

Ammamn da aman catina mi baktirican sen:))ayrintilariyla bekliyoruz tahmin edersin ki:))

Canim aon haftamiz dayanalim...bende diyorum ay soyle hamileligimin tadini cikariyim artik,birkac gunde olsa:))))

inşallah bişeycikler olmucak cnm catı muayenesi 37 den sonra yapılmıyormuydu senin drun bişeydenmi şüpelendi de muayene yaptı,
sağlıcakla gelsin cnm bebişin sitres yapma sakın güzel haberlerini bekliyoruz

Canim Allah yrdimcin olsun,korkma lutfen bebegin hicte kucuk degil artik kacinci haftalara geldik,sanci mi cikti niye muayene etti seni,bebisin kac kiloymus??dualarim seninle sende bol bol dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…