2012 Ekim Anneleri

geçmişi okumaktan kahvaltıya başlayamadım daha

tuğçe canım rabbim yardımcın olsun inşallah. sağ salim gelsin kuzucuk

tatlım korkma bak hastanedesin hemen müdahele ederler güvendesin...dualarımız seninle canım

inşallah bişeycikler olmucak cnm catı muayenesi 37 den sonra yapılmıyormuydu senin drun bişeydenmi şüpelendi de muayene yaptı,
sağlıcakla gelsin cnm bebişin sitres yapma sakın güzel haberlerini bekliyoruz

evet canım bebegın kafası nerdeyse cıkıcak ultrasonda oda alttan muayene edelım dedı.tmm dedı sonra 4 cm dogruyosun dedı.ama bebegımı kucagıma almadan kuvoze koyucaklar

LEYLİ 2112 Canım beni merak etmişsin. Allah razı olsun bebeğimin beynindeki su seviyesinde artış olmamış ama düşmemiş de. Dr artmaması iyiye işaret dedi.. içim birazcık daha ferahladı. Bir sonraki kontrolümde yine bakacak. inşaallah düşmüş olur.

EDAMM Maşallah bebişine annesi. çok az kalmış artık. Hayırlısıyla gelsin.

MERTUĞ Çok çok geçmiş olsun canım

SEVCANYK Gözün aydın tatlım anneler başın tacı

Eşini çanta falan almaya mı gönderdin canım eve?? Yoksa yanında dursaydı yani.. Elbette dua ediyoruz sen ve bebeğin için. Hiç korkma ama sen. Hepimizin başına gelebilir şeyler bunlar artık. Haftamız iyice ilerledi biliyorsun ki. Sen sakin ol ki bebeğin içeride rahat etsin. Doğacaksa da doğacak.. Artık bağışıklık sistemi kendini koruyabilecek kapasitede onun. Bir yolu varsa muhakkak durdururlar doğumu canım benim.

ben de onu bir iki ay önce yapmıştım ve bulmuştum.. çok keyifli...biz deli miyiz ne?
Dün akşamki atraksiyonlu aksamdan sonra bugün. Tüm eksiklerimi (oto koltugu hariç) almış bulunuyoruz zannediyordukki şimdi aklıma gobek bakım seti geldi....
hmmm göbek bakım seti,herkes alıyor mu?sanki arkadaşım sadece %70 alkolden bahsetti sadece..
ben hemen hemen hiç et yemiyorum..başlarda düzenli yedim.. son zamanlar beslenmem çok bozuldu. vicdan azabı gibi hissediyorum ama böyle. yine de kötü beslenmiyorum ama cevizmiş etmiş yumurtaymış bıraktım gibi.
kanım düşük cnm ondan 10 gündür 2ye çıkardı.kan değerim 10 felandıı en son normali kaç bilmiorum.
normali 12 canım.

Kiz nasil yapisiyo babasinin ustune kalkmasin diyeee,uyanik kofte
Adam da bi tuhaf,al kizi kendi yatagina,sey kadar yataga yatiyo

adamın yaptığı bana mantıklı geldi..yoksa her ağladığında susmaz baba onu alıp yatağa gidene kadar ağlar durur... çok mantıklı...

evet canım bebegın kafası nerdeyse cıkıcak ultrasonda oda alttan muayene edelım dedı.tmm dedı sonra 4 cm dogruyosun dedı.ama bebegımı kucagıma almadan kuvoze koyucaklar

cnm şimdi bebişin küveeze girceğini düşünme onu sağ salim kucağına alıcaksın arkadaşımda 34.haftada doğum yaptı maşallah şimdi 1 ayı geçti gayet iyi bebiş 2400 doğdu küçükte değil yani 1 2 gün kaldı küvezde o kadarda olsun cnm onun sağlığı için allah kolay doğum nasip etsin cnm dualarımız seninle

canımmm hiç korkma bak Sinem arkadaşımızın bebekleri çok daha erken doğmuşlardı ama maşallah sağlıkları yerinde Bebişini Allah'ın izni ile kucağına sağlıkla alacaksın Allah hayırlı doğumlar nasip etsin Dualarımız seninle

geçmişi okumaktan kahvaltıya başlayamadım daha

tuğçe canım rabbim yardımcın olsun inşallah. sağ salim gelsin kuzucuk

benim öğle yemeği vaktim geliyo nerdeysee ancamı kahvaltı etcen tembel ben else şimdi çok iyiyim çok sağlıklı besleniyorum evde kalınca hiç böyle sağlıklı beslenebilceğimi sanmıyorummm

gunaydın guzel anneler ve popişlerının ısırılmasına az kalan minnoşlar bır haftayı daha devırdık Allahım kalan haftalarımızı sağlıklı gecırmemızı ve bebişlerimizi sağlıkla,güle oynaya kucağımıza almamızı nasip etsin amin....hamılelerın duaları kabul olurmus birbirimize bol bol dua edelim

benim öğle yemeği vaktim geliyo nerdeysee ancamı kahvaltı etcen tembel ben else şimdi çok iyiyim çok sağlıklı besleniyorum evde kalınca hiç böyle sağlıklı beslenebilceğimi sanmıyorummm

uykucu olduk valla ama kalkıp kahvaltımı çayımı rahat rahat hazırlayıp ,keyifle yemenin tadı da başka işteyken gevrek yemekten bıkmıştı çocuğum valla

ikindi gibi öğle yemeğimi yiyorum ,eşim de geç geldiği için beraber akşam yemeğimizi yiyoruz. arada ara öğünlerimiz de yeniyor

işten geldiğim zaman yemek yapmaya üşeniyordum ,şimdi öğle akşam düzenli yemek yapıp yiyorum

slm kızlar dün bende hastahnedeydim muaynne olduk bnmde açılmam var... ve üstelik böbrek taşı mesaneye düşmüş doktorum taş sancısıyla beraber doğumun gerçekleşir bebek çok aşağıda dedi... 37 haftadaymış kızım 2600 üzerinde 49 cm di doğum beklioruz bizde dualarınızı esirgemeyin :) tehlikemizde yokmuş minik kızım erkenciii :)

canım korkma emin ellerdesin.mutlaka heyecan olacak,sanırım çok kolay da doğumun olacak. sancı hissetmemene rağmen 4 cm açıklığın varmış,bu aslında iyi birşey..çok güzel haberlerini bekliyoruz. küvöze girmesinden korkma,sıkıntı olduğundan değil önlem amaçlıdır..artık bizim de her an herşey olabilir. az önce bir haber aldım benden 2-3 gün önce doğumu beklenen arkadaş doğurmuş az önce. annem de ben en iyisi fazla oyalanmadan geleyim dedi,eee ben de bi zahmet annecim dedim. daha evin temizliği var,ütüm yerleşmem tam olmadı..

ekim anneleri eylülde pıtır pıtır başladı doğurmaya ,ekime kalmıcaz galiba hiç birimizi

büyümüş artık kuzucuk inşallah sağlıkla gelsin

bende diyete başladığımdan beri süper kahvaltı yapıyorum işyerinde burası evim gbii oldu valla ocak felanda olsa yemeği pişirip öyle gtcem eve bende hep içimde kaldı çalştığımızdan eşim kıyamıyo evde kalınca ona kalkıp işe gtmeden kahvaltı hazırlıcam kahvaltısını yaptırıp göndercem o arada kendimde yaparım yoksaa tek başıma asla bişi yemem ben evdee son 1 ayımı gezmeye kısır partilerine ayırıyorum :)))) gezmelerde doğurabilirim yani

canım 2600 hiçte kötü değil yüreğini ferah tut..sağlıkla gelsin inş. bebeğin

ekim anneleri eylülde pıtır pıtır başladı doğurmaya ,ekime kalmıcaz galiba hiç birimizi

büyümüş artık kuzucuk inşallah sağlıkla gelsin

evet ekime kalamıcaz galba doktorum en geç bu ayın sonuna kadar gelir dedi hayırlısı artık.. korkulucak hiçbirşeyin olmadığınıda söyledi... benim korkum doğumdan değil böbrek taşından cnm 44 tane düşürdüm çok zor.. doğumumda sancılı olucağa benziyor

allahımm herkes doğuruyooo allah yardımcın olsun cnmm bi avazda kurtul inşallah darısıda başımıza diyekkk 37erken değil cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…