Gunaydin Hanimlar
Bende esimi bekliyorum dun gece ucusa gitti yalniz kaldimbirazdan inmis olur
Bugun perdemiz gelecekti daha dogrusu store u bakalim nasil olmus
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.
inşallah bişeycikler olmucak cnm catı muayenesi 37 den sonra yapılmıyormuydu senin drun bişeydenmi şüpelendi de muayene yaptı,
sağlıcakla gelsin cnm bebişin sitres yapma sakın güzel haberlerini bekliyoruz
evet canım bebegın kafası nerdeyse cıkıcak ultrasonda oda alttan muayene edelım dedı.tmm dedı sonra 4 cm dogruyosun dedı.ama bebegımı kucagıma almadan kuvoze koyucaklar
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.
ben de onu bir iki ay önce yapmıştım ve bulmuştum.. çok keyifli...biz deli miyiz ne?Şuan bu topiğe ilk yazdığım mesajı arama gibi bir çaba içine girdim.. Neden acabaNostalji yapasım var herhalde. Bakalım bulabilecek miyim? Bir yandan da maç izlediğim için pek kolay olmuyor... Bu arada Taç bizim
hmmm göbek bakım seti,herkes alıyor mu?sanki arkadaşım sadece %70 alkolden bahsetti sadece..Dün akşamki atraksiyonlu aksamdan sonra bugün. Tüm eksiklerimi (oto koltugu hariç) almış bulunuyoruz zannediyordukki şimdi aklıma gobek bakım seti geldi....
ben hemen hemen hiç et yemiyorum..başlarda düzenli yedim.. son zamanlar beslenmem çok bozuldu. vicdan azabı gibi hissediyorum ama böyle. yine de kötü beslenmiyorum ama cevizmiş etmiş yumurtaymış bıraktım gibi.canım benim bebem az kilo alıyorya baende 15 gün oldu et yemedim acaba tombiş bebekli anneler siz çokmu et tüketiyorrsunuzda bebekler kilo aldı onu çözmeye çalışıyorum eğer öyleyse yarın sabah kasaptayım
normali 12 canım.kanım düşük cnm ondan 10 gündür 2ye çıkardı.kan değerim 10 felandıı en son normali kaç bilmiorum.
selam kızlar nasılsınız bugün dr kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda 36+3 günlük çıktı 3kilo 12 gr olmuş dr gayet iyi dedi 2haftan daha var alır biraz daha dedi son 1kontrolüm kaldı nasipse...
kızlar biz kontrolden geldik ama ancak yazabiliyoruz...
kontrolümüz çok güzel geçti..
bebişim 1 haftada 700 gr alarak 3 kg mı geçmiş
dr umuz isteyince nasıl beslemişsin bak böyle devam dedi..
maşallah oğlumun yüzünü gördüm burnu aynı sen dedi dr..
ama iriliği uzun boyu baba dedi..sanırım sadece burnunu benden almış
dr umuz artık doğsada küveze girmez dedi..
usg ye göre 37+3 çıktım
son 3 haftamız kalmış hayırlısıyla
bizden haberler böyle kızlar
bu arada direk sezeryan istediğimiz için sancı çıkmadıkça çatı muaynesi yapılmayacakmış..
ama sancı çıkarsa çok zorlamadan 1 kereliğine mahsus yapılabilir dedi..
Kiz nasil yapisiyo babasinin ustune kalkmasin diyeee,uyanik kofte
Adam da bi tuhaf,al kizi kendi yatagina,sey kadar yataga yatiyo
evet canım bebegın kafası nerdeyse cıkıcak ultrasonda oda alttan muayene edelım dedı.tmm dedı sonra 4 cm dogruyosun dedı.ama bebegımı kucagıma almadan kuvoze koyucaklar
geçmişi okumaktan kahvaltıya başlayamadım daha
tuğçe canım rabbim yardımcın olsun inşallah. sağ salim gelsin kuzucuk
benim öğle yemeği vaktim geliyo nerdeysee ancamı kahvaltı etcen tembel ben else şimdi çok iyiyim çok sağlıklı besleniyorum evde kalınca hiç böyle sağlıklı beslenebilceğimi sanmıyorummm
slm kızlar dün bende hastahnedeydim muaynne olduk bnmde açılmam var... ve üstelik böbrek taşı mesaneye düşmüş doktorum taş sancısıyla beraber doğumun gerçekleşir bebek çok aşağıda dedi... 37 haftadaymış kızım 2600 üzerinde 49 cm di doğum beklioruz bizde dualarınızı esirgemeyin :) tehlikemizde yokmuş minik kızım erkenciii :)
uykucu olduk vallaama kalkıp kahvaltımı çayımı rahat rahat hazırlayıp ,keyifle yemenin tadı da başka işteyken gevrek yemekten bıkmıştı çocuğum valla
ikindi gibi öğle yemeğimi yiyorum ,eşim de geç geldiği için beraber akşam yemeğimizi yiyoruz. arada ara öğünlerimiz de yeniyor
işten geldiğim zaman yemek yapmaya üşeniyordum ,şimdi öğle akşam düzenli yemek yapıp yiyorum
slm kızlar dün bende hastahnedeydim muaynne olduk bnmde açılmam var... ve üstelik böbrek taşı mesaneye düşmüş doktorum taş sancısıyla beraber doğumun gerçekleşir bebek çok aşağıda dedi... 37 haftadaymış kızım 2600 üzerinde 49 cm di doğum beklioruz bizde dualarınızı esirgemeyin :) tehlikemizde yokmuş minik kızım erkenciii :)
ekim anneleri eylülde pıtır pıtır başladı doğurmaya ,ekime kalmıcaz galiba hiç birimizi
büyümüş artık kuzucuk inşallah sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?