2012 Ekim Anneleri

heran doğurmayı bekliyorum bende kendimi o kadar adapte ettim ki resmen sancı bekleyip oturuyorum

derin temizlik yapıldı, halılarım yıkandı geldi, eşyalarımız herşeyimiz temiz ütülü

dediğimiz tarihte olursa 20 eylülü doktor da kabul ederse 12 günümüz var

5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız

Canim hadi gozun aydin olsun ECE kizina kavusmana az kalmis eminim cok saglikli bir sekilde dogacak guzel kizin hem kuvezde kalsa bile artik cok kalmaz buyudu epey Allaha Emanet Olun bize de haber ver lutfen

ekim anneleri eylülde pıtır pıtır başladı doğurmaya ,ekime kalmıcaz galiba hiç birimizi

büyümüş artık kuzucuk inşallah sağlıkla gelsin

brckdan ses yok doğurdu diye haberde yok demekki daha doğurmadı :)))) eğitim veriyodu yeni elemana bide ilk doğuruyoduuu millet coştu brck hala doğurcak :))))

sakın korkma sen sadece dua et doğumun rahat olsun bebişin en fazla 1 2 gün kalır küvezde bak benimkiler 47 gündür orda çok şükür sağlıkları iyi içini ferah tut arkadaşım bebeğine kavuşacaksın saatler sonra

kaç gündür canım kısır istiyor benim ya bugün yapayım

heyecan yaptım vallahi

brckdan ses yok doğurdu diye haberde yok demekki daha doğurmadı :)))) eğitim veriyodu yeni elemana bide ilk doğuruyoduuu millet coştu brck hala doğurcak :))))

ben dedim brck en sona kalcak diye

heyecandan ben doğurcam şimdi

ben kalkıp bir süpürüp sileyim evi ,doğurursam falan hazır olalım

kaç gündür canım kısır istiyor benim ya bugün yapayım

banada gönderseneeeeeee turşuda olsun yanında millet başlarda aş erer ben sona bıraktım sanırsam bu ara hep bişiler çekiyo canımmm geçende hamur kızartması çektiii hala kokuyo burnumaa kısır hep çekiyo zatenn bayılırım kısıra

heyecandan ben doğurcam şimdi

ben kalkıp bir süpürüp sileyim evi ,doğurursam falan hazır olalım

bacım demedi deme benim rüya çıkacak bu takvimler bitecek bizde hala tık yok olacak işin sonu :))

hayır benim ki babasına benzerse kötü 10 ay kalmış anasının karnında

patlamış mısır krizine soktu bu cadılar beni de dünden beri zaten sürekli burnuma mısır kokuyor benimde

turşum yok asude gelirken getirir atlayın hadi süpürgelere

bacım demedi deme benim rüya çıkacak bu takvimler bitecek bizde hala tık yok olacak işin sonu :))

hayır benim ki babasına benzerse kötü 10 ay kalmış anasının karnında

ya banane yaaaa 20 eylülde doğurcam işte ben banane banane

bilsem dün akşam çağırırdım kocacım yaptı bize de

asuuu kaç kere dedim şu kocan avcuyla su versin olmadı benimkinin yanından geçsin bi omuz atsınnn bulaştırsın bizimkine maşallah kısır yapmıış bizimki yumurta bile kırmazzz bırak bana kısır yapsınnn maşallahhh bu devirde çok az böylesiii cicim şanslısınnn

patlamış mısır kısır hamur kızartması canı bişey çeken varmı söylesinnn hemen yapakkkk benim kocamda aşeriyooo şimdi aradı canı ev makarnası çekmiş akşam yap diye :))))

Masallah sana da kizina da canim
Benim de bobregimde 2 tas var,bu tasin mesaneye dusmesinden dolayi herhangi bir agri hissettin mi?

Rutin bebek kontrol ultrasonunda mi ortaya cikti bu durum?

tatlım uzun yıllar bekar yaşamanın verdiği hamaratlık var kocamda önleyemiyorum

inan bazen bende bıkıyorum ama dün turşu yaptım ayy kadın gibi illa burnunu sokacak yemek yaparım gelir başıma yok baharat attınmı yok yanına ne salatası yapacaksın off git otur bee adam diyorum içimden tabii

Son düzenleme:

çok iyi ya...millet o 1 cmi 10 saat bekliyor..geliyor minişimiz hadi bakalım...sağlıkla mutlulukla gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…