- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
canım korkma emin ellerdesin.mutlaka heyecan olacak,sanırım çok kolay da doğumun olacak. sancı hissetmemene rağmen 4 cm açıklığın varmış,bu aslında iyi birşey..çok güzel haberlerini bekliyoruz. küvöze girmesinden korkma,sıkıntı olduğundan değil önlem amaçlıdır..artık bizim de her an herşey olabilir. az önce bir haber aldım benden 2-3 gün önce doğumu beklenen arkadaş doğurmuş az önce. annem de ben en iyisi fazla oyalanmadan geleyim dedi,eee ben de bi zahmet annecim dedim. daha evin temizliği var,ütüm yerleşmem tam olmadı..
canım 2600 hiçte kötü değil yüreğini ferah tut..sağlıkla gelsin inş. bebeğin
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.
ekim anneleri eylülde pıtır pıtır başladı doğurmaya ,ekime kalmıcaz galiba hiç birimizi
büyümüş artık kuzucuk inşallah sağlıkla gelsin
allahımm herkes doğuruyooo allah yardımcın olsun cnmm bi avazda kurtul inşallah darısıda başımıza diyekkk 37erken değil cnmmm
bende diyete başladığımdan beri süper kahvaltı yapıyorum işyerinde burası evim gbii oldu valla ocak felanda olsa yemeği pişirip öyle gtcem eve bende hep içimde kaldı çalştığımızdan eşim kıyamıyo evde kalınca ona kalkıp işe gtmeden kahvaltı hazırlıcam kahvaltısını yaptırıp göndercem o arada kendimde yaparım yoksaa tek başıma asla bişi yemem ben evdee son 1 ayımı gezmeye kısır partilerine ayırıyorum :)))) gezmelerde doğurabilirim yani
5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız
brckdan ses yok doğurdu diye haberde yok demekki daha doğurmadı :)))) eğitim veriyodu yeni elemana bide ilk doğuruyoduuu millet coştu brck hala doğurcak :))))
kaç gündür canım kısır istiyor benim yabugün yapayım
heyecandan ben doğurcam şimdi
ben kalkıp bir süpürüp sileyim evi ,doğurursam falan hazır olalım
kaç gündür canım kısır istiyor benim yabugün yapayım
banada gönderseneeeeeee turşuda olsun yanında millet başlarda aş erer ben sona bıraktım sanırsam bu ara hep bişiler çekiyo canımmm geçende hamur kızartması çektiii hala kokuyo burnumaa kısır hep çekiyo zatenn bayılırım kısıra
bacım demedi deme benim rüya çıkacak bu takvimler bitecek bizde hala tık yok olacak işin sonu :))
hayır benim ki babasına benzerse kötü 10 ay kalmış anasının karnında
bilsem dün akşam çağırırdım kocacım yaptı bize de
patlamış mısır krizine soktu bu cadılar beni de dünden berizaten sürekli burnuma mısır kokuyor benimde
turşum yok asude gelirken getiriratlayın hadi süpürgelere
ya banane yaaaa20 eylülde doğurcam işte ben banane banane
slm kızlar dün bende hastahnedeydim muaynne olduk bnmde açılmam var... ve üstelik böbrek taşı mesaneye düşmüş doktorum taş sancısıyla beraber doğumun gerçekleşir bebek çok aşağıda dedi... 37 haftadaymış kızım 2600 üzerinde 49 cm di doğum beklioruz bizde dualarınızı esirgemeyin :) tehlikemizde yokmuş minik kızım erkenciii :)
patlamış mısır kısır hamur kızartması canı bişey çeken varmı söylesinnn hemen yapakkkk benim kocamda aşeriyooo şimdi aradı canı ev makarnası çekmiş akşam yap diye :))))
asuuu kaç kere dedim şu kocan avcuyla su versin olmadı benimkinin yanından geçsin bi omuz atsınnn bulaştırsın bizimkine maşallah kısır yapmıış bizimki yumurta bile kırmazzz bırak bana kısır yapsınnn maşallahhh bu devirde çok az böylesiii cicim şanslısınnn
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.
5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?