2012 Ekim Anneleri

bilsem dün akşam çağırırdım kocacım yaptı bize de

Oooo masaallah kiz kocan kisir yapabiliyor hee,bizimkisi hiiiiic bilmez oyle seyler,yapmaya kalksa beni de delirtir heralde

Bu arada kizlar fikrinize ihtiyacim var,yardim edebilir misiniz?kucuk bir odam var,simdi millet kalmaya gelecek,kucuk ve acilan bir kose tkmi almayi disunuyorum.bunu buldum ama yoksa sadece bir cekyat mi alsam uuuf bilmiyorum,bi bakiverin guzel mi,bi de hangi rengi daha guzel?
ENZA / Studio / Blok-S Köşe Takımı

tugceserdar adasimiz ECE'ye selam ederiz,annesini hic yormayacak cok kolay dogum olacak Allahin izniyle

seninkii babam gibi annemin yaptığı yemeğe bahane bulur hep tuzu çok baharatı fazla öğretemedim daha sana şu yemek yapmayıı hep böyleler evdeysede bişi yapılırken mutlaka karışır o öyle olmaz böyle olurr bnm kociş tam tersii önüne ne koysan yer yorumda yapmaz beğenmese bile beğendim der ama geçen isyanı bastı geldi ne yemeği var dedi bamya dedimmm bıktım sebze yemekten yeter artık kuru fasulye pilav istiyorum ben dedii sen rejim yapıyosun olan bana oluyo dediii adamı bezdirdim :)))))))))))

cnm sürekli kullanılmıycaksa çekyat dhaa iyi içine bişiler koyarsınnn bendede var köşe takımı açılmıyo pufu birleştiriyosun kocaman yatak oluyo 2 kişilik kaç para buu

kızz benimle sarma bile sarıyor sabahları bi krep yapar on numara
sen bana bi tek çocuk doğur başka bi isteğim yok diyor sürekli bundan sonraki yıllarda beni 2013 2014 hatta 2015 annelri topiğinde bulursanız şaşırmayın
yataşa baktınmı balım onunda köşe takımları küçük oluyor :44: ama bu da güzelmiş...

dün gece ne rüzgar vardı camları kapattım yattım, şimdi hiç esinti yok ya. bir süpürge yapana kadar ter içinde kaldım

Benimde kucuk odamda kose takimi var misafir icin iyi oluyor.ustelik cok rahat.
Deve tuyu rengi super ama acik renk iste full risk yani :) Koyu renk tercihimde Mat bakir olabilir.
simdiden iyi gunlerde kullan cnm.

bizde doruğun odasına aldık bir köşe takımı doğtaştan, indirimde denk gelmiştik hatta 1600e almıştık. gelen olcak dediğin gibi yatçak yer lazım diye aldık. köşe takımları da şık duruyor bence çekyattan

kırmızı ben çok istedim ama benim eşimde açık renk takıntısı var herşey krem tonları olcak illaki ,onu da öyle aldık

herkese merhabaaaaa

güzel bir hafta sonu olur inşallahhh

tuğçeserdar hayırlı doğumlar canım inşallah bir an önce alırsın kucağına ağrısız ve acısız

mge dilerim zamanında gelir bebişin kuveze gerek kalmaz

ee başka doğuran sancılanan yoktu heralde
maşallah iyi bi açılış oldu haa gelen gelene

sinem4483 inşallahh bebişlerin biran önce kilo alıp evinize dönersiniz canım dualrımız siiznle

maşallahhhhh doğuma giren arkadaşlarımızmı var

sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınızadarısı hepim izin başına sağlıkla mutlulukla inşallahhhhhh

kızlarrrrrr valla benimde canımı kısır çektirdiniz

kendini enerjik hisseden arkadaşlar biraz enerji de bana gönderinnnn süpürdüm odaları sildim enerji bitti ,mutfakla balkon silincek daha

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dün gece de mısır çekti hemen yaptım nolucak bizim bu halimiz

tuğçe serdar allah kolaylık versin canım bir avazda kurtarsın

beni tınlayan olmasada bugünlerde kendi kendime yazar okur oldumdur yine yazayımkızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günü daha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:

cnm sen bilirsin tabi en iyi tarihi 1ekim daha iyi geldi bana bi sorun teşkil etmicekse 37+5 sanki erken biraz bak zaten zayıfcaymış bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…