tuğçe serdar allah kolaylık versin canım bir avazda kurtarsın
beni tınlayan olmasada bugünlerde kendi kendime yazar okur oldumdur yine yazayım kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günü daha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dün gece de mısır çekti hemen yaptımnolucak bizim bu halimiz
kız durrrr şimdi bide mısır çektirtmeeeebenimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beni tınlayan olmasada bugünlerde kendi kendime yazar okur oldumdur yine yazayım kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günü daha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:
Bu aciliyo canim,hatta baza gibi bi yeri de var,yarin gidip bakicaz,fiyati henuz bilmiyorum.bi de benelseninkine bakicam,maskodan.cnm sürekli kullanılmıycaksa çekyat dhaa iyi içine bişiler koyarsınnn bendede var köşe takımı açılmıyo pufu birleştiriyosun kocaman yatak oluyo 2 kişilik kaç para buu
Asu bakiyorum daha cok minnos dusunuyosun,Allah gonlunuze gore versin tatlimkızz benimle sarma bile sarıyorsabahları bi krep yapar on numara
sen bana bi tek çocuk doğur başka bi isteğim yok diyor süreklibundan sonraki yıllarda beni 2013 2014 hatta 2015 annelri topiğinde bulursanız şaşırmayın
yataşa baktınmı balım onunda köşe takımları küçük oluyor :44: ama bu da güzelmiş...
bende pek severim mısırı canımı cektirdiniz mısırı yağsız tuzsuz yersen hiçbirşekilde kilo aldırmyomuş girdiği gibi çıkıyomuş tvde duymuştum yağsız tuzsuzda nası olurkii makinede patlatmak gerek
bugün pazara gidip mısır alayım ,haşlanmış mısıra doyamıyorum bende. sürekli insanın burnuna haşlanmış mısır kokar mı ya
canim benim cok gecmiss olsun, insallah dogumunda kolay olur, bebisinde kuvöze girmeden koklasa koklasa cikarsiniz hastaneden5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız
benim kocamda ayni artik sanlimiyiz sanssizmiyiz bilemedimtatlım uzun yıllar bekar yaşamanın verdiği hamaratlık var kocamda önleyemiyorum
inan bazen bende bıkıyorum ama dün turşu yaptım ayy kadın gibi illa burnunu sokacakyemek yaparım gelir başıma yok baharat attınmı yok yanına ne salatası yapacaksın off git otur bee adam diyorum içimden tabii
neden acaba mısır çekti
canim benim cok gecmiss olsun, insallah dogumunda kolay olur, bebisinde kuvöze girmeden koklasa koklasa cikarsiniz hastaneden
benim kocamda ayni artik sanlimiyiz sanssizmiyiz bilemedimyemek yaparim kirk kere basima dikilir ne koydun , ne attin ,nasil pisirdin illa elini degdirecek biseyler katicak, heleki hamur isi yapmiyim, adam resmen ellerini yikayip cekil kenara beceremiyorsun deyip daldiriyo elini hamura o yapiyor herseyi tabi yerler ve ustu basi un icinde esimde kucuk yastn beri tek yasiyormus birde kafesi vardi kendi yapiyordu hamur isleri turtalar vs.
neden acaba
pazartesi tartıya bi çık sorarım ben sana
cnm sen bilirsin tabi en iyi tarihi 1ekim daha iyi geldi bana bi sorun teşkil etmicekse 37+5 sanki erken biraz bak zaten zayıfcaymış bebiş
5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız
hehee bakak görek
herkese iyi hafta sonlari diliyorumkizlar aksam öyle bir sancim vardi ki belim kopuyor dedim neyse iyi oldu biraz daha sonra yattik sabaha karsi bir baski hissettim belime dogru:18: ayyy dedim korktum kalktim yatakta oturuyorum esim hemen noldu diyor ama gözler kapali elimi tutmus beni yatirmaya calisiyo, tamam gecti gecti diyo hahaaha sabah dedim be adam ya gercek sancim olsa, beni hemen yataga yok bisey diye gerimi yatircaksin dedim hadi ya diyo öyle mi yaptim
aynı hamarat kocadan bende de var, kaynanam diyorum benuzun yıllardır yanlız yaşamasından dolayı mutfak konusunda beceriklidir eşim ,eli de lezzetlidir. böylesine de yemek beğendirmek zor oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?