2012 Ekim Anneleri

Canim bebgin anne karninda ne kadar cok kalirsa o kadar iyi olur aslinda eminim doktorunda boyle soyluyordur hersey yolundaysa biraz daha kalmali ben olsam beklerdim yine sen bilirsin canim

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dün gece de mısır çekti hemen yaptım nolucak bizim bu halimiz

bende pek severim mısırı canımı cektirdiniz mısırı yağsız tuzsuz yersen hiçbirşekilde kilo aldırmyomuş girdiği gibi çıkıyomuş tvde duymuştum yağsız tuzsuzda nası olurkii makinede patlatmak gerek

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dün gece de mısır çekti hemen yaptım nolucak bizim bu halimiz
kız durrrr şimdi bide mısır çektirtmeeee

canım 37+5 te küçük olmucak maşallah gelişimi herşeyi tamamlanmış oluyor
3 kilo olsun annesi canını sıkma doğunca bol bol emişir alırsınız kilocukları
hakkınızda hayırlısı olsun

alıngan kuzu bende senin gibiyim doktor dedi 39. hafta dolsun öyle alıyoruz o da 26 eylül oluyor, ama ben 20 eylülde istiyorum artık doğsun 38+1de yani. hem kilo problemimiz de yok bizim zaten tosuncukuz maşallah

ama acele etme sen canımcım bebiş 3 kiloyu bir geçsin hele

buarada et sormuşsun akşam, bende etobur bir koca olduğu için et sık tükettiğimiz bişey. bilmiyorum etkisi var mı :26: ama ben hep dedim çok düzgün düzenli beslenen bir anne olamadım hiç diye

cnm sürekli kullanılmıycaksa çekyat dhaa iyi içine bişiler koyarsınnn bendede var köşe takımı açılmıyo pufu birleştiriyosun kocaman yatak oluyo 2 kişilik kaç para buu
Bu aciliyo canim,hatta baza gibi bi yeri de var,yarin gidip bakicaz,fiyati henuz bilmiyorum.bi de benelseninkine bakicam,maskodan.
Asu bakiyorum daha cok minnos dusunuyosun,Allah gonlunuze gore versin tatlim
Bu gosterdigim yatas zaten canim,yatas enza ayni marka.

anam anam anam koptu belim .doruk çıkacak şimdi ya göbekten ya aşağıdan

kızlar benim doktor bebeğin doğum kanalına inmeye başladığını söyledi, size de söyledi mi doktorlarınız? sezeryanı beklemeden normal doğcak mı acaba? uzun süre otursam da ağrı yapıyo artık iyice sanki sıkışıyor diyorum kafası :26:

canım benim doktorum da 38+4 ya da 38+5 te alırım diyo güne çok takılma bence hangi gün uygunsa doktorun o zaman alsın

ay ben yağsız tuzsuz sevmem
yağlı ve tuzlu olsun parmaklarımı yalayayım arada

bugün pazara gidip mısır alayım ,haşlanmış mısıra doyamıyorum bende. sürekli insanın burnuna haşlanmış mısır kokar mı ya

oyyy canım hemen git al ben de buzluğa attım canım isterse haşlayayım diye

canim benim cok gecmiss olsun, insallah dogumunda kolay olur, bebisinde kuvöze girmeden koklasa koklasa cikarsiniz hastaneden

benim kocamda ayni artik sanlimiyiz sanssizmiyiz bilemedim yemek yaparim kirk kere basima dikilir ne koydun , ne attin ,nasil pisirdin illa elini degdirecek biseyler katicak, heleki hamur isi yapmiyim, adam resmen ellerini yikayip cekil kenara beceremiyorsun deyip daldiriyo elini hamura o yapiyor herseyi tabi yerler ve ustu basi un icinde esimde kucuk yastn beri tek yasiyormus birde kafesi vardi kendi yapiyordu hamur isleri turtalar vs.

aynı hamarat kocadan bende de var, kaynanam diyorum ben uzun yıllardır yanlız yaşamasından dolayı mutfak konusunda beceriklidir eşim ,eli de lezzetlidir. böylesine de yemek beğendirmek zor oluyor ama

asude ben niye hep seni türbanlı düşünmüşüm acaba ya :26: resmini görünce şaşırdım sabah

herkese iyi hafta sonlari diliyorum kizlar aksam öyle bir sancim vardi ki belim kopuyor dedim neyse iyi oldu biraz daha sonra yattik sabaha karsi bir baski hissettim belime dogru:18: ayyy dedim korktum kalktim yatakta oturuyorum esim hemen noldu diyor ama gözler kapali elimi tutmus beni yatirmaya calisiyo, tamam gecti gecti diyo hahaaha sabah dedim be adam ya gercek sancim olsa, beni hemen yataga yok bisey diye gerimi yatircaksin dedim hadi ya diyo öyle mi yaptim

Canim Rabbim kola
Y dogum nasip etsin ins ne güzel
5 cm kadar anlamamissin şimdi epidural olsan direk takılır 4 cm bekliyorlar ya ben epidural normal istiyorum ilk 4 cm çekicem mecburen ins bende hiç anlamam 4 cme kadar :))

yat yat bişey olmaz , bekle sabahı dicek

benim eşim yine kalk hastaneye gidelim modunda yatıyor ah desem zıplıyor tutuyo elimi ,gidivercez hemen hastaneye

aynı hamarat kocadan bende de var, kaynanam diyorum ben uzun yıllardır yanlız yaşamasından dolayı mutfak konusunda beceriklidir eşim ,eli de lezzetlidir. böylesine de yemek beğendirmek zor oluyor ama

aynen öyle benimkide kaynana gibi, valla diyorum annen degil sensin benim kaynanam yemek begendirmek gercekten cok zor, zaten ilk evlendigimzde kavgalarimiz hep yemek yuzunden oluyordu ama bazen bende usendigimde hadi diyorum ..... yap senin elin lezzetli diyorum, hemen bi havalar bi havalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…