2012 Ekim Anneleri

asude ben niye hep seni türbanlı düşünmüşüm acaba ya :26: resmini görünce şaşırdım sabah

ilahiyat mezunu olduğum için, beş vakit namaz kıldığım için ve diyanet işleri başkanlığına bağlı il müftülüklerinde çalıştığım için olabilir canım

prof. dr. Beyza Bilgin hocamızın izinden giden biriyim o yüzden örtülü değilim sanırım

kısır günü mü bugün hepimiz yapıp yiyelimde kimsenin aklında kalmasın bari

yat yat bişey olmaz , bekle sabahı dicek

benim eşim yine kalk hastaneye gidelim modunda yatıyor ah desem zıplıyor tutuyo elimi ,gidivercez hemen hastaneye

sabahta böyle böyle yaptin diyorum sasiriyor esim uykusunda cok garip, gözler kapali konusur konusur, gelir sarilir, kalkar yatar cok komik bazen gece onu izleyip guluyorum yatakta, aksamda ben aciyorum ustumu o örtuyor, ben aciyorum o örtuyor

MAsallah ne güzel namaz 5 vakit namaz kılman ..
BEYZA bilgin hocanın izinden derken başörtü konusunda pek anlamadım ?

aynen katılıyorum işte bunlar için biz seni öyle tahmin ettik
aman zaten ne farkeder ki sen bizim biricik hamarat sevgi dolu asucukumuzsun

kısır günü mü bugün hepimiz yapıp yiyelimde kimsenin aklında kalmasın bari

he canım bugünü kısır günü ilan ediyorum yeyin gariiiiiiii

MAsallah ne güzel namaz 5 vakit namaz kılman ..
BEYZA bilgin hocanın izinden derken başörtü konusunda pek anlamadım ?

Kendisi örtülü olmayan bir bayan ilahiyatçıdır..Ayrıca kendisi din eğitimi dalında ilk bayan profesörlerimizdendir...Farklı anlam aramadığınıza inanmak istiyorum lakin!!!

Yine anlamadıysanız google da Beyza Bilgin yazarak aramayı deneyin...

farklı bir anlam yoktur emin ol kuzucum ,bende kendisini tanımadığım için merak ettim google'dan baktım

buarada çantanıza zemzem ve hurma koydunuz mu? peygamber efendimiz s.a.v'in sünnetiymiş bebeğin ilk olarak ağzına zemzemle ıslatılmış hurma vericez inşallah

azzraacım hep yazarım burdan arkadasım dogurdu gecen gıttım dıye,işte o arkadasım planlı sezaryen oldu,zaten sezayene karar verınce 10 gun önceden alıyorlar,arkadasımda 38+4 de aldılar aynı gun yan odada 38+0 olan bır kadın dogum yapmıs cocugu yogun bakıma almıslar neden aldınız hemen hemen aynı haftalarda dogurduk diye sormuş arkadaşım?doktorda aranızda 4 gun fark var 4 gun bile o kadar önemlı ki ciğer gelişimi için demiş ,bende bunu duyunca kafam karıstı pazartesı doktoruma soracagım bakalım ne dicek :26::26:

canım bende seni merak ettim görmek istiyorum foto nerde:26:

Selam kızlar doğumlar başladı hayırlısıyla bizde şimdi geldik doktordan oğluşum 2 hafta önden gitmeye devam ediyormuş 2.800 46 cm olmuşuz 37 haftalık gözüküyor dedi nst de gene sancılarım çıktı valla ben anlamadım bu işi ben öle acayip sancı çekmiyorum arada ufak tefek şeyler oluyoda ne bilim.Çatı muaynesi yapcaktı bidakine yapalım dedi madem çok sancın yoksa bende hemen tabi dedim ama şimdi sancı hissetmeyen arkadasların acılmaları oldunu görunce keske baktırsamıydım diyorum..

asude hangı topıge koydun fotografını cicim bakayım bende sabahın körünün saat 5 inde uyandım topiğe baktım senı gordum ama sonra gerı uykum geldı yattım

bende ona inanmak isityorum canım o yüzden google dan incelemesini tavsiye ettim..

inşallah canım hayırlısıyla bir doğsunlarda..birde yıkamadan önce kendi avucuna su alarak başından dök zemzem suyunu göbeğine kadar ama...avucunla dök sadece

azra ve artist albüme bakın kızlar sizler görebilirsiniz arkidişlerim benim

Sevcancım gözün aydı anneciğine kavuştun tatlım...

anneannenizin getirdiği cicileri güzel günlerde sağlıkla kullansın Defne kızımız

amin canım çok sağol...

harikasın yaa.. süper moral oluyorsun bize,böyle güzelce doğuma gir saglıcakla al bebişini kucagına inşallah...

BenElse hurmayi beyaz sabunla yikasak iyice steril olmasi icin,kullanacagimiz kadar zemzemi de kaynatsak olur mu ?
ben mikroptan-bakteriden cok korkuyorum,ishal-sarilik vs olmasin...

bir doğurayım ceviz yemicem ,süt içmicem,ve soluma yatmıcam

saatbaşı kahve içecem,kola şisesini bir dikişte bitirecem,cips poşetini kafamdan boşaltacam ,buz gibi bira fıçısına balıklama atlıcam, fast food yemekten kusacam (ki pek sevmem )bütün yasakları delecem:111::111::111:

BenElse hurmayi beyaz sabunla yikasak iyice steril olmasi icin,kullanacagimiz kadar zemzemi de kaynatsak olur mu ?
ben mikroptan-bakteriden cok korkuyorum,ishal-sarilik vs olmasin...

neeeeee

hmmm düşündümde Ayça acaba domestosa mı bassan

kızz sen ne diyosun tatlım sende başından dök sadece zemzemi sadece göbeğine kadar ilk suyu zemzem olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…