asude ben niye hep seni türbanlı düşünmüşüm acaba ya :26: resmini görünce şaşırdım sabah
canım dünürcüm merak etme sen kilo almamışsındır
sen söylüyon yemekleri biz yiyoruz
hele ben ne duysam ne görsem hemen yapıyorum al işte şimdide kısır yapıyorum
bakalım ben kaç çıkıcam en son 64 tüm
asude ben niye hep seni türbanlı düşünmüşüm acaba ya :26: resmini görünce şaşırdım sabah
yat yat bişey olmaz , bekle sabahı dicek
benim eşim yine kalk hastaneye gidelim modunda yatıyorah desem zıplıyor tutuyo elimi ,gidivercez hemen hastaneye
MAsallah ne güzel namaz 5 vakit namaz kılman ..ilahiyat mezunu olduğum için, beş vakit namaz kıldığım için ve diyanet işleri başkanlığına bağlı il müftülüklerinde çalıştığım için olabilir canım
prof. dr. Beyza Bilgin hocamızın izinden giden biriyim o yüzden örtülü değilim sanırım
ilahiyat mezunu olduğum için, beş vakit namaz kıldığım için ve diyanet işleri başkanlığına bağlı il müftülüklerinde çalıştığım için olabilir canım
prof. dr. Beyza Bilgin hocamızın izinden giden biriyim o yüzden örtülü değilim sanırım
kısır günü mü bugünhepimiz yapıp yiyelimde kimsenin aklında kalmasın bari
MAsallah ne güzel namaz 5 vakit namaz kılman ..
BEYZA bilgin hocanın izinden derken başörtü konusunda pek anlamadım ?
1 Ekim olsun, aynı tarihte doğmuş oluruz bebişle
Kendisi örtülü olmayan bir bayan ilahiyatçıdır..Ayrıca kendisi din eğitimi dalında ilk bayan profesörlerimizdendir...Farklı anlam aramadığınıza inanmak istiyorum lakin!!!
Yine anlamadıysanız google da Beyza Bilgin yazarak aramayı deneyin...
tuğçe serdar allah kolaylık versin canım bir avazda kurtarsın
beni tınlayan olmasada bugünlerde kendi kendime yazar okur oldumdur yine yazayım kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günü daha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:
Kendisi örtülü olmayan bir bayan ilahiyatçıdır..Ayrıca kendisi din eğitimi dalında ilk bayan profesörlerimizdendir...Farklı anlam aramadığınıza inanmak istiyorum lakin!!!
Yine anlamadıysanız google da Beyza Bilgin yazarak aramayı deneyin...
farklı bir anlam yoktur emin ol kuzucum ,bende kendisini tanımadığım için merak ettim google'dan baktım
buarada çantanıza zemzem ve hurma koydunuz mu? peygamber efendimiz s.a.v'in sünnetiymiş bebeğin ilk olarak ağzına zemzemle ıslatılmış hurma vericez inşallah
Sevcancım gözün aydı anneciğine kavuştun tatlım...
anneannenizin getirdiği cicileri güzel günlerde sağlıkla kullansın Defne kızımız
5 cm olmus ve benım arada canımı bıle yakmıycak sancılarım oluyor.ınsallah kolay olucak kızımın kalp atıslarıda ıyıymıs.tv ızlıyorum magazın dogururken bıle dedıkodu bız yokmuyuz bız
asude hangı topıge koydun fotografını cicim bakayım bendesabahın körünün saat 5 inde uyandım topiğe baktım senı gordum ama sonra gerı uykum geldı yattım
farklı bir anlam yoktur emin ol kuzucum ,bende kendisini tanımadığım için merak ettim google'dan baktım
buarada çantanıza zemzem ve hurma koydunuz mu? peygamber efendimiz s.a.v'in sünnetiymiş bebeğin ilk olarak ağzına zemzemle ıslatılmış hurma vericez inşallah
BenElse hurmayi beyaz sabunla yikasak iyice steril olmasi icin,kullanacagimiz kadar zemzemi de kaynatsak olur mu ?
ben mikroptan-bakteriden cok korkuyorum,ishal-sarilik vs olmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?