- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
BenElse hurmayi beyaz sabunla yikasak iyice steril olmasi icin,kullanacagimiz kadar zemzemi de kaynatsak olur mu ?
ben mikroptan-bakteriden cok korkuyorum,ishal-sarilik vs olmasin...
zemzemi nerden buldunuz kızlar :26:
zemzemi nerden buldunuz kızlar :26:
halam umreden getirmişti , 1 şişe var evde koydum çantama. hurmaların hepsini annesi yediği için tosunuma kalmadı tabigittim geçen gün hurmasını da aldım
bir doğurayım ceviz yemicem ,süt içmicem,ve soluma yatmıcam
saatbaşı kahve içecem,kola şisesini bir dikişte bitirecem,cips poşetini kafamdan boşaltacam ,buz gibi bira fıçısına balıklama atlıcam, fast food yemekten kusacam (ki pek sevmem )bütün yasakları delecem:111::111::111:
uykucu fasulyem benim hemen uyumaya mı gittin
halam umreden getirmişti , 1 şişe var evde koydum çantama. hurmaların hepsini annesi yediği için tosunuma kalmadı tabigittim geçen gün hurmasını da aldım
benimki geçen yıldan canım umreye gitmiştik eşimle o zman getirmiştik..içim rahat kendim doldurdum şişeye falan...göndereyimmi ondanda
. Farklı bı anlam yok tabiki merak ettim adini hic duymamistim. şimdi baktım kendisine . Fakat Niçin böyle bı tepki verdin anlamadım yanlış bı sorumuydu ?Kendisi örtülü olmayan bir bayan ilahiyatçıdır..Ayrıca kendisi din eğitimi dalında ilk bayan profesörlerimizdendir...Farklı anlam aramadığınıza inanmak istiyorum lakin!!!
Yine anlamadıysanız google da Beyza Bilgin yazarak aramayı deneyin...
neeeeee
hmmm düşündümde Ayça acaba domestosa mı bassan
kızz sen ne diyosuntatlım sende başından dök sadece zemzemi sadece göbeğine kadar ilk suyu zemzem olsun
eve ayır annesi başından dök Doruk paşamızın
çocukları tamamen sterilize bir ortamda yetiştiremeyiz ki kızlar illaki bakteriyle mikropla aşina olcaklar. ki bağışıklığının gelişmesi içinde olması gereken bu.
mesela annem diyor biz kıyafetleri falan bile yıkamıyorduk böyle bebek doğmadan önce. biz herşeyini yıkadık ütüledik ,hatta kendi sütyenim ,geceliklerim bile bebekle temas edicek diye sabun tozuyla yıkadım ütüledim
ama abartmak istemiyorum bebek doğduktan sonra da , sakınan göze çöp batarmış. aşırı titizlenmemek lazım bence
tamam canım ilk banyomuzu öyle yaparız inşallah
bir de annem diyodu, ilk banyosunda alyansını 40 kere suya batırıp çıkarıcaz öyle yıkıcaz bebeği diye :26: altın suyuyla yıkanmış olcakmış bebek de :26:
göbek düştükten sonra mı yıkıcaz bebişleri
. Farklı bı anlam yok tabiki merak ettim adini hic duymamistim. şimdi baktım kendisine . Fakat Niçin böyle bı tepki verdin anlamadım yanlış bı sorumuydu ?
arkadaşların dediği gibi ne kdar durutsa o kadar iyidir..24ü erken bence..olmuşken de ekim annesi ol,adı üstünde...tuğçe serdar allah kolaylık versin canım bir avazda kurtarsın
beni tınlayan olmasada bugünlerde kendi kendime yazar okur oldumdur yine yazayım kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günü daha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:
20 eylül olmasın yaaa,terazi bebeği olsun kuzucuk..alıngan kuzubende senin gibiyim doktor dedi 39. hafta dolsun öyle alıyoruz o da 26 eylül oluyor, ama ben 20 eylülde istiyorum artık doğsun 38+1de yani. hem kilo problemimiz de yok bizim zaten tosuncukuz maşallah
ama acele etme sen canımcım bebiş 3 kiloyu bir geçsin hele
buarada et sormuşsun akşam, bende etobur bir koca olduğu için et sık tükettiğimiz bişey. bilmiyorum etkisi var mı :26: ama ben hep dedim çok düzgün düzenli beslenen bir anne olamadım hiç diye
hmmmm baktırsan belki de açılman mı vardı ki? acaba acaba acabalarla geçirecez bu günleri...Selam kızlar doğumlar başladı hayırlısıyla bizde şimdi geldik doktordan oğluşum 2 hafta önden gitmeye devam ediyormuş 2.800 46 cm olmuşuz 37 haftalık gözüküyor dedi nst de gene sancılarım çıktı valla ben anlamadım bu işi ben öle acayip sancı çekmiyorum arada ufak tefek şeyler oluyoda ne bilim.Çatı muaynesi yapcaktı bidakine yapalım dedi madem çok sancın yoksa bende hemen tabi dedim ama şimdi sancı hissetmeyen arkadasların acılmaları oldunu görunce keske baktırsamıydım diyorum..
hannııııııııım hanımmmm!!! bebeği kim emzirezecek sen bunları yaparsan düşündün mü hiçbir doğurayım ceviz yemicem ,süt içmicem,ve soluma yatmıcam
saatbaşı kahve içecem,kola şisesini bir dikişte bitirecem,cips poşetini kafamdan boşaltacam ,buz gibi bira fıçısına balıklama atlıcam, fast food yemekten kusacam (ki pek sevmem )bütün yasakları delecem:111::111::111:
çok ama çok haklısın. ben de bazen burada okuyorum,bazı ürünler olsun bazı arkadaşların fikirleri olsun,ya da netteki bilgiler..eşimle paylaşınca direk istersen bir de fanus alalım ya da küçük dersen akvaryum da olur diyorçocukları tamamen sterilize bir ortamda yetiştiremeyiz ki kızlar illaki bakteriyle mikropla aşina olcaklar. ki bağışıklığının gelişmesi içinde olması gereken bu.
mesela annem diyor biz kıyafetleri falan bile yıkamıyorduk böyle bebek doğmadan önce. biz herşeyini yıkadık ütüledik ,hatta kendi sütyenim ,geceliklerim bile bebekle temas edicek diye sabun tozuyla yıkadım ütüledim
ama abartmak istemiyorum bebek doğduktan sonra da , sakınan göze çöp batarmış. aşırı titizlenmemek lazım bence
göbek hemen düşer inşallah ta yıkarız bebekleri. yoksa su değdirilmicekmiş..sileriz artık..tamam canım ilk banyomuzu öyle yaparız inşallah
bir de annem diyodu, ilk banyosunda alyansını 40 kere suya batırıp çıkarıcaz öyle yıkıcaz bebeği diye :26: altın suyuyla yıkanmış olcakmış bebek de :26:
göbek düştükten sonra mı yıkıcaz bebişleri
asucum sen bebe yatagının ustune pamuktan ince bir minder gibi yatak yaptırmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam,bende yatağını idaş tan alacağım acaba üstüne yaptırsam mı pamuktan ince bir şey :26: ne işe yarıyor acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?