2012 Ekim Anneleri

benim annem göbek düşünce yıkayalım diyoo kv düşmeden yıkanır diyoo napcaz bakalım hangisi galip gelicekkk

deli olurum o harekete..bırak yaşlıları genç annelerde bile görüyorum

kızlar malum sitede bugün ne pişirelim diye bi sayfa var,tavsiye ederim..

Bence 40'i cikana kadar asiri titizlenmek gerek,daha bagisikligi yerlesmedigi icin her turlu mikropa acik.

Abim alerjik cilde sahip bir bebekmis ve annem icme suyu ile yikiyormus,parkta kuma oturtmuyormus.

Bir gun yine alerji yukselmis zamanin doktoru (sene 1974)Prof.Dr.Ozdemir ILTER anneme bagirmis birak o cocugu hemen yere

diye,annem demis yer pis ama birakamam :) kissadan hisse iste doktorun anlatmak istedigi uzerine gideceksin alerjininmis...

Bu anlatilanlar hep tecrube tabi 40'ini atlatsin mikroplarla,mitelerle,akarlara tanistiracagiz zaten :)

birgün markette denk geldi öyle ,bebek emziğini düşürdü babası yerden aldı önce kendi ağzına sokup sterilize etti !! sonra da bebeğin ağzına soktu bu kadar da değil tabi, bunu yapanı oyarım bende valla

2 gün daha sıkalım dişimizi di mi terazi olsun ben de onu düşünüyorum. off deli miyim neyim diyorum sonra oturup burçların özelliklerini okuyorum

bakalım doktorumuz ne dicek şuan ne desem boş :26:

benim annem göbek düşünce yıkayalım diyoo kv düşmeden yıkanır diyoo napcaz bakalım hangisi galip gelicekkk

dua et hemen düşsün göbek o zaman

yaaaa farkındayım rüyamda yaparım ancak , sadece hayal kurdum...

ayrıca o malum sitedeki bugun ne pişirsemi takıp edıyorum evet ,gayet başarılı

sağolun kızlar plasenta previa topiğindeki bir arkadaşta 38.haftada normal doğumlar başlıyo bence uygun zaman yazmıştı 24 eylül için çünkü benim asla normal doğum anı gibi bir durumu yaşamamamda lazım bakalım hayırlısı allahtan diyelim perşembe nst var 20 eylül perşembede ultrason ve nst var bakalım ozaman ne diyecek doktorum banada 24 eylül gibi geliyor tabiki durması kar ama bilemiyorum nasipppppppppppppp telekkürler hepinize

bende yarı ortapedik yatak alacam işte idaş tan tavsıye etmıslerdı..babaannesıde mersın de yola cıkmadan desemmı acaba yaptır dıye,sonrada mınder olarak kullanılır heralde :26: oğluma oda yaptım ,aslında gece için ben yatak odama da mınık ebatta park yatak almak ıstıyorum ondada kullanılır hatta dimi:26: kalınlıgı kaç cm oluyo bunların canım ,bilemedim ben kusura bakma sorup duruyom

yaaaa farkındayım rüyamda yaparım ancak , sadece hayal kurdum...

ayrıca o malum sitedeki bugun ne pişirsemi takıp edıyorum evet ,gayet başarılı

hayaller de olmasa oooooooo yandık.....

fotoları bile of dedirttiriyor dimi mamaların....

kisir tarifi paylasabilir misiniz?

ben islanmis bulgur,kavrulmus sogan,domates&biber salcasi tavada biraz soteleyip kenarda sogumaya birakiyorum,
ufak dogranmis = maydanoz,taze sogan,domates,kornison tursu,marul,nane,nar eksisi (daha icine ne koymak istiyorsaniz)
hepsini karistiriyorum...

kızlarrr doktora 35.haftamda gidicem bidaha acaba doğum şeklimiz belli olurmki malum kafamız az büyük doktor normal doğumu zorlaştırabilir demişti

tatlım olur mu hiç öyle şey soracağız tabi burada paylaşım için beraberiz

bende istikbalden aldım yatağını ama üzerine ilk aylar için yaptırdım..babanneniz de mersinde madem o tarafta da adana pamuğu garanti bulur çokta güzel olur hakikaten pamuk çok farklı kütlenmemiş mi diyorlar ne öyle bişeydi sanırım pamuğun ilk toplanan puf haliymiş... yatağın ölçülerine göre yaptır istersen canım..ben 60- 1.20 almıştım beşiği yatakta öyleydi pamuk yatağı da o ölçülerde oldu...yüksekliği desen anca 4 parmak kadar...

Bence cocuk doktoru ne derse oyle yapin,ben sahsen oyle yapiciiim...

cnm annem dinlerde kv dinlemez doktoru kardeşinin bebeğine bile doktor yıkamayın demiş kadının akrabalarıda yıkamayalım demişş hala diretiyo yıkansa daha iyi olurr diye doktoru bile umursamıyo öpemezmiş yıkanmamış bebeği ben izin vermem yıkanmasına ne olur olmazz

ben bulguru sıcak suyla ıslatıyorum,ağzını kapatıyorum suyunu çekince salça koyuyorum iyice yediriyorum,ne koyacaksam herşeyi çiğden koyuyorum.. ben kavrulmuş kısırı hiçççç sevmem...

aman öpmesin daha iyi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…