tamam canım ilk banyomuzu öyle yaparız inşallah
bir de annem diyodu, ilk banyosunda alyansını 40 kere suya batırıp çıkarıcaz öyle yıkıcaz bebeği diye :26: altın suyuyla yıkanmış olcakmış bebek de :26:
göbek düştükten sonra mı yıkıcaz bebişleri
bebegime benden habersiz bir seyler yedirip icerecekler diye kabuslar gorur oldum,ondan evhamim cok buyuk.
Annem musade etmez de eger kayinvalidem gelirse cok fena.
Gorumcemin bebegin emzigini yalayip(aklinca oyle steril oluyor) bebegin agzina oyle veriyor...Daha tahmin edemeyeceginiz bir suru deli sacmasi hareketler...
ve simdiden psikolojim cok fena-korkuyorum.
buarada bizim temizlik de bitti ,bir cıbı cıbı yapalım sonra da kısır
çocukları tamamen sterilize bir ortamda yetiştiremeyiz ki kızlar illaki bakteriyle mikropla aşina olcaklar. ki bağışıklığının gelişmesi içinde olması gereken bu.
mesela annem diyor biz kıyafetleri falan bile yıkamıyorduk böyle bebek doğmadan önce. biz herşeyini yıkadık ütüledik ,hatta kendi sütyenim ,geceliklerim bile bebekle temas edicek diye sabun tozuyla yıkadım ütüledim
ama abartmak istemiyorum bebek doğduktan sonra da , sakınan göze çöp batarmış. aşırı titizlenmemek lazım bence
bebegime benden habersiz bir seyler yedirip icerecekler diye kabuslar gorur oldum,ondan evhamim cok buyuk.
Annem musade etmez de eger kayinvalidem gelirse cok fena.
Gorumcemin bebegin emzigini yalayip(aklinca oyle steril oluyor) bebegin agzina oyle veriyor...Daha tahmin edemeyeceginiz bir suru deli sacmasi hareketler...
ve simdiden psikolojim cok fena-korkuyorum.
arkadaşların dediği gibi ne kdar durutsa o kadar iyidir..24ü erken bence..olmuşken de ekim annesi ol,adı üstünde...
20 eylül olmasın yaaa,terazi bebeği olsun kuzucuk..
hmmmm baktırsan belki de açılman mı vardı ki? acaba acaba acabalarla geçirecez bu günleri...
hannııııııııım hanımmmm!!! bebeği kim emzirezecek sen bunları yaparsan düşündün mü hiçbol kafeinli gazlı alkolik bir bebek
çok ama çok haklısın. ben de bazen burada okuyorum,bazı ürünler olsun bazı arkadaşların fikirleri olsun,ya da netteki bilgiler..eşimle paylaşınca direk istersen bir de fanus alalım ya da küçük dersen akvaryum da olur diyor
göbek hemen düşer inşallah ta yıkarız bebekleri. yoksa su değdirilmicekmiş..sileriz artık..
benim annem göbek düşünce yıkayalım diyoo kv düşmeden yıkanır diyoo napcaz bakalım hangisi galip gelicekkk
hatun taktı kısıra ille yapıp yiyecek
yapmış hatunun kocası yemiş kısırları şimdi bize laf ediyo tabi
oy oy kıyamam
afiyet olsun bal olsun oğluşuna da löp löp et olsun en çokta poposuna
biraz daha rahat ve yumuşak olsun diye babannesine yaptırdık canım...biraz büyüyünce kaldırırım diyorum zaten...terletmez yumuşak olur dediler..birde gittiğim hastanedeki çocuk doktoru ilk aylarda bebeğin vücudu yatağın şeklini değil yatak bebeğin vücut şekline bürünmeli demişti..yün için çok yumuşak olur demişti...sonra eşimin abisi adanadan pamuk yolladı onunla yaptırdık..
yaaaa farkındayım rüyamda yaparım ancak ,sadece hayal kurdum...
ayrıca o malum sitedeki bugun ne pişirsemi takıp edıyorum evet ,gayet başarılı
benim annem göbek düşünce yıkayalım diyoo kv düşmeden yıkanır diyoo napcaz bakalım hangisi galip gelicekkk
bende yarı ortapedik yatak alacam işte idaş tan tavsıye etmıslerdı..babaannesıde mersın de yola cıkmadan desemmı acaba yaptır dıye,sonrada mınder olarak kullanılır heralde :26: oğluma oda yaptım ,aslında gece için ben yatak odama da mınık ebatta park yatak almak ıstıyorum ondada kullanılır hatta dimi:26: kalınlıgı kaç cm oluyo bunların canım ,bilemedim ben kusura bakma sorup duruyom
Bence cocuk doktoru ne derse oyle yapin,ben sahsen oyle yapiciiim...
kisir tarifi paylasabilir misiniz?
ben islanmis bulgur,kavrulmus sogan,domates&biber salcasi tavada biraz soteleyip kenarda sogumaya birakiyorum,
ufak dogranmis = maydanoz,taze sogan,domates,kornison tursu,marul,nane,nar eksisi (daha icine ne koymak istiyorsaniz)
hepsini karistiriyorum...
cnm annem dinlerde kv dinlemez doktoru kardeşinin bebeğine bile doktor yıkamayın demiş kadının akrabalarıda yıkamayalım demişş hala diretiyo yıkansa daha iyi olurr diye doktoru bile umursamıyo öpemezmiş yıkanmamış bebeği ben izin vermem yıkanmasına ne olur olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?