cnm annem dinlerde kv dinlemez doktoru kardeşinin bebeğine bile doktor yıkamayın demiş kadının akrabalarıda yıkamayalım demişş hala diretiyo yıkansa daha iyi olurr diye doktoru bile umursamıyo öpemezmiş yıkanmamış bebeği ben izin vermem yıkanmasına ne olur olmazz
Bence cocuk doktoru ne derse oyle yapin,ben sahsen oyle yapiciiim...
kisir tarifi paylasabilir misiniz?
ben islanmis bulgur,kavrulmus sogan,domates&biber salcasi tavada biraz soteleyip kenarda sogumaya birakiyorum,
ufak dogranmis = maydanoz,taze sogan,domates,kornison tursu,marul,nane,nar eksisi (daha icine ne koymak istiyorsaniz)
hepsini karistiriyorum...
cnm annem dinlerde kv dinlemez doktoru kardeşinin bebeğine bile doktor yıkamayın demiş kadının akrabalarıda yıkamayalım demişş hala diretiyo yıkansa daha iyi olurr diye doktoru bile umursamıyo öpemezmiş yıkanmamış bebeği ben izin vermem yıkanmasına ne olur olmazz
tatlım olur mu hiç öyle şey soracağız tabi burada paylaşım için beraberiz
bende istikbalden aldım yatağını ama üzerine ilk aylar için yaptırdım..babanneniz de mersinde madem o tarafta da adana pamuğu garanti bulur çokta güzel olur hakikaten pamuk çok farklı kütlenmemiş mi diyorlar ne öyle bişeydi sanırım pamuğun ilk toplanan puf haliymiş... yatağın ölçülerine göre yaptır istersen canım..ben 60- 1.20 almıştım beşiği yatakta öyleydi pamuk yatağı da o ölçülerde oldu...yüksekliği desen anca 4 parmak kadar...
ben bulguru sıcak suyla ıslatıyorum,ağzını kapatıyorum suyunu çekince salça koyuyorum iyice yediriyorum,ne koyacaksam herşeyi çiğden koyuyorum.. ben kavrulmuş kısırı hiçççç sevmem...
aman öpmesin daha iyi işte
pekı o ayrıca park yataktada yatak olarak kullanılabilir mi ?
kendi bilir cnm benim için fark yapmaz pismi bu çocuk dışarıdan daha steril yerden çıkıyo neticede heralde bizde sileriz öyle durdurcak değiliz çocuğu göbek düşene kadar kızlar düşen göbeği napcaksınız
Ya deli oluyorum su bebegi opme meraklarina ya...: 47:
Bebek opulmez,koklanir... sapir supur operler deli olurum.
Bizim lohusalik demek hep boyle yapma-etme demekle insan egitmekle gececek vay arkadas.
bilme ki naparım hiç düşünmedim??hmmmmm:44::44::44::44:güzel bir üniversitenin bahçesine gömülebilir mesela
bilme ki naparım hiç düşünmedim??hmmmmm:44::44::44::44:güzel bir üniversitenin bahçesine gömülebilir mesela
kendi bilir cnm benim için fark yapmaz pismi bu çocuk dışarıdan daha steril yerden çıkıyo neticede heralde bizde sileriz öyle durdurcak değiliz çocuğu göbek düşene kadar kızlar düşen göbeği napcaksınız
ben bazen hissettiriyorum karşımdakilre hadi anneme kardeşime söylerim açıkçada kv felan diyemem yanlış anlar ben bebek severken öpmüyorum görüyolar öpsene dediklerinde yeni doğan bebek öpülmez koklanır diyorumm ayy bu kız çocuğunuda öptürmücekbize diyolarr biz öperiz dinlemeyiz diyolarr şarteller atıyo tabi bnmde annem bende öperim dedi sakınn dedim herkesden önce bnm anam alınır çocuğu sakınıyorum diye çok alıngandır kendileri dünde uyardım ben veya babası çocuğa bişeyi yasaklıyosak siz izin vermiceksiniz sonra bize saygısı kalmaz diye inşallah uygularlar
ben çapaya yakınım çapanın bahçesine gömeceğim,kargoyla gönder göbişi senin kini de gömeyim
Masallah sana da kizina da canim
Benim de bobregimde 2 tas var,bu tasin mesaneye dusmesinden dolayi herhangi bir agri hissettin mi?
Rutin bebek kontrol ultrasonunda mi ortaya cikti bu durum?
ben de agaoglu genel müdürlük binsına göndereceğimmm göbeği :)
Opmesin zaten,daha iyiii...cnm annem dinlerde kv dinlemez doktoru kardeşinin bebeğine bile doktor yıkamayın demiş kadının akrabalarıda yıkamayalım demişş hala diretiyo yıkansa daha iyi olurr diye doktoru bile umursamıyo öpemezmiş yıkanmamış bebeği ben izin vermem yıkanmasına ne olur olmazz
canikom bugun cok tembelim,guya esimle avm de bulusucaz ben bes saatte dus aldim bi de bugun surekli akrabalar ariyo ve her biri bir saat konusuyo,napiyomusumm dogum ne zamanmis falan diye,sohbet uzuyo tabiii...simdi artik giyinip yola cikmam lazim,bi de cok komik.bornoz artik kapanmiyo kiz karnimdan,sirtimi kurutuyo bi tekcoyotee hanım çok sessiz gördüm sizi
Askitom bak simdi fatihin ana caddesi var fevzi pasa caddesi diye,onun uzerinde akdeniz caddesine donmeden topalogu pasaji vardir,onun icinde,eger vatandan gideceksen,vatan migrosun karsinda akdeniz caddesi var,orayi tirmancoyotecim sen şu civil bebenin fatihteki yerini bana bir daha tarif edermisin? herkes bir git bak diyor ne va merak ettimgecen bahçelievler tarafında gırdım ama detaylı gezemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?