2012 Ekim Anneleri

baktın olmuyor alır kaynanı sen yıkarsın o da rahatlar sende

biz bulguru ıslıyoruz suyunu çekince derin kapta soğanı salçayı yağı kavurup bulguru üstüne ekliyoruz bulguruda kavurduktan sonra doğradığımız yeşillikleri karıştırıp iyice harmanlıyoruz tabi içine baharatını ekşisinide koyuyoruz sonraa bir güzel yiyoruzz yanında dometesli biber sosu ve turşuylaa

Ya deli oluyorum su bebegi opme meraklarina ya...: 47:

Bebek opulmez,koklanir... sapir supur operler deli olurum.
Bizim lohusalik demek hep boyle yapma-etme demekle insan egitmekle gececek vay arkadas.

pekı o ayrıca park yataktada yatak olarak kullanılabilir mi ?

ben bulguru sıcak suyla ıslatıyorum,ağzını kapatıyorum suyunu çekince salça koyuyorum iyice yediriyorum,ne koyacaksam herşeyi çiğden koyuyorum.. ben kavrulmuş kısırı hiçççç sevmem...

cigden de oluyormus evet duymustum ama denemeye cesaret edememistim,sagol canimmm

coyotecim sen şu civil bebenin fatihteki yerini bana bir daha tarif edermisin? herkes bir git bak diyor ne va merak ettim gecen bahçelievler tarafında gırdım ama detaylı gezemedim...

aman öpmesin daha iyi işte

kendi bilir cnm benim için fark yapmaz pismi bu çocuk dışarıdan daha steril yerden çıkıyo neticede heralde bizde sileriz öyle durdurcak değiliz çocuğu göbek düşene kadar kızlar düşen göbeği napcaksınız

bilme ki naparım hiç düşünmedim??hmmmmm:44::44::44::44:güzel bir üniversitenin bahçesine gömülebilir mesela

Ya deli oluyorum su bebegi opme meraklarina ya...: 47:

Bebek opulmez,koklanir... sapir supur operler deli olurum.
Bizim lohusalik demek hep boyle yapma-etme demekle insan egitmekle gececek vay arkadas.

ben bazen hissettiriyorum karşımdakilre hadi anneme kardeşime söylerim açıkçada kv felan diyemem yanlış anlar ben bebek severken öpmüyorum görüyolar öpsene dediklerinde yeni doğan bebek öpülmez koklanır diyorumm ayy bu kız çocuğunuda öptürmücekbize diyolarr biz öperiz dinlemeyiz diyolarr şarteller atıyo tabi bnmde annem bende öperim dedi sakınn dedim herkesden önce bnm anam alınır çocuğu sakınıyorum diye çok alıngandır kendileri dünde uyardım ben veya babası çocuğa bişeyi yasaklıyosak siz izin vermiceksiniz sonra bize saygısı kalmaz diye inşallah uygularlar

benim göbeğimi cami bahçesine gömmüş annemler

hiç düşünmedim ne yapsak göbeği diye :26: anasıyla babası ege üniversitesinde tanıştı oraya gömelim bari

Canli ornegini arkadasimda gordum,kayinvalidesine baya baya firca cekiyordu bende cok uzuluyordum,guzel guzel soyle diye...

sonra yaptiklarini anlatinca beynimden vuruldum,agzinda ekmegi cigneyip cocuga vermeler,kesme seker yedirmeler vs...

benim de tavrim bastan net olacak iste,Allah yardimcimiz olsun...

Kızlar göbeklerini gömmeyin...Bunun dinimizde de inanın yeri yok...

Ben saklamayı düşünüyorum...

Masallah sana da kizina da canim
Benim de bobregimde 2 tas var,bu tasin mesaneye dusmesinden dolayi herhangi bir agri hissettin mi?

Rutin bebek kontrol ultrasonunda mi ortaya cikti bu durum?

hissetmemmiii bel kasık ağrısı sırt ağrısı çok oldu kusmamda vardı baya dün gitttim doktora sağ böbreğim şişmiş acile gittim k.doğumcuya çıktım öyle anlaşıldı

Opmesin zaten,daha iyiii...

coyotee hanım çok sessiz gördüm sizi
canikom bugun cok tembelim,guya esimle avm de bulusucaz ben bes saatte dus aldim bi de bugun surekli akrabalar ariyo ve her biri bir saat konusuyo,napiyomusumm dogum ne zamanmis falan diye,sohbet uzuyo tabiii...simdi artik giyinip yola cikmam lazim,bi de cok komik.bornoz artik kapanmiyo kiz karnimdan,sirtimi kurutuyo bi tek
coyotecim sen şu civil bebenin fatihteki yerini bana bir daha tarif edermisin? herkes bir git bak diyor ne va merak ettim gecen bahçelievler tarafında gırdım ama detaylı gezemedim...
Askitom bak simdi fatihin ana caddesi var fevzi pasa caddesi diye,onun uzerinde akdeniz caddesine donmeden topalogu pasaji vardir,onun icinde,eger vatandan gideceksen,vatan migrosun karsinda akdeniz caddesi var,orayi tirmanBiraz yokus daSaga donunce hemen orda,sen ne zaman gidicen,yalniz mi gideceksin?Esinle gitmiyceksen bi gun gelirim seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…