kızlar düşen göbeği napcaksınız
iyi fikirr :))))) acaba kargoyla göndersem bizimkinide gömüversenizzz junior ağaoğlular geliyoooo alır oğlum yanına uzun boylu bi fıstık gezerrr
herkese merhabaaaaa
güzel bir hafta sonu olur inşallahhh
tuğçeserdar hayırlı doğumlar canım inşallah bir an önce alırsın kucağına ağrısız ve acısız
mge dilerim zamanında gelir bebişin kuveze gerek kalmaz
ee başka doğuran sancılanan yoktu heralde
maşallah iyi bi açılış oldu haagelen gelene
sinem4483 inşallahh bebişlerin biran önce kilo alıp evinize dönersiniz canım dualrımız siiznle
hahaha.. haklısın bizim babamızın inşaat firması var ama eşimin dayıları agaoglunda mühendisler ben onlara vereceğim mimarlık ofislerinden birisine bıraksınlar defnoşum da babasının işine yakın bir iş tuttursun büyütsünler işleri..
hele erkek çocuğu için süper olur haklısın... minik agaoglu yapalım seninkini gönder bacım
Canli ornegini arkadasimda gordum,kayinvalidesine baya baya firca cekiyordu bende cok uzuluyordum,guzel guzel soyle diye...
sonra yaptiklarini anlatinca beynimden vuruldum,agzinda ekmegi cigneyip cocuga vermeler,kesme seker yedirmeler vs...
benim de tavrim bastan net olacak iste,Allah yardimcimiz olsun...
olur valla..benim göbeğimi cami bahçesine gömmüş annemler
hiç düşünmedim ne yapsak göbeği diye :26: anasıyla babası ege üniversitesinde tanıştı oraya gömelim bari
aslı astarının olmadığı belli zaten.batıl inanç.ama gömsek günah değildir herhalde..Kızlar göbeklerini gömmeyin...Bunun dinimizde de inanın yeri yok...
Ben saklamayı düşünüyorum...
25000 istendiğini duymuştum...onu hic dusunmedim de.Gecen annem bir fikrini paylasti benimle kordon kani bankasinda kordon kanini saklayalim diye
''Kordon kanını dondurup saklamanın pek çok amacı vardır. Bunlardan ilki, bebeğin ilerde kök hücre tedavisi gerektirecek organ doku hasarı veya çalışmaması gibi bir durumla karşılaştığında, doku uyumu olan verici aramaya gerek kalmadan kendine ait sağlıklı bebeklik çağı kök hücreleriyle tedavi edilebilmesidir. Kişinin kendi hücre ve dokuları ile uyum sorunu olmayacağından, bu çok önemli bir avantajdır.''
hahaha.. haklısın bizim babamızın inşaat firması var ama eşimin dayıları agaoglunda mühendisler ben onlara vereceğim mimarlık ofislerinden birisine bıraksınlar defnoşum da babasının işine yakın bir iş tuttursun büyütsünler işleri..
hele erkek çocuğu için süper olur haklısın... minik agaoglu yapalım seninkini gönder bacım
hissetmemmiii bel kasık ağrısı sırt ağrısı çok oldu kusmamda vardı baya dün gitttim doktora sağ böbreğim şişmiş acile gittim k.doğumcuya çıktım öyle anlaşıldı
aslı astarının olmadığı belli zaten.batıl inanç.ama gömsek günah değildir herhalde..
bıraz once asu ılede konusmustum bu konuyu ,idaştan yarı ortapedık yatak alıp uzerıne ince pamuk yatak yaptıracaktım,kayınvalıdem memlekette yaptıracak ama o da yatak alma ben burdan ölçüye göre ince yerine komple yatagını yaptırayım dedı..nette biraz arastırdım kimisi bebeklere pamuk yatak öneriyor, kimi önermiyor,bebeğin şeklini alırmıs omurga gelişimini engellermiş,başı gömülürmüş falan
sizce ne yapsam?yarı ortapedık alıp ustune ınce 4 parmak kalınlıgında pamukmu yaptırsam,yoksa hiç ortapedık almayıp direk kalın pamuk yatak mı yaptırsam :26::26::26: kestane kebap acele cevap
cidden cok gecmis olsun yasayan bilir o bobrek agrisini,bir daha tekrarini gostermesin Rabbim...
bahsettigin belirtiler bende yok su anda,demek benim pirlantalar hala yerinde duruyorlar
dusuremedim gitti,kirmiyorlarda tam bobregin ortasinda yapisik 2 pirlanta :)
canım bende çok araştırdım ama yaptırdım..memnun kalmazsam yada doktorumuz kullanma artık falan derse kaldırırım diye düşünüyorum...sende yaptır koy kenara olmadı kullanmazsın
günah değildir elbet...ben sadece üni.deyken bir hocamıızın bize anlattığını sizlere anlatayım...İnsanın bedenine ait parçaları gömmek en güzelidir.Lakin dinimiz sadece ölülerimizi ve onlara ait organları gömmemizi emreder...Çöpe atmamak için elbette ki gömebilirsiniz ama üzerine ayak basılmayacak bir yere gömmelisiniz...şayet üzerine ayak basılmayacağına emin olduğunuz bir yer varsa mutlaka gömün...ama yoksa toprak altında çiğnenecek olanın bir insana ait parça olduğunu ve bu parçayı da insanı yarattığı gibi Rabbin yarattığını asla unutmayınız... demişti tatlım
sence senın kı gibi ince mi yaptırayım,yoksa komple bildiğin 60*120 ebatında kalın pamuk yatak mı yaptırayım ???
annemle msnde konuşuyoruz, 2 gündür yüzüm doğum halini almaya başladı diyor bana. nasıl bir ifade aldıysa suratım doğuma yaklaştığımı gösteriyomuş :26:
balım ben çocuk doktoruna ilk sorduğumda bana çok yüksek olmasın içine gömülmesin demişti o yüzden ince yaptırdım sende öyle 4 parmak yüksekliğinde bişey yaptır çok yüksek kabarık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?