2012 Ekim Anneleri

annemle msnde konuşuyoruz, 2 gündür yüzüm doğum halini almaya başladı diyor bana. nasıl bir ifade aldıysa suratım doğuma yaklaştığımı gösteriyomuş :26:

anneler bilir şekerimm benmkide her gidişimde karnımla göğsümün arasını ölçerr ebe kadınn 4 parmaktan fazlaysa aşağı inmiş olurmuş bebek doğum yaklamış olurmuş bide benm burnumun üstünde siyah çizgi çıktı önce azdı belli değildi şimdi baya belirginleşti acaba burnumdamı çatlıyo ondanmı karardııı

halam da yanındaydı şimdi ,dudakların şişmiş dediler evet. demek ki suratta bir değişiklik oluyor doğum yaklaşınca :26:

duştan sonra karnıma baktım az önce de 2-3 yerde mosmor damarlar çıkmış, gerildik iyice patlıcaz

annem de dedi aynı şeyi 4 parmağım sürekli artık göğsümle karnım arasında ama daha sığmıyor parmaklar oraya

bir de şey yaptırırlar yere oturup bacaklarını uzatçaksın bacağını diğerinin üzerine atabiliyosan daha var demekmiş

aaaaa bak bunu bilmiyo annem gidince öğreteyim hoş etrafta hamilede kalmadı benden başka komşuların gelinleri kızları var hamile bakıp duruyodu onların karnına bunu bilse bunuda yaptrıırdı hatta biri daha 33 haftadaydı karnın inmiş dedi 1 hafta sonra erken doğum yaptı kızz acaba boşa para harcamayıp annememi yaptırsam doğumu :)))

Ama ben bulamadım yaaa ((( İlk mesajımı ....

Göbek bakım seti nedir? Ben almadım.

Bu arada o çocuğu kendi yatağına almaması bana da çok mantıklı geldi.. Büyük başarı hatta. Yoksa o çocuk hiç yatmaz kendi yatağında.

sevcoşum bu baktıgımız cok fonksıyonlu yatak kafama yatmaya başladı ne yapsak acaba ? sen ne düşünüyorsun ?

ayy canım ben de onu yazacaktım sana pamuk yatak yaptırmayıp onu kullansan yatagın üzerinde diycektim:)

ben almak istiyorum canım yaa iki yatak kullanıcam ya ikisinin özellikleri de farklı birbirinden.. bebek acaba rahatsız olur mu biri çilekin küçük yatagı üstünde ıkı parmaklık visco var altı normal sünger yatak,diğeri meltem mobilyanın yatağı her ikisinin üzerine de biraz büyüyene kadar o çok fonksiyonluyu kullansam diyorum

uzun sürüyor bulmak.. sen nezaman geldiğini hatırlıyor musun??

göbek bakım seti yazmış arkadaş ben de almadım. netten baktım. almak gerekli mi bilemiyorum..bence sadece alkol alsak yeterli..doktor söyler zaten napmamız gerektiğini...

Arkadaşım çok güzel. Fiyatı nedir bilmiyorum ama bak ben ucuz bir ürün öneriyorum sana.. Ben birebir gördüm güzeldi. Sandığıda var. Yatak da oluyor önündeki pufla beraber. Ozaman 650 ye mi ne geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bende kalacak birileri için düşünmüştüm... FİDES KÖŞE {KN1027} bu arada rengini istediğin gibi değiştirebiliyorsun.

Son düzenleme:
Siparislerimi verdim gittigidiyordan rahatladim valla
Bebek sekeri 50 adet icine konulacak suslu sepet ve kapi susu baglanti tulu hepsi 100 tl tuttu
Bir de sevi bebenin cok amacli yan yati yastigi su icinde sicak su torbasi olandan o da 36,5 tl
Heyecanla gelmesini bekleyecem
Bu arada perdeciler hala gelmedi

hadi bakalım hayırlı olsun öyleyse... gelir gelir stres yaptık dimi yetişemiycez diye... yan yatış yastığı biz de istiyoruz artistle
ama e bebekte 50 tl o yan yatıs yastığı neden o kadar farkediyor acaba

sakin ol tatlım gelirler hemen sinirlenme

siparişlerini vermişsin hayırlı olsun canım..sizin hastanede 3500 civarı alıyor doğum ücretini hatırladığım kadarıyla,, neden doğum paketiyle bunları da vermiyorlar uyuz oldum şimdi o kadar para alıyorlar bir jest yapmak yok

pazartesı ıyıce bır beyın fırtınası yapalım canım olmadı bakırkoydekı o baktıgımız yerden alırız artık yatak orada 35 veya 37 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ..ebebekte pahalı ...

hastanede doktor soyluyormus canım mesela bızım hastane babusol dıye bır losyon aldırtmıs arkadasa..doktorun önerır sana

Canim bunlar evde kalicak kapi susunu falan kizin odasinin kapisina takicam ama bebek sekerlerini goturucem hastaneye spetiyle gelene dagitiriz diye
Hastane ucreti normal 2500 tl sezeryan 3500 tl ama bunun icinde neler dahil bende bilmiyorum :26:
Bu suslemeleer ekstra para onu biliyorum 150 liralik bir paket vardi onu secebiliriz ama icinde pek biseyi yok yine sorucam gittigimde

Arkadaşım yeni yeni dahil olmaya başladığım zamanlardaki mesajlarımı buldum. Geri gittim ama ondan önceki hiçbir mesajımı bulamadım. Yani 100 sayfayı tek tek geri gitmeme rağmen çıkmadı. Tekrar bakacağım ama inat ettim.. Acaba sayfalar mı silindi küüü

Bence de hastanede dr. söyler. Ona göre hareket ederiz..

tamam canım haklısın... evet gerekirse gider alırız bu p.tesi herseyi netleştirip alalım evimize öyle dönelim inşallah :) bu arada sen bebek çantanı hazırladınmı ben p.tesi sorularımıza göre gerekli olanları koyucam şimdi toparladım ettim ama cantaya koymadım henüz :)

ya bende öyle kafama göre hazırladım ama senınde dedıgın gıbı pazartesi sorularımıza göre netleştireceğim...gitmişken marmara forumda bulamazmıyız acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…