annemle msnde konuşuyoruz, 2 gündür yüzüm doğum halini almaya başladı diyor bana. nasıl bir ifade aldıysa suratım doğuma yaklaştığımı gösteriyomuş :26:
benımde gecen pazar gunu teyzem aynı şeyı bana söyledı suratıma çökmüş bir şeylerdogumun yakın dedi :18: nasıl anladın dedım..dudaklarımın etrafındaki beyaz çizgi hat belli olmuş dudaklarım da hafif şişmiş..ben bakıyorum aynaya fark goremıyorum..
anneler bilir şekerimm benmkide her gidişimde karnımla göğsümün arasını ölçerr ebe kadınn 4 parmaktan fazlaysa aşağı inmiş olurmuş bebek doğum yaklamış olurmuş bide benm burnumun üstünde siyah çizgi çıktı önce azdı belli değildi şimdi baya belirginleşti acaba burnumdamı çatlıyo ondanmı karardııı
annem de dedi aynı şeyi 4 parmağım sürekli artık göğsümle karnım arasındaama daha sığmıyor parmaklar oraya
bir de şey yaptırırlar yere oturup bacaklarını uzatçaksın bacağını diğerinin üzerine atabiliyosan daha var demekmiş
ben de onu bir iki ay önce yapmıştım ve bulmuştum.. çok keyifli...biz deli miyiz ne?
hmmm göbek bakım seti,herkes alıyor mu?sanki arkadaşım sadece %70 alkolden bahsetti sadece..
adamın yaptığı bana mantıklı geldi..yoksa her ağladığında susmaz baba onu alıp yatağa gidene kadar ağlar durur... çok mantıklı...
sevcoşum bu baktıgımız cok fonksıyonlu yatak kafama yatmaya başladı ne yapsak acaba ? sen ne düşünüyorsun ?
Ama ben bulamadım yaaa((( İlk mesajımı ....
Göbek bakım seti nedir? Ben almadım.
Bu arada o çocuğu kendi yatağına almaması bana da çok mantıklı geldi.. Büyük başarı hatta. Yoksa o çocuk hiç yatmaz kendi yatağında.
Oooo masaallah kiz kocan kisir yapabiliyor hee,bizimkisi hiiiiic bilmez oyle seyler,yapmaya kalksa beni de delirtir heralde
Bu arada kizlar fikrinize ihtiyacim var,yardim edebilir misiniz?kucuk bir odam var,simdi millet kalmaya gelecek,kucuk ve acilan bir kose tkmi almayi disunuyorum.bunu buldum ama yoksa sadece bir cekyat mi alsam uuuf bilmiyorum,bi bakiverin guzel mi,bi de hangi rengi daha guzel?
ENZA / Studio / Blok-S Köşe Takımı
Siparislerimi verdim gittigidiyordan rahatladim valla
Bebek sekeri 50 adet icine konulacak suslu sepet ve kapi susu baglanti tulu hepsi 100 tl tuttu
Bir de sevi bebenin cok amacli yan yati yastigi su icinde sicak su torbasi olandan o da 36,5 tl
Heyecanla gelmesini bekleyecem
Bu arada perdeciler hala gelmedi
Siparislerimi verdim gittigidiyordan rahatladim valla
Bebek sekeri 50 adet icine konulacak suslu sepet ve kapi susu baglanti tulu hepsi 100 tl tuttu
Bir de sevi bebenin cok amacli yan yati yastigi su icinde sicak su torbasi olandan o da 36,5 tl
Heyecanla gelmesini bekleyecem
Bu arada perdeciler hala gelmedi
hadi bakalım hayırlı olsun öyleyse... gelir gelir stres yaptık dimi yetişemiycez diye... yan yatış yastığı biz de istiyoruz artistle
ama e bebekte 50 tl o yan yatıs yastığı neden o kadar farkediyor acaba
ayy canım ben de onu yazacaktım sana pamuk yatak yaptırmayıp onu kullansan yatagın üzerinde diycektim:)
ben almak istiyorum canım yaa iki yatak kullanıcam ya ikisinin özellikleri de farklı birbirinden.. bebek acaba rahatsız olur mu biri çilekin küçük yatagı üstünde ıkı parmaklık visco var altı normal sünger yatak,diğeri meltem mobilyanın yatağı her ikisinin üzerine de biraz büyüyene kadar o çok fonksiyonluyu kullansam diyorum
uzun sürüyor bulmak.. sen nezaman geldiğini hatırlıyor musun??
göbek bakım seti yazmış arkadaş ben de almadım. netten baktım. almak gerekli mi bilemiyorum..bence sadece alkol alsak yeterli..doktor söyler zaten napmamız gerektiğini...
en ucuz Sevi Bebe ok Fonksiyonlu Yat Yastk fiyat akakce.com'da butun alisveris sitelerindeki satis fiyatlari burada.
sakin ol tatlım gelirler hemen sinirlenme
siparişlerini vermişsin hayırlı olsun canım..sizin hastanede 3500 civarı alıyor doğum ücretini hatırladığım kadarıyla,, neden doğum paketiyle bunları da vermiyorlar uyuz oldum şimdi o kadar para alıyorlar bir jest yapmak yok
uzun sürüyor bulmak.. sen nezaman geldiğini hatırlıyor musun??
göbek bakım seti yazmış arkadaş ben de almadım. netten baktım. almak gerekli mi bilemiyorum..bence sadece alkol alsak yeterli..doktor söyler zaten napmamız gerektiğini...
pazartesı ıyıce bır beyın fırtınası yapalım canımolmadı bakırkoydekı o baktıgımız yerden alırız artık yatak orada 35 veya 37 tl idi yanlış hatırlamıyorsam ..ebebekte pahalı ...
hastanede doktor soyluyormus canım mesela bızım hastane babusol dıye bır losyon aldırtmıs arkadasa..doktorun önerır sana
tamam canım haklısın... evet gerekirse gider alırız bu p.tesi herseyi netleştirip alalım evimize öyle dönelim inşallah :) bu arada sen bebek çantanı hazırladınmı ben p.tesi sorularımıza göre gerekli olanları koyucam şimdi toparladım ettim ama cantaya koymadım henüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?