ya bende öyle kafama göre hazırladım ama senınde dedıgın gıbı pazartesi sorularımıza göre netleştireceğim...gitmişken marmara forumda bulamazmıyız acaba ??
sağol canım.. ben suana kadar bebek için sadece ebebekten alışveriş yaptım diğerleri cok daha uygun ama güvenebileceğim bir site varsa bu ürünü alabileceğim yazarmısınız tesekürler...
sağol canım.. ben suana kadar bebek için sadece ebebekten alışveriş yaptım diğerleri cok daha uygun ama güvenebileceğim bir site varsa bu ürünü alabileceğim yazarmısınız tesekürler...
bilemiyorum o fiyata bulamayız ama belki vardır...
Canim bende gittigidiyordan siparis ettim felisimfelisle ayni yerden attabebek saticinin adi yeri ankarada
kadıs has avm de sevi bebe varmıs birde sefakoyde kuzey bebe dıye bır yer sevı bebe urunlerı satıyor.sevı bebe nin adresinden bak ıstersen yakın yerlere
bebe_magazalari
canım dünürcüm merak etme sen kilo almamışsındır
sen söylüyon yemekleri biz yiyoruz
hele ben ne duysam ne görsem hemen yapıyorum al işte şimdide kısır yapıyorum
bakalım ben kaç çıkıcam en son 64 tüm
gunayyddınnnn
dr dan şimdi geldık çok mınnacık kesemızı görduk ayrıca drum o lekelenme degıl normal akıntın hamılelıkte o renk olur dedı benımkı kremın bıraz koyusuydu..keseyı görunce çok mutlu oldum tavsıye ettı ne kadar kötu olumsuz olursan öyle sonuç alırsın ne kadar pozıtıf ıyı olursan okadar ıyı haber alırsın dedı.10 gun sonraya randevu verdı kalp sesını duymak ıçın
selam hanımlarr,bende 5 haftalık hamileyim.eylül mü ekimmi karar veremedim neyse buraya takılayımben bugün kesemi de gördümm umarımm yakında burası hamile kaynar
tüm anne adaylarına merhabaaa:)
bende ekim 2012 annelerşnden olucam inşallah.Ben biraz erken davranıp regl günüm beklemeden kan tahlili yaptırdım.Ve 4 haftalık hamileyimm.Hesaplamalara göre 9 ekim doğum gözüküyor ama belli olmaz.Ha bu arada şu anda türkiyede değilim iş dolayısıyla azerbaycandayım.
Şimdiden herkese Allah kolaylık versinnn.
merhaba kızlar, ben de ekim annesi olcam inşallah. sat 1 Ocak. sata göre 4+5 günlük hamileyim. henüz doktora gitmedim ve kan testi yaptırmadım. pazartesi günü KKTC'den İzmir'e taşınıyoruz ve hayatımızı orda sürdürcez. ben de hem keseyi görmek için daha çok erken olduğundan hem de başladığım doktorda devam etmek istediğimden İzmir'e bıraktım. umarım Çarşamba günü kesemizi görüp gerekli bilgileri alcaz doktorumuzdan. şimdilik ben eczaneden folik asit aldım ama üstünde 5 mg. yazıyor, yanlış mı vermiş acaba?
selam bayanlar:) beni de ekleyebilir misiniz , aranıza yeni katılmakla beraber yaklaşık 2 senedir buralarda misafir adıyla gezinmekteydim:) bilgilerime gelince sat 30 aralık, yaş 25, kilo 58 yer edirne ...
Yeniden görüşmek dileğiylee
selammm arkadaşlarr Allahın izniyle bende ekim 2012 annesi olacağım ve ilk hamileliğim ...3 yıldır bunu bekledik sabırla Allah bizi sevindirdi inşAllah kucağımıza alıp büyütmeyide nasip eder.ve tüm isteyenlere Allah nasip etsin anne adaylarınıda tebrik ederim
2009 Ekim Annesi olarak 2,5 yaşında bir minik prensese sahipken, kısmetse 2012 Ekimde bir misafirimizin daha geleceğini öğrenmiş bulunuyorum. Yaş 35, SAT 1 Ocak, Şehir :İstanbul, Boy:158cm, Kilo: 51, Beklenen doğum tarihi: 7 Ekim (Sezeryan olacağı için 1 Ekim)
Ben de keseyi dün alttan muayenede gördüm. 2 hafta sonraki randevuda kalp atışlarını duyabileceğim kısmetse. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, fazla da kasmayın, olacağına varıyor herşey.
merhabalar cnm
topiğiniz henüz çok sakin kimseler yok aktif değil..yavaş yavaş gelir yeni hamileler:)
Ben eylül topiğine takılıyorum ama benimde ekime denk gelecek sanırım..
Sat 23 aralıktı benim.23 ocakta olmayınca ertesi gün test yaptım silik çizgi çıktı.Akşam kan tahlili yapıp doktora gittim 79.63 çıktı.Kese falan hiçbişi görünmedi tabiki.Doktor 4 şubat cumartesi çağırmıştı gittim cumartesi günü kesemizi gördükBende çok endişeliydim ya görünmezse ya yoksa diye.Kalp atışı henüz yok.7 haftadan sonra gel dedi.Bana göre 6+4 çıkıyor.Ultrasonda 5+3 bugün tam
Ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum.Doktorumda alttan muayene yapmıyor zaten.Darısı başınıza inşallah.Seninde kesen görülebilir sanırım
merhaba kizlar bende araniza geldim.benimde sat 1 ocak 1 subatta gittim keseye goremedim 3 subatta gittim gorduk ama gun vermedi makine gecen gece cok agrim oldu onun icin gittim yine bakildi yine gun vermedi persembe yine randevum var bakalim ins bebisimde gorunur
slm bende ekım annesı olucam allahım nasıp ederse 1 oglum var bırde 4.5 yasında 14 şubat evlılık yıl donumumuz en buyuk hedıyemız oldu
merhaba,hayırlı olsun tebrik ederim canım bence burada senin haftana yakın anne adayları çoğunlukta.bende 6 haftalık hamileyim mesela:)
merhaba kızlar aranıza bende katılayımmı ?benim sat 10 ocak yaş 27 kg 58 şehir osmaniye tahmini dğm 16 ekim
yarın ilk dr randevuma gidecem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
bende 25 yasındayım ve kız çıkıyor herkes kız hıssedıyor ama çok erken umıtlenmek ıstemıyorum eşim ısım bıle buldu kız olursa ADA olucak ısmı
kızlar ben çok korkuyorum acaba bebeğimin kalp atışı varmı acaba ileride testleri düzgün çıkıcakmı falan hep düşünüyorum
hafifde adet ağrısı gibi ağrım var kan gelecekmiş gibi geliyor çok huzursuzum ben hep aklımda sorular var rahat olamıyorum korkuyorum
meraba kızlarrrrrrrrrr hepinizin bebişine allahım sağlık versin inşallahhhhhhhhh
bende sanırım ekim annesi adayıyımama yarın kesin sonucu alıcam inşallahhhhhhh
dua edin bana değerlerim güzel çıksın
kızlar..selam..
benide aranıza alın...bende sanırım ekim annesiyim:) adayımdaha regl günüm geçmedi ama erken gebelik testinden yaptım dün. dayanamdım. 5 gün kala. ikinci çizgiyi gördüm. inanamadım..hastanaye gittim hemen tahlil verdim. bi buçuk saat sonra sonucumu aldım. beta hcg 61,24 çıktı hala inanamıyorum..6 aydır meleğimi bekliorum.. inşallah bi aksilik çıkmaz.. haftasonu doktora gidicez. bakalım ne diycek doktor? çok çok yeni henüz ama o kadar çok heyecanlıyım ki...testler yanılmıyordur dımı? 6. haftadan sonra mı keseyi görebiliyoruz?:26: :26:
ya arkadaşlar ben de buradayım ama sanırım geç döllenme mi yoksa normal mi bilmiyorum.25 aralık son adet tarihim. ve 6 şubatta idrarda 2. çizgiyi görüp beta hcg için doktora gittim. 1279 çıktı.hamilesin dedi ama 5. hafta dedi. kese görünmedi.adetime göre 6. hafta oluyor ama doktor neye göre 5. hafta dedi bilmiyorum.bildiğim birşey var çok heyecanlıyım. tahminimce ekim annesi olacağım tabi Allahın izniyle,hayırlısıyla.eylül annesiysem eğer sonlarında olur onlara göre geç takip edeceğim için sizlerle takılacağım. 28 yaşındayım manisa kulada yaşıyorum öğretmenim.bu ilk bebeğim olacak.1 tane düşüğüm var geçen sene...
merhaba arkadaşlar bende diğer topiğe yazmıştım ama burda tablo da oluşturmuşsunuz ne güzel
Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini
ben izmir'de yaşıyorum ,yaş 27, sat 28 aralık ,beklenen doğum tarihi 03/10/2012 ve kilom malesef 77 olarak tartıldım doktorda
ekler misiniz beni de listeye?
bebişimi gördüm geldim :)) 7,7 mm olmuş kuzucum. 5+3 günlükmüşüz
10 gün sonra çağırdı tekrar kalp atışları için
ben bi bebe mağazasından 39a aldımhadi bakalım hayırlı olsun öyleyse... gelir gelir stres yaptık dimi yetişemiycez diye... yan yatış yastığı biz de istiyoruz artistle
ama e bebekte 50 tl o yan yatıs yastığı neden o kadar farkediyor acaba
bu da benim
ben bi bebe mağazasından 39a aldım
ben de diyorum bu kim arkadaş yazmış yazmış sonra yok olmuş....:44::44::44:
Benimde 2 kimyasal düşüğüm oldu kızlarr..
Sizin normal gebeliklermiş daha acı hemde 3 ayı deviriyomuşsunuz nerdeyse.Ama vadeleri okadarmış yeni melekleriniz gelecek allahın izniyle:)
Kürtaj olmuştunuz dimiBen çok korkuyorum kürtajtanda.Bayıltıyolar dimi?
Arkadaşlar merhaba... Bende anne olmak için ekim ayını bekliyorum... Çarşamba günü doktora gittiimizde keseyi görük ve 5+3 gebe görünmem gerekirken 5+5 göründüm. Bebeğimin gelişimi ileride gidiyor demek oluyormuş bu. Kötü birşey deilmiş allahtan. Şimdi pazartesi günü tekrar başka bir hastahaneye gideceğim, yaptırmam gereken bazı testler var çünkü. Belki bu arada kalp atışlarını duyarım. Allahım inşallah bir aksilik olmaz. Çok dşünüyorum... :18:
kızlar ya şimdi doğum çantamı hazırlıyorum bebek için olanı...
iki tane hastane cıkısı koydum(battaniye,uzun kollu tulumu,kısa kollu yarım kollu ve uzun kollu cıtcıtlı bodyleri,eldiven ve sapkalarıyla)+ 1 tane zıbın takımı(iç zıbın dış zıbın ve patikli altıyla)
bir de bebek belki büyük olur diye daha büyük bir zıbınlı body ve tulumunu koydum..
bunların dısında yelekleri var hastane cıkışlarının onları da alayım mı,ekstradan kaç eldiven corap koyayım,kaç tane ek tulum ve body koyayım? agız mendili kaç tane koymalıyım sizce?
selam kızlar , dünden beri kafamda evirip çeviriyorum bir çözüm bulamadım bu pc işine , bebekler doğunca siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? zaten oturduğumuz odada led tv var , onun radyasyonu az die biliyorum ama bide bilgisayar olmasın die düşünüyorum , yatak odasıda olmaz , küçük bir odam daha olsaydı pc odası yapardım ama yok :/ zaten evi alırken bebeğide hiç düşünmemişiz :44: galiba interneti kestirip pc yide kaldırıcam gibi görünüyor , zaten vaktim olmazda ama arada lazım olur diyodum , siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?