2012 Ekim Anneleri

ne demek rica ederim gittigidiyor'a guvenebilirsin canim
kendi sistemleri guvenlik uzerine kurulu cunku,kargon eline ulasmadan parayi saticiya vermiyorlar,havuzda tutuyorlar parayi.

sağol canım.. ben suana kadar bebek için sadece ebebekten alışveriş yaptım diğerleri cok daha uygun ama güvenebileceğim bir site varsa bu ürünü alabileceğim yazarmısınız tesekürler...

sağol canım.. ben suana kadar bebek için sadece ebebekten alışveriş yaptım diğerleri cok daha uygun ama güvenebileceğim bir site varsa bu ürünü alabileceğim yazarmısınız tesekürler...

Canim bende gittigidiyordan siparis ettim felisimfelisle ayni yerden attabebek saticinin adi yeri ankarada

kız dün patpat patlattın............... bugünde bensiz kısır mı??????yedin......:125::125::125::152:
afiyet,bal,şeker olsun canım hemşerime.....

kızlar bakın burada kimler var

selam hanımlarr,bende 5 haftalık hamileyim.eylül mü ekimmi karar veremedim neyse buraya takılayım ben bugün kesemi de gördümmumarımm yakında burası hamile kaynar

Ben de keseyi dün alttan muayenede gördüm. 2 hafta sonraki randevuda kalp atışlarını duyabileceğim kısmetse. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, fazla da kasmayın, olacağına varıyor herşey.

slm bende ekım annesı olucam allahım nasıp ederse 1 oglum var bırde 4.5 yasında 14 şubat evlılık yıl donumumuz en buyuk hedıyemız oldu

merhaba,hayırlı olsun tebrik ederim canım bence burada senin haftana yakın anne adayları çoğunlukta.bende 6 haftalık hamileyim mesela:)

merhaba kızlar aranıza bende katılayımmı ? benim sat 10 ocak yaş 27 kg 58 şehir osmaniye tahmini dğm 16 ekim
yarın ilk dr randevuma gidecem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

bende 25 yasındayım ve kız çıkıyor herkes kız hıssedıyor ama çok erken umıtlenmek ıstemıyorum eşim ısım bıle buldu kız olursa ADA olucak ısmı

bugün kızıma okul alışverişi yaptık.formasını,çantasını,matarasını aldık,RABBİM hayırlısıyla kullanmasını nasip etsin yavruma,servis işimiz kaldı yalnız.kuzum büyümüşte ilkokula başlıyor..2006 temmuz annesiydimmm...yıllar nasılda geçiverdi...
bizim hazırlığımız hem bebeğimize hemde kızımıza..hangisine koşturacağımı şaşırdım bebeğin pek bişeyi kalmadı kızımın ihtiyaçları alınacak okul açıldıktan sonra..zaten doğumumda yakın..ne olur dua edin bana ALLAH şu 1 ayı kolayca atlatabilmeyi nasip etsin bana.kızım okula alışmış,bebeğim doğmuş sağlıklı bir şekilde kucağıma almışım...o günler bir gelseydi...hayırlısıyla..:118::115:

bu da benim

hadi bakalım hayırlı olsun öyleyse... gelir gelir stres yaptık dimi yetişemiycez diye... yan yatış yastığı biz de istiyoruz artistle
ama e bebekte 50 tl o yan yatıs yastığı neden o kadar farkediyor acaba
ben bi bebe mağazasından 39a aldım

ben de diyorum bu kim arkadaş yazmış yazmış sonra yok olmuş....:44::44::44:

ben bi bebe mağazasından 39a aldım

ben de diyorum bu kim arkadaş yazmış yazmış sonra yok olmuş....:44::44::44:

şuan yazdığım ilk üyeliğim canım sonra bişeyler oldu topiğin birinde kazenden kapatmasını rica etmiştim kapatmıştı. hamile kalınca burda takip etmek için tekrar üye oldum , baktım bu üyeliğim de aktif olmuş tekrar. kazene de haber verdim sonra problem olmasın haberiniz olsun diye, bişey de demedi heralde problem yok

birşey dicem Brck in her mesajın korku var ya kulakların çınlasın arkadaşım...

kızlar ya şimdi doğum çantamı hazırlıyorum bebek için olanı...

iki tane hastane cıkısı koydum(battaniye,uzun kollu tulumu,kısa kollu yarım kollu ve uzun kollu cıtcıtlı bodyleri,eldiven ve sapkalarıyla)+ 1 tane zıbın takımı(iç zıbın dış zıbın ve patikli altıyla)

bir de bebek belki büyük olur diye daha büyük bir zıbınlı body ve tulumunu koydum..

bunların dısında yelekleri var hastane cıkışlarının onları da alayım mı,ekstradan kaç eldiven corap koyayım,kaç tane ek tulum ve body koyayım? agız mendili kaç tane koymalıyım sizce?

selam kızlar , dünden beri kafamda evirip çeviriyorum bir çözüm bulamadım bu pc işine , bebekler doğunca siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? zaten oturduğumuz odada led tv var , onun radyasyonu az die biliyorum ama bide bilgisayar olmasın die düşünüyorum , yatak odasıda olmaz , küçük bir odam daha olsaydı pc odası yapardım ama yok :/ zaten evi alırken bebeğide hiç düşünmemişiz :44: galiba interneti kestirip pc yide kaldırıcam gibi görünüyor , zaten vaktim olmazda ama arada lazım olur diyodum , siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?

bu mudur mavibattaniye????

ben örgü bir yelekle patik de koydum nolur nolmaz hava serinler belki o zamana kadar diye,

dün bir de baktım çok şey koymuşum gibi geldi çıkardım birazını, 2 takım var aynı şekilde, 1 tulum, 2-3 tane de çıtçıtlı body koydum

ağız mendilimizi annanemiz getircek hala koymadık bak iyi hatırlattın. 3 çorap koydum bir de

bende aynı şeyi düşünüyorum canım ,bebekleri salona getirmicez çok fazla, kendi odalarında durcaklar

arkadaşım bebeği salona getirmeden önce modemi falan kapatıyor mesela

canım benim pc oturma odasındaydı,salona aldım yemek masasının üstünde şimdi.leptop bizimkisi her odaya gidebilir ama neti komşuyla ortak kullandığımız için diğer odalara kaplo yetmiyor,kaployu uzatıp evin içinde dolandırmak istemedim.salon iyi oldu.

canım benim pc oturma odasındaydı,salona aldım yemek masasının üstünde şimdi.leptop bizimkisi her odaya gidebilir ama neti komşuyla ortak kullandığımız için diğer odalara kaplo yetmiyor,kaployu uzatıp evin içinde dolandırmak istemedim.salon iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…