selam kızlar , dünden beri kafamda evirip çeviriyorum bir çözüm bulamadım bu pc işine , bebekler doğunca siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? zaten oturduğumuz odada led tv var , onun radyasyonu az die biliyorum ama bide bilgisayar olmasın die düşünüyorum , yatak odasıda olmaz , küçük bir odam daha olsaydı pc odası yapardım ama yok :/ zaten evi alırken bebeğide hiç düşünmemişiz :44: galiba interneti kestirip pc yide kaldırıcam gibi görünüyor , zaten vaktim olmazda ama arada lazım olur diyodum , siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?
kızlar ya şimdi doğum çantamı hazırlıyorum bebek için olanı...
iki tane hastane cıkısı koydum(battaniye,uzun kollu tulumu,kısa kollu yarım kollu ve uzun kollu cıtcıtlı bodyleri,eldiven ve sapkalarıyla)+ 1 tane zıbın takımı(iç zıbın dış zıbın ve patikli altıyla)
bir de bebek belki büyük olur diye daha büyük bir zıbınlı body ve tulumunu koydum..
bunların dısında yelekleri var hastane cıkışlarının onları da alayım mı,ekstradan kaç eldiven corap koyayım,kaç tane ek tulum ve body koyayım? agız mendili kaç tane koymalıyım sizce?
selam kızlar , dünden beri kafamda evirip çeviriyorum bir çözüm bulamadım bu pc işine , bebekler doğunca siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? zaten oturduğumuz odada led tv var , onun radyasyonu az die biliyorum ama bide bilgisayar olmasın die düşünüyorum , yatak odasıda olmaz , küçük bir odam daha olsaydı pc odası yapardım ama yok :/ zaten evi alırken bebeğide hiç düşünmemişiz :44: galiba interneti kestirip pc yide kaldırıcam gibi görünüyor , zaten vaktim olmazda ama arada lazım olur diyodum , siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu konuda?
bu mudur mavibattaniye????
bizde bir netbook bir de laptop var ve oturma odasında kullanıyoruz.bizde de yok ayrı bir oda.. biz kapatamayız çünkü ikimiz de öğretmeniz internet olmasa da bu aletlere muhtacız.bebek oturma odasındayken açmayız.onun dışında yapacak bişey yok.. bir de kaktüs acayip çekermiş radyasyonu.hani minicikler var ya onlardan sıralıcam tv ünitesinin üstündeki ince uzun rafa..
Canım hayırlısı olsun senin de çantan :) Ben 2 ağız mendili koydum, 1 tane de omzuma koymak için koydum. Yeter herhalde.. Zaten 1 gece kalınır maksimum.. İnşallah ekstra kalmak gerekmez tabi...
Canım interneti ne diye kapatıyorsun? Evde bebeğinle ilgili çok araştırma yapacaksın daha. Bence kapattırırsan çok zorlanırsın. Kullanmadığın zamanlarda fişi falan çekili olur laptop'sa eğer.. Kullanacağın zaman açar bakarsın. Bebek uyurken akşamları girebildiğinde girersin. Yada onu uyuttuğun başka zamanlarda ama tamamen kaldırmak ilerisi için de çok sıkıntılı olur senin için. Tabi tercih senin...
78e kadar okudum sıkıldım onar onar gitmeye başladım.168 de de buluverdim rastgele.79dan başlasam bulunmayacaktı..Anam nasıl buldun kıııııNasıl da korkmuştum kalbini duyamıcam diye ama... Dr.a gittim. Dedi ki şuan kalp atışını görebiliyoruz sadece duyamıyoruz dedi. Ben de '' Neden yavaş mı atıyor bebeğimin kalbi '' demiştim. Gülmüştü dr.cuğum bana. Aman stress yapmayın. Cihazın algılayabileceği kadar ses çıkmaz şuan normal dedi. Ama bak nasıl hareket ediyor kalbi dedi.. Sonra dedim ki artık birşey olmaz demi bebeğime dedim. Garanti veremiyorum gebelik bu. İlk 3 ay risklidir tabi ama %80 mi ne ( şimdi hatırlayamadım ) gebelikler sağlıklı doğumlarla sonuçlanır dedi :))) Allah seni ne yapmasın. Neler getirdin aklıma...
kaktüsü ilk kez duydum , taşlar var bildiğim işe yarayan ama onlarında orijinalini bulmak zor , bizim ev cafe gibi zaten , eşimin işyeri bil. var , şu an kullandığım masa üstü var birde laptop varaslında balkonu kapatsak pc odası gibi yapsak olur ama benim ne hayallerim vardı yaa , hava güzelken kızımın anakucağını koyarım balkona ana-kız keyif yaparız diodum , bilemedimki ne yapsak
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
pc ye gelene kadar neler var baksanıza , mikrodalgam yok allahtan hiçte sevmiyorum , tv de tüplü değil , bebek telsizide almadım ,internette kablolu bu durumda tek ampuller kalıyor benim değişecek , en güzeli bebekim uyanıkken bizimle oturacağında pc yi açmamak sanırım , zaten bu düğmeden kapanan prizlerden var bizde , düğmeyi kapatınca modem filan hepsi kapanıyo , biraz rahatladım yaa , internetsizde olur aslında ama olmasının faydası daha çok olur sanıyorum
Canim benim sana da ECE ne de kocaman maasallah
Cok sevindim bebeginin kuveze girmemesine bak gordun mu hersey gayet yolunda sen Ecene kavustun darisi bana ve aycaca ya
Bizim isim benzerligimiz var diye dedim arkadaslar yoksa darisi hepimize tabi ki
kız bizim bebeler kalsın mı içimizde
SOn satira yazdim tatliskom hepimiz kavusucaz Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?