2012 Ekim Anneleri

kızlar sabah kaç diyordu kilosuna tuğçe? hani fark oluyor ya ultrason ve gerçek kg arasında ondan soruyorum..2600 diyen o muydu mqe miydi?

baksana güzelim komşularınki bile ne kadar etkiliyor? tamamen uzak tutmanın imkanı yok bebekleri

evet canım orası kesin zatende ama biz elimizden geleni yapalımda zaten çevresel faktörlerden koruyamıyoruz bari evdekilerden koruyalım dimi hemen bi kaktüs araştırmasına gireyim , ya bizim bahçede vardı ama görmüyorum ne zamandır , gidip bi bakiyim bari

birara kaktüs almaya niyetlenmiştim bende almamıştım şimdi almak şart oldu. bikaç tane koyalım eve

böyle okudukça daha çok heyecan basıyor ya beni ,kıyafetlerine çantamıza baktıkça biran önce gelsin istiyorum

kuzumun üzerinde görmek istiyorum cicilerini

evet,heyecan artıyor.. ee bundan sonra artık boş gün geçmemeye başlar. keşke hepimiz tuğçe gibi olsak hemen haber uçurabilsek buraya,süper olur.. ben çok merak ediyorum..mesela balım ile bebek ne alemde???

Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda

canımm yaaa hayırlı olsun çok şükür aldın evladını kucağına

cadıı seni sabahtan beri bizide endişelendirdin bak çok şükür aldın yavrunu kucağına maşallah iyiymiş cimcime kızımız çok şükür

Valla cok sagol canim yaaa :) harikasin. Bu arada dogum haberlerin aldikca dogurasim geliyor. Cuma gunu dogum yapan arkadasimin da sutu gelmeye baslamis.

TUGCESERDAR canim allah bagislasin yavrunu. Bol sutlu gunler sana da :)

off çok sıkıldım ben evde oturmaktan da kahve yaptım kendime oğluşumla bi akşam kahvesi içelim, yanına gofretimizi de yiyelim kilomuz eksilmesin

uğurlu koş koş hazırla valla durmuyo bebişler harekete geçtiler

kısır yedin, balığa özendin ,kahveyi de yaptın iç bakalım aman gofreti götür kusur kalmayın ana oğul

tuğçeserdar allah hayırlı ömürler versin bebeğinede sizlerede güle güle büyütün

kızlarr sabah çok hasta uyandım sanki göğsümü balgam sarmış gibi nefes alamadım şimdide öksürdükçe göğsüm acıyo biraz vicks sürsem iyi gelirmi acaba minoset yuttum şimdi boğulacak gibi oluyorum sanki nefes alamıyorum sabah tan beri kaışık bitkiler ıhlamur kaynatıp içtim vicks hiç süren oldumu zararı vvarmıdır bilen lütfen cvplasın

ballı pekmezli portakal suyu iç bol bol, bir de zencefilli bal

vicks konusunda bişey diyemicem :26:

tugceserdar canim tebrik ederim, gözunuz aydin, bebisede masallah ohh annesinin koynunda artik. ayy heycanlandim bak Allah bizede göstersin o guzel gunleri

oyyy kavuşmuşsun kuzucuğuna

bebekimiz doğmuş haydi hanımlar sıra bizdeeeeee

doğurun gariii

valla biz kös kös oturup doğum haberleri almaya devam etçez galiba elimizde kısır tabakları ,kahve fincanları ,bardaklar

seninki kaç kilo oldu asude? - 5 kilo oldu

camoka kaç haftalık oldunuz? - 41+2

bizim muhabbetler böyle devam edicek topiği beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…