baksana güzelim komşularınki bile ne kadar etkiliyor? tamamen uzak tutmanın imkanı yok bebekleri
kızlar sabah kaç diyordu kilosuna tuğçe? hani fark oluyor ya ultrason ve gerçek kg arasında ondan soruyorum..2600 diyen o muydu mqe miydi?
evet canım orası kesin zatende ama biz elimizden geleni yapalımda zaten çevresel faktörlerden koruyamıyoruz bari evdekilerden koruyalım dimihemen bi kaktüs araştırmasına gireyim , ya bizim bahçede vardı ama görmüyorum ne zamandır , gidip bi bakiyim bari
böyle okudukça daha çok heyecan basıyor ya beni ,kıyafetlerine çantamıza baktıkça biran önce gelsin istiyorum
kuzumun üzerinde görmek istiyorum cicilerini
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
78e kadar okudum sıkıldım onar onar gitmeye başladım.168 de de buluverdim rastgele.79dan başlasam bulunmayacaktı..
bence balkon kapamaya gerek yok.. hele ki başka oturacak balkon yoksa...kaktüs al sen de..bebek yanınızdayken de açmayın pc internet...
off çok sıkıldım ben evde oturmaktan dakahve yaptım kendime oğluşumla bi akşam kahvesi içelim, yanına gofretimizi de yiyelim kilomuz eksilmesin
uğurlu koş koş hazırla valla durmuyo bebişler harekete geçtiler
kısır yedin, balığa özendin ,kahveyi de yaptın iç bakalımaman gofreti götür kusur kalmayın ana oğul
tuğçeserdar allah hayırlı ömürler versin bebeğinede sizlerede güle güle büyütün
kızlarr sabah çok hasta uyandım sanki göğsümü balgam sarmış gibi nefes alamadım şimdide öksürdükçe göğsüm acıyo biraz vicks sürsem iyi gelirmi acaba minoset yuttum şimdi boğulacak gibi oluyorum sanki nefes alamıyorum sabah tan beri kaışık bitkiler ıhlamur kaynatıp içtim vicks hiç süren oldumu zararı vvarmıdır bilen lütfen cvplasın
ballı pekmezli portakal suyu iç bol bol, bir de zencefilli bal
vicks konusunda bişey diyemicem :26:
kısır yedin, balığa özendin ,kahveyi de yaptın iç bakalımaman gofreti götür kusur kalmayın ana oğul
oyyy kavuşmuşsun kuzucuğuna
bebekimiz doğmuş haydi hanımlar sıra bizdeeeeee
doğurun gariii
bende bugün o kadar çok yedim ki midem ağzımda resmen
bi de üstüne uyuyorum ohhhhhhhhhhhh mis gibi kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?