valla biz kös kös oturup doğum haberleri almaya devam etçez galiba elimizde kısır tabakları ,kahve fincanları ,bardaklar
seninki kaç kilo oldu asude? - 5 kilo oldu
camoka kaç haftalık oldunuz? - 41+2
bizim muhabbetler böyle devam edicek topiği beklicez
asude benim yediklerimin yanında yemediklerimi bile sayıyo
asunun şimdiden 3 ü geçti o zamana 9 kilo olurdirek 2 yaş kıyafetleri giydirir
senle ben de hep tıkınırız zaten
ben de en son 44+4 de sezo olurum
delüüüüüüdur daha vaktimiz var ama önce sen ve asu sonra ben
kendi hiç bişey yemiyo sanki zilli şöyle boydan bi foto göremedikkigöbüş ne alemde
asunun şimdiden 3 ü geçti o zamana 9 kilo olurdirek 2 yaş kıyafetleri giydirir
senle ben de hep tıkınırız zaten
ben de en son 44+4 de sezo olurum
delüüüüüüdur daha vaktimiz var ama önce sen ve asu sonra ben
kendi hiç bişey yemiyo sanki zilli şöyle boydan bi foto göremedikkigöbüş ne alemde
pardon brck i unuttum
oda kızlar ya ben çok korkuyorum hala doğmadı
kendi kaymakları, trabzon tereyağlarını götürüyo bize laf ediyo
ben doğurmak istiyorum artık valla çatlıcam sanki ortadan
Canim cikmistim simdi gordum msji,yeni geldik eve,sen giittin mi naptin?coyotecim eger eşinle programınız iptal olursa gel gidelim,demın yazmayı unuttum.sana uzak mı ??
Tesekkur ederim tatlim inceliyorum.Arkadaşım çok güzel. Fiyatı nedir bilmiyorum ama bak ben ucuz bir ürün öneriyorum sana.. Ben birebir gördüm güzeldi. Sandığıda var. Yatak da oluyor önündeki pufla beraber. Ozaman 650 ye mi ne geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bende kalacak birileri için düşünmüştüm... FİDES KÖŞE {KN1027} bu arada rengini istediğin gibi değiştirebiliyorsun.
ben size dedim takvim biter biz hala doğuramayızbenim ki zaten potansiyel olarak elverişli babası 10 ay kalmış içerde
yememi bende yiyorum 8 kilo aldım...sanki benim burnum büyüdü bi tuhaf oldum bu ara
o korkudan zaten karnında büyütçek okula gidene kadar
14112006da da var bir tosuncuk o da bizden , hep beraber karnımızda büyütçez tosuncukları
fıstıklar hadi biz kaçtık öptük sizisoframızı hazırlayalım babamız geliyor
Allah'a emanet olun
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
edacım canım bebeğine ve sana kocaman maşallahh
çok şükür güzel haberler getirdin sende
günaydın kızlar. dün sağlık ocağına verdiğim kan ve idrar tahlilimi almaya gitmiştim sonuçlarda önemli bişey yok kanım az düşük ve idrar yollarında enfeksiyon vardı az bişey o artmış ilaç yazdı aile hekimi. sonra kalp atışları dinlendi oğlumun yüksek çıktı hemen dr. una görün dedi. sabah kontrolum var zaten sabah gitsem olmaz mı dedim sen şimdide bi görün dedi bende sağlık ocağından çıkıp eşimi aradım dedim böle böle saat olmuş 3. dedim yoğun olur dr. sen ara söle ben geliyorum dedim. kayınvalidemle gittim eşimde gelddi hastaneye. nst ye bağladılar korkulcak bişey yok dedi ultrasona girdim bu sabah ki kontrolu dün akşam olduk yani. oğlunuz sabahı bekleyememiş anlaşılan anne babasını görmek için dedi dr. ii herşeyi çok şükür. 2600 gr olmuş 45 cm boyu da. kanaman olursa, suyun gelirse, 5 dk. da bir sancıların olursa hiç bekleme hemen gel dedi. 2 hafta sonrasına bekliyorum dedi. sanırım bizimde son bi kontrolumuz kaldı en fazla 2.
Canim masallah kuzuna....
Son zamanlara geldik hergunbirimizin kontrolu var artik,onceden nasil da bekliyorduk 1 ay simdi o kadara kalmadan doguracagiz Allah in izniyle....
İse gitmek nasil zor geliyor anlatamam,yani agirlasmadim,zorlanmiyorum ama icimden gelmiyo,kendimi oglusuma ve izne adapte ettigim icin... Neyse haftaya son safak 8:))))
maşallah canım bebişineçok güzel kilo almış,galiba bu hafta dr ların hepsi bebeiğin kime benzediğini söylüyo benimkide babasına benziyor dedi:))
ya bişey sorucam usg ye göre 37+3 çıktı demişsin usg ye göremi son 3 haftan kalmış çizelgende 36. haftanın içinde görünüyosun usg de çıkan hafta önemlimiymiş yahu bizimkide usg de 38 görünüyo aman 36 nın içindeyim ama bana dr daha 5 haftan var dedi:)))
Eda 'cigim masallah masallah41 kere :) okadar sevindim ki anlatamam. Ne yedin de boyle ise yaradi bana da soyle....
Kızlar bugun muayene ıcın hastaneye geldım.doktor catı muayenesı yaptı 4 cm acılman var dedı ve benı yatırdı.hıc sancım yok ama bebegın kafası cıktı cıkıcak dıyolar esımıde eve gonderdım cok korkuyorum.dua edın kızım daha cok kucuk.
EDAMM Maşallah bebişine annesi.çok az kalmış artık. Hayırlısıyla gelsin.
slm kızlar dün bende hastahnedeydim muaynne olduk bnmde açılmam var... ve üstelik böbrek taşı mesaneye düşmüş doktorum taş sancısıyla beraber doğumun gerçekleşir bebek çok aşağıda dedi... 37 haftadaymış kızım 2600 üzerinde 49 cm di doğum beklioruz bizde dualarınızı esirgemeyin :) tehlikemizde yokmuş minik kızım erkenciii :)
beni tınlayan olmasada bugünlerde kendi kendime yazar okur oldumdur yine yazayım kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günü daha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:
buarada çantanıza zemzem ve hurma koydunuz mu? peygamber efendimiz s.a.v'in sünnetiymiş bebeğin ilk olarak ağzına zemzemle ıslatılmış hurma vericez inşallah
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
Eda canım süper valla... Böyle devam ozaman.. Bu ara bende de iştahsızlık var. Zorla yyorum. Gerçi bir gün zorla yiyorum, bir gün canım herşeyi çekiyor. Alışverişe çıkıyorum almıyorum canım istemediği için.. Eve geliyorum canım çekiyor. Bir garibim yani. Ama işte öğünlerimi yiyorum en azından...
canım inan ben bazen tiksinerek yiyorum ama bir önceki muaynemde az kilo aldığını söyleyince mecburen yedim..
gerçi yediğimi çıkardım ama o bile işe yaradı demek ki..artık zorla da olsa yemeğe çalışıyorum elim mahkum..
ama şöyle bir durum var oturup bir tabak yemek yiyemiyorum ortaya koyuyorum gidip gelip ağzıma atıyorum daha az rahatsız oluyorum böylelikle..
bende senin gibiyim dışarı çıkıyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor..sonra eve geliyorum ne hazırlasam diye kara kara düşünüyorum..
ara öğünlerim yok malesef..alıştıramadım kendimi bir türlü..
huuuuuuuuu komsular, herkes göbis topigine baksin
Şu ara öğünlere bende alışamadım açıkçası.. Ana öğünlerimi yiyorum ama canım isterse meyve falan yiyorum oda düzensiz. Hergün değil yani. Hatta bazen öğlen meyve yiyorum ama yemek yemiyorum. Tıkıyor beni. Hatta uzun zamandır ilk defa dün ve bugn yemek yedim öğlende. Bazen akşama kadar yemediğim oluyor. Akşam olunca başlıyor isteklerim. Oda ne yesem bilemiyorum. Kesin evde olmayan birşey oluyor. Dışarı çıkarmak da istemiyorum eşimi çünkü çok da istemiyor.Bazen de kuduruyorum. Onu yicem bunu yicem diye.. Anlayacağın tam dengesizleştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?