2012 Ekim Anneleri

asunun şimdiden 3 ü geçti o zamana 9 kilo olur direk 2 yaş kıyafetleri giydirir
senle ben de hep tıkınırız zaten
ben de en son 44+4 de sezo olurum

delüüüüüü dur daha vaktimiz var ama önce sen ve asu sonra ben

asude benim yediklerimin yanında yemediklerimi bile sayıyo

kendi hiç bişey yemiyo sanki zilli şöyle boydan bi foto göremedikki göbüş ne alemde

uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş..Doğum haberlerini alınca inanılmaz heyecanlandım ve galiba biraz panik oldum..
Umarım çok kolay ve unutulmayacak kadar güzel anılarla doğum yapar, sağlıkla,mutlulukla,huzurla bebeklerimizi kucağımıza alırız..

kendi kaymakları, trabzon tereyağlarını götürüyo bize laf ediyo

ben doğurmak istiyorum artık valla çatlıcam sanki ortadan

ben size dedim takvim biter biz hala doğuramayız benim ki zaten potansiyel olarak elverişli babası 10 ay kalmış içerde

yememi bende yiyorum 8 kilo aldım...sanki benim burnum büyüdü bi tuhaf oldum bu ara

coyotecim eger eşinle programınız iptal olursa gel gidelim,demın yazmayı unuttum.sana uzak mı ??
Canim cikmistim simdi gordum msji,yeni geldik eve,sen giittin mi naptin?
Tesekkur ederim tatlim inceliyorum.

Tugceserdar,guzelim,cok mutlu oldum
Allah hayirli saglikli evlat etsin insallah kuzunu.yerim onu ben...iyi bakin kendinize,opuyorum

ben size dedim takvim biter biz hala doğuramayız benim ki zaten potansiyel olarak elverişli babası 10 ay kalmış içerde

yememi bende yiyorum 8 kilo aldım...sanki benim burnum büyüdü bi tuhaf oldum bu ara

ayy bugün ben de baktım burnuma sanki benimki de büyüdü

göbüş büyüyeceğine burun büyüyo sanki burundan çıkacak

o korkudan zaten karnında büyütçek okula gidene kadar

14112006da da var bir tosuncuk o da bizden , hep beraber karnımızda büyütçez tosuncukları

sizin tosuncuklar yuvarlanırken yerlerde benim manken hamsiyem salınarak geçecek onların yanından safinaz gibi

fıstıklar hadi biz kaçtık öptük sizi soframızı hazırlayalım babamız geliyor

Allah'a emanet olun

kızlarrr yardımmmmm çıldırmak üzereyim geceden beri vücudumun her yeri kaşınıyor sinirlerimi bozuyo bu kaşıntı kaç kere duşa girdim kremlendim geçmiyor nasıl geçecek bu kaşıntı

bu arada tuğçe naptın kız sen maşallah allah güzel ömür versin inşallah canım güle güle büyüt brbişini

Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda

Canimm gozunaydin,cok duygulandim su an anlatamam

Allah anali babali,saglikli buyutsun yavrunu insallah Bol bol sutun olsun insallah kuzun emsinnn.

edacım canım bebeğine ve sana kocaman maşallahh
çok şükür güzel haberler getirdin sende

tşk ederim canım benimm

maşallah oğlunuza
gereksiz yere korkutmuşlar neyse ki birşeyciği yokmuş..

tşk ederim canım

evet nasıl bekliyormuşuz 1 ay 1,5 ay.. Allah sabrını veriyor bir şekilde..

çalışanlarında işi çok zor gerçekten hele ki son zamanlarda..neyse ki son 8 günmüş bundan sonra dinllenirsin bol bol..

çok tşk ederiz canım
yok canım usg ye göre değil sat tarihine göre son 3 hafta..sanırım 38+ larda alıcak.. 27 eylül- 4 ekim arası alırız dedi..

Eda 'cigim masallah masallah 41 kere :) okadar sevindim ki anlatamam. Ne yedin de boyle ise yaradi bana da soyle....

tşk ederiz canım
hamileliğim boyunca hiç tatlı tüketemedim..önceden tatlı krizlerim tutardı..
bu hafta az da olsa tatlı yedim..muz şeftali tükettim baya..bu haftada et tüketmeye çalışıcam..bir de ayran çok içtim

ayrıntılarını bekliyoruz canım doğumunun...açılman çok kolay olmuş maşallah

EDAMM Maşallah bebişine annesi. çok az kalmış artık. Hayırlısıyla gelsin.

tşk ederiz canımm..az kaldı gerçekten gün geçtikçe heyecanlanmaya başlıyorum

Allah bir avazda kurtarmayı nasip etsin inş..hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım bence acele etme..anne karnında 1 gün bile çok önemli..dr un en iyisini biliyordur bence onun tarihine uy..
dr bana 25 eylül dediğinde erken bekleyelim demiştim..bir sorun olmadıkça erkenden alınsın istemiyorum..

buarada çantanıza zemzem ve hurma koydunuz mu? peygamber efendimiz s.a.v'in sünnetiymiş bebeğin ilk olarak ağzına zemzemle ıslatılmış hurma vericez inşallah

ben koydummm

Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda

maşallah minik kızına ne kadar tatlıdır o şimdi..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş..

Eda canım süper valla... Böyle devam ozaman.. Bu ara bende de iştahsızlık var. Zorla yyorum. Gerçi bir gün zorla yiyorum, bir gün canım herşeyi çekiyor. Alışverişe çıkıyorum almıyorum canım istemediği için.. Eve geliyorum canım çekiyor. Bir garibim yani. Ama işte öğünlerimi yiyorum en azından...

canım inan ben bazen tiksinerek yiyorum ama bir önceki muaynemde az kilo aldığını söyleyince mecburen yedim..
gerçi yediğimi çıkardım ama o bile işe yaradı demek ki..artık zorla da olsa yemeğe çalışıyorum elim mahkum..
ama şöyle bir durum var oturup bir tabak yemek yiyemiyorum ortaya koyuyorum gidip gelip ağzıma atıyorum daha az rahatsız oluyorum böylelikle..

bende senin gibiyim dışarı çıkıyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor..sonra eve geliyorum ne hazırlasam diye kara kara düşünüyorum..
ara öğünlerim yok malesef..alıştıramadım kendimi bir türlü..

Şu ara öğünlere bende alışamadım açıkçası.. Ana öğünlerimi yiyorum ama canım isterse meyve falan yiyorum oda düzensiz. Hergün değil yani. Hatta bazen öğlen meyve yiyorum ama yemek yemiyorum. Tıkıyor beni. Hatta uzun zamandır ilk defa dün ve bugn yemek yedim öğlende. Bazen akşama kadar yemediğim oluyor. Akşam olunca başlıyor isteklerim. Oda ne yesem bilemiyorum. Kesin evde olmayan birşey oluyor. Dışarı çıkarmak da istemiyorum eşimi çünkü çok da istemiyor. Bazen de kuduruyorum. Onu yicem bunu yicem diye.. Anlayacağın tam dengesizleştim

canım bende aynı durumdayım bırak ara öğünleri ana öğünleri bile kaçırıyorum..
açıkmadan atıştırayım diyorum hep birşey çıkıyor..
kahvaltıyı çok geç yapınca öğle yemeğim kaynıyor arada..
eşiminde işinden dolayı düzensiziz bir oturtamadım düzenimi..
eee durum böyle oluncada beslenemiyorum gerçi canımda istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…