kızlarrr yardımmmmm çıldırmak üzereyim geceden beri vücudumun her yeri kaşınıyor sinirlerimi bozuyo bu kaşıntı kaç kere duşa girdim kremlendim geçmiyor nasıl geçecek bu kaşıntı
bu arada tuğçe naptın kız sen maşallah allah güzel ömür versin inşallah canım güle güle büyüt brbişini
gebelik kaşıntısı diye birşey varmış..
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
canim annenin vizesi ciktimi merak ettim:)benim annem dun basvurdu da.
iyi akşamlar supreme
kızlar hafta sonu diye mi durgunuz
susmuş kalmış herkes
kocalar evde olunca ugramaya pek vakit olmuyo galibabenimki de simdi cikacak ise degilde arkadasiyla eglenmeye istemeye istemeye git dedim, napiiim hepten yapisik ikiz gibi olduk, tatilede gidemedik adamcigim bogulmasin
kocalar evde olunca ugramaya pek vakit olmuyo galibabenimki de simdi cikacak ise degilde arkadasiyla eglenmeye istemeye istemeye git dedim, napiiim hepten yapisik ikiz gibi olduk, tatilede gidemedik adamcigim bogulmasin
Canim benim sana da ECE ne de kocaman maasallah
Cok sevindim bebeginin kuveze girmemesine bak gordun mu hersey gayet yolunda sen Ecene kavustun darisi bana ve aycaca ya
Bizim isim benzerligimiz var diye dedim arkadaslar yoksa darisi hepimize tabi ki
hahah bu erkeklerin cogu ayni kafada valla, banada diyor annen gelsin siz takilirsiniz bende arkadaslarimla takilirim diyo ( 1 tane arkadasi var burda)benim eşim çıktı bile.yalnız kaldım.format atılacakmış. arkadaşının evine gitti..b en de boğulmasın deyip gönderiyorum böyle ama bakalım..inşallah fazlaca alışmaz...bugün diyor ki annen gelsin artık ta ben de dışarıda rahat rahat takılayım. ben de hooooop dedim annemi bunun için çağırıyorsak hiç gelmesin kadın..noluyoruz yani dedimyetmedi mi her öğleden sonra dışarlardasın.. dışarıdayken aklı hep bende oluyormuş ta en azından aklı arkada kalmazmış...ba ba ba ba ba ba!!!!!
hehehh oh ev kuslari sizi, senin esinde spor seyretmeyi seviyor sanirim.sorma benimki de evde yanımda oturuyorbasketbol maçı varmış onu bekliyor,,,şimdi kısa çöp çekicez kısa kime gelirse o meyve yıkayıp getirecek
Ben bir siseyi 4 gunde bitiriyorum...napiiimmmm coook yaniooo midem
hahah bu erkeklerin cogu ayni kafada valla, banada diyor annen gelsin siz takilirsiniz bende arkadaslarimla takilirim diyo ( 1 tane arkadasi var burda)oldu dedim aynen öyle simdi de cikiyorum ama aklim sende kalcak diyo, bide hassas hamileyiz ya beni her an arayabilirsin diyor, aklima kötu bisey gelmesinmis
hehehh oh ev kuslari sizi, senin esinde spor seyretmeyi seviyor sanirim.
Masumiyet bizim Ece'ler acaba zamaninda mi gelecek erken mi gelecek coook merak ediyorum.
Benim cadi bana oyun yapmisti erken geliyordu simdi beklemede :))
Ben bir siseyi 4 gunde bitiriyorum...napiiimmmm coook yaniooo midem
bana dr. günde 3 kaşığa kadar içebilirsin en fazla dedi...gerçi benim o kadar ihtiyacım olmuyor çok şükür2 -3 günde bir yanıyor midem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?