2012 Ekim Anneleri

gebelik kaşıntısı diye birşey varmış..

Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda

maşallah maşallah maşallah canımmmmmmm...... güle güle büyüt yavrunu,cok sevindim herseyin yolunda gitmesine....

Allahım bebeğine ve sana sağlık versin huzurla büyüt annesi... çok duygulandım yaaaaaaaaaa

canim annenin vizesi ciktimi merak ettim:)benim annem dun basvurdu da.

cok sukur canim basvurdu 4 gun sonra yolladilar vermisler vize artik anneannemizi bekliyoruz iki haftasi kaldi hadi bakalim darisi basina canim ama verirler buyuk ihtimal.

Son düzenleme:
susmuş kalmış herkes

kocalar evde olunca ugramaya pek vakit olmuyo galiba benimki de simdi cikacak ise degilde arkadasiyla eglenmeye istemeye istemeye git dedim, napiiim hepten yapisik ikiz gibi olduk, tatilede gidemedik adamcigim bogulmasin

kocalar evde olunca ugramaya pek vakit olmuyo galiba benimki de simdi cikacak ise degilde arkadasiyla eglenmeye istemeye istemeye git dedim, napiiim hepten yapisik ikiz gibi olduk, tatilede gidemedik adamcigim bogulmasin

benim eşim çıktı bile.yalnız kaldım.format atılacakmış. arkadaşının evine gitti..b en de boğulmasın deyip gönderiyorum böyle ama bakalım..inşallah fazlaca alışmaz...bugün diyor ki annen gelsin artık ta ben de dışarıda rahat rahat takılayım. ben de hooooop dedim annemi bunun için çağırıyorsak hiç gelmesin kadın..noluyoruz yani dedim yetmedi mi her öğleden sonra dışarlardasın.. dışarıdayken aklı hep bende oluyormuş ta en azından aklı arkada kalmazmış...ba ba ba ba ba ba!!!!!

sorma benimki de evde yanımda oturuyor basketbol maçı varmış onu bekliyor,,,şimdi kısa çöp çekicez kısa kime gelirse o meyve yıkayıp getirecek

Masumiyet bizim Ece'ler acaba zamaninda mi gelecek erken mi gelecek coook merak ediyorum.
Benim cadi bana oyun yapmisti erken geliyordu simdi beklemede :))

hahah bu erkeklerin cogu ayni kafada valla, banada diyor annen gelsin siz takilirsiniz bende arkadaslarimla takilirim diyo ( 1 tane arkadasi var burda) oldu dedim aynen öyle simdi de cikiyorum ama aklim sende kalcak diyo, bide hassas hamileyiz ya beni her an arayabilirsin diyor, aklima kötu bisey gelmesinmis

sorma benimki de evde yanımda oturuyor basketbol maçı varmış onu bekliyor,,,şimdi kısa çöp çekicez kısa kime gelirse o meyve yıkayıp getirecek
hehehh oh ev kuslari sizi, senin esinde spor seyretmeyi seviyor sanirim.

evet canım basketbolu çok sever iyi basketbolcuydu eskiden artık yaşlandı oynamıyor :)) bunu ona söylediğimde çok kızıyor

Masumiyet bizim Ece'ler acaba zamaninda mi gelecek erken mi gelecek coook merak ediyorum.
Benim cadi bana oyun yapmisti erken geliyordu simdi beklemede :))

Valla soyle 38+ larda gelse fena olmazdi valla kiz da sikilidi icimde farkindayim artik sigamiyor garibim bakalim Allah ne zamana nasip edecek kendimi 40+ larda dusunemiyorum ne buyuk stres olur beklemesi yaaaaa :18:

Kizlar store umuz geldi cok tatli olmus gidip gidip bakiyorum cok hosuma gitti benim
Bu arada oglen vermis oldugum 50 adet bebek sekerinin miktarini arttirdim 80 tane olucak kayinvalidem de ister tabi onu cok hesaba katmamistim kucuk bir kiyamet kopabilirdi neyse iste halletmeye calisiyorum kendimce tecrubesizlik zormus

bana dr. günde 3 kaşığa kadar içebilirsin en fazla dedi...gerçi benim o kadar ihtiyacım olmuyor çok şükür2 -3 günde bir yanıyor midem..

icindeki kasik mi yoksa corba kasigi mi :)
bana corba kepcesi de yetmez aslinda,ben direk siseden iciyorum biliyor musun ayyas gibiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…