hahah bu erkeklerin cogu ayni kafada valla, banada diyor annen gelsin siz takilirsiniz bende arkadaslarimla takilirim diyo ( 1 tane arkadasi var burda)oldu dedim aynen öyle simdi de cikiyorum ama aklim sende kalcak diyo, bide hassas hamileyiz ya beni her an arayabilirsin diyor, aklima kötu bisey gelmesinmis
hehehh oh ev kuslari sizi, senin esinde spor seyretmeyi seviyor sanirim.
Kizlar store umuz geldi cok tatli olmus gidip gidip bakiyorum cok hosuma gitti benim
Bu arada oglen vermis oldugum 50 adet bebek sekerinin miktarini arttirdim 80 tane olucak kayinvalidem de ister tabi onu cok hesaba katmamistim kucuk bir kiyamet kopabilirdineyse iste halletmeye calisiyorum kendimce tecrubesizlik zormus
ben 40ı görmek istemem,stresss olurum... korkarım.. ben de kızıma diyorum ki annecim biliyorum çok sıkıldın ve bizi çok özledin,biz de seni özledik ama azıcık daha sabret..poposunu karnıma dayayınca sipsivri çıkarınca karnım çok acıyor,gerçekten yırtılıp çıkacakmış gibi geriyor...Valla soyle 38+ larda gelse fena olmazdi valla kiz da sikilidi icimde farkindayim artik sigamiyor garibimbakalim Allah ne zamana nasip edecek kendimi 40+ larda dusunemiyorum ne buyuk stres olur beklemesi yaaaaa :18:
icindeki kasik mi yoksa corba kasigi mi :)
bana corba kepcesi de yetmez aslinda,ben direk siseden iciyorum biliyor musun ayyas gibiiiii
Ben bir siseyi 4 gunde bitiriyorum...napiiimmmm coook yaniooo midem
güzelim sen görmüon cevapları,ben kaç tane okudum valla..vicksle ilgiliz bişey diyemem.. bilgim yok...birkaç arkadaşş ta aynısı dedi.. hatta zencefil bal gibi bitki çayları önerenler oldu birsürü...canım be haftada 1 lansor alıyorum yoksa 1 şişe 3 güne biter yoksa
alıngan diyen kızlar geberiyorum diyorum nefes alamıyorum vicks süren oldumu diyorm kimse umursamıyor en iyisi uyumak yinede herkese iyi geceler
Ece nın resmını eklıycektım olmadı.suan gayet ıyı uyuyor.allah hepınızden razı olsun.ınsalla saglıkla alırsınız meleklerınızı kucagınıza
canım be haftada 1 lansor alıyorum yoksa 1 şişe 3 güne biter yoksa
alıngan diyen kızlar geberiyorum diyorum nefes alamıyorum vicks süren oldumu diyorm kimse umursamıyor en iyisi uyumak yinede herkese iyi geceler
hayırlı olsun canım
tatlım sorma o kıyamet bizde de kopuyorduhastane 24 şeker veriyor sepetle beraber pakete dahil bizde onu hadi üzerini biz verelim 50 yapalım dedik kabul ettiler...sonra tel. de ben söyledim...aaaaa eltinler var çocukları var sonra yengenler 50 tane anca onlara yeter dedi bende de mübarek 4 elti var hepsininde 4 çocuğu var
sonra mevlütte vermek için porselen yumurtadan şekerlik siparişi verdik baştan 80 yeter dedik ona da olmazzzz dedionu da 100 tane yaptık ama yine az bulduğunu düşünüyoruz bize belli etmese de
hele resim olayını hiç anlatmıyım hastanenin vereceği her albümden kendi de istiyor bir taneşiştim valla gece gece
Ece nın resmını eklıycektım olmadı.suan gayet ıyı uyuyor.allah hepınızden razı olsun.ınsalla saglıkla alırsınız meleklerınızı kucagınıza
içindeki kaşık canım.. bence sen de abartma,başka şeyler de dene..
direk sek viski icip catir catir yakasim var midemi o derece yani
baska ne iyi gelir ben arastirayim bitkisel bisiler bakimm
aslinda boyle sinirlenmesem,sakin olsam bir sey olmayacak gibi ama ne mumkun sagim-solum-onum-arkam siniiiirrrr
merhabalar..bugün ancak girebildim..nasılsınız bakalım..
olsun oglusunuz oynar artikevet canım basketbolu çok sever iyi basketbolcuydu eskidenartık yaşlandı oynamıyor :)) bunu ona söylediğimde çok kızıyor
hamileyiz ya herseye takiliyoruz artikbeni de kendisi sık sık arıyor,yalnız bu ara face te çok takılmaya başladı ben de buna takılmaya başladım.sorular soruyorum,hayırdır sen benden şüpheleniyor musun demeye başladı bu seferde.. bugün baktım aynada göbeğini falan çekiyor,dedim ki zayıflamak yok ben bu haldeyken.doğumdan sonra beraber zayıflarız..
Bizim hastanede de boyle olaylar var ama hep ekstra ucrete tabi oyle 600-700 tl gibi sacma bir para istiyorlardi susleme sekerler falan fotografci yok bunlarin icinde ne vericem o kadar paralar deli miyim ben daha ucuza yaptiricam iste
Fotograf mak gotururuz dogumhanede hemsire bir kac poz cekerse ne ala guzel makinamiiz var oda da cekilrim olur biter ona da 1000 tl istiyordu konustum biriyle veremem o kaadar para cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?