2012 Ekim Anneleri

Telastan belki cok akil edemeyecez resim olayini ama ben agrili halimle belki mudahale ederim yine biri bizi ceksin diye bilemiyorum birseyler yapicaz artik

Kizlar aklima ne takildi biliyo musunuz? Bebegin kakali bezleri nerelere sokusturucaz kimbilir nasil kokar kizin odasina cop kutusu koysam da bir turlu uzun sure tutamam odada birde gordum bazi arkadaslar hasir sepetli cop kutulari almis kapaklarinda tavsan mi ne var ben onlara hic kiyamam cop atmaya

Telastan belki cok akil edemeyecez resim olayini ama ben agrili halimle belki mudahale ederim yine biri bizi ceksin diye bilemiyorum birseyler yapicaz artik

aslında makineyi hemşireye verirseniz rica edince geri çevirmezler doğumda çekerler seni ve Eceyi koyniş koyniş ayy

canım en güzeli hemen bir poşete koyup ağzını bağlayıp balkona çöpe koymak

amaaaaaan,düşündüğün şeye bak canım . hemen küçük bir torbaya koyarız,atarız çöp tenekesine..ya da bir iki saat bekleyebilir kapının önünde..
aslında makineyi hemşireye verirseniz rica edince geri çevirmezler doğumda çekerler seni ve Eceyi koyniş koyniş ayy

ben öyle düşünüyorum ya da eşim girerse o çeker...

kızlar doğum fotografı çektirmeyecek olanlar muhakak yenidoğan çekimi yaptırsın derim ben sayet yaptırmayı düşünüyorum.. doğum fotografını da p.tesi konuscaz bakalım..

hastanelerin fotografcıları ceksın istemiyorum... ayşegül çetinel var,ben onun yenidoğan çekimine bayılıyorummm fiyatı da cok uygun 450 lira..

bir de çiseren korkut var onunda süperrrr ama pahalı geldi bana fiyatı..

bakalım sağlıcakla kucagıma alayım yavrumu daaa... foto çekenimiz cok olur nasılsa,biraz toparlayınca da yenidoğan çekimi yaptırırım inş.

Canim senin bubahsettigin dogumhaneye giren fotografci degil dimi? Sonrasi icin diyorsun sanirim

Bu gece insallah 1 kere kalkarsin o zaman :)

yatmadan 2 saat once sivi tuketmeyin demisti biri o zaman kalkmazsiniz demisti,ama sivi tuketmemek ne mumkun,icim yaniyoor iciiiimmm :))

ben her saat başı kalkıyorum ortalama 10 lt su içtiğim için su tiryakisi oldum cidden yaa

ahh ahh hersey bitti sıra bunları düşünmeye geldi sanki ben de öyleyim banyo yaptırdıktan sonra kovasını küveti neyle kurulayıp nereye koyarımını düşünüyodum ben de deli gibi

Yaaa ben tipik bir basak burcuyum bu detaycilik bana kafayi yedirecek iste sonunda

Canim senin bubahsettigin dogumhaneye giren fotografci degil dimi? Sonrasi icin diyorsun sanirim

sonrası canım,yenidoğan çekimi diye geciyor evde yatagında odasında minik sepetlerde babayla anneyle tüylü tokalı şapkalı vs... cekiyorlar doğumdan sonraki 15 gün içinde bebeğin yoğun olarak uyudugu dönemde... ben ona heves ediyorum.. doğum anını nedendir bilmem pek o kadar istemiyorum yani profesyonel cekıme gerek duymuyorum... dur ben sana malum siteden sayfasını gönderiym bak fotolara nasıl şirin şeyler var

Ben gecen yıl arkadaşımın bebegininkini Arabistan'a pey ef mescidinin yanına gommustuk bizimkini de saklicam ins gittiğimde oraya gomücm :) manevi degeri yüksek yerlere gömmek lazım sanırım

Tamam canim gonder bi bakayim merak ettim simdi bi de ona heves edermisim

kızlar bebeği kundaklamayı düşünüyor musunuz?ben kızımıda kundakladım çok sıkmadan tabi,kızımdan kalan 2 tane kundak vardı,onları yıkadım ütüledim.hem kış bebeklerini kundak yapmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum,ama önermeyen çok doktor var,da bizler hep kundaklanmışız bir sorunumuz yok,annem beni ve kardeşlerimi 1 yaşına kadar kundak yapmış uyutacağı zaman.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…