ben her saat başı kalkıyorum ortalama 10 lt su içtiğim için su tiryakisi oldum cidden yaa
ohhhh masallah 10 litreee
damacana su mu,su aritma mi?
sucu hergun su getirmekden bikmistir
kızlar bebeği kundaklamayı düşünüyor musunuz?ben kızımıda kundakladım çok sıkmadan tabi,kızımdan kalan 2 tane kundak vardı,onları yıkadım ütüledim.hem kış bebeklerini kundak yapmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum,ama önermeyen çok doktor var,da bizler hep kundaklanmışız bir sorunumuz yok,annem beni ve kardeşlerimi 1 yaşına kadar kundak yapmış uyutacağı zaman.:26:
bizde bugün doğum yapacağımız hastaneye gittik.odalara batım güzel ve temizdi. hastane cantası için neler koymam gerektşğini sordum. hasta bezi, çarşaf istemediler. doğu mhaneyi görmek istedim, doğum vardı bekledik biraz. sonra eşimle beraber doğmhaneye girdik. haliyle her yer kandı. yeni doğum olduğu için. eşim çok etkilendi, keşke girmeseydim dedi. doğum bitince bebeği ve annesini odaya getirdiler. eşini gördüm hayırlı olsun falan dedim. allah kurtarsın dedi. sonra eşime dediki aklınızda olsun doğum sırasında buralarda durmayın bebek doğunca haber versinler bu kata öyle çıkm dedi. niye dedim. çok az duymam arağmen sesi çok köyüydü, çok zor baba için dedi.eşim ben dayanamam senin acı çekmene kaçarım bu kattan ozaman diyor..
doğum fotosu için konuştuk..250 lira dediler. hastane 850+250 oldu.
canım bizler kundaklanmışızdır mutlaka ama şimdi pek onaylamıyor doktorlar...hatta eldiven bile uzun süre takmayın bırakın bebekler ellerini tanısın diyorlar...zaten kucağa alması kolay olsun diye ilk günlerde penye bi battaniyeye sararız sıkmadan sende öyle yaparsın istersen
damacana canım sucuyla 2 günde bir görüşüyoruz utanıyorum artık arada eşime 10 lt ayrı aldırıyom:))oda bıktı su taşımaktan:))
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
içine sinmiş beğenmişsin hastaneni epeyde rahatlamışsındır ,hayırlı olsun canım...
kızlar bebeği kundaklamayı düşünüyor musunuz?ben kızımıda kundakladım çok sıkmadan tabi,kızımdan kalan 2 tane kundak vardı,onları yıkadım ütüledim.hem kış bebeklerini kundak yapmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum,ama önermeyen çok doktor var,da bizler hep kundaklanmışız bir sorunumuz yok,annem beni ve kardeşlerimi 1 yaşına kadar kundak yapmış uyutacağı zaman.:26:
Ece nın resmını eklıycektım olmadı.suan gayet ıyı uyuyor.allah hepınızden razı olsun.ınsalla saglıkla alırsınız meleklerınızı kucagınıza
Ay cok hossun vallaaa
ya birak ne utaniyorsun,ticari dusunup indirim bile istemen lazim hatta di mi yani
esimde bu boyle olmayacak su artima mi alsam diyor,su aritma guvenli mi onu da bilmiyorum aslinda...
damacanaya devam :)
will, mercim, artist, tosun86, yeniyeni, asudeD, aycaca, dilfeza, seherozcan, sevcanyk, supremee, bircan, laplace, melez83, Masumiyet, ahsen20
marhaba hepinize,
biz bugün kontroldeydik 9 aylık dr.değiştirip başka hastaneye gittim iyi ki gitmişim dr.hem şeker sonuçlarımı hem kansızlığımı ciddiye aldı.Diğeri önemli değil derken bu dr.diyet verdi,ve kan ilacımı değiştirdi üstelik dr+nst ücreti toplamda bile benim eski dr.un ücretini geçemedi ne kazıklanmışım bunca ay ....kızım her zamanki gibi tosuncuk çıktı...normal doğum onun 4kg geçmemesine bağlı....
tugceserdar Allah Ece ile sana uzun ve tatlı bir ömür versin inşallah...
mide ilaçlarının bahsi geçmiş ben gavisconkolik oldum şişeyi dikiyorum bende..
Kocişlere gelince benimki de kaçıyor arada ama malum babasını yeni kaybetti hiiiiiççç lafını etmiyorum iyice daralmasın diye...
bebk bezleri için e-bebekte 39tl ye kendi poşetleyen çöp kovaları vardı inceleyebilirsiniz belki...
of ne çok konuştum...:)
içine sinmiş beğenmişsin hastaneni epeyde rahatlamışsındır ,hayırlı olsun canım...
dün baktım oraya yoktu fiyatı da 59 tlymiş bu hafta gelecekmiş.. :)
kızlar ya şimdi doğum çantamı hazırlıyorum bebek için olanı...
iki tane hastane cıkısı koydum(battaniye,uzun kollu tulumu,kısa kollu yarım kollu ve uzun kollu cıtcıtlı bodyleri,eldiven ve sapkalarıyla)+ 1 tane zıbın takımı(iç zıbın dış zıbın ve patikli altıyla)
bir de bebek belki büyük olur diye daha büyük bir zıbınlı body ve tulumunu koydum..
bunların dısında yelekleri var hastane cıkışlarının onları da alayım mı,ekstradan kaç eldiven corap koyayım,kaç tane ek tulum ve body koyayım? agız mendili kaç tane koymalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?