2012 Ekim Anneleri

ayy bi bebeğimiz daha gelmiş ne güzel.. tuğçeserdar hayırlı olsun canım.bebişin de sağlıklıymış Allah'a şükür,darısı başımıza inşallah.doğuranları okudukça heyecan yapıyorum valla:18:

canım bizler kundaklanmışızdır mutlaka ama şimdi pek onaylamıyor doktorlar...hatta eldiven bile uzun süre takmayın bırakın bebekler ellerini tanısın diyorlar...zaten kucağa alması kolay olsun diye ilk günlerde penye bi battaniyeye sararız sıkmadan sende öyle yaparsın istersen

bizde bugün doğum yapacağımız hastaneye gittik.odalara batım güzel ve temizdi. hastane cantası için neler koymam gerektşğini sordum. hasta bezi, çarşaf istemediler. doğu mhaneyi görmek istedim, doğum vardı bekledik biraz. sonra eşimle beraber doğmhaneye girdik. haliyle her yer kandı. yeni doğum olduğu için. eşim çok etkilendi, keşke girmeseydim dedi. doğum bitince bebeği ve annesini odaya getirdiler. eşini gördüm hayırlı olsun falan dedim. allah kurtarsın dedi. sonra eşime dediki aklınızda olsun doğum sırasında buralarda durmayın bebek doğunca haber versinler bu kata öyle çıkm dedi. niye dedim. çok az duymam arağmen sesi çok köyüydü, çok zor baba için dedi.eşim ben dayanamam senin acı çekmene kaçarım bu kattan ozaman diyor..

doğum fotosu için konuştuk..250 lira dediler. hastane 850+250 oldu.

içine sinmiş beğenmişsin hastaneni epeyde rahatlamışsındır ,hayırlı olsun canım...

ben sürekli değilde uyku sırasında kundak yapmayı istiyorum,bebekler aniden sıçrayıp uyanıyorlar.kundaklı olunca mışıl mışıl uyuyorlar,uyanınca zaten ben açıyorum bebeğin kundağını.kızımda öyle yaptım acıkınca uyanıyordu sadece uykusuz bebek çok zorluyor insanı ve uyumazsa büyüyemezki.

damacana canım sucuyla 2 günde bir görüşüyoruz utanıyorum artık arada eşime 10 lt ayrı aldırıyom:))oda bıktı su taşımaktan:))

Ay cok hossun vallaaa
ya birak ne utaniyorsun,ticari dusunup indirim bile istemen lazim hatta di mi yani

esimde bu boyle olmayacak su artima mi alsam diyor,su aritma guvenli mi onu da bilmiyorum aslinda...
damacanaya devam :)

kızlar bu arada benim sabahtan beri sancım var.ir ara belim tutuldu resmen. sağ kasığım aralıksız ağrıyor. iğne batması gibi sancılar oluyor. bende normaldir diye doktoruda aramadım..ama ara ara bütün gün sancım oldu. şimdide alttan alttan bıçak batar gibi sancı var..

sizce normalmi. 34. haftamın içindeyim.

Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda

tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun küçük doğanlar daha çabuk büyüyorlar benim kızımda 35 haftalık doğmuştu hemencecik büyümüştü kontrole gittiğinde şaşıracaksın :)

will, mercim, artist, tosun86, yeniyeni, asudeD, aycaca, dilfeza, seherozcan, sevcanyk, supremee, bircan, laplace, melez83, Masumiyet, ahsen20

marhaba hepinize,
biz bugün kontroldeydik 9 aylık dr.değiştirip başka hastaneye gittim iyi ki gitmişim dr.hem şeker sonuçlarımı hem kansızlığımı ciddiye aldı.Diğeri önemli değil derken bu dr.diyet verdi,ve kan ilacımı değiştirdi üstelik dr+nst ücreti toplamda bile benim eski dr.un ücretini geçemedi ne kazıklanmışım bunca ay ....kızım her zamanki gibi tosuncuk çıktı...normal doğum onun 4kg geçmemesine bağlı....

tugceserdar Allah Ece ile sana uzun ve tatlı bir ömür versin inşallah...
mide ilaçlarının bahsi geçmiş ben gavisconkolik oldum şişeyi dikiyorum bende..
Kocişlere gelince benimki de kaçıyor arada ama malum babasını yeni kaybetti hiiiiiççç lafını etmiyorum iyice daralmasın diye...
bebk bezleri için e-bebekte 39tl ye kendi poşetleyen çöp kovaları vardı inceleyebilirsiniz belki...
of ne çok konuştum...:)

kundaklamak değil de dediğin gibi kendi hareketlerinden uyanmasın hoplamasın diye birşey düşünülebilir.sadece kolları sabitleme amaçlı. ama öyle tek kafa açıkta,tüfek gibi sarmam bebişimi..

Ay cok hossun vallaaa
ya birak ne utaniyorsun,ticari dusunup indirim bile istemen lazim hatta di mi yani

esimde bu boyle olmayacak su artima mi alsam diyor,su aritma guvenli mi onu da bilmiyorum aslinda...
damacanaya devam :)

verdiler zaten indirim kuponu :)) ama sonradan baktılar ben her türlü siparişe devam gitti bizim kuponlar.su arıtmada mantıklıymış ama geçti artık parayı yatırdık damacanaya:))adamlar nasılsın bugun abla iyimisin demeye başladılar herlde doğum tebriğinede gelirler:)) sipariş vermeyince hııhh doğurdu kadın sancaklar:))

ben de doktorumu degistirdim will.
hayirlisi olsun cnm...tosuncuk kizina masallah

dün baktım oraya yoktu fiyatı da 59 tlymiş bu hafta gelecekmiş.. :)

bakırkoyde 35 TL. mi demişlerdi ??

sevcanyk bızım hemsıreler lıste verıyorlar daha once buraya yazmıstım o lısteyı eger okuduysan bu lıstedekılerden baska bır seye gerek yok demıslerdı zaten pazartesı verecekler o listeden ama 4 eldiven,4corap,4 zıbın,4 tulum hatırlıyorum yedeklı olsun dıye.. bırde hasta bezı ve bebek bezını hastaneden verıyorlarmıs bebeği yıkayıp tırnak bakımını yapıyorlarmıs,sonra işitme testini yapıyorlarmıs zaten annede yanında gıdebılıyormus aynı kattaymış hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…