Esime kustum ben konusmuyorum
esimde yatak odasina gitmis utu yapiyor
2 sepet agzina kaar birikmis utum vardi onlari yapiyor,hay Allahim ya.
sinirini ev islerinden cikaran kadinlar gibi,harala gurele utu yapiyor seside geliyor sinirimden guluyorum yeminle...
inscok sukur canim basvurdu 4 gun sonra yolladilar vermisler vizeartik anneannemizi bekliyoruz iki haftasi kaldi hadi bakalim darisi basina canim ama verirler buyuk ihtimal.
her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek...
yok yook bunun acisi cikar gibime geliyor
''aaaa onu ben utulemistim gule gule kirlet''gibi imalar bekliyorum :44:
Gecen gece bende oldu ama en fazla 5-10 dk surdu...yalanci dogum sancisiymis meger.bir de alt tarafim sismis gibi hissetmistim sabahi hemen doktora gittim ultrason+cati muay. bisi cikmadi durdugu yerde duruyor dedi..
seninki gaz sanicisi olabilir mi acaba? ama ihmal etme uzun suren agrilari.
Kızlarcım bişey sorucam hala daha hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben kan hapı gynoferro elevet ve balık yagı hapı kullanıyorum doktorum hala bıraktırmadı bi anormallik yok dimi birde eslerle ilişkiyi nezaman kesmek lazım
will, mercim, artist, tosun86, yeniyeni, asudeD, aycaca, dilfeza, seherozcan, sevcanyk, supremee, bircan, laplace, melez83, Masumiyet, ahsen20
marhaba hepinize,
biz bugün kontroldeydik 9 aylık dr.değiştirip başka hastaneye gittim iyi ki gitmişim dr.hem şeker sonuçlarımı hem kansızlığımı ciddiye aldı.Diğeri önemli değil derken bu dr.diyet verdi,ve kan ilacımı değiştirdi üstelik dr+nst ücreti toplamda bile benim eski dr.un ücretini geçemedi ne kazıklanmışım bunca ay ....kızım her zamanki gibi tosuncuk çıktı...normal doğum onun 4kg geçmemesine bağlı....
tugceserdar Allah Ece ile sana uzun ve tatlı bir ömür versin inşallah...
mide ilaçlarının bahsi geçmiş ben gavisconkolik oldum şişeyi dikiyorum bende..
Kocişlere gelince benimki de kaçıyor arada ama malum babasını yeni kaybetti hiiiiiççç lafını etmiyorum iyice daralmasın diye...
bebk bezleri için e-bebekte 39tl ye kendi poşetleyen çöp kovaları vardı inceleyebilirsiniz belki...
of ne çok konuştum...:)
allah sizi...biz eşimle böyle küsüp triplere girince,bir de bizim bebeğimiz olacak daha biz büyümemişiz diyoruz...ciddi mi mesele
Babyhope Anakucağı & Taşıma / Pembe - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com selam kızlar nasılsınız biz bugün bu ürünü sipariş ettik netten sizce nasılll?
güzelmiş,güle güle kullanın..şimdi bu aynı zamanda oto koltuğu mu oluyor?? fiyatı da pek uygunmuş
Babyhope Anakucağı & Taşıma / Pembe - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com selam kızlar nasılsınız biz bugün bu ürünü sipariş ettik netten sizce nasılll?
Bu galiba oto koltugu olmuyor :44:
Gyno Ferro sabah+aksam ac karnina
Elevit gunde 1 tok karnina
wc sorunu cok cok problem oldugunda gece yatmadan 1 tane Magnorm suda kopuren (kronik kas agrilarina da iyi geliyormus)
veeeeeeeeeee Rennie Duo surup
eslerle iliski konusu esinin ve senin ruhsal-fiziksel isteginizle de orantili,doktorun da gorusu onemli tabi
bana da öyle geldi..0-18 kg diyor çünkü.. bende oto koltuğu var heryere onunla taşısam olur dimi
canım oto koltuğuda oluyomuş kemere sabitlenebiliyomuşgüzelmiş,güle güle kullanın..şimdi bu aynı zamanda oto koltuğu mu oluyor?? fiyatı da pek uygunmuş
uyku setinden bahsediyor açıklamada,onu anlayamadım...
bende 1 er tane elevit+demir hapı+magnezyum tabi bide progestan var sabh aksam aradada balık hapı atom:)
Canim o dedigin cop kutularini hep goruyordum jokerde falan ama simdi ne diye arayacam nette bilemedim bir daha bakacaktim alici gozlene diye arasam ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?