2012 Ekim Anneleri

will, mercim, artist, tosun86, yeniyeni, asudeD, aycaca, dilfeza, seherozcan, sevcanyk, supremee, bircan, laplace, melez83, Masumiyet, ahsen20

marhaba hepinize,
biz bugün kontroldeydik 9 aylık dr.değiştirip başka hastaneye gittim iyi ki gitmişim dr.hem şeker sonuçlarımı hem kansızlığımı ciddiye aldı.Diğeri önemli değil derken bu dr.diyet verdi,ve kan ilacımı değiştirdi üstelik dr+nst ücreti toplamda bile benim eski dr.un ücretini geçemedi ne kazıklanmışım bunca ay ....kızım her zamanki gibi tosuncuk çıktı...normal doğum onun 4kg geçmemesine bağlı....

tugceserdar Allah Ece ile sana uzun ve tatlı bir ömür versin inşallah...
mide ilaçlarının bahsi geçmiş ben gavisconkolik oldum şişeyi dikiyorum bende..
Kocişlere gelince benimki de kaçıyor arada ama malum babasını yeni kaybetti hiiiiiççç lafını etmiyorum iyice daralmasın diye...
bebk bezleri için e-bebekte 39tl ye kendi poşetleyen çöp kovaları vardı inceleyebilirsiniz belki...
of ne çok konuştum...:)

her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek...

yok yook bunun acisi cikar gibime geliyor

''aaaa onu ben utulemistim gule gule kirlet''gibi imalar bekliyorum :44:

allah sizi... biz eşimle böyle küsüp triplere girince,bir de bizim bebeğimiz olacak daha biz büyümemişiz diyoruz...ciddi mi mesele

gaz sancısı olduğunu sanmıyorum canım ya.. 2 gün öncede gece yine sağ kasığıma şiddetli sancı girmişti. uykudan uyandırmıştı. bend eyalancı sancılardır diye önemsemiyorum ama sancı geçtikten sonra çok fena acı oluyor. yarın da devam ederse dr giderim artık

Gyno Ferro sabah+aksam ac karnina
Elevit gunde 1 tok karnina
wc sorunu cok cok problem oldugunda gece yatmadan 1 tane Magnorm suda kopuren (kronik kas agrilarina da iyi geliyormus)
veeeeeeeeeee Rennie Duo surup

eslerle iliski konusu esinin ve senin ruhsal-fiziksel isteginizle de orantili,doktorun da gorusu onemli tabi

Canim o dedigin cop kutularini hep goruyordum jokerde falan ama simdi ne diye arayacam nette bilemedim bir daha bakacaktim alici gozle ne diye arasam ki ?

bende 1 er tane elevit+demir hapı+magnezyum tabi bide progestan var sabh aksam aradada balık hapı atom:)

güzelmiş,güle güle kullanın..şimdi bu aynı zamanda oto koltuğu mu oluyor?? fiyatı da pek uygunmuş
canım oto koltuğuda oluyomuş kemere sabitlenebiliyomuş
uyku setinden bahsediyor açıklamada,onu anlayamadım...

canım biz burdan vermedik sipariş ben size modeli için burdan gösterdim eşim başka bi siteden baktı bunun içinde uyku setide veriyolarmış toplam fiyat 94lira oluyo kargoyla ben 86 ya aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…