2012 Ekim Anneleri

ooofffff cooook gulduuummm yaaaaa melez83

Araliksiz mi...sabahtan beri mi... :18: :18: :18:

Bende uyurken ellerini bağlamayı düşünüyorum kollariyla kendini rahatsız edip uyandırmasın diye . Benide 3 ay full kundaklamis anneannem elim ayagim duzgun olsun diye ama şimdi doktorlar önermiyor :))

kızlar ben bugun english home den kenar korumalık aldım paketı acılmamıstı ama yıkayım dıyorum hassas ayarda bir şey olur mu?arkadasımda paketı acılmamıs bıle neden yıkayacaksın ki diyor ..karar veremedım siz ne yaptınız :26::26:

benim oğlum yaz bebeği olduğu için ince bi tülbentle kollarını sarıyodum sadece uyuyacağı zaman.yoksa kendi kollarının hareketlerinden uyuyamıyoduşimdi de havalar serinleyeceği için tülbent yerine battaniyeyle yaparım diyorum.ama öyle kundak değil benim yaptığım sarıyorum sadece.hem böyle kendilerini daha güvende hissettiklerini okumuştum.böyle böyle hep kendi kendine uyudu oğlum hiç üzmedi beni.bakalım bu oğluş da abisine çeker inşallah diye dua ediyorum.gerçi etraftan hep biri usluysa kesin biri yaramaz olur diyerek gözümü korkutmaya çalışıyolar ama

ooofffff cooook gulduuummm yaaaaa melez83

bencede gülüncek halim sorma hatta bazen gezmeye gittiğim evlerde eve girer girmez dolapta su varmı yoksa koyabilirmiyiz diyorum artık alıştı millet ben gittiğimde buzlu suyu kaktırıyolar önüme sen anca doyarsın dercesine tabi ben buzlu suyu görünce rahatlıyorum birden napımm

uretim asamasinda son utuye gelene kadar o urun kac insanin elinden geciyor :)
yika bence canim.

sisenin disi boyle soguktan bugu olmus o goruntuye bayiliyorum,icimdeki ates geciyor :)

Lohusalikta da bu ic yanmasi olacak diyor bazi arkadaslarim,ama ''soguk su icme sutun donar bebek hasta olur'' diyorlar...
soguk su ile askimizin son demlerini yasiyoruz anliyacagin...

aklıma bır soru daha geldı uyku tulumu alan varmı ,??nerden aldınız ?? 1 yaşına kadar yorgan kullanılmasını tavsıye etmıyorlar,üşümesin totoşları yenı dogan uyku tulumumu almak lazım acaba:26:

kızlar soğuk suyla ben de büyük aşk yaşıyodum ama bu aralar aramız bozuk,ilişkimize biraz ara verdik çok fena öksürüyorum nolcak bu halim bakalım..aman siz de dikkat edin...

Gecen gece bende oldu ama en fazla 5-10 dk surdu...yalanci dogum sancisiymis meger.bir de alt tarafim sismis gibi hissetmistim sabahi hemen doktora gittim ultrason+cati muay. bisi cikmadi durdugu yerde duruyor dedi..

seninki gaz sanicisi olabilir mi acaba? ama ihmal etme uzun suren agrilari.

Canim ben ikeadan almistim bir kac ay once ama english home da cok guzel uyku tulumu vardi gormedin mi? Ben almasaydim ordan alacaktim cok guzeldi

benim uyku tulumu uyku setinin içinden çıktı,çok mantıklı bişey bence..alınsa iyi olur.. bu arada kenar korumalığı dediğin şey beşiğin içini çevreleyen şey di mi? o da uyku setindeydi..ama sanırım park yatakta kullanılmıyor

Kızlarcım bişey sorucam hala daha hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben kan hapı gynoferro elevet ve balık yagı hapı kullanıyorum doktorum hala bıraktırmadı bi anormallik yok dimi birde eslerle ilişkiyi nezaman kesmek lazım

ben ikeada görmüştüm almadım ama düşünüyorum ben de.
buydu sanırım gördüğüm

Esime kustum ben konusmuyorum
esimde yatak odasina gitmis utu yapiyor
2 sepet agzina kaar birikmis utum vardi onlari yapiyor,hay Allahim ya.

sinirini ev islerinden cikaran kadinlar gibi,harala gurele utu yapiyor seside geliyor sinirimden guluyorum yeminle...

ah ahh sorma bende bayılıyorum buz gibii:)) evet öyle söylüyorlar ama allahdan kış geliyor tek umudum o:)) herlde azalır bu hararet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…