verdiler zaten indirim kuponu :)) ama sonradan baktılar ben her türlü siparişe devam gitti bizim kuponlar.su arıtmada mantıklıymış ama geçti artık parayı yatırdık damacanaya:))adamlar nasılsın bugun abla iyimisin demeye başladılar herlde doğum tebriğinede gelirler:))sipariş vermeyince hııhh doğurdu kadın sancaklar:))
kızlar bu arada benim sabahtan beri sancım var.ir ara belim tutuldu resmen. sağ kasığım aralıksız ağrıyor. iğne batması gibi sancılar oluyor. bende normaldir diye doktoruda aramadım..ama ara ara bütün gün sancım oldu. şimdide alttan alttan bıçak batar gibi sancı var..
sizce normalmi. 34. haftamın içindeyim.
kızlar bebeği kundaklamayı düşünüyor musunuz?ben kızımıda kundakladım çok sıkmadan tabi,kızımdan kalan 2 tane kundak vardı,onları yıkadım ütüledim.hem kış bebeklerini kundak yapmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum,ama önermeyen çok doktor var,da bizler hep kundaklanmışız bir sorunumuz yok,annem beni ve kardeşlerimi 1 yaşına kadar kundak yapmış uyutacağı zaman.:26:
kızlar bebeği kundaklamayı düşünüyor musunuz?ben kızımıda kundakladım çok sıkmadan tabi,kızımdan kalan 2 tane kundak vardı,onları yıkadım ütüledim.hem kış bebeklerini kundak yapmak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum,ama önermeyen çok doktor var,da bizler hep kundaklanmışız bir sorunumuz yok,annem beni ve kardeşlerimi 1 yaşına kadar kundak yapmış uyutacağı zaman.:26:
ooofffff cooook gulduuummm yaaaaa melez83
kızlar ben bugun english home den kenar korumalık aldım paketı acılmamıstı ama yıkayım dıyorum hassas ayarda bir şey olur mu?arkadasımda paketı acılmamıs bıle neden yıkayacaksın ki diyor ..karar veremedım siz ne yaptınız :26::26:
Araliksiz mi...sabahtan beri mi... :18: :18: :18:
bencede gülüncek halim sorma hatta bazen gezmeye gittiğim evlerde eve girer girmez dolapta su varmı yoksa koyabilirmiyiz diyorum artık alıştı millet ben gittiğimde buzlu suyu kaktırıyolar önüme sen anca doyarsın dercesine tabi ben buzlu suyu görünce rahatlıyorum birden napımm
uretim asamasinda son utuye gelene kadar o urun kac insanin elinden geciyor :)
yika bence canim.
evet canım. bütün gün sancım vardı. şimdide var. ağrıyı çekip oturuyorum.ne bileyim doğum olsasuyum falan gelir nişan gelir diye düşünüyorum. bakalım sabah geçmezse yada gece artarsa bi çare düşüğnmem lazım..
aklıma bır soru daha geldı uyku tulumu alan varmı ,??nerden aldınız ?? 1 yaşına kadar yorgan kullanılmasını tavsıye etmıyorlar,üşümesin totoşlarıyenı dogan uyku tulumumu almak lazım acaba:26:
aklıma bır soru daha geldı uyku tulumu alan varmı ,??nerden aldınız ?? 1 yaşına kadar yorgan kullanılmasını tavsıye etmıyorlar,üşümesin totoşlarıyenı dogan uyku tulumumu almak lazım acaba:26:
sisenin disi boyle soguktan bugu olmus o goruntuye bayiliyorum,icimdeki ates geciyor :)
Lohusalikta da bu ic yanmasi olacak diyor bazi arkadaslarim,ama ''soguk su icme sutun donar bebek hasta olur'' diyorlar...
soguk su ile askimizin son demlerini yasiyoruz anliyacagin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?