Gyno Ferro sabah+aksam ac karnina
Elevit gunde 1 tok karnina
wc sorunu cok cok problem oldugunda gece yatmadan 1 tane Magnorm suda kopuren (kronik kas agrilarina da iyi geliyormus)
veeeeeeeeeee Rennie Duo surup
eslerle iliski konusu esinin ve senin ruhsal-fiziksel isteginizle de orantili,doktorun da gorusu onemli tabi
Canim ben ikeadan almistim bir kac ay once ama english home da cok guzel uyku tulumu vardi gormedin mi? Ben almasaydim ordan alacaktim cok guzeldi
Progestan :44:
yoksa suyun mu az,erken dogum riskin mi var cnm?
Anladım canım bazıları sekizinci aydan sonra bebege zarar verir kesinlikle yasak diyorlar doktorumuda yeni değiştirdim daha hiç bişey soramadım eski doktorumu özledim yaa cok alışmıştım ona ve beni cok rahatlatıyodu ama dogumu cok pahalı 9000tl ve sigorta gecmio
canım oto koltuğuda oluyomuş kemere sabitlenebiliyomuş
canım biz burdan vermedik sipariş ben size modeli için burdan gösterdim eşim başka bi siteden baktı bunun içinde uyku setide veriyolarmış toplam fiyat 94lira oluyo kargoyla ben 86 ya aldım
yok tatlım gormedım kenarlıkta 1 tane kalmıs tı zaten bakacağım tekrardan..marmara forumda englısh home yoktu dimi yanlış hatırlamıyorsam neyse tekrar gıderım artık
ben ıkeada gördum bu uyku tulumunu ama 2 şey kafama takıldı 1-) yenı dogan ıcın buyuk mu acaba 2-) kollu uyku tulumu kış için daha mı uygun olur,yoksa bir kollu birde kolsuz mu almak gerekir
suyum normalde erken doğum riskim var canm her nst de sancılarım çıkıyor ben çok abartılı hiissetmesemde doktor verdi
suyum normalde erken doğum riskim var canm her nst de sancılarım çıkıyor ben çok abartılı hiissetmesemde doktor verdi
cnm ablamda kullanmıştı o ılactan kasılma önlemk cın nıtekımde önledı 38.haftada sezeryanla dunyaya geldı bebgı
9000tl dogummmmvaooowwww
yok tatlım gormedım kenarlıkta 1 tane kalmıs tı zaten bakacağım tekrardan..marmara forumda englısh home yoktu dimi yanlış hatırlamıyorsam neyse tekrar gıderım artık
ben ıkeada gördum bu uyku tulumunu ama 2 şey kafama takıldı 1-) yenı dogan ıcın buyuk mu acaba 2-) kollu uyku tulumu kış için daha mı uygun olur,yoksa bir kollu birde kolsuz mu almak gerekir
ahh ahhh bilirim o hapi ben bilirim bir kutu bitirdim,oncesindede 5 tane ignesini olmustum
saglam aglama nobetleri getirir o hap
bebisin zamaninda gelir insallah annesii
canım bende aynı durumdayım bırak ara öğünleri ana öğünleri bile kaçırıyorum..
açıkmadan atıştırayım diyorum hep birşey çıkıyor..
kahvaltıyı çok geç yapınca öğle yemeğim kaynıyor arada..
eşiminde işinden dolayı düzensiziz bir oturtamadım düzenimi..
eee durum böyle oluncada beslenemiyorum gerçi canımda istemiyor
benim de ilac biteli 1 hafta oldu,son kontrolumde riskim ortadan kalkmis gorundu
Ablan ilaci kacinci haftasinda birakti acaba?bilgin var mi?
cnm ablamda kullanmıştı o ılactan kasılma önlemk cın nıtekımde önledı 38.haftada sezeryanla dunyaya geldı bebgı
ben yikamadan taktimcanim, cunku biraz kalinca ya bozulmasin icindeki sungeri, pamugu neyse toplanmasin diye yikamadan taktim.bisey olmaz canim o kadardan, ama tabiki herkesin icine sinen farkli tabikikızlar ben bugun english home den kenar korumalık aldım paketı acılmamıstı ama yıkayım dıyorum hassas ayarda bir şey olur mu?arkadasımda paketı acılmamıs bıle neden yıkayacaksın ki diyor ..karar veremedım siz ne yaptınız :26::26:
ayyy oglusuma aldim bu maymuncuklu uyku tulumunu, birde yikadim miss gibi yumusacik :)
bu harika biseymis benim arkadasim aldi, baya bir bez atabiliyorsun icine yani arkadasiminki tam hatirlayamadim ama 100 den fazla aliyor, birde koku sizmiyor disari,bende dusunuyorum lazim olur cunku cok fazla bez degistircez eee bide malum bezler atmayincada kokuyor cöpte.
ondada nst de sancımı çıkıyodu.inşallah bizde 38 leri görürüz gerçi Allahdan 2 hafta önden gidoz onun etkisi olur sanırım.onuda çözemedim zatn 35 deyken 37 çıktık dün neye göre hesap yapcaz bilemedim doktorada sormayı unuttum
sağol canm inşallah zamanında gelir kuzucuk biraz daha dursa şöle 37 hafamız faln olsa içim rahatlıcak.ağlama nobeti derken şimdilik bana pek bişey yapmadı ama neden öle oluyoki?
cnm ablam doğum yapacagı gune kadar kullandı cunku 1 gun ıcmedıgı unuttugunda hemen malum bölgede kasılma hıssetmıştı cnm
hapı bıraktı hemen dr doğuma aldı 38.haftaydı
yan etkilerinde de yaziyor,bana saglam vurdu :)
yine de iyi gelmis masallah 38.haftaya kadar ablan...
ben birakali 1 hafta oldu iste,kasilmam falan yok simdilik yirttim demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?