2012 Ekim Anneleri

Anladım canım bazıları sekizinci aydan sonra bebege zarar verir kesinlikle yasak diyorlar doktorumuda yeni değiştirdim daha hiç bişey soramadım eski doktorumu özledim yaa cok alışmıştım ona ve beni cok rahatlatıyodu ama dogumu cok pahalı 9000tl ve sigorta gecmio

Canim ben ikeadan almistim bir kac ay once ama english home da cok guzel uyku tulumu vardi gormedin mi? Ben almasaydim ordan alacaktim cok guzeldi

yok tatlım gormedım kenarlıkta 1 tane kalmıs tı zaten bakacağım tekrardan..marmara forumda englısh home yoktu dimi yanlış hatırlamıyorsam neyse tekrar gıderım artık

ben ikeada görmüştüm almadım ama düşünüyorum ben de.
buydu sanırım gördüğüm

Eki Görüntüle 506502

ben ıkeada gördum bu uyku tulumunu ama 2 şey kafama takıldı 1-) yenı dogan ıcın buyuk mu acaba 2-) kollu uyku tulumu kış için daha mı uygun olur,yoksa bir kollu birde kolsuz mu almak gerekir

9000tl dogummmm vaooowwww

güle güle kullanın. 9 kiloya kadar veya 13 kiloya kadardır oto koltuğu olarak.. valla iyiymiş..güzel günlerde nasip olsun...

cnm bende bu tulumdan var bedenı bılmıyorum ama cok rahatsız ve kullanışsız bışey keınlıkle önermem benımkının bedenı yenıdoğan degıldı ayaksız tarzda olan şeyler rahat olmuyo hıc

suyum normalde erken doğum riskim var canm her nst de sancılarım çıkıyor ben çok abartılı hiissetmesemde doktor verdi

ahh ahhh bilirim o hapi ben bilirim bir kutu bitirdim,oncesindede 5 tane ignesini olmustum

saglam aglama nobetleri getirir o hap

bebisin zamaninda gelir insallah annesii

Canim simdi hatirlayamadim ama mutlaka vardir marmara forumda da her avm de subesi var cunku ordakine bak rengi beyaz ama cok guzeldi kalitesi falan sende begenirsin bence

ahh ahhh bilirim o hapi ben bilirim bir kutu bitirdim,oncesindede 5 tane ignesini olmustum

saglam aglama nobetleri getirir o hap

bebisin zamaninda gelir insallah annesii

sağol canm inşallah zamanında gelir kuzucuk biraz daha dursa şöle 37 hafamız faln olsa içim rahatlıcak.ağlama nobeti derken şimdilik bana pek bişey yapmadı ama neden öle oluyoki?

Aynen yaa. Önceden mide bulantısı çekiyordum ama yine de her kahvaltımda süt, peynir, yumurta yiyordum.. Şimdi sütle yumurta da elendi. Ceviz yiyordum. Oda bitti. Off şimdi bebeğime karşı çok suçlu hissettim kendimi :26:

benim de ilac biteli 1 hafta oldu,son kontrolumde riskim ortadan kalkmis gorundu
Ablan ilaci kacinci haftasinda birakti acaba?bilgin var mi?

cnm ablam doğum yapacagı gune kadar kullandı cunku 1 gun ıcmedıgı unuttugunda hemen malum bölgede kasılma hıssetmıştı cnm
hapı bıraktı hemen dr doğuma aldı 38.haftaydı

cnm ablamda kullanmıştı o ılactan kasılma önlemk cın nıtekımde önledı 38.haftada sezeryanla dunyaya geldı bebgı

ondada nst de sancımı çıkıyodu.inşallah bizde 38 leri görürüz gerçi Allahdan 2 hafta önden gidoz onun etkisi olur sanırım.onuda çözemedim zatn 35 deyken 37 çıktık dün neye göre hesap yapcaz bilemedim doktorada sormayı unuttum

ben yikamadan taktimcanim, cunku biraz kalinca ya bozulmasin icindeki sungeri, pamugu neyse toplanmasin diye yikamadan taktim.bisey olmaz canim o kadardan, ama tabiki herkesin icine sinen farkli tabiki

ben ikeada görmüştüm almadım ama düşünüyorum ben de.
buydu sanırım gördüğüm

Eki Görüntüle 506502
ayyy oglusuma aldim bu maymuncuklu uyku tulumunu, birde yikadim miss gibi yumusacik :)
uyku tulumu giydirmeyi dusunenler, eviniz kaloriferliyse yani normal oda sicakliginda bebise sadece pijamasini giydirip bu uyku tulumunu giydirmek yeterli oluyormus ben dogduktan 1 hafta sonra falan yani biraz toparlaninca baslicak kullanmaya.

bu harika biseymis benim arkadasim aldi, baya bir bez atabiliyorsun icine yani arkadasiminki tam hatirlayamadim ama 100 den fazla aliyor, birde koku sizmiyor disari,bende dusunuyorum lazim olur cunku cok fazla bez degistircez eee bide malum bezler atmayincada kokuyor cöpte.

cnm sen sata göre haftanı hesapla ama ıllerıde cıkması cok ıyı durumunu garantıya almanı saglıyo bıyerde
cnm benım ablamın ılk bebgı 34.haftada erken doğmuştu ve 2.doğumda en az yuzde 50 ıhtımalle erken oldugunda başlandı bu ılaca kızı 34.haftada 3000 gr doğmuştu oda senın gıbı bebegın ılerde gıtmesınden yana şanslıydı 2.de tedbır amaclıydı

sağol canm inşallah zamanında gelir kuzucuk biraz daha dursa şöle 37 hafamız faln olsa içim rahatlıcak.ağlama nobeti derken şimdilik bana pek bişey yapmadı ama neden öle oluyoki?

yan etkilerinde de yaziyor,bana saglam vurdu :)

cnm ablam doğum yapacagı gune kadar kullandı cunku 1 gun ıcmedıgı unuttugunda hemen malum bölgede kasılma hıssetmıştı cnm
hapı bıraktı hemen dr doğuma aldı 38.haftaydı

yine de iyi gelmis masallah 38.haftaya kadar ablan...
ben birakali 1 hafta oldu iste,kasilmam falan yok simdilik yirttim demek :)

yan etkilerinde de yaziyor,bana saglam vurdu :)

yine de iyi gelmis masallah 38.haftaya kadar ablan...
ben birakali 1 hafta oldu iste,kasilmam falan yok simdilik yirttim demek :)

cnm kontrolu varmı yakında cunku kımı kasılmalar nst de gözukuyo yanı bunyeyle alakalı bugun bı arkadaşım nst ye gırdı 20 dkkada 3 kasılma olmuş ama kenı hıssetmıyo dr sezeryan tarıhını öne cektı

uykusu kaçan çokmuş ya........bende uyuyamadım,eşim uyuyor,kızçemde uyudu..bir minik kuzumla ben uyumadım..
şimdi üç kere tekmeledi anneyi...kız dur babayla abla uyanıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…