2012 Ekim Anneleri

anladım canm benimde içimin rahat olma nedeni 2 hafta hep ilerden gitmemiz zaten yoksa daha bi telaş olurdum şimdi 10 gün sonra yine gitcez çatı ve nst muaynesi olcam bakalım bide bizim kerata biraz kafasını sol kasığıma doğru döndürmüş oda ağrı sancı yapmıştır dedi doktor.

ayca melez ınşalla hayırlı haberlerle gelırsınız ama ne mutlukı ortada bı rısk varsada önlemlerı var ablam dr a gırmıştı aylı muayneye herşey yolundayı aradan bı hafta gectı anıden suyu geldı sancı derken 34.haftada doğum yaptı ama cok sukurkı kuveze bıle gırmedı 2.de tedbırlı davranıldı
hepımız evlatlarını sağlıcakla zamanında kucagımıza alırız ınşalla

yaren2007 sagol canim insallah Allah hepimize hayirli,kolay dogumlar nasip etsin insallah.
ha bugun ha yarin derken gunler gecti iste

sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bıdıkları kucağımıza:)) insan merakdan deliriyo ama yinede zamnında gelsin isto tabi nekadr hafta doldurursak okadr iyi.bide benim eşim sarışın ben esmerim merak daha da artıyo herkes ne renk olcak diye geyiğe başladı :))

yaren2007 sagol canim insallah Allah hepimize hayirli,kolay dogumlar nasip etsin insallah.
ha bugun ha yarin derken gunler gecti iste

amın ttalım ınan bunlar tatlı telaşeler bebiş doğduktan sonra onun ıcn endişelenmeler falan onlar bıraz dah streslı oluyo rabbım sağlıcak versın ılınde bı panık olmuştum am ıkıncıde daha rahat bı psıkolojıde göruyorum bakalım doğunca durumlar degııcekmı

arkadaşalr kaçıncı haftada başladınız nst ye gırmeye
kontrolunuz 2 haftaya ne zaman duştu

biz 33 de başladık nst ye artık sancı çıktı diyemi bilmiyorum 2 hafta soraya verdi bidaki randevuyu yani 35 de girdim bidaha.hatta bu sefer 10gun sonra gitcem

sorma cnm ya bende cok merak edıyorum ay ben amelıyttan ayılırken defalarca kaç kg babasına benzıyomu dıye durmaksızın sayıklamışın ne duşunceyle gırılırse onla cıkılıyo dmekkı

biz 33 de başladık nst ye artık sancı çıktı diyemi bilmiyorum 2 hafta soraya verdi bidaki randevuyu yani 35 de girdim bidaha.hatta bu sefer 10gun sonra gitcem

bende 20 gun sonra gıdıcem sanırım 34 falan olucam bakalım nst ye sokucakmı ben kızımda hıc gırmedım aslında dırek sezryan olucak dıye şımdı yıne sezeryan acaba gırcekmıyım gırmıcakmıyım bılemedım şimdi
ay 2 haftaya 10 gune duşsun hep görek ıstıyorum ne kadar buyudugunu

sorma cnm ya bende cok merak edıyorum ay ben amelıyttan ayılırken defalarca kaç kg babasına benzıyomu dıye durmaksızın sayıklamışın ne duşunceyle gırılırse onla cıkılıyo dmekkı

doğrudur ablamda ayılırken foto çektinizmi diye diye bi hal olmuştu ama çok tenbihlemişti..demek bende bebek ne renk diye diye bi hal olcam

kızlar merhaba biz bugun minnoşlarımın yanına gittik çok şükür iyiler bende biraz hazırlıklara başlayım diyorum biberon almak istiyorumda sizce hangisi daha iyi nette avent yeni doğan serisini gördüm nasıl acaba siz aldınızmı bu markadan ben chicco düşünüyorum ama kararsız kaldım bizde 2 bebek olunca biraz masraflı oluyor ama iyi olsunlarda insan seve seve alıyor yardımcı olursanız sevinirim çünkü daha hiç bişey almadım

doğrudur ablamda ayılırken foto çektinizmi diye diye bi hal olmuştu ama çok tenbihlemişti..demek bende bebek ne renk diye diye bi hal olcam

cnm aslında bızdee undem konusu aynı ben erkek bebkta kara kural sac pek severım sarı kızda daha cok severım hep ıcımden kara yada kumral saclı bı erkek bebk gecıyo eşımde kızdırıyo ben bebkkken sarıkafaydım sarıkafa olucak dıye emınım aylırken bende sarımı karamı dıye uyanıcam

aynen bizimkide sarı olcak diyo bende esmer gen ağır basar diyom bakalım hangimiz şok olcak hadi bakalım doğdukdan sonra paylaşırız artık burdan Allah o günleri göstersin inşallah..bende yatıyorum artık bizimki durmuyo durduğu yerde belki uyursam oda durulur..herkese iyi gecler

masallah minnoslarina canim ben biberonu avent yenidogan baslangic seti aldim, cok guzel birde cok iyi seyler duymustum onun hakkinda, eger öyle yenidogan seti alirsan paketten 4 tane biberon cikiyor ikitane buyuk iki tane kucuk, senin bebisler icin makul olur, biberon temizleme fircasida var, bir de tum avent aparatlari tek bir biberonda kullaniliyor, emzik,pompa,tutmalik vs. ( ayy reklamini yapmis gibi oldum) yani ben sevdim, onun harici dr.Brown, chicco ve nukta cok konusuldu burda

benim esimde kucukken sariymis, resimleri falan var sanki o degil, gözler zaten yemyesil ama esim suan simsiyah sac ve sakallara sahip sanki o bebeklik onun degil bakalim kime benzick oglum

benim esimde kucukken sariymis, resimleri falan var sanki o degil, gözler zaten yemyesil ama esim suan simsiyah sac ve sakallara sahip sanki o bebeklik onun degil bakalim kime benzick oglum

ay en buyk merak konusu bızdede bıde su usg de onuda görsek ne ıyı olucak
kızım babsına cok benzıyo oğlumda benzesın sankı eşimde sana benzesın dıyo bakalım ne cıkacak bzım aras bey

MAsallah minnoslarina Rabbim bı an önce yuvanıza dondursun canim :) ben Dr brawns gaz onleyen cam 125 mllik aldım çok tavsiye ettiler Umarm memnun kalırım sende iki olunca belki aventin seti daha makul olabilir gercekten

ay en buyk merak konusu bızdede bıde su usg de onuda görsek ne ıyı olucak
kızım babsına cok benzıyo oğlumda benzesın sankı eşimde sana benzesın dıyo bakalım ne cıkacak bzım aras bey
ilerde teknoloji cok ilerlerse direk görurmusuz tabi o kadari artik bize denk gelmez belki torunlari öyle direk anne karninda göruruz
erkek cocuklari genelde anneye anne arafina benze diyende var, kocani cok seviyosan bebek kocana benzer diyende var hahaha komik...... ama genelde olur ya erkek tarafi kendi tarafina benzetir, yok babaya benziyo yok efendim ayni amca, hala, dede vs. kiz tarafida tam tersi tabi her kafadan bi ses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…