cnm sen sata göre haftanı hesapla ama ıllerıde cıkması cok ıyı durumunu garantıya almanı saglıyo bıyerde
cnm benım ablamın ılk bebgı 34.haftada erken doğmuştu ve 2.doğumda en az yuzde 50 ıhtımalle erken oldugunda başlandı bu ılaca kızı 34.haftada 3000 gr doğmuştu oda senın gıbı bebegın ılerde gıtmesınden yana şanslıydı 2.de tedbır amaclıydı
cnm kontrolu varmı yakında cunku kımı kasılmalar nst de gözukuyo yanı bunyeyle alakalı bugun bı arkadaşım nst ye gırdı 20 dkkada 3 kasılma olmuş ama kenı hıssetmıyo dr sezeryan tarıhını öne cektı
ayca melez ınşalla hayırlı haberlerle gelırsınız ama ne mutlukı ortada bı rısk varsada önlemlerı var ablam dr a gırmıştı aylı muayneye herşey yolundayı aradan bı hafta gectı anıden suyu geldı sancı derken 34.haftada doğum yaptı ama cok sukurkı kuveze bıle gırmedı 2.de tedbırlı davranıldı
hepımız evlatlarını sağlıcakla zamanında kucagımıza alırız ınşalla
yaren2007 sagol canim insallah Allah hepimize hayirli,kolay dogumlar nasip etsin insallah.
ha bugun ha yarin derken gunler gecti iste
arkadaşalr kaçıncı haftada başladınız nst ye gırmeye
kontrolunuz 2 haftaya ne zaman duştu
sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bıdıkları kucağımıza:)) insan merakdan deliriyo ama yinede zamnında gelsin isto tabi nekadr hafta doldurursak okadr iyi.bide benim eşim sarışın ben esmerim merak daha da artıyo herkes ne renk olcak diye geyiğe başladı :))
biz 33 de başladık nst ye artık sancı çıktı diyemi bilmiyorum 2 hafta soraya verdi bidaki randevuyu yani 35 de girdim bidaha.hatta bu sefer 10gun sonra gitcem
sorma cnm ya bende cok merak edıyorum ay ben amelıyttan ayılırken defalarca kaç kg babasına benzıyomu dıye durmaksızın sayıklamışın ne duşunceyle gırılırse onla cıkılıyo dmekkı
doğrudur ablamda ayılırken foto çektinizmi diye diye bi hal olmuştu ama çok tenbihlemişti..demek bende bebek ne renk diye diye bi hal olcam
cnm aslında bızdee undem konusu aynı ben erkek bebkta kara kural sac pek severım sarı kızda daha cok severım hep ıcımden kara yada kumral saclı bı erkek bebk gecıyo eşımde kızdırıyo ben bebkkken sarıkafaydım sarıkafa olucak dıye emınım aylırken bende sarımı karamı dıye uyanıcam
kızlar merhaba biz bugun minnoşlarımın yanına gittik çok şükür iyiler bende biraz hazırlıklara başlayım diyorum biberon almak istiyorumda sizce hangisi daha iyi nette avent yeni doğan serisini gördüm nasıl acaba siz aldınızmı bu markadan ben chicco düşünüyorum ama kararsız kaldım bizde 2 bebek olunca biraz masraflı oluyor ama iyi olsunlarda insan seve seve alıyor yardımcı olursanız sevinirim çünkü daha hiç bişey almadım
aynen bizimkide sarı olcak diyo bende esmer gen ağır basar diyom bakalım hangimiz şok olcakhadi bakalım doğdukdan sonra paylaşırız artık burdan Allah o günleri göstersin inşallah..bende yatıyorum artık bizimki durmuyo durduğu yerde belki uyursam oda durulur..herkese iyi gecler
benim esimde kucukken sariymis, resimleri falan var sanki o degil, gözler zaten yemyesilama esim suan simsiyah sac ve sakallara sahip sanki o bebeklik onun degil bakalim kime benzick oglum
kızlar merhaba biz bugun minnoşlarımın yanına gittik çok şükür iyiler bende biraz hazırlıklara başlayım diyorum biberon almak istiyorumda sizce hangisi daha iyi nette avent yeni doğan serisini gördüm nasıl acaba siz aldınızmı bu markadan ben chicco düşünüyorum ama kararsız kaldım bizde 2 bebek olunca biraz masraflı oluyor ama iyi olsunlarda insan seve seve alıyor yardımcı olursanız sevinirim çünkü daha hiç bişey almadım
ilerde teknoloji cok ilerlerse direk görurmusuzay en buyk merak konusu bızdede bıde su usg de onuda görsek ne ıyı olucak
kızım babsına cok benzıyo oğlumda benzesın sankı eşimde sana benzesın dıyo bakalım ne cıkacak bzım aras bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?