ilerde teknoloji cok ilerlerse direk görurmusuztabi o kadari artik bize denk gelmez belki torunlari öyle direk anne karninda göruruz
erkek cocuklari genelde anneye anne arafina benze diyende var, kocani cok seviyosan bebek kocana benzer diyende varhahaha komik...... ama genelde olur ya erkek tarafi kendi tarafina benzetir, yok babaya benziyo yok efendim ayni amca, hala, dede vs. kiz tarafida tam tersi tabi her kafadan bi ses
aaa O Allahın emrı hemen bebeklık fotoları cıkar aynı bebeklıgı falan dıye ay ne gulerım o muhappete işte benım oğlumun vesıkalıgı artık nasıl bı tıp çıkar onu bılememdım ama annesı onu cok sevıcek onu bılıyorumEki Görüntüle 506541
masallah annesinin kuzusunabide hep kötu bisey oldu mu derler ya anasinin oglu, anasi kilikli diye bende ona cok guluyorum, biz kucukken annem derdi bize kizinca, babasi kilikli, babannesi kilikli
aynen ıyı oldummu ben kötu oldummu yok hıc bana benzememiş bende bıanne olarak yapıyomuum
evet hem kızarım öle şeylere hem yaparım
hehehh iste o da annelere özel bi huy. iyi huyunu bize cekmis deriz kötu huyunu babasindan almis derizbizden korkulur
haha aslında pekte benzeez huyları ama kızıma kızınca arada eşim kaynıyo zavallım şaşıp kalıyo
ama bı gercek varkı kızım ınanılmaz babsına benzıyo babsının kız versıyonı
Aynen yaa. Önceden mide bulantısı çekiyordum ama yine de her kahvaltımda süt, peynir, yumurta yiyordum.. Şimdi sütle yumurta da elendi. Ceviz yiyordum. Oda bitti. Off şimdi bebeğime karşı çok suçlu hissettim kendimi :26:
cnm bende bu tulumdan var bedenı bılmıyorum ama cok rahatsız ve kullanışsız bışey keınlıkle önermem benımkının bedenı yenıdoğan degıldı ayaksız tarzda olan şeyler rahat olmuyo hıc
felisimfelis, edammm sizide mi uyku tutmadi
Kızlar uyuyamıyorum ya.kız uyuyo ben uyuyamıyorum.kızımı yıkadılar mıssss gıbı oldu
Kızlar uyuyamıyorum ya.kız uyuyo ben uyuyamıyorum.kızımı yıkadılar mıssss gıbı oldu
Hemsıre ablası kızıma fare dıyor.sureklı uyuyor ben konustugumda bana bakıyor.agrım yok allaha sukur cok ıyıyım rabbım nazarlardan saklasın
Gunaydin kizlar,
Biz coktan uyandik,birazdan disari cikicaz,kahvaltiya...ordan kucuk odaya kose tkmi almaya,sonra gelip park yatagimizi kuracagiz,icine e bebekten yatak almistik onu da koyucaz,yatak odamiza yerlestiricez hanimin yatagini
Benim de aklima yatti su uyku tulumu meselesi...almayi dusunuyorum.
Bu arada yarin kacta bulusuyoruz tontikler?arada cepten okumaya calisirim,opuyorum herrrrkkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?