2012 Ekim Anneleri

aaa O Allahın emrı hemen bebeklık fotoları cıkar aynı bebeklıgı falan dıye ay ne gulerım o muhappete işte benım oğlumun vesıkalıgı artık nasıl bı tıp çıkar onu bılememdım ama annesı onu cok sevıcek onu bılıyorum

Uykusu kaçan çok bu gece :) benim artık gecmisi okurken gelmeye başladı hepinize hayırlı geceler arkadaslar :)

masallah annesinin kuzusuna bide hep kötu bisey oldu mu derler ya anasinin oglu, anasi kilikli diye bende ona cok guluyorum, biz kucukken annem derdi bize kizinca, babasi kilikli, babannesi kilikli

masallah annesinin kuzusuna bide hep kötu bisey oldu mu derler ya anasinin oglu, anasi kilikli diye bende ona cok guluyorum, biz kucukken annem derdi bize kizinca, babasi kilikli, babannesi kilikli

aynen ıyı oldummu ben kötu oldummu yok hıc bana benzememiş bende bıanne olarak yapıyomuum
evet hem kızarım öle şeylere hem yaparım

aynen ıyı oldummu ben kötu oldummu yok hıc bana benzememiş bende bıanne olarak yapıyomuum
evet hem kızarım öle şeylere hem yaparım

hehehh iste o da annelere özel bi huy. iyi huyunu bize cekmis deriz kötu huyunu babasindan almis deriz bizden korkulur

hehehh iste o da annelere özel bi huy. iyi huyunu bize cekmis deriz kötu huyunu babasindan almis deriz bizden korkulur

haha aslında pekte benzeez huyları ama kızıma kızınca arada eşim kaynıyo zavallım şaşıp kalıyo
ama bı gercek varkı kızım ınanılmaz babsına benzıyo babsının kız versıyonı

haha aslında pekte benzeez huyları ama kızıma kızınca arada eşim kaynıyo zavallım şaşıp kalıyo
ama bı gercek varkı kızım ınanılmaz babsına benzıyo babsının kız versıyonı

Allah size bagislasin masallah ne guzel bir kiz birde erkek olucak benimde ilk bebegim erkekim geliyor, Allah önce saglikla sonra gönlumuze göre nasip eder insallah 2.yi

canım sen az da olsa tüketmeye çalış..
ben 5 dk sonra kusacağımı bile bile atıştırıyorum düşün halimi..
en azından çıkana kadar bebişime ulaşır belki diyorum..
sen de öyle yap sık sık atıştırmaya çalış yararlı besinlerden..

cnm bende bu tulumdan var bedenı bılmıyorum ama cok rahatsız ve kullanışsız bışey keınlıkle önermem benımkının bedenı yenıdoğan degıldı ayaksız tarzda olan şeyler rahat olmuyo hıc

cnm bu ürün 2 ayrı boy, 0-6ay ve 6-18ay. mutlaka boyuna göre almak lazım yoksa icine kayıp bogulabilir. ben her 2 boyu da tepe tepe kullandim ama ilk aylarda hava sıcak oldugundan sanırım kasım sonunda basladim 1bucuk 2 aylikken.

Hemsıre ablası kızıma fare dıyor.sureklı uyuyor ben konustugumda bana bakıyor.agrım yok allaha sukur cok ıyıyım rabbım nazarlardan saklasın

Dun dr maceram istedigim gibi gecmedi ama zaten tahmin ediyordum. Neyse efem hemen bastan soyliyim alttan muayne derken cati degil simir alicakmis onu demis. Cati muaynesi yapmiyacakmis ve yine bu gerzek ulkede haftani doldurmadan veya acil durum olmadan nst ye sokmuyolarmis. Bir ayda 2 kilo aldigim icin beni tebrik etti ama bel ve bacak agrilarimi bu zamana kadar aldigim kilolardan oturu oldugunu soyledi. Onu bizde biliyoruz diyecektim neyseee Oglumun kafasi tam gununu verirken maalesef uyluk kemigi 2 hafta, midesi 5 hafta geride. Oglusum1.710 kilo cikti. Ayrintilida daha iyi gorursunuz dedi. Bu durumun korkulacak birsey olmadigini onumuzde hicbir sorunda olmadigini hatta bebegin tahmini 3 kilo dogacagini soyledi(bana salladi gibi geldi) Sol damarimin darligindan tam besliyemiyorum durum bu ama yinede 4 haftada 400 gr aldirmisim bu da kotu birsey demek degilmis.

Hepinize iyi pazarlarrr

Gunaydin kizlar,
Biz coktan uyandik,birazdan disari cikicaz,kahvaltiya...ordan kucuk odaya kose tkmi almaya,sonra gelip park yatagimizi kuracagiz,icine e bebekten yatak almistik onu da koyucaz,yatak odamiza yerlestiricez hanimin yatagini
Benim de aklima yatti su uyku tulumu meselesi...almayi dusunuyorum.

Bu arada yarin kacta bulusuyoruz tontikler?arada cepten okumaya calisirim,opuyorum herrrrkkesi

ahhh coyotecimmmmm... rahatlamaya ihtiyacım var.. dün gece hafif pembemsi akıntım oldu,bebek te kıpır kıpırdı cok korktum uyuyamadım sabaha karsı dalmışım uyanır uyanmaz saat 7 de doktoru aradım..

36. haftadan sonra rahmin acılmasına baglı olarak olabileceğini söyledi,suyum gelirse,sancım olursa ve bebek hareketleri yavaslarsa hemen beni ara dedi,Allahtan defnoş kıpır kıpır ama cok kastım vucudumu sancım var mı yok mu onu bile hissedemiyorum panikten:18:

inşllah bekler biraz daha,çok korkuyorummmm....

salıya temizlikçi cagırmıstım sımdı aradım bugün gelsin diye,özel bir durumdan dolayı gelemiyor evi de hiç temizlememiştim sadece dün defnoşun hazırlıklarını yaptım lütfen bebeğim hayırlısıyla zamanında gel... aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…