2012 Ekim Anneleri

Günaydın Hanımlarr

Oğlum kıpır kıpır uyandırdı beni de bizde hemen babamızı kaldırdık

Arkadaşlarımız kahvaltıya çağırdı onlarla buluşacağız,, zaten oğlumda çokk acıktı

Yarın kontrolümüz var hayırlısıyla inş. güzel haberler alırız

Coyotemm sana da günaydınn seninde aklına düştü dimi bu uyku tulumu benimde aklıma düşürdü bu kızlar sabah sabah al al bitmezz bu alacaklar

Hanımlar uyku tulumu Englısh home da varmış galiba Masumcum öyle yazmışsın hatırladığım kadarıyla bende bi bakayım ,alayım dursun kenarda

Sevcancım korkma tatlım bak doktorunla da irtibata geçmişsin endişe etme canım...Hem Defnoş prenses annesini dinler acele etmez popoşunu az daha büyütür öyle gelir annesi
Zaten söz dinlemezse söyle ona mavi don yollayacağım yoksa

Masumcum birde senin de vardı Englısh home dan bebe yastığın, onu makineye attınmı :26: lastikli dots mavi çarşaf almıştım onu yıkadım ama yastıkları atmadım makineye acaba bişey olur mu ? ıkea dan 2 tane çok ince almıştım bebe yastığı, biri bozuldu ondan artık anca oğlumun totosunun altına minder olur o yüzden şimdi bu da bozulur mu acaba :26:

Hepinizee keyifli, güzel ve bol tekmeli pazarlar kızlar

arkadaşalr kaçıncı haftada başladınız nst ye gırmeye
kontrolunuz 2 haftaya ne zaman duştu
ben ilk 31de girdim o gün bugün 2 haftada gidiyorum.şimdi ise 10 güne sonra çağırdı
en çok avent ve dr. browns tercih edildi. ben dr. browns aldım..önemli olan bpa sız olacak ve ucu doğal akış olacak..
Hemsıre ablası kızıma fare dıyor.sureklı uyuyor ben konustugumda bana bakıyor.agrım yok allaha sukur cok ıyıyım rabbım nazarlardan saklasın

Hıc uyumadan sabah ettım.babamızı beklıyoruz.hala zoruma gıdıyor 7 cm acıklıgım varken sezeryan olmus olmak
ben de buna çok şaşırdım doğrusu...açılman çok iyi ilerliyordu.. ama hayırlısı bu demek ki..

Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda

canım gözün aydın allah nazarlardan esirgesin inanılır gibi değil her gün sağlıklı doğum haberi alıyoruz ne güzel.
:emir bebek: buluşcaktık daha bak demiştin sen, ben doğurcam sen hala doğum iznine çıkmadın ve gerçek oldu sen doğurdun ben hala çalışıyorum :emir bebek:

günaydınlar..güzel haberler var sanki doğum yapanlar var çok sevindim sağlıklı olduklarına
ben bişi sorcam kızlar..babyjemin giderli küvetini almıştım,içine de bebek yıkama süngerini.yalnız giderli tahliye aparatını almadım.bana bir fikir verin.sünger mi daha iyi olur yoksa küvet filesi mi.benim gibi alan var mı??

Hıc uyumadan sabah ettım.babamızı beklıyoruz.hala zoruma gıdıyor 7 cm acıklıgım varken sezeryan olmus olmak

canim gecmis olsun saglikla bebegini kucagina aldin ya ama doktorun 7 cm.acikliktan sonra sezeryana almasi gercekten cok ilginc, neden yapti öyle birsey? bebek strese girip kaka falan mi yapmis?, kalp atislarimi dusmus? suni sanci almismiydin? kusura bakma cok soru sordum canim ama eger bunlarin hic biri yasanmadiysa doktorun o 7cm.lik acilmadan sonra sez. yapmasi gercekten benimde canimi sIkardi... ama olsun doguma girdigimizde heran hersey olabilir, önemli olan bebeklerimizin saglikla dunyaya gelmesi dicez artik, masallah senin prensesinede ne guzel annesinin yaninda

bebeği strese girmiş canım,hemen almışlar....

hmm, saol bilgilendirdigin icin canim, peki bir soru, bebis strese girince o an hemen alinmak zorunda mi, yani suni sanciyla o 3 cmlik acilma yapilamazmiydi ki:18:

pek bir bilgim yok canım,ama 3 cm lik açılma için saatler geçebiliyor..açılma denilen şey bazı bünyelerde o kadar kolay değil. ama tuğçede baya hızlı gidiyordu aslında. ama demek ki beklenemeyecek bir durumdu..bir de başı çıktı çıkacak durumları vardı.7 cmde çekemezler,kanalda uzun süre durması da iyi değil..bunlar benim yorumlarım...

anladim canim, valla degisik durumlarmis yasadikca ögrencez artik, napalim, bebisimiz ve bizim icin hayirlisi neyse öyle olsun demekten baska bisey yok....

Asudem gezmelere gitmis iyi etmis ama ben yine de yazayim gelince okur nasilsa

English home dan aldigim yastiklari yikamadim canim bozucam diye daha once bizim yastiklardan bozmustum cunku
Hem bebek yastik kulanmayacak ki onu kirlent olarak kullanicaz o yuzden ince elemedim bu sefer ayrica kenarliklari da yikamadim oylece serdim bebek temas etmeycek ki yine bozarim diye korktum yorgani yikamadim kilifini yikadim nevresimlerini yikadim neye temas edecekse uyku tulumunu yikadim yorganda kullanilmayacak
English home a bakin uyku tulumuna ben cok begendim valla

iyi pazarlar herkese

tuğçeserdar çok imrendim ya geceyi kuzunla beraber geçirdin

kimbilir ne güzel bir duygudur

rabbim bizlere de nasip etsin

çok fena doğurasım var

iyi pazarlar herkese

tuğçeserdar çok imrendim ya geceyi kuzunla beraber geçirdin

kimbilir ne güzel bir duygudur

rabbim bizlere de nasip etsin

çok fena doğurasım var

biz de yatağımızı kurduk kendi yatağımızın yanında duruyor gece yatağa baka baka uyuyorum.. allah o yatağın içinde görmeyi nasip etsin bebişimi..özlüyoruz sanırım günden güne...

biz de yatağımızı kurduk kendi yatağımızın yanında duruyor gece yatağa baka baka uyuyorum.. allah o yatağın içinde görmeyi nasip etsin bebişimi..özlüyoruz sanırım günden güne...

evet bir an geliyo hemen doğsun istiyorum
an geliyo zamanın da olsun istiyorum sen yatağına bakıyosun ben de kıyafetlerine
onları üstünde hayal ediyorum,onları giydirirken hayal ediyorum

az kaldı biliyorum 3 hafta bişey
inşallah sorunsuz bi doğum gerçekleştiririz hepimiz

senin tarih belli mi camoka? ben de en fazla 4 hafta diyorum normal tarihe göre,ama o kadar duracağını da sanmıyorum..bu arada erken doğarsa 37 38 mesela,o kalan haftaları da d. sonrasına atabiliyor olmak çok güzel...

bizde kurduk yatagi benim yattigim yerde, bende gece bakip bakip uyuyorum arada bir odaya gidip bakiyorum yataga ve aldiklarima bebisimin yatagida bizim yatagimizla ayni renk ve mobilyadan, esimde diyor kucuk adamin yatagina bak bizimle ayni kiskanmaz diyor

senin tarih belli mi camoka? ben de en fazla 4 hafta diyorum normal tarihe göre,ama o kadar duracağını da sanmıyorum..bu arada erken doğarsa 37 38 mesela,o kalan haftaları da d. sonrasına atabiliyor olmak çok güzel...

canım 17 sinde gidicem doktora gün vericek 38+4 yada 38+5 te alırım dedi o da 1 ekime falan denk geliyo inşallah erken olmaz

1 ekim olsun istiyorum

inşallah bekler prenseslerimiz

aa bak onu bilmiyodum şimdi benimki 38+4 de olursa kalanı aktarcaklar öyle mi ?

ya zaten yaz tatilini de sayarlarsa hesapladım ocak başında iş başı yapmamız gerekiyo ki ben çalışmam 20 gün rapor aldım mı dönem biter şubatta da 4 buçuk aylık oluyo inşallahhh o zamana baya büyümüş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…