ben ilk 31de girdim o gün bugün 2 haftada gidiyorum.şimdi ise 10 güne sonra çağırdıarkadaşalr kaçıncı haftada başladınız nst ye gırmeye
kontrolunuz 2 haftaya ne zaman duştu
kızlar merhaba biz bugun minnoşlarımın yanına gittik çok şükür iyiler bende biraz hazırlıklara başlayım diyorum biberon almak istiyorumda sizce hangisi daha iyi nette avent yeni doğan serisini gördüm nasıl acaba siz aldınızmı bu markadan ben chicco düşünüyorum ama kararsız kaldım bizde 2 bebek olunca biraz masraflı oluyor ama iyi olsunlarda insan seve seve alıyor yardımcı olursanız sevinirim çünkü daha hiç bişey almadım
Hemsıre ablası kızıma fare dıyor.sureklı uyuyor ben konustugumda bana bakıyor.agrım yok allaha sukur cok ıyıyım rabbım nazarlardan saklasın
ben de buna çok şaşırdım doğrusu...açılman çok iyi ilerliyordu.. ama hayırlısı bu demek ki..Hıc uyumadan sabah ettım.babamızı beklıyoruz.hala zoruma gıdıyor 7 cm acıklıgım varken sezeryan olmus olmak
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
Hıc uyumadan sabah ettım.babamızı beklıyoruz.hala zoruma gıdıyor 7 cm acıklıgım varken sezeryan olmus olmak
Kızım dogdu.1.950 kuvozr gırmedı.7 cm acılmam vardı bebek strese gırdı sezeryana aldılar.mınık ama cok guzel.emıyoda
Hıc uyumadan sabah ettım.babamızı beklıyoruz.hala zoruma gıdıyor 7 cm acıklıgım varken sezeryan olmus olmak
canim gecmis olsun saglikla bebegini kucagina aldin yaama doktorun 7 cm.acikliktan sonra sezeryana almasi gercekten cok ilginc, neden yapti öyle birsey? bebek strese girip kaka falan mi yapmis?, kalp atislarimi dusmus? suni sanci almismiydin? kusura bakma cok soru sordum canim ama eger bunlarin hic biri yasanmadiysa doktorun o 7cm.lik acilmadan sonra sez. yapmasi gercekten benimde canimi sIkardi... ama olsun doguma girdigimizde heran hersey olabilir, önemli olan bebeklerimizin saglikla dunyaya gelmesi dicez artik, masallah senin prensesinede ne guzel annesinin yaninda
bebeği strese girmiş canım,hemen almışlar....
hmm, saol bilgilendirdigin icin canim, peki bir soru, bebis strese girince o an hemen alinmak zorunda mi, yani suni sanciyla o 3 cmlik acilma yapilamazmiydi ki:18:
pek bir bilgim yok canım,ama 3 cm lik açılma için saatler geçebiliyor..açılma denilen şey bazı bünyelerde o kadar kolay değil. ama tuğçede baya hızlı gidiyordu aslında. ama demek ki beklenemeyecek bir durumdu..bir de başı çıktı çıkacak durumları vardı.7 cmde çekemezler,kanalda uzun süre durması da iyi değil..bunlar benim yorumlarım...
Günaydın Hanımlarr
Oğlum kıpır kıpır uyandırdı beni debizde hemen babamızı kaldırdık
Arkadaşlarımız kahvaltıya çağırdı onlarla buluşacağız,, zaten oğlumda çokk acıktı
Yarın kontrolümüz var hayırlısıyla inş. güzel haberler alırız
Coyotemm sana da günaydınnseninde aklına düştü dimi bu uyku tulumu benimde aklıma düşürdü bu kızlar sabah sabah al al bitmezz bu alacaklar
Hanımlar uyku tulumu Englısh home da varmış galiba Masumcum öyle yazmışsın hatırladığım kadarıyla bende bi bakayım ,alayım dursun kenarda
Sevcancım korkma tatlım bak doktorunla da irtibata geçmişsin endişe etme canım...Hem Defnoş prenses annesini dinler acele etmez popoşunu az daha büyütür öyle gelir annesi
Zaten söz dinlemezse söyle ona mavi don yollayacağım yoksa
Masumcum birde senin de vardı Englısh home dan bebe yastığın, onu makineye attınmı :26: lastikli dots mavi çarşaf almıştım onu yıkadım ama yastıkları atmadım makineye acaba bişey olur mu ? ıkea dan 2 tane çok ince almıştım bebe yastığı, biri bozuldu ondan artık anca oğlumun totosunun altına minder oluro yüzden şimdi bu da bozulur mu acaba :26:
Hepinizee keyifli, güzel ve bol tekmeli pazarlar kızlar
iyi pazarlar herkese
tuğçeserdar çok imrendim ya geceyi kuzunla beraber geçirdin
kimbilir ne güzel bir duygudur
rabbim bizlere de nasip etsin
çok fena doğurasım var
biz de yatağımızı kurduk kendi yatağımızın yanında duruyor gece yatağa baka baka uyuyorum.. allah o yatağın içinde görmeyi nasip etsin bebişimi..özlüyoruz sanırım günden güne...
biz de yatağımızı kurduk kendi yatağımızın yanında duruyor gece yatağa baka baka uyuyorum.. allah o yatağın içinde görmeyi nasip etsin bebişimi..özlüyoruz sanırım günden güne...
senin tarih belli mi camoka? ben de en fazla 4 hafta diyorum normal tarihe göre,ama o kadar duracağını da sanmıyorum..bu arada erken doğarsa 37 38 mesela,o kalan haftaları da d. sonrasına atabiliyor olmak çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?