canım 17 sinde gidicem doktora gün vericek 38+4 yada 38+5 te alırım dedi o da 1 ekime falan denk geliyo inşallah erken olmaz
1 ekim olsun istiyorum
inşallah bekler prenseslerimiz
aa bak onu bilmiyodum şimdi benimki 38+4 de olursa kalanı aktarcaklar öyle mi ?
ya zaten yaz tatilini de sayarlarsa hesapladım ocak başında iş başı yapmamız gerekiyo ki ben çalışmam 20 gün rapor aldım mı dönem biter şubatta da 4 buçuk aylık oluyo inşallahhh o zamana baya büyümüş olurlar
canım sen az da olsa tüketmeye çalış..
ben 5 dk sonra kusacağımı bile bile atıştırıyorum düşün halimi..
en azından çıkana kadar bebişime ulaşır belki diyorum..
sen de öyle yap sık sık atıştırmaya çalış yararlı besinlerden..
Gunaydin kizlar,
Biz coktan uyandik,birazdan disari cikicaz,kahvaltiya...ordan kucuk odaya kose tkmi almaya,sonra gelip park yatagimizi kuracagiz,icine e bebekten yatak almistik onu da koyucaz,yatak odamiza yerlestiricez hanimin yatagini
Benim de aklima yatti su uyku tulumu meselesi...almayi dusunuyorum.
Bu arada yarin kacta bulusuyoruz tontikler?arada cepten okumaya calisirim,opuyorum herrrrkkesi
ahhh coyotecimmmmm... rahatlamaya ihtiyacım var.. dün gece hafif pembemsi akıntım oldu,bebek te kıpır kıpırdı cok korktum uyuyamadım sabaha karsı dalmışım uyanır uyanmaz saat 7 de doktoru aradım..
36. haftadan sonra rahmin acılmasına baglı olarak olabileceğini söyledi,suyum gelirse,sancım olursa ve bebek hareketleri yavaslarsa hemen beni ara dedi,Allahtan defnoş kıpır kıpır ama cok kastım vucudumu sancım var mı yok mu onu bile hissedemiyorum panikten:18:
inşllah bekler biraz daha,çok korkuyorummmm....
salıya temizlikçi cagırmıstım sımdı aradım bugün gelsin diye,özel bir durumdan dolayı gelemiyor evi de hiç temizlememiştim sadece dün defnoşun hazırlıklarını yaptım lütfen bebeğim hayırlısıyla zamanında gel... aminnn
benim de 17sinde kontrolüm var.. ve işgöremez raporu alacağım o gün.
aynen şöyle diyor madde,erken doğum durumunda kullanılamayan d. öncesi izinler d. sonrasına aktarılır..
seninle tarihlerimiz aynı.ben de dönemi kapatırım diyorum raporla bi aksilik olmazsa..2.dönem iş başı..şimdiden üzülüyorum biliyor musun
sanırım benim de belli olur tarih.zaten sez gibi görünüyor..
aa çok iyi ben de rapor alıcam o gün
ne için üzülüyosun canım:26:
ben de sez olcam ya normal yapamıcam çünkü ara sıra sancı girdiğinde korkup bacaklarımı kasıyorum kitliyorum kendimi + şehir 150km uzakta gece bişey olsa allah korusun yol da ışık bile yok + normal doğuma doktor işim olmazsa gelirim dedi + normal doğumda özel oda vermiyolar falan filan işte ben kendim karar verdim doktorum da sağolsun sezeryanı hemen kabul etti yani anlıcan şartlar beni sezeryana yönlendirdi yine de hayırlısı diyorum rabbim korusun hepimizi
Dogru soyluyorsun canim. Biraz eski tempoma donmem iyi olacak. Sonra uzulmemek icin..
Canim karar verdin mi hangisi olacagina,yoksa arastiacak misin? Simdiden hayirli olsun.
amin canım... . haklısın ben de bu durumda sezeryana yönelirdim... bizimki kilodan kaynaklı olacak sanırım ama doktorum çok istersen normali de deneriz diyor,ama dikiş olurmuş çok.üzüldüğüm şey ise 1. dönem bebekle geçirilen zamandan sonra 2. dönem işe başlamak zorunda olmak.. belki özlerim okulu..ama şimdi hiç öyle gelmiyor..sanki alışacağım ev hayatına..
Asudem gezmelere gitmis iyi etmis ama ben yine de yazayim gelince okur nasilsa
English home dan aldigim yastiklari yikamadim canim bozucam diye daha once bizim yastiklardan bozmustum cunku
Hem bebek yastik kulanmayacak ki onu kirlent olarak kullanicaz o yuzden ince elemedim bu sefer ayrica kenarliklari da yikamadim oylece serdim bebek temas etmeycek ki yine bozarim diye korktum yorgani yikamadim kilifini yikadim nevresimlerini yikadim neye temas edecekse uyku tulumunu yikadim yorganda kullanilmayacak
English home a bakin uyku tulumuna ben cok begendim valla
Sonunda bugun oglumun hastane kiyafetlerini yikamaya basladimBidik bidik astim onlari ama asarkende cidik cidik utulemesini dusundum. Aksam utu almaya gidecegim bu evdekiyle aramiz yok Simdide havlulariyla battaniyeleri yikaniyorr
anladım canım dur bakalım son zamana kadar ortalama kilosu belli olur risk olmazsa normal olur kilolu ve dikiş çok olursa da sez olursun hangisi hayırlıysa o olsun inşallahh
ahhh onu ben de düşünüyorum okulu özler miyim bilmiyorum ama o kadar zaman sonra okula adapte olmak zor olcak heralde
ama bi yandan da şunu düşünüyorum bu zamana kadar yaz tatilleri dışında hep çalıştık bebek bizi eve bağlıcak ve sosyal yaşam sıfır olcak en azından benim için öyle çünkü burası köy gibi
2. dönem okula başlamak bize iyi gelebilir en azından yarım gün dışarda olmak iyi olur tabiki yorucu olcak ama herkes yaşıyo sonuçta bunu anne olcas kızzz
cimeka+, camoka+, Coyote+, frhnrfhn+
Kızlarrrr sizleri de gördümmtonton kuzularınızı ve sizleri öptük oğluşumla
coyotemm sana kolay gelsin kzının odasını hazırlarken çok yorma kendini
cimekaaaa ve camokaa siz ikiniz sakın ben yokken kek yada mısır pıtlatalım demeyin
frhnrfhn yani fırfırım ben öyle diyorum sanabebeğemm sende bu ikisine uyma
cimeka+, camoka+, Coyote+, frhnrfhn+
cimekaaaa ve camokaa siz ikiniz sakın ben yokken kek yada mısır pıtlatalım demeyin
hehehehcimeka+, camoka+, Coyote+, frhnrfhn+
slmm nasılsınız bızdede mısafır oldugundan pc ondaydı genelde faceyede telden gırış yaptım hep ama buraya giremedım önceden giriyordu halbukıı
ee nasıl gıdıyor gıt gıde sonra yaklasıyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?