2012 Ekim Anneleri

benim de 17sinde kontrolüm var.. ve işgöremez raporu alacağım o gün.

aynen şöyle diyor madde,erken doğum durumunda kullanılamayan d. öncesi izinler d. sonrasına aktarılır..

seninle tarihlerimiz aynı.ben de dönemi kapatırım diyorum raporla bi aksilik olmazsa..2.dönem iş başı..şimdiden üzülüyorum biliyor musun

sanırım benim de belli olur tarih.zaten sez gibi görünüyor..

Son düzenleme:

Dogru soyluyorsun canim. Biraz eski tempoma donmem iyi olacak. Sonra uzulmemek icin..

Canim karar verdin mi hangisi olacagina,yoksa arastiacak misin? Simdiden hayirli olsun.

Ah guzelim benim,defnosun kipir kipirmis masallah bak,sıkma kendini,doktorun olabilecek bir durum oldugunu soylemis,simdi sen kendini sıkarsan defnos da strese girebilir,kotu bisey olamayacak Allahin izniyle,rahatla,minnakini dinle,sakın kendini de vay temizlikti temizlikciydi diye yorma bak Allah askina,sen uzat ayaciklarini dinlen,kadin yapsin,isterde de pis olsun,defnosdan senden onemli degil ki,biz de simdi geldik gecmisi daha okuyamadim,bu msji gorunce hemen msj yazmak istedim,belki bundan sonra da biseyler yazmissindir,okuyciim simdi,opuyorum tatli defnosumu da seni de...

Herkeze hayırlı pazarlar tugcecim mAsallah Yaa çok güzel ikinizinde iyi olması Rabbim bozmasın :) bizde bugün yatak odamıza koyacağınız bambunuzu alicaz ins odasının işleride az kaldı :)

aa çok iyi ben de rapor alıcam o gün

ne için üzülüyosun canım:26:
ben de sez olcam ya normal yapamıcam çünkü ara sıra sancı girdiğinde korkup bacaklarımı kasıyorum kitliyorum kendimi + şehir 150km uzakta gece bişey olsa allah korusun yol da ışık bile yok + normal doğuma doktor işim olmazsa gelirim dedi + normal doğumda özel oda vermiyolar falan filan işte ben kendim karar verdim doktorum da sağolsun sezeryanı hemen kabul etti yani anlıcan şartlar beni sezeryana yönlendirdi yine de hayırlısı diyorum rabbim korusun hepimizi

amin canım... . haklısın ben de bu durumda sezeryana yönelirdim... bizimki kilodan kaynaklı olacak sanırım ama doktorum çok istersen normali de deneriz diyor,ama dikiş olurmuş çok.üzüldüğüm şey ise 1. dönem bebekle geçirilen zamandan sonra 2. dönem işe başlamak zorunda olmak.. belki özlerim okulu..ama şimdi hiç öyle gelmiyor..sanki alışacağım ev hayatına..

Sonunda bugun oglumun hastane kiyafetlerini yikamaya basladim Bidik bidik astim onlari ama asarkende cidik cidik utulemesini dusundum. Aksam utu almaya gidecegim bu evdekiyle aramiz yok Simdide havlulariyla battaniyeleri yikaniyorr

Dogru soyluyorsun canim. Biraz eski tempoma donmem iyi olacak. Sonra uzulmemek icin..

Canim karar verdin mi hangisi olacagina,yoksa arastiacak misin? Simdiden hayirli olsun.

Aldik geldik tatlim,koseden vazgectim cunku oda cok kucuk,dolayisiyla epey sıkıs tıkıs olacakti,sonra Esimle bunu begendik,acilinca kose tkmlardan cok daha buyuk yatak oluyor,3 kisi bile yatabilir,o derece.simdi tonton insanlar da gelecegi icin,kucuk kose takimlar acilinca zayif iki kisi icin yapilmis gibi oluyor.bir de bazasi var arkada.
Baksana bi guzel mi?
ENZA / Studio / Taylor Kanepe

anladım canım dur bakalım son zamana kadar ortalama kilosu belli olur risk olmazsa normal olur kilolu ve dikiş çok olursa da sez olursun hangisi hayırlıysa o olsun inşallahh

ahhh onu ben de düşünüyorum okulu özler miyim bilmiyorum ama o kadar zaman sonra okula adapte olmak zor olcak heralde
ama bi yandan da şunu düşünüyorum bu zamana kadar yaz tatilleri dışında hep çalıştık bebek bizi eve bağlıcak ve sosyal yaşam sıfır olcak en azından benim için öyle çünkü burası köy gibi
2. dönem okula başlamak bize iyi gelebilir en azından yarım gün dışarda olmak iyi olur tabiki yorucu olcak ama herkes yaşıyo sonuçta bunu anne olcas kızzz

ooo asu hanımlar ve biricik prensi recep berat bey döndüler mi kahvaltıdan
efeniimmm hoş geldiniz kahvenizi nasıl alırdınız

Haklısın canım şimdi kullanmayacağız bende poşetinden hiç çıkartmıyım o zman...zaten bozdum ıkae dan aldıklarımın birini bunu da bozarım şimdi

Birazdan bakıcaz canım uyku tulumuna,,,bu arada Zeyland da bi bolero gördüm minnacık pembiş bişey beyazı da var ayy bildiğin minik süslü kokoş bi kürk bayıldımmm

Sonunda bugun oglumun hastane kiyafetlerini yikamaya basladim Bidik bidik astim onlari ama asarkende cidik cidik utulemesini dusundum. Aksam utu almaya gidecegim bu evdekiyle aramiz yok Simdide havlulariyla battaniyeleri yikaniyorr

kolay gelsin canım

şimdiye kadar yaptığın en güzel en keyifli ve en tatlı yorgunluğu olan işleri yapıyosunn

cimeka+, camoka+, Coyote+, frhnrfhn+

Kızlarrrr sizleri de gördümm tonton kuzularınızı ve sizleri öptük oğluşumla

coyotemm sana kolay gelsin kzının odasını hazırlarken çok yorma kendini

cimekaaaa ve camokaa siz ikiniz sakın ben yokken kek yada mısır pıtlatalım demeyin

frhnrfhn yani fırfırım ben öyle diyorum sana bebeğemm sende bu ikisine uyma

Son düzenleme:

aslında haklısın hava değişikliği iyi gelir gün içinde...azıcık dedikoduya gideriz...benim okul 8den 3 e 4e kadar sürüyor..ben süt iznimi öğleden sonra kullanmayı düşünüyorum.. kendi seçme hakkımız var sonuçta..bir de süt izni 1 yaşına kadar ya bazı yerlerde işe başladıktan sonraki 1 yıl deniyor..yani biz şubattan şubata mı süt izni alıcaz yoksa süt iznimiz diğer ekimde bitecek mi?? bir de 2.dönem nöbetimiz yok ne güzel!!

yok kız bişey pıtlattığımız,sohbet ediyoruz..bu akşam bana hatırlatın da mısır patlatayım. 2 gündür canım çekiyor unutuyorum,nasıl beceriyorsam

Asucuum merhaba,
Ben kizin odasini degil de onun yanindaki odayi gelecek misafirler icin duzenliyorum,bir kanepe aldik,kose alicaktim vazgectim bu daha buyuk yatak oluyor,hem de daha az yer kapliyor kapaliyken.
ENZA / Studio / Taylor Kanepe bu da yatas.

slmm nasılsınız bızdede mısafır oldugundan pc ondaydı genelde faceyede telden gırış yaptım hep ama buraya giremedım önceden giriyordu halbukıı

ee nasıl gıdıyor gıt gıde sonra yaklasıyoruz sanırım

heheheh beni de kendilerine uydurcaklar diye bende korkuyorum ama uymicam hih

özletiyorsun kendini..hergün seni görmeye alışmıştık.. heyecanla bekliyoruzzz...doğum haberleri oluyor.çok şey kaçırıyorsun çooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…