2012 Ekim Anneleri

süt izni saatlerimizi biz belirliyoruz ama ben şöyle bişey duydum bu süt izni okul idaresinin insiyatifine çok bağlıymış mesela benim zümrem geçen sene son iki saatlerini boşalttırdı yani sabahtan 4 saat derse girip eve gidiyodu ,bu arada süt izni ilk 6 ay 2 saat sonra ya 1buçuk ya da 1 saate düşüyomuş
tam bilmiyorum ama okul sanki yeni doğmuş muamelesi yaparaktan 1 yıl izin verir gibime geliyo

en çok sevindiğim konu zaten şu nöbet olayı tenefüste gerçekten dinlenicez zaten yarım dönem gidicez bence çabuk geçicek allahın izniyle bi bakıcaz haziran gelmiş

valla ben bişey yemedim sadece 1 çukulata ile geçiştirdim

al işte yine soktu kafama mısırı tamam akşam kesin mısır yapcam

ee kızlar bugün başka neler yapıyoz yemek için

heheheh beni de kendilerine uydurcaklar diye bende korkuyorum ama uymicam hih

asunun dediği gibi fırfırcım sonunda sen de dayanamıcan yemekleri görünce bizden önce koşucaksın mutfağa

birazdan sayarız sana şöyle iki okkalı yemek bak gör sen uymıcakmış bize

yaşasın kötülük

evet idareye bakıyor bazı şeyler..bizim arkadaş müdür kabul etmicek gibi olunca blöf yaptı o zaman ben ücretsiz izne ayrılıyorum diye,müdür de yedi valla.. halbuki imkanı yoktu ayrılmaya..süt izniyle ilgili bir madde de var sanırım yeni yasada..d.sonrası 6 ay olsa keşke..çok iyi olur.hem mantıklı..çünkü heryerde bas bas bağırıyorlar ilk 6 ay anne sütü diye ama verdikleri izin 2 ay...

yok canım 2 ay süt izni olmaz bak şimdi bi arkadaşım mayıs ta doğum yaptı şuan oğlu 5 aylık seminer dönemi olduğu için müdür gel 1 saat kal sonra eve git dedi sonrası içinde ayarlarız dedi konuşurlarken ben yanındaydım yani biz okulun ikinci döneminde 6. ayı geçirene kadar rahat rahat iznimizi kullanırız
yine de haberleşiriz burdan nasıl oluyo ne yaptık diye iyi bi zamanlama oldu inşallah

herkese mutlu günler...başladık teker terker doğurmaya galiba...

tuğceserdar tebrik ediyorum seni..hayırlı uğurlu olsun..analı babalı büyütün inşallah..

benimde iki gün önce arkadaşım doğum yaptı 3200 doğdu oğlan sezeryanla..biraz anastezi bebeğe geçmiş küvöze falan ama iyiler şimdi evlerindeler.

yok gülüm yanlış anlattım,2 ay dediğim d.sonrası 8 hafta ya onu demek istedim ben..biz aktarmasak izinlerimizi,2 aylıkken işe geri döneceğiz düşünsene...süt izni konusundan direk d. iznine atlayınca karıştı

Son düzenleme:
artı sağlıktan gelen paketi arkadaşım teslim almıştı elime yeni ulaştı.içindekileri sayayım,2 tane 20lik ıslak havlu+3 tane molfix yenidoğan+ 4 tane molped+1 tane bingo bebeğimin dünyası yüzey temizleme numune+2 paket papia mendil ve bir tane oyuncak çıktı. isteyen varsa duyurulur...

süt izni göreve başladıktan sonra başlar. ilk altı ay 3 saat-2. altı ay 1.5 saattir. ancak bu saatler 8-5 mesaı saatlerıne gore calısan kısıler ıcın uygulanır. ıkılı egıtımde sabahcı ya da oglecı olan ogretmenlere uygulanmaz. cunku onlar sabahcı ıse ogleden sonra, öğlenci ise sabahtan süt izinlerini kullanırlar. 9-3 calısan okullarda brans ogretmenlerı nın programları ogretmenın ıstegıne gore duzenlenır. ıdarecı mumkun mertebe kolaylık sağlamalıdır..
mesela ben anaokulunda müdür yardımcısıyım. 8-5 calıstıgımdan dolayı mudurum bana 2-2.5 gıbı ızın verecek ılk altı ay.
bu arada dua edelım de süt izni 8+8 yerıne, doğum oncesi 2 ay, dogum sonrası 6 ay seklınde bızım de yararlanabileceğimiz sekılde en kısa zamanda dönüşür inşallah.

ooo asu hanımlar ve biricik prensi recep berat bey döndüler mi kahvaltıdan
efeniimmm hoş geldiniz kahvenizi nasıl alırdınız

Kız çocuğumun adını yanlış söylemişsin daha karar veremedi gerçi babamız Miraç mı koysak Recep mi koysak düşünüyor hala aslında Berat ta güzelmiş

yok kız bişey pıtlattığımız,sohbet ediyoruz..bu akşam bana hatırlatın da mısır patlatayım. 2 gündür canım çekiyor unutuyorum,nasıl beceriyorsam

hayret valla şaşırdım nasıl unuttun

Güle güle kullan canım güzelmiş gerçekten üstelik konforlu görünüyor

Bizde eve geldik aslında daha gezerdik ama eşimi göreve çağırdılar beni de eve bıraktı...Temizlik yapsammı acaba diye düşünüyorum :44:

bu arada biraz önce eylül annelerini okudum
doğuramayanlar stres içinde artık doğum korkusu falan da kalmamış

gell oğlum gel kızımm diye yalvarıyolar

inşallah kısa zamanda doğururlar üzüldüm ya

biz de öyle olmayalım da

bebeğemmm bende şu anda hayretler içinde kaldım

boşa dememişler azimle ..... taşı delermiş diye

aaa sen daha yeni mi görüyosun daha önce de böyle bir iki alıntım oldu

çok da azmetmedim aslında hani azmetsem şu doğum tablosunu yapmak istiyorum ama bi türlü beceremedim ya

konuyu açtım geçen gece tam oluşturdum net gitti sinir oldum

bi daha yapamadım kim anlıyo bu tablo işlerinden :26:

balım gördüm açtığını,,,kim anlar bilemem ki:44: uğraş biraz daha bunu da yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…