aslında haklısın hava değişikliği iyi gelir gün içinde...azıcık dedikoduya gideriz...benim okul 8den 3 e 4e kadar sürüyor..ben süt iznimi öğleden sonra kullanmayı düşünüyorum.. kendi seçme hakkımız var sonuçta..bir de süt izni 1 yaşına kadar ya bazı yerlerde işe başladıktan sonraki 1 yıl deniyor..yani biz şubattan şubata mı süt izni alıcaz yoksa süt iznimiz diğer ekimde bitecek mi?? bir de 2.dönem nöbetimiz yok ne güzel!!
cimeka+, camoka+, Coyote+, frhnrfhn+
Kızlarrrr sizleri de gördümmtonton kuzularınızı ve sizleri öptük oğluşumla
coyotemm sana kolay gelsin kzının odasını hazırlarken çok yorma kendini
cimekaaaa ve camokaa siz ikiniz sakın ben yokken kek yada mısır pıtlatalım demeyin
frhnrfhn yani fırfırım ben öyle diyorum sanabebeğemm sende bu ikisine uyma
hehehehbeni de kendilerine uydurcaklar diye bende korkuyorum ama uymicam hih
süt izni saatlerimizi biz belirliyoruz ama ben şöyle bişey duydum bu süt izni okul idaresinin insiyatifine çok bağlıymış mesela benim zümrem geçen sene son iki saatlerini boşalttırdı yani sabahtan 4 saat derse girip eve gidiyodu ,bu arada süt izni ilk 6 ay 2 saat sonra ya 1buçuk ya da 1 saate düşüyomuş
tam bilmiyorum ama okul sanki yeni doğmuş muamelesi yaparaktan 1 yıl izin verir gibime geliyo
en çok sevindiğim konu zaten şu nöbet olayıtenefüste gerçekten dinlenicez zaten yarım dönem gidicez bence çabuk geçicek allahın izniyle bi bakıcaz haziran gelmiş
özletiyorsun kendini..hergün seni görmeye alışmıştık.. heyecanla bekliyoruzzz...doğum haberleri oluyor.çok şey kaçırıyorsun çooookkk
evet idareye bakıyor bazı şeyler..bizim arkadaş müdür kabul etmicek gibi olunca blöf yaptı o zaman ben ücretsiz izne ayrılıyorum diye,müdür de yedi valla.. halbuki imkanı yoktu ayrılmaya..süt izniyle ilgili bir madde de var sanırım yeni yasada..d.sonrası 6 ay olsa keşke..çok iyi olur.hem mantıklı..çünkü heryerde bas bas bağırıyorlar ilk 6 ay anne sütü diye ama verdikleri izin 2 ay...
coyotecim güle güle kullan ben pek beğendim...
yok canım 2 ay süt izni olmaz bak şimdi bi arkadaşım mayıs ta doğum yaptı şuan oğlu 5 aylık seminer dönemi olduğu için müdür gel 1 saat kal sonra eve git dedi sonrası içinde ayarlarız dedi konuşurlarken ben yanındaydım yani biz okulun ikinci döneminde 6. ayı geçirene kadar rahat rahat iznimizi kullanırız
yine de haberleşiriz burdan nasıl oluyo ne yaptık diye iyi bi zamanlama oldu inşallah
süt izni saatlerimizi biz belirliyoruz ama ben şöyle bişey duydum bu süt izni okul idaresinin insiyatifine çok bağlıymış mesela benim zümrem geçen sene son iki saatlerini boşalttırdı yani sabahtan 4 saat derse girip eve gidiyodu ,bu arada süt izni ilk 6 ay 2 saat sonra ya 1buçuk ya da 1 saate düşüyomuş
tam bilmiyorum ama okul sanki yeni doğmuş muamelesi yaparaktan 1 yıl izin verir gibime geliyo
en çok sevindiğim konu zaten şu nöbet olayıtenefüste gerçekten dinlenicez zaten yarım dönem gidicez bence çabuk geçicek allahın izniyle bi bakıcaz haziran gelmiş
Hıc uyumadan sabah ettım.babamızı beklıyoruz.hala zoruma gıdıyor 7 cm acıklıgım varken sezeryan olmus olmak
ooo asu hanımlar ve biricik prensi recep berat bey döndüler mi kahvaltıdan
efeniimmm hoş geldiniz kahvenizi nasıl alırdınız
yok kız bişey pıtlattığımız,sohbet ediyoruz..bu akşam bana hatırlatın da mısır patlatayım. 2 gündür canım çekiyor unutuyorum,nasıl beceriyorsam
Asucuum merhaba,
Ben kizin odasini degil de onun yanindaki odayi gelecek misafirler icin duzenliyorum,bir kanepe aldik,kose alicaktim vazgectim bu daha buyuk yatak oluyor,hem de daha az yer kapliyor kapaliyken.
ENZA / Studio / Taylor Kanepe bu da yatas.
yok gülüm yanlış anlattım,2 ay dediğim d.sonrası 8 hafta ya onu demek istedim ben..biz aktarmasak izinlerimizi,2 aylıkken işe geri döneceğiz düşünsene...süt izni konusundan direk d. iznine atlayınca karıştı
Kız çocuğumun adını yanlış söylemişsindaha karar veremedi gerçi babamız Miraç mı koysak Recep mi koysak düşünüyor hala aslında Berat ta güzelmiş
asu bak artık ne güzel alıntı yapıyorum
ben yaptım ben yaptım
bebeğemmm bende şu anda hayretler içinde kaldım
boşa dememişler azimle ..... taşı delermiş diye
aaa sen daha yeni mi görüyosun daha önce de böyle bir iki alıntım oldu
çok da azmetmedim aslında hani azmetsem şu doğum tablosunu yapmak istiyorum ama bi türlü beceremedim ya
konuyu açtım geçen gece tam oluşturdum net gitti sinir oldum
bi daha yapamadım kim anlıyo bu tablo işlerinden :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?