balım gördüm açtığını,,,kim anlar bilemem ki:44: uğraş biraz daha bunu da yaparsın sen
eylül annelerine sordum şimdi onlardan yardım istedim
masumiyet olsaydı ona sorcektim ama yok göremedim zilliyi
takip listesini o yapmış
az önce Eylül Annelerinin doğum hikayelerini okudum ... Oturmuş ağlıyorum.Ben nasıl doğuracağım yaaaa
ağlama canım ağlama
nası girdiyse bi şekilde de çıkıcak diyodu bi arkadaşım
herkes doğuruyosa biz de doğurucaz ve sonra yazıcaz buraya kuzucuğumuz yanımızda yatıo diye
Asudem gezmelere gitmis iyi etmis ama ben yine de yazayim gelince okur nasilsa
English home dan aldigim yastiklari yikamadim canim bozucam diye daha once bizim yastiklardan bozmustum cunku
Hem bebek yastik kulanmayacak ki onu kirlent olarak kullanicaz o yuzden ince elemedim bu sefer ayrica kenarliklari da yikamadim oylece serdim bebek temas etmeycek ki yine bozarim diye korktum yorgani yikamadim kilifini yikadim nevresimlerini yikadim neye temas edecekse uyku tulumunu yikadim yorganda kullanilmayacak
English home a bakin uyku tulumuna ben cok begendim valla
fıstığım napıyosun? gözdoş teyzesi tonton olmuşuz biz çok o yüzden günümüzü bekleyemicez erken alcak doktor teyzemiz. tosun paşamız geliyor
İnşallah..Salı kontrolüm var.İstanbuldaydım doğum için Adanadayım.ilk defa gidecm doktora.o da tedirgin edior...Oyyy oyyyy :S
ballı pekmezli portakal suyu iç bol bol, bir de zencefilli bal
vicks konusunda bişey diyemicem :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/546999-2012-eylul-anneleri-dogum-hikayeleri.html
burda canım sen de ağlama ama
sağolun kızlar
camoka kız yavrum sana k,mse yardım etmiyor mu?kıyamam oyyyyyy
pefffffffff,taze börülce haşlıyordum,suyu azalmış,ekledim daha yeni...sonra bir çat çut sesleri,koştum ki yanmış,yuh ya,hangi ara bitti suyu..ne biçim de koktu.pöfffff..ee kararan yanan tencere için çözümlerinizi alayım hemen...
pefffffffff,taze börülce haşlıyordum,suyu azalmış,ekledim daha yeni...sonra bir çat çut sesleri,koştum ki yanmış,yuh ya,hangi ara bitti suyu..ne biçim de koktu.pöfffff..ee kararan yanan tencere için çözümlerinizi alayım hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?