2012 Ekim Anneleri

az önce Eylül Annelerinin doğum hikayelerini okudum ... Oturmuş ağlıyorum.Ben nasıl doğuracağım yaaaa

eylül annelerine sordum şimdi onlardan yardım istedim

masumiyet olsaydı ona sorcektim ama yok göremedim zilliyi

takip listesini o yapmış

evet eylül anneleri iyi fikir yardım ederler sende yaparsın hadi bakalım

şimdi gidiyorum evi toparlayacağım sonra çamaşır var onları sererim,,ütüde yaparım elim değmişken:))

döndüğümde o sayfa bitmiş olsun hamarat ve güzel alıntı yapan hamsiyenin anası

öptümm

az önce Eylül Annelerinin doğum hikayelerini okudum ... Oturmuş ağlıyorum.Ben nasıl doğuracağım yaaaa

ağlama canım ağlama

nası girdiyse bi şekilde de çıkıcak diyodu bi arkadaşım

herkes doğuruyosa biz de doğurucaz ve sonra yazıcaz buraya kuzucuğumuz yanımızda yatıo diye

ağlama canım ağlama

nası girdiyse bi şekilde de çıkıcak diyodu bi arkadaşım

herkes doğuruyosa biz de doğurucaz ve sonra yazıcaz buraya kuzucuğumuz yanımızda yatıo diye

İnşallah..Salı kontrolüm var.İstanbuldaydım doğum için Adanadayım.ilk defa gidecm doktora.o da tedirgin edior...Oyyy oyyyy :S

canım ben hepsini yıkadım , hiç gözünün yaşına bakmadım , yorganda hafif bir toparlanma oldu ama onuda kuruyunca vura vura kendine getirdim , yastıklara bişey olmadı taş gibi duruyorlar , yatak kenarlarına zaten bişey olmuyor , nasılsa eninde sonunda yıkancak dedim bari bozulcaksa baştan bozulsun

fıstığım napıyosun? gözdoş teyzesi tonton olmuşuz biz çok o yüzden günümüzü bekleyemicez erken alcak doktor teyzemiz. tosun paşamız geliyor

Nolsun koşturmaca, hayırlı uğurlu gelsin doruk paşa, sağlıkla. Huzur ve mutluluk getirsin inşallah, ne zaman doğum ?

eylül annişlerine msj yazdım cevap yok

doğuramayanlar görmüyo sanırım

ama beğeniyolar yazdıklarımı

tablo diyorum tablooo huuuuuuuuuuuuuuu yazacaktım ama neyse arada bakayım belki gören olur

pefffffffff,taze börülce haşlıyordum,suyu azalmış,ekledim daha yeni...sonra bir çat çut sesleri,koştum ki yanmış,yuh ya,hangi ara bitti suyu..ne biçim de koktu.pöfffff..ee kararan yanan tencere için çözümlerinizi alayım hemen...

Canım çelik tencere sanıyorum.. Tabiki cif... Mavi şişe olanı tercih ediyorum bu konuda ama herhangibir cif ile halledebilirsin

karbonat serp içine ve sirke ekle üstüne beklesin öyle , akşama kolayca çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…