karbonat serp içine ve sirke ekle üstüne beklesin öyle , akşama kolayca çıkar
vay hamarat kadın seni ben olsam bi sürü kimyasalla uğraşırdım
ben evde kimyasal kullanmıyorum elimden geldiğince canım , benim bebişimde geçen hafta 2270 gr dı ama hala rahat hareket ediyo ama herkesin karın yapısı farklı tabiki belki dar olabilir seninki veya bebek daha iriyse rahat hareket edemiyordur , genelde bu haftalarda hareketlerinin azaldığını çoğu kişi söylüyor zaten
diğer çözümlerinide bizimle paylaşırsın o zman canım ara ara :)benim bebiş 10 gün önce 2.500 geçmişti büyüyolar heralde ondandır kendimi korkutmak istemiyorum ama ara ara endişe sarıyo içimi o zman kötü oluyorum
gidiyim şöyle buz gibi bi limonata yapimde kocişimle içek bari , bugün antalya 36 derece , hala serinlicek die bekliyoruz bakalım
herkese iyi pazarlar....
ve yine evde pinekliyoruz,eşim benden tembel tv karşısında dışarı çıkaramıyorum...
dur tatil yapıyorum diyor....
sıkıldım artık bu durumdan
sizin pazarınız nasıl geçiyor...
evde pinekleyerek geçiyordu benim canım.
eşimi aradım sıkıldım ben gelecem işe dedim,şimdi onlar içerde 3 bey toplantı yapıyor bende pc başında oturuyorum.
evde de pc başında oturuyordum değişen bişey yok yani :)
halbuki denize karşı bir cafede oturup yemek-içmek vardı şimdi :)
aferin kız sana,helal olsun,beceremeyeceksin sananlar gelince görsün de utansınlar,aha böyle olsunlardoğum tablomuz hazır kızlar
şimdi bana kimlerin doğum yaptığı bilgisi lazım bilenler yazsın ben de akşama girerim bilgileri
öptük hepinizi
doğum tablomuz hazır kızlar
şimdi bana kimlerin doğum yaptığı bilgisi lazım bilenler yazsın ben de akşama girerim bilgileri
öptük hepinizi
değişmez kaderimiz....pöffffff
tembel teneke bunlar boşver kız,hazırlan hadı biz çıkalım bari gezmeye
tamam canım üniforma olarak giydiğimiz şu hamileliklerimizi giyelimde çıkalımbiz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?