2012 Ekim Anneleri

puff çok sıkıldım kociş bugün işte ve taaa gecenin bi körü gelecekmiş herkes bi yerde sıkıldım acıktım canım yemek yapmak istemiyo

ya bu arada kızlar benim oğluşum artık çok az oynuyo korkuyorum oynasın diye karnımı sallıyorum ole totosunu dayıyo o kaa hani diyolar ya bebek büyüyünce az oynar diye hani benim bebişimde önden gidiyo ya acaba diyorum artık büyüdü ondanmıki yaaa

bugünlerde enteresan şekilde kocama sarmış durumdayım , sanki daha bi aşık oluyorum gün geçtikçe, rüyalarıma bile girmeye başladı bu durum :)) elimden gelse işe göndermicem o derece yani , sizdede varmı böyle birşey ?

vay hamarat kadın seni ben olsam bi sürü kimyasalla uğraşırdım

ben evde kimyasal kullanmıyorum elimden geldiğince canım , benim bebişimde geçen hafta 2270 gr dı ama hala rahat hareket ediyo ama herkesin karın yapısı farklı tabiki belki dar olabilir seninki veya bebek daha iriyse rahat hareket edemiyordur , genelde bu haftalarda hareketlerinin azaldığını çoğu kişi söylüyor zaten

diğer çözümlerinide bizimle paylaşırsın o zman canım ara ara :)benim bebiş 10 gün önce 2.500 geçmişti büyüyolar heralde ondandır kendimi korkutmak istemiyorum ama ara ara endişe sarıyo içimi o zman kötü oluyorum

artık merak endişe korku hepsi başladı , ben sola yatıp bebişimle karnımı okşayarak konuşunca kesin tepki veriyor , bazen gecikiyor ama uyuyor sanırım , sabırla beklemek lazım , eğer işe yaramazsa kulaklığı göbeğine tak biraz müzik dinlet :)) tercihen tiz sesleri daha iyi duyarmış , bende işe yarıyor , sende bi dene bakalım

gidiyim şöyle buz gibi bi limonata yapimde kocişimle içek bari , bugün antalya 36 derece , hala serinlicek die bekliyoruz bakalım

herkese iyi pazarlar....
ve yine evde pinekliyoruz,eşim benden tembel tv karşısında dışarı çıkaramıyorum...
dur tatil yapıyorum diyor....
sıkıldım artık bu durumdan
sizin pazarınız nasıl geçiyor...

doğum tablomuz hazır kızlar

şimdi bana kimlerin doğum yaptığı bilgisi lazım bilenler yazsın ben de akşama girerim bilgileri

öptük hepinizi

evde pinekleyerek geçiyordu benim canım.
eşimi aradım sıkıldım ben gelecem işe dedim,şimdi onlar içerde 3 bey toplantı yapıyor bende pc başında oturuyorum.
evde de pc başında oturuyordum değişen bişey yok yani :)
halbuki denize karşı bir cafede oturup yemek-içmek vardı şimdi :)

değişmez kaderimiz....pöffffff

şimdi bana kimlerin doğum yaptığı bilgisi lazım bilenler yazsın ben de akşama girerim bilgileri

öptük hepinizi
aferin kız sana,helal olsun,beceremeyeceksin sananlar gelince görsün de utansınlar,aha böyle olsunlarben birkaç kişiyi biliyorum ama d.tarihi falan yok tabii
sinem8484 ikiz
burcuerdem
balım
laplace
tugceserdar
peksimett

bildiklerim bu kadar canım..topiği açtın mı?

Son düzenleme:

öptük hepinizi

ellerine sağlık canım...beni yaz demek isterdim çok ama doğurmadım yaaaaaaaaaaaa ben doğurmak ve bu stresden biran önce kurtulmak istiyorum....:2::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…