2012 Ekim Anneleri

bizimde bugun evde gecti canim ama guzeldi birlikte balkonda kahvalti yaptik,az once kisir,pogaca cay keyfi yaptik.esimin isi vardi az once ciktik.yani yiyip icerek gecti butun gun:):)

benim kizimda ayni canimdedigin gibi biryerlerini dayiyo karnima orda kipirdaniyor ben yeri daraldigi icin diyorum ama yarin randevumda sorcam doktora.bu arada iki aydir kizimi goremedim yarin icin heyecanliyim iydir ins.

benim kizimda ayni canimdedigin gibi biryerlerini dayiyo karnima orda kipirdaniyor ben yeri daraldigi icin diyorum ama yarin randevumda sorcam doktora.bu arada iki aydir kizimi goremedim yarin icin heyecanliyim iydir ins.

konuşuyorum onunla oğlum tembelleştşn sen diye sonrada tembel deme kızım çocuğa çıkınca ole olur diyorum kendi kendime bende ayrı bi hoşum geçen günde çok kımıldıyo diye korkuyordum yaa benim randevum teeee cuma günü siz bi hasret giderin sorada bizz

uymicam uymak istemiyorum pitpit dediniz dediniz aldim yedim bugun simdi dislerim agriyo

teşekkürler,önce cif geldi cvp olarak ve hemen çıktı...
bende dun sut kaynatirken tencere yandi igrenc oldu ve koktu, bide onu temizlemek daha zor ama bi arkadasim demisti yanik tencereye biraz su koy ve yarim cay bard. gibi toz camasir deterjani koy demisti sonrada ocakta fokurdat dedi bende öyle yaptim, inanirmisin o su kapkara oldu yaniklar kalkti kabardi resmen, tel bile surmedim sonra bolsuyla yikadim duruladim. yani icine sinerse aklinda bulunsun cimos ( ben genelde ayda 1 kere yaparim)

evet ya bunu da duymuştum.. bir de prilli suyu da kaynatıyorduk içinde ama aklıma gelmedi o anda.. sinirden ağlıcaktım neredeyse..bir de ben kararn gümüş takılarımı prilli suda kaynatıyorum veya hafif diş macunuyla ovuyorum güzel oluyor..

canım ben de hiç giremedim gecmişi de okuyamadım.. evet defnoş beni çok korkuttu bugün cok şükür hareketleri gayet iyi ama göbeğim asagıya indi sanki,yakındır benden de doğum haberi almanız ne olur dua edin bana...

yarın doktoruma gidip bi baktırmak istiyorum,umarım yolundadır hersey,bu arada o hafif pembemsi akıntı azar azar da olsa devam etti bir kaç kez.. nişan dedikleri olabilir... yarın sabah ben de doktoruma görünürüm hersey normalse gelirim yanınızaaa...

tatlı yemeden doğurmak istemem saka maka dualarınızı eksik etmeyin hayrlısıyla saglıkla zamanında gelsin defnoşum...

ıyı akşamlar bızde ogluşumla çarsıdan geldık.
sormayın yaa nerdeyse 2 gunde bır burger kıngın çocuk menusu varya ona aserıyorum resmen ve kendımı nasıl attıgımı bılmıyorum oraya.halbukı hıç sevmezdım zararlı ama yapcak bışı yok yemezsem vucudum tıtrıyor

Canim hakkinda en hayirlisi olsun,dur bakalim doktorun ne diyecek,defnosumuz saglikla zamaninda gelsin insallah,konusuruz zaten gene,merak ederiz biz seni.

kizlar bi sorum var:26: bebislere yastik ne zaman kullanicaz, ben aldim bitane ince 2 parmak kalinliginda acaba kullanilir mi?

sevcancım bugun hıc gıremedım yenı gordum canım,kendını strese sokma tatlım sende biliyorsun kı doktorun çok ıyı,herşey yolunda gıdecek ,maşallah defnoşta kıpır kıpır mış bak :) muhtemelen sana dinlenme verir,zaten şurda ne kaldı ki..temizliği falan boşver onlar 1 günlük iş..Allaha emanet olun canım haberlerini bekliyoruz ...

banada öyle bi kriz geliyor bazen, napiim yiyorum arada fast food ve ivir zivir cerezler falan

selam kızlar bizimde dün mkontrolümüz vardı..kızım 2700 olmuş maşallah doktor çok iyi dedi iki hafta ilerden gidiyoruz başından beri..yüzünü göstermedi..nst ye girdim sancım 20 lerde çıktı herşey yoluındaymış..çatlaklarım için biolane ydi yanlış hatırlamıyorsam krem önerdi aldım bende çok fena çatladı karnım doktor bile şaşırdı..benden haberler böyle öpüyorum hepiniziiiii

Asucum uyku tulumunu aklınıza düşüren benim çunku yorganı 1 yasına kadar tavsiye etmıyorlar dün de english home gıttım hepsi aynı şeyi söylüyor..birde baby jem yıkama tobasınada baktım oda minnak tı canım ya galıba bunlar corap ve eldıven için yapıyorlar fotosuna noel baba çuvalı gibi koyuyorlar annem bana dikecek tülden ..

maşallah bebişine..canım doktorlar anlaşmalı oldukları eczanelerdeki kremleri öneriyorlar genelde.bana da önerdi ben de çok çatladım hızlı kilo almaktanoluyor malesef..göbeğimin altını tam da göremiyorum ama gündüz ayna tutup baktığımda içler acısı bir durumdayım.badem yağı ve petranın aynı sefa merhemini kullanıyorum.kremlerin pahalı olması hiç bi işe yaramıyor.bakalım petranın merhemi işe yarıyacak mı
canım büyüdüğü içindir.bir de önden gidiyormuş.bence merak edilecek bir durum yoktur
ben paylaşmıştım parentz sağlığı.sevindim üye olduğunuza.bayramdan önce anne paketi için aramıştım.ellerinde olmadığını söylediler.tekrar aramayı düşünüyorum biraz zaman geçsin de..arayan var mı annelik paketi için

bu arada sabah bir soru sormuştum tekrar sorayım cevap veren olmamış
babyjemin giderli küvetini almıştım,içine de bebek yıkama süngerini.yalnız giderli tahliye aparatını almadım.bana bir fikir verin.sünger mi daha iyi olur yoksa küvet filesi mi.benim gibi alan var mı??

uyku tulumunu kaç yaşına kadar kullanıyor?bir de kundak alan oldu mu?çok sevimli kundaklar var internette o nedenle sorayım dedim.babyjem çamaşır filesi aldım ben canım.evet küçük.ama küçük çoraplar için falan ideal,makinayı tıkamaması açısından ben aldım.büyük eşyalarını direkt atıp yıkadım zaten

çok teşekkürler. annelik için aramadım henüz,olmazsa doğumdan sonra ararım.ben de giderli küvet aldım ama altında bir kapak var sadece..boşaltırken kolay olsun diye,bir de banyoya koyup yıkayabilelim diye..bir yandan su döküp bir yandan gidecek yani.. ben bir de file aldım o kadar. dediğin o tahliye aparatını da anlamadım ki..
bence 1 yaşına kadar falan sığar.sonra rahatsız olur gibi,yani benim aldığım öyle görünüyor..kundak almadım,düşünmüyorum da..bir de dediğin gibi o fileler zaten minik parçalar için.. bence gerek yok herşeyi filede yıkamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…