ellerine sağlık canım...beni yaz demek isterdim çok ama doğurmadım yaaaaaaaaaaaa ben doğurmak ve bu stresden biran önce kurtulmak istiyorum....:2::80:
herkese iyi pazarlar....
ve yine evde pinekliyoruz,eşim benden tembel tv karşısında dışarı çıkaramıyorum...
dur tatil yapıyorum diyor....
sıkıldım artık bu durumdan
sizin pazarınız nasıl geçiyor...
pefffffffff,taze börülce haşlıyordum,suyu azalmış,ekledim daha yeni...sonra bir çat çut sesleri,koştum ki yanmış,yuh ya,hangi ara bitti suyu..ne biçim de koktu.pöfffff..ee kararan yanan tencere için çözümlerinizi alayım hemen...[/Q
benim boyle durumlarda kurtaricim cif ve mutfak teli canim:)
puff çok sıkıldım kociş bugün işte ve taaa gecenin bi körü gelecekmiş herkes bi yerde sıkıldım acıktım canım yemek yapmak istemiyo
ya bu arada kızlar benim oğluşum artık çok az oynuyo korkuyorum oynasın diye karnımı sallıyorum ole totosunu dayıyo o kaa hani diyolar ya bebek büyüyünce az oynar diye hani benim bebişimde önden gidiyo ya acaba diyorum artık büyüdü ondanmıki yaaa
benim boyle durumlarda kurtaricim cif ve mutfak teli canim:)
benim kizimda ayni canimdedigin gibi biryerlerini dayiyo karnima orda kipirdaniyor ben yeri daraldigi icin diyorum ama yarin randevumda sorcam doktora.bu arada iki aydir kizimi goremedim yarin icin heyecanliyim iydir ins.
uymicam uymak istemiyorumasunun dediği gibi fırfırcım sonunda sen de dayanamıcan yemekleri görünce bizden önce koşucaksın mutfağa
birazdan sayarız sana şöyle iki okkalı yemek bak gör sen uymıcakmış bize
yaşasın kötülük
pefffffffff,taze börülce haşlıyordum,suyu azalmış,ekledim daha yeni...sonra bir çat çut sesleri,koştum ki yanmış,yuh ya,hangi ara bitti suyu..ne biçim de koktu.pöfffff..ee kararan yanan tencere için çözümlerinizi alayım hemen...
bende dun sut kaynatirken tencere yanditeşekkürler,önce cif geldi cvp olarak ve hemen çıktı...
uymicam uymak istemiyorumpitpit dediniz dediniz aldim yedim bugun simdi dislerim agriyo
bende dun sut kaynatirken tencere yandiigrenc oldu ve koktu, bide onu temizlemek daha zor ama bi arkadasim demisti yanik tencereye biraz su koy ve yarim cay bard. gibi toz camasir deterjani koy demisti sonrada ocakta fokurdat dedi bende öyle yaptim, inanirmisin o su kapkara oldu yaniklar kalkti kabardi resmen, tel bile surmedim sonra bolsuyla yikadim duruladim. yani icine sinerse aklinda bulunsun cimos ( ben genelde ayda 1 kere yaparim )
Ah guzelim benim,defnosun kipir kipirmis masallah bak,sıkma kendini,doktorun olabilecek bir durum oldugunu soylemis,simdi sen kendini sıkarsan defnos da strese girebilir,kotu bisey olamayacak Allahin izniyle,rahatla,minnakini dinle,sakın kendini de vay temizlikti temizlikciydi diye yorma bak Allah askina,sen uzat ayaciklarini dinlen,kadin yapsin,isterde de pis olsun,defnosdan senden onemli degil ki,biz de simdi geldik gecmisi daha okuyamadim,bu msji gorunce hemen msj yazmak istedim,belki bundan sonra da biseyler yazmissindir,okuyciim simdi,opuyorum tatli defnosumu da seni de...
canım ben de hiç giremedim gecmişi de okuyamadım.. evet defnoş beni çok korkuttu bugün cok şükür hareketleri gayet iyi ama göbeğim asagıya indi sanki,yakındır benden de doğum haberi almanız ne olur dua edin bana...
yarın doktoruma gidip bi baktırmak istiyorum,umarım yolundadır hersey,bu arada o hafif pembemsi akıntı azar azar da olsa devam etti bir kaç kez.. nişan dedikleri olabilir... yarın sabah ben de doktoruma görünürüm hersey normalse gelirim yanınızaaa...
tatlı yemeden doğurmak istememsaka maka dualarınızı eksik etmeyin hayrlısıyla saglıkla zamanında gelsin defnoşum...
kizlar bi sorum var:26: bebislere yastik ne zaman kullanicaz, ben aldim bitane ince 2 parmak kalinliginda acaba kullanilir mi?
ahhh coyotecimmmmm... rahatlamaya ihtiyacım var.. dün gece hafif pembemsi akıntım oldu,bebek te kıpır kıpırdı cok korktum uyuyamadım sabaha karsı dalmışım uyanır uyanmaz saat 7 de doktoru aradım..
36. haftadan sonra rahmin acılmasına baglı olarak olabileceğini söyledi,suyum gelirse,sancım olursa ve bebek hareketleri yavaslarsa hemen beni ara dedi,Allahtan defnoş kıpır kıpır ama cok kastım vucudumu sancım var mı yok mu onu bile hissedemiyorum panikten:18:
inşllah bekler biraz daha,çok korkuyorummmm....
salıya temizlikçi cagırmıstım sımdı aradım bugün gelsin diye,özel bir durumdan dolayı gelemiyor evi de hiç temizlememiştim sadece dün defnoşun hazırlıklarını yaptım lütfen bebeğim hayırlısıyla zamanında gel... aminnn
ıyı akşamlar bızde ogluşumla çarsıdan geldık.
sormayın yaa nerdeyse 2 gunde bır burger kıngın çocuk menusu varya ona aserıyorum resmen ve kendımı nasıl attıgımı bılmıyorum oraya.halbukı hıç sevmezdım zararlı ama yapcak bışı yok yemezsem vucudum tıtrıyor
Günaydın Hanımlarr
Coyotemm sana da günaydınnseninde aklına düştü dimi bu uyku tulumu benimde aklıma düşürdü bu kızlar sabah sabah al al bitmezz bu alacaklar
Hanımlar uyku tulumu Englısh home da varmış galiba Masumcum öyle yazmışsın hatırladığım kadarıyla bende bi bakayım ,alayım dursun kenarda
Sevcancım korkma tatlım bak doktorunla da irtibata geçmişsin endişe etme canım...Hem Defnoş prenses annesini dinler acele etmez popoşunu az daha büyütür öyle gelir annesi
Zaten söz dinlemezse söyle ona mavi don yollayacağım yoksa
Masumcum birde senin de vardı Englısh home dan bebe yastığın, onu makineye attınmı :26: lastikli dots mavi çarşaf almıştım onu yıkadım ama yastıkları atmadım makineye acaba bişey olur mu ? ıkea dan 2 tane çok ince almıştım bebe yastığı, biri bozuldu ondan artık anca oğlumun totosunun altına minder oluro yüzden şimdi bu da bozulur mu acaba :26:
Hepinizee keyifli, güzel ve bol tekmeli pazarlar kızlar
maşallah bebişine..canım doktorlar anlaşmalı oldukları eczanelerdeki kremleri öneriyorlar genelde.bana da önerdi ben de çok çatladım hızlı kilo almaktanoluyor malesef..göbeğimin altını tam da göremiyorum ama gündüz ayna tutup baktığımda içler acısı bir durumdayım.badem yağı ve petranın aynı sefa merhemini kullanıyorum.kremlerin pahalı olması hiç bi işe yaramıyor.bakalım petranın merhemi işe yarıyacak mıselam kızlar bizimde dün mkontrolümüz vardı..kızım 2700 olmuş maşallah doktor çok iyi dedi iki hafta ilerden gidiyoruz başından beri..yüzünü göstermedi..nst ye girdim sancım 20 lerde çıktı herşey yoluındaymış..çatlaklarım için biolane ydi yanlış hatırlamıyorsam krem önerdi aldım bende çok fena çatladı karnım doktor bile şaşırdı..benden haberler böyle öpüyorum hepiniziiiii
canım büyüdüğü içindir.bir de önden gidiyormuş.bence merak edilecek bir durum yokturpuff çok sıkıldım kociş bugün işte ve taaa gecenin bi körü gelecekmiş herkes bi yerde sıkıldım acıktım canım yemek yapmak istemiyo
ya bu arada kızlar benim oğluşum artık çok az oynuyo korkuyorum oynasın diye karnımı sallıyorum ole totosunu dayıyo o kaa hani diyolar ya bebek büyüyünce az oynar diye hani benim bebişimde önden gidiyo ya acaba diyorum artık büyüdü ondanmıki yaaa
ben paylaşmıştım parentz sağlığı.sevindim üye olduğunuza.bayramdan önce anne paketi için aramıştım.ellerinde olmadığını söylediler.tekrar aramayı düşünüyorum biraz zaman geçsin de..arayan var mı annelik paketi içinartı sağlıktan gelen paketi arkadaşım teslim almıştı elime yeni ulaştı.içindekileri sayayım,2 tane 20lik ıslak havlu+3 tane molfix yenidoğan+ 4 tane molped+1 tane bingo bebeğimin dünyası yüzey temizleme numune+2 paket papia mendil ve bir tane oyuncak çıktı. isteyen varsa duyurulur...
Asucum uyku tulumunu aklınıza düşüren benimçunku yorganı 1 yasına kadar tavsiye etmıyorlar dün de english home gıttım hepsi aynı şeyi söylüyor..birde baby jem yıkama tobasınada baktım oda minnak tı canım ya galıba bunlar corap ve eldıven için yapıyorlar fotosuna noel baba çuvalı gibi koyuyorlar annem bana dikecek tülden ..
çok teşekkürler. annelik için aramadım henüz,olmazsa doğumdan sonra ararım.ben de giderli küvet aldım ama altında bir kapak var sadece..boşaltırken kolay olsun diye,bir de banyoya koyup yıkayabilelim diye..bir yandan su döküp bir yandan gidecek yani.. ben bir de file aldım o kadar. dediğin o tahliye aparatını da anlamadım ki..ben paylaşmıştım parentz sağlığı.sevindim üye olduğunuza.bayramdan önce anne paketi için aramıştım.ellerinde olmadığını söylediler.tekrar aramayı düşünüyorum biraz zaman geçsin de..arayan var mı annelik paketi için
bu arada sabah bir soru sormuştum tekrar sorayım cevap veren olmamış
babyjemin giderli küvetini almıştım,içine de bebek yıkama süngerini.yalnız giderli tahliye aparatını almadım.bana bir fikir verin.sünger mi daha iyi olur yoksa küvet filesi mi.benim gibi alan var mı??
bence 1 yaşına kadar falan sığar.sonra rahatsız olur gibi,yani benim aldığım öyle görünüyor..kundak almadım,düşünmüyorum da..bir de dediğin gibi o fileler zaten minik parçalar için.. bence gerek yok herşeyi filede yıkamaya..uyku tulumunu kaç yaşına kadar kullanıyor?bir de kundak alan oldu mu?çok sevimli kundaklar var internette o nedenle sorayım dedim.babyjem çamaşır filesi aldım ben canım.evet küçük.ama küçük çoraplar için falan ideal,makinayı tıkamaması açısından ben aldım.büyük eşyalarını direkt atıp yıkadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?