evet ya bunu da duymuştum.. bir de prilli suyu da kaynatıyorduk içinde ama aklıma gelmedi o anda.. sinirden ağlıcaktım neredeyse..bir de ben kararn gümüş takılarımı prilli suda kaynatıyorum veya hafif diş macunuyla ovuyorum güzel oluyor..
Asucum uyku tulumunu aklınıza düşüren benimçunku yorganı 1 yasına kadar tavsiye etmıyorlar dün de english home gıttım hepsi aynı şeyi söylüyor..birde baby jem yıkama tobasınada baktım oda minnak tı canım ya galıba bunlar corap ve eldıven için yapıyorlar fotosuna noel baba çuvalı gibi koyuyorlar annem bana dikecek tülden ..
galiba boy boy oluyor yada benim aldigim öyle ikeadan aldim 0-6 aylik icin. tr de de baya uygun eger ikeadan falan dusunurseniz 25 tl gibiydi, cok tatli.uyku tulumunu kaç yaşına kadar kullanıyor?bir de kundak alan oldu mu?çok sevimli kundaklar var internette o nedenle sorayım dedim.babyjem çamaşır filesi aldım ben canım.evet küçük.ama küçük çoraplar için falan ideal,makinayı tıkamaması açısından ben aldım.büyük eşyalarını direkt atıp yıkadım zaten
Ben gümüşleri elma sirkesiyle parlatıyorum :=) Çok güzel çıkarıyor karartıları... Taaa kayınvalidemin eski gümüşlerini yepyeni yaptım kullanıyorum :=)
uyku tulumunu kaç yaşına kadar kullanıyor?bir de kundak alan oldu mu?çok sevimli kundaklar var internette o nedenle sorayım dedim.babyjem çamaşır filesi aldım ben canım.evet küçük.ama küçük çoraplar için falan ideal,makinayı tıkamaması açısından ben aldım.büyük eşyalarını direkt atıp yıkadım zaten
tahmin ettik zaten senin göz döndürücü fikirlerinden biri olduğunu :111: anladın senn
canım zaten onların minicik gövdeleri kaldıramaz o yorganlarıiyi yaptın hatırlattın bak ben almamıştım nasıl olmuşsa unutmuşum :))hemm nee yanii benim oğlum kusur mu kalsın hıı hııı söyle bakim
şekerim dediğin gibi noel baba çuvalını koyuyorlar nete ama gidip görünce minicik bişeybide çuval koymuşlar dediğin gibi hatta utanmamışlar çuvalın içine battaniye koymuşlar anneciğinin ellerine sağlık diksin size miss gibi kullanın
çok teşekkürler. annelik için aramadım henüz,olmazsa doğumdan sonra ararım.ben de giderli küvet aldım ama altında bir kapak var sadece..boşaltırken kolay olsun diye,bir de banyoya koyup yıkayabilelim diye..bir yandan su döküp bir yandan gidecek yani.. ben bir de file aldım o kadar. dediğin o tahliye aparatını da anlamadım ki..
bence 1 yaşına kadar falan sığar.sonra rahatsız olur gibi,yani benim aldığım öyle görünüyor..kundak almadım,düşünmüyorum da..bir de dediğin gibi o fileler zaten minik parçalar için.. bence gerek yok herşeyi filede yıkamaya..
ARK LAR nst yapılan oldumu nasıl bişeyy kaç dk sürüyo merk edyrm bu hafta yapılcak bana da sanrm bizim yapmamz gerek bişe vvar mıı?
bu elma sirkesi de ne mübarek bişey arkadaş..sıcak suyla birrlikte zayıflatıyor,tek başına fayansları gümüşleri parlatıyor,kokuları gideriyor,tonik olarak kullanılıyor..mucize gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ekim-anneleri-dogum-tablosu.html#post26367322
kızlar doğum yapan arkadaşların doğum bilgisi lazım
nete girmiyolar sadece isimlerini yazabildim
diğer bilgileri hakkında bilgisi olan var mı :26:
içinde ne çok bilgi kelimesi geçen bi açıklama oldu
valla ben file aldım,bakarım memnun kalmazsam ona göre sünger de alırım ..benim küvetin altında da kapak var canım.banyoda yıkarken o kapağı açsak oluyor yani anladığım kadarıyla.aparat dediğim.boru.babyjemden almıştım ben küvete uygun aparatı var ama almadım onu.daha çok merak ettiğim file mi daha iyi olur bebeği yıkarken yoksa süngermi hani küvetin içine koyulanlardan
nstye tok giriliyor..beniki 20 dk sürüyor her defasında.. .ultrason benzeri bi işlem...ARK LAR nst yapılan oldumu nasıl bişeyy kaç dk sürüyo merk edyrm bu hafta yapılcak bana da sanrm bizim yapmamz gerek bişe vvar mıı?
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...ekim-anneleri-dogum-tablosu.html#post26367322
kızlar doğum yapan arkadaşların doğum bilgisi lazım
nete girmiyolar sadece isimlerini yazabildim
diğer bilgileri hakkında bilgisi olan var mı :26:
içinde ne çok bilgi kelimesi geçen bi açıklama oldu
çok bilgilisin
sana bakınıyodum masumiyet
ilk yaptığım tabloya giremiyorum artık mesaj düzenleme paneli çıkmıyo artk
sanırım alıntı yaparak doldurucam tabloyu
neyse acemilik işte tamam canım onları da yazayım
Mesaj duzenleme panelinin her seferinde cikmasi lazim forumu sen actigin icin baskasi yapamaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?