2012 Ekim Anneleri

aazzrraa dün sana pek çok kişi cevap verdi canım ama sen görmedin sanırım..hatta dedim ki ''vay be seferberlik oldu...''

ama sen cevap vermediniz dedin gittin..şimdi nasılsın?

Ben gümüşleri elma sirkesiyle parlatıyorum :=) Çok güzel çıkarıyor karartıları... Taaa kayınvalidemin eski gümüşlerini yepyeni yaptım kullanıyorum :=)

tahmin ettik zaten senin göz döndürücü fikirlerinden biri olduğunu :111: anladın senn

canım zaten onların minicik gövdeleri kaldıramaz o yorganları iyi yaptın hatırlattın bak ben almamıştım nasıl olmuşsa unutmuşum :))hemm nee yanii benim oğlum kusur mu kalsın hıı hııı söyle bakim

şekerim dediğin gibi noel baba çuvalını koyuyorlar nete ama gidip görünce minicik bişey bide çuval koymuşlar dediğin gibi hatta utanmamışlar çuvalın içine battaniye koymuşlar anneciğinin ellerine sağlık diksin size miss gibi kullanın

galiba boy boy oluyor yada benim aldigim öyle ikeadan aldim 0-6 aylik icin. tr de de baya uygun eger ikeadan falan dusunurseniz 25 tl gibiydi, cok tatli.

Ben gümüşleri elma sirkesiyle parlatıyorum :=) Çok güzel çıkarıyor karartıları... Taaa kayınvalidemin eski gümüşlerini yepyeni yaptım kullanıyorum :=)

bu elma sirkesi de ne mübarek bişey arkadaş..sıcak suyla birrlikte zayıflatıyor,tek başına fayansları gümüşleri parlatıyor,kokuları gideriyor,tonik olarak kullanılıyor..mucize gibi

canm uyku tulumu 1 yasına kadar kullanılıyor bogulmayı önlemek ıcın ama 1 yaşından buyuk cocuklara kullanılmayacak dıye bır sey yok ki şahsen ben kullanamaya devam edeceğim çok pratık geliyor bana gece üstünüde açmaz hem

Asucum ne yaptin gittin mi english home a aldin mi uyku tulumu?

benim küvetin altında da kapak var canım.banyoda yıkarken o kapağı açsak oluyor yani anladığım kadarıyla.aparat dediğim.boru.babyjemden almıştım ben küvete uygun aparatı var ama almadım onu.daha çok merak ettiğim file mi daha iyi olur bebeği yıkarken yoksa süngermi hani küvetin içine koyulanlardan

ARK LAR nst yapılan oldumu nasıl bişeyy kaç dk sürüyo merk edyrm bu hafta yapılcak bana da sanrm bizim yapmamz gerek bişe vvar mıı?

ARK LAR nst yapılan oldumu nasıl bişeyy kaç dk sürüyo merk edyrm bu hafta yapılcak bana da sanrm bizim yapmamz gerek bişe vvar mıı?

ben geçen hafta girdim canım 15 dk sürdü tok gitmek gerekiyor ama canım
yatyosun karnına takıyolar aleti 15 dk sürüyor işte basit bişe yani

valla ben file aldım,bakarım memnun kalmazsam ona göre sünger de alırım ..
nstye tok giriliyor..beniki 20 dk sürüyor her defasında.. .ultrason benzeri bi işlem...

çok bilgilisin

sana bakınıyodum masumiyet
ilk yaptığım tabloya giremiyorum artık mesaj düzenleme paneli çıkmıyo artk

sanırım alıntı yaparak doldurucam tabloyu
neyse acemilik işte tamam canım onları da yazayım

merhaba kızlar nasılsınız ?

bugun biraz sancım var sırtım cok ağrıyor ve karnıma ağrı saplanıyor fenaa.... biraz sıkıcı bir aksam geçirdim sanırım ondan korkuyorum valla bişi olcak diye... dr.a da gitmedim eşim işe gitti yarım saat önce eğer coğalırsa ağrılar dr.a gidicez bakalım ne olacak ama bu ağrılar berbat yaa pfff

Mesaj duzenleme panelinin her seferinde cikmasi lazim forumu sen actigin icin baskasi yapamaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…