merhaba kızlar nasılsınız ?
bugun biraz sancım varsırtım cok ağrıyor ve karnıma ağrı saplanıyor fenaa.... biraz sıkıcı bir aksam geçirdim sanırım ondan korkuyorum valla bişi olcak diye... dr.a da gitmedim eşim işe gitti yarım saat önce eğer coğalırsa ağrılar dr.a gidicez bakalım ne olacak ama bu ağrılar berbat yaa pfff
senin yazdıklarına baktım bide masumun takip listesinden bikaç bilgi ancak bu kadar doldu canım
bence sen daha bilgilisin hepsini hatırlıon maşallahhh
merhaba kızlar nasılsınız ?
bugun biraz sancım varsırtım cok ağrıyor ve karnıma ağrı saplanıyor fenaa.... biraz sıkıcı bir aksam geçirdim sanırım ondan korkuyorum valla bişi olcak diye... dr.a da gitmedim eşim işe gitti yarım saat önce eğer coğalırsa ağrılar dr.a gidicez bakalım ne olacak ama bu ağrılar berbat yaa pfff
Gecmis olsun canim artık yavaş yavaş ağrılarımız artıyor benimse bugun vardı sancım doktorum artık bundan sonra sancıdan kOrkma dedi hatta sevin dedi 40 o doldurup sancı beklemek çok daha kötü dedi
Arkadaşım sırtından karnına vuruyorsa ve şiddeti artıyorsa dr.a gitmen gerekebilir. Ayrıca aralıkları düzenli olmak zorunda tabi. Aman dikkat et, takip et.
bebeğim hareket ettikce sükrettim zaten ağrılar oldukca ama gerçekten korktum bu aksam dilerim sorun cıkmaz sonucunda...
dediğin gibi sırtımdan karnıma vuruyordu tatlım ama düzensiz geliyor ağrısı ilk siddetinde değil suan... dilerim tekrar şiddetlenmez... şiddetlenirse kimsenin gözünün yasına bakmadan gidicem dr.a zaten...
ilk yaptığım tablonun mesaj düzenleme paneli çıkmıyo neyse böyle idare ederiz artık
masumiyet ilk sayfaya linki kopyalayalım mı
kolay bulalım??
Aman arkadaşım şakaya gelmez artık.. Şiddetlenir ve aralıkları düzenli olursa aman yerinde durma. Benim de dün geceden beri ara ara sancılarım oluyor ama sırtımdan vurmadığı için dikkate almıyorum ve benim araları düzenli değil. Kafasına esince geliyor, esince gidiyor. Baktım bende yalancı sancı gerçek doğumun habercisi olur mu diye ama net bir bilgi bulamadım.
sırtım ağrıyor halen bu kuyruk sokumu tarafı desem daha doğru olur ilk şiddeti yok uzandım biraz hafifledi... ayağa kalkmaya korkuyorum dilerim olmaz bir daha gerçekten cok kötü :18: hoş şimdi bu ağrılara dayanamıyorsam doğumda ne yapcam onu da bilmiyorum ama rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah
Canım sen soluna yatıp dinlenmeye devam et. İnşallah geçecek sancın. Hafifliyorsa zaten yalancı sancıdır. Ben sol tarafıma yatıyorum hemen. Bel, sırt ağrısı olmuyor zaten. Yalnız karnım o ağrılar sırasında boşlukta kalıp yırtılacakmış gibi ağrıyor...
şükür ki azalmaya basladı ama işte kimi zaman yine bıcak saplıyor gibi ağrı giriyor tam geçti derken...
tek tesellim bebişimin iyi şekilde hareketli olması... hareketlerinde azalma olmadı... buna sükrediyorum
Aynen ben de hareketlerini takip ediyorum hemen.. Allahtan hep hareket ediyor. Ben hergün magnezyum içiyorum birde.. Ona rağmen kasılmalarım oluyor. Demekki içmesem doğurajjaaaammmm
Sevi Bebe ok Fonksiyonlu Bebek Ykama Filesi&Minderi Banyo malzemeleri - Banyo kvet aksesuarlar biberon.com.tr Kaliteli rnlerin Hesapl Adresi
ben bebek yıkama filesi bundan aldım.inşallah kullanışlıdır.çok amaçlı diyor ya bakalım.diğer klasik fileden de var hangisi rahatsa onu kullanırım.yıkama süngeri almadım ama nasıl alsam bilemiyorum.doğal deniz süngerleri var onlar mı daha iyidir yoksa normal sünger de olur mu...
Sevi Bebe ok Fonksiyonlu Bebek Ykama Filesi&Minderi Banyo malzemeleri - Banyo kvet aksesuarlar biberon.com.tr Kaliteli rnlerin Hesapl Adresi
ben bebek yıkama filesi bundan aldım.inşallah kullanışlıdır.çok amaçlı diyor ya bakalım.diğer klasik fileden de var hangisi rahatsa onu kullanırım.yıkama süngeri almadım ama nasıl alsam bilemiyorum.doğal deniz süngerleri var onlar mı daha iyidir yoksa normal sünger de olur mu...
:))))) alemsin sen de :))) korkuyorum vallama yaa ama hala kararım kesin hazır minnakım dönmeye de devam ederken ben normal doğurucam nasipse... her ne kadar 3,5 atsam da :))) korkunun ecele faydası yok
Canım sanki ilk 1 ayda klasik fileler daha kullanışlı gibi.. Bun baktım ama biraz büyüyünce bebek daha rahat olacakmış gibi geldi. Sanki en başta çok içine gömülür havası verdi bana ama bilinmez tabi. İkisinden de varmış denersin artık. Ben sünger falan almadım. Rahmetli anneannemin ördüğü lifleri kullanacağım. Yumuşacık yapmış kadıncağız. Yıkadım da bir güzel onları. Sen de lif kullanabilirsin. İstersen de o süngerlerden ala ama çok gerekli gibi gelmedi bana onlar.
bencede ya gereksiz..bi de pahalı yani..normal bir sünger de iş görür.bende de var o liflerden o da iyi fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?